Väkivaltaa Helsingin homomielenosoituksessa – ”väkivallaton” Elokapina osallistui tapahtumaan

Elokapina ei ole tuominnut hyökkäystä.

Rikos

Hyökkäykseen osallistuneita äärivasemmistolaisia.

Helsingissä järjestettiin lauantaina ”Queer love and rage – pinkkipesemätön marssi” ‑nimellä kulkenut homomielenosoitus. Tapahtuma oli järjestäjien mukaan vastalause valtavirtaisemmalle Helsinki Pride ‑tapahtumalle, joka on muuttunut puolueiden ja yritysten mainostapahtumaksi. Kyse on siis ”radikaalihomojen” eli äärivasemmiston marssista.

Tapahtumassa nähtiin tällä kertaa myös väkivaltaa. Kansallismielinen kansalaisaktivisti, joka tunnetaan nimellä Ossi, oli seuraamassa tapahtumaa. Ilman provosointia noin 10 henkilöä kävi hänen kimppuunsa. Ossi kirjoitti Telegramin Defend Finland ‑keskusteluryhmässä, että hän sai olkapäähän mustelman.

Elokapina hyväksyykin väkivallan?

Mielenkiintoisen tapahtumasta tekee lähinnä se, että samaan aikaan, kun mielenosoittajat käyttävät reippaalla ylivoimalla väkivaltaa yksittäiseen, rauhalliseen sivustaseuraajaan, oli taustalla puhumassa Elokapinan alajärjestö Queerkapinan edustaja. Elokapina on sitoutunut ”väkivallattomuuteen” omien ulostulojensa mukaan. Myös kyseinen puhuja puhui väkivallattomuuteen sitoutumisesta vain hetki hyökkäyksen jälkeen.

Myös äärivasemmistolaiset Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen ja Antti Rautiainen antoivat hyökkäykselle hyväksynnän Twitter-tileillään. Molemmat ovat Elokapinan avoimia tukijoita. Elokapina hyväksyy liepeilleen aloitteellista väkivaltaa kannattavia kommunisteja.

Elokapinan ”väkivallattomuus” on vain valtamedialle syötetty mainostemppu, jolla pyritään kiillottamaan järjestön kuvaa kansan silmissä. Elokapina ei ole tuominnut hyökkäystä, vaikka se on jo yleisesti tiedossa.

Äärivasemmisto Antti Rautiainen Defend Finland Dimitri Ollikainen Elokapina Helsinki Helsinki Pride Homolobby Kotimaa LGBT Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Pride Queerkapina Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Moniko yllättyi siitä että nyt kun Prideily on valtavirtaa tuleekin joku vielä vasemmistolaisempi porukka joka paheksuu koko Prideä ja sen kaupallistumista.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Kun osuu sama Dimitri ”Kivimies” Ollikaisen kohdalle, tai niin että ihan yksi käy sen kimppuun niin hyväksyyköhän edelleen väkivallan. Nyt twitterissä sanoo ”Olin näkeväni mainitun tyypin ottavan elämänsä nopeimman sprintin poliisin huomaan.” Itse D on toistaiseksi päässyt juoksemaan karkuun kun ensin itse haastaa riitaa..

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei yllätä runtifan toiminta, joskus uskaltavat huomattavalla ylivoimalla tulla kohti, normaalisti tyytyvät ottamaan pusikosta kuvia ja uhoamaan internetissä. Yleensä kun he itse aloittavat väkivallan ja heitä lyödäänkin takaisin, alkaa ulina ”vittu ne löi oikeesti”.

 • Näyttäisivät esimerkkiä

  Vastaa

  No, kun tiedetään että kaikki homot ja lesbot ja muunsukupuoliset kärsivät vakavista mielenterveysongemista joien seurauksena on mm. luonnoton seksualinen sukuvietti, niin ei tämä väkivalta enää yllätä.

  Elo-kaupunkikapinallisten soisi tosiaan ottavan osaa itse haluamiinsa muutoksiin eikä vain vaatia muita tekemään muutoksia. Nehän voisivat lahjoittaa rahaa ja tukea kaiken maailman pelastakaa tiikerit, apinat, aasit, kissat, koirat, valaat, delfiinit, metsät jne… Jokainen kun laittaisi 10 000e/a likoon niin kyllä sillä saataisiin muutosta aikaan.

  Noista jokainen voisi alentaa kämppänsä lämpötilan talveksi sinne 8 asteen paikkelle ja kävellä kaikki matkat. Se pienentäisi jokaisen elo-kapinalliset hiilijalanjälkeä ja osoittaisi muille esimerkkiä. Sitten ne voisiat olla ostamatta mitään muuta kuin reilun kaupan tuotteita. Ja se suurin uhraus joka Raamatussakin mainitaan: Antaa henkensä muiden/toisen puolesta. Se mm. takaa taivaspaikan mutta myös pelastaa maapallon ja sen monimuotoiset lajit koska ko. yksilö ei enää kuluta sen resursseja. Eikä varsinkaan lisäänny. Mikä nyt olisi sekä kansalle että maapallolle kestämätön tilanne.

 • ilmalämpöpumppu

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi