Rikoksiin kannustava Elokapina päästettiin Etu-Töölön lukioon esitelmöimään itsestään

Elokapina on todellisuudessa kommunistinen rekrytointijärjestö.

Valeoppositio

Poliisi kantoi Elokapinan mielenosoitukseen osallistuneita pois kadulta Helsingin Kaisaniemessä.

Rikollisen aktivismin kautta elävä Elokapina-kommunistijärjestö päästettiin Etu-Töölön lukioon mainostamaan itseään nuorille potentiaalisille jäsenille. Elokapina kertoo julkisesti ja avoimesti toimintaansa kuuluvan laittomat keinot.

Etu-Töölön lukion rehtori Joanna Ovaskan mukaan kyse on demokratia- ja ihmisoikeusviikon tapahtumasta. Päivystäväksi feministiksi itseään kuvailevan Vihreiden jäsenen mukaan on hyvä idea kannustaa lukion oppilaita rikollisuuteen demokratian nimissä. Käytännössä kyse on ollut järjestön rekrytointitilaisuudesta.

Partisaani on aikaisemmin uutisoinut järjestön todellisuudessa olevan kommunistien rekrytointijärjestö. Sen taustayhdistyksen puheenjohtaja Suomessa on Suomen kommunistisen puolueen aktiivi. Ajatus on luontoteemalla rekrytoida nuorisoa mukaan muuhun poliittiseen toimintaan. Elokapina myös omien julkitulojensa mukaan pitää valkoisuutta itsessään ongelmana.

Lähde: MV-lehti

Lue lisää Elokapinasta: 

Herlinien miljardöörisuku osoittaa tukea Pridelle ja äärivasemmiston Elokapinalle

Veikkauksen varoja kanavoitu Elokapinan laittomiin tempauksiin – taustalla Sdp-aktiivi

Väkivaltaa Helsingin homomielenosoituksessa – ”väkivallaton” Elokapina osallistui tapahtumaan

Esittelyssä Elokapina-äärivasemmistojärjestön oululaisia häirikköjä

Äärivasemmistolainen Elokapina sotki yrityksen tiloja Helsingissä – PolPo näytti vieressä vihreää valoa

Elokapina kehottaa kannattajiaan ryhtymään ulosottomiehen orjiksi

Elokapina – Lupa rikkoa lakia

Elokapinan johdolla siteet väkivaltavasemmistoon myös Ruotsissa

Äärivasemmisto Aivopesu Antifa Elokapina Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lukio Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Suomen kommunistinen puolue Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Väestönvaihto Valeoppositio Valkoisiin kohdistuva rasismi Vihreät

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kommunistien alkuperäinen idea oli saada työväestö ja taloudellinen eliitti sotimaan toisiaan vastaan. Tässä sodassa kaikki eliittiä ja työväestöä yhdistävät asiat kuten kansalliset ja kulttuuriset arvot sekä uskonto piti purkaa pois. Piti saada aikaan proletariaatin diktatuuri, joka on jo ajatuksenakin täysi mahdottomuus. Kaikkien maailman maiden työväenluokan piti yhdistää voimansa, mitä ajatusta ajoi erityisesti Lev Trotski. Kommunismilla on ollut lonkeronsa myös suurkapitalistien piirissä ja näitä kannustettiin kohtelemaan työväestöä mahdollisimman huonosti, jotta saadaan aikaan kansakuntia hajottavat sodat. Kuitenkin on ollut aina myös yrityksiä, joissa työntekijöitä kohdellaan asiallisesti ja ahkeruudesta aidosti palkitaan. Näistä mallia ottamalla kansakunta voisi eheytyä ja menestyä. Mutta luokkasota oli vain pakko saada aikaan. Sittemmin kommunistit ovat ottaneet agendalleen kaikki mahdolliset aiheet, joilla kansakuntia voidaan hajottaa riiteleviin ryhmiin. Kommunismi on kauhea vitsaus ja rikos ihmisyyttä vastaan. Erityisen halveksittavia ovat rikkaat kommunistit, sorokset ja sen sellaiset.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihan tasapuolisuuden nimissä, miksi aikoinaan PVL ei päässyt kouluihin esitelmöimään oppilaille omasta järjestöstään ja tärkeästä arvomaailmasta?
  Oppilaat olisivat sitten voineet itse muodostaa näkökulmansa ja pohtia, että kumpi ajaa parempia asioista valkoisten näkökulmasta, Eloapinat vai PVL?

  Suomalainen koulujärjestelmä on kyllä todella pahasti kulttuurimarxistien hallussa.

 • Juha

  Vastaa

  Kyllähän lasten vanhempien täytyisi katsoa itseään peiliin, että asuvat alueella jossa punavihervammaset hallitsevat. Jos on valinnut itäkeskuksen, koskelan, vuosaaren, etutöölön tms ghettolähiön (huom koko hellsink (sink to the hell kts youtube alla) on paskaghettoa) saa varautua siihen että heidän lapsilleen voi tapahtua siellä ihan mitä vaan. 

  https://youtu.be/S3BjUiednl4

  Siis herätys tähän päivään, jos ei ole vielä silmät auki.

 • N.N.

  Vastaa

  Mutta herran tähden, tuo on rikollista puuha, rehtorista pitää joku laista ymmärtävää tehdä rikosilmoituksen.
  Miksi sellaista sallitaan, ei ole ihme, että nuo hyppää suomalaisten silmille kun kerta ei ole vastareaktioita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi