Äärivasemmistolainen Elokapina sotki yrityksen tiloja Helsingissä – PolPo näytti vieressä vihreää valoa

PolPo toteutti maanantaina niin sanottua Jari Taposen linjaa, kun se päätti, että äärivasemmisto saa suorittaa poliittisen rikoksen virkavallan silmien edessä.

Poliittiset viholliset

Elokapina levitti verta muistuttavaa nestettä Sanomataloon poliisin suojeluksessa.

Äärivasemmiston ympäristöteemainen bulvaanijärjestö Elokapina järjesti maanantaina Helsingissä tempauksen, jonka yhteydessä pääkaupungin PolPo (poliittinen poliisi) osoitti jälleen ideologiset mieltymyksensä. PolPo toteutti maanantaina niin sanottua Jari Taposen linjaa, kun se päätti, että äärivasemmisto saa suorittaa poliittisen rikoksen virkavallan silmien edessä.

PolPo on rutiininomaisesti häiriköinyt Helsingissä kansallismielisten rauhanomaisia tilaisuuksia ja vainonnut esimerkiksi nuoria, jotka ovat levittäneet kaupungilla kansallismielistä tai konservatiivista materiaalia. Äärivasemmiston tempauksiin viranomaiset eivät sen sijaan tahdo puuttua, vaikka ne olisivat ilmeisen rikollisia.

Maanantaina Helsingissä mieltään osoitti Elokapina, jonka taustahahmot niin Suomessa kuin muissa maissa ovat pitkän linjan äärivasemmistolaisia. Suomessa Elokapinan johtoon kuuluu muun muassa Kommunistisen puolueen edustaja Minna Mentula, ja Ruotsissa Elokapinan vallanpitäjiin lukeutuu poliittisista rikoksistaan aiemmin vangittu ”antifasisti” Jonathan Pye. Elokapina ilmoittaa julkisesti turvautuvansa rikoksiin poliittisessa aktivismissaan, mutta PolPo ja syyttäjä eivät ole silti tahtoneet lakkauttaa ryhmää ”lain ja hyvän tavan vastaisena”.

PolPo päästi sotkijat pakenemaan

Mielenilmauksensa yhteydessä Elokapinan edustajat sotkivat Sanomataloa verta muistuttavalla nesteellä. PolPo oli paikalla, mutta ei ottanut sotkijoita kiinni vaan jäi seuraamaan rikosta sivusta. Toisin sanoen virkavalta näytti rikollisille vihreää valoa.

Hiukan myöhemmin PolPo ilmoitti Elokapinan aktivisteille, että sotkemiskiintiö oli täynnä, eikä enempää sotkemista katsottaisi enää sormien läpi. Taposen ja muun kulttuurimarxistisen poliisipäällystön myötämielisyyteen luottaneet kommunistit valehtelivat paikalla olleelle partiolle siivoavansa jälkensä.

Lopulta kommunistit kuitenkin pakenivat ennen kuin siivous oli suoritettu loppuun. Viranomaiset päästivät naamioituneet kommunistit poistumaan ilman, että ketään olisi otettu kiinni. Suojellakseen arvovaltaansa PolPo ilmoitti medialle tekevänsä jälkikäteen rikosilmoituksen sotkemisesta. Lisäksi PolPo myönsi medialle myöhemmin, ettei mielenosoituksesta oltu tehty asianmukaista ilmoitusta.

Elokapinan mediakontakti Joel Tainio tiedotti lehdistölle, että tempauksessa ei ollut kyse kannanotosta juutalaisomisteista Sanoma-konsernia vastaan. Sen sijaan Elokapina kertoi sotkemisen olevan ”hätähuuto”, jonka avulla mediaa kannustetaan kirjoittamaan enemmän ”ilmastonmuutoksesta”.

Lähteet: MTV Uutiset, Iltalehti

Äärivasemmisto Elokapina Jari Taponen Joel Tainio Jonathan Pye Kommunismi Kotimaa Minna Mentula Poliisi Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset PolPo Rappiokulttuuri Rikos Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sillä lailla

  Vastaa

  Kyllä on saanut ilmastoöyhötys näköjään pään sekaisin noilla elokapina pelleillä. Ilmastonmuutos on todellisuudessa täyttä kusetusta. Ei muuta.

 • perkele

  Vastaa

  olikohan ykskään näistä soijajonneista hiihtelemässä, kun sitä lunta tuli kunnolla jopa paskaläävä kalliossa?

 • A Salonen

  Vastaa

  False Flag

  1)
  Kuka oli tilannut tapahtuman?
  – Eivät nämä elokapinan hemmot lähde mihinkään mielenosoitukseen, „mielenosoitukseen” tai rikokseen, ellei maksaja ole selvillä ja summasta sovittu.

  2)
  Tekikö sanoma rikosilmoituksen?
  – Ei poliisi voi puuttua yksityisellä alueellä tapahtuvaan toimintaan, ellei alueen omistaja tai haltija pyydä apua.

  Jo näiden kahden kysymyksen perusteella päättelen, että kyseessä oli vain mediatapahtuma, jonka tarkoituksena on edistää Sanoman liike- ja propagandatoimintaa.
  – Onhan Sanoma myös merkittävä „korona”tukien saaja ja siten hyvin altis ministeriön esittämille „toiveille”.
  – Jatkotoimi on lisätä sekä propagandan levittämistä „kansan” toiveista johtuen että ottaa lisää valtion tukea vastaan palkkiona nöyrästä tottelemisesta.
  – Mehän vain tottelimme.

  3)
  Saiko tapahtuman tilaaja haluamansa julkisuuden kärsimättä oikeaa vahinkoa.
  – Oliko tapahtumassa käytettävät kemikaalit sellaisia, että niistä ei aiheudu vahinkoa rakenteille tai tapahtuman tilaajalle.

 • Puolueeton

  Vastaa

  HSn valtava ilmastopropaganda ei sekään näytä riittävän ilmastoanarkisteille

  Sanomatalossahan asustaa ainakin HS, joka kirjoittelee liki joka numerossaan ilmastoon liittyvää propagandaa.
  Juuri nyt Antarktiksesta on irronnut suuri jäälautta. Kaipa HS löysi siitäkin propagandaa ja totta kai jäälautta sulaa, kun se seilaa kohti lämpimämpiä vesiä. Mutta miksi lautta istosi?
  Ei suinkaan siksi, että Etelämantereen jäätikkö sulaisi. Jäätikkö irtosi juuri siksi, että manterella on liian kylmää, jotta jää sulaisi. Jäätä ei voi kertyä loputtomasti, joten sen on pakko poistua lohkeamalla mereen.

 • joku

  Vastaa

  Poliisi kuten oikeuslaitoskin menettävät kiihtyvään tahtiin luottamusta kansalaisten keskuudessa. Yhä useampi näkee, että laki ja tuomarien toiminta ei ole sama kaikille. Tämä rapauttaa ja jakaa yhteiskuntaa. Sama tarina on jokaisessa länsimaassa jossa lait eivät koske ulkomaalaisia tai liberaaleja. Vain konservatiivit ja kristityt alistetaan täysimääräisesti vihapuhelaille noita tuomarit keksivät omien liberaalien mielipiteidensä mukaan.

  Kansa jakaantuu yhä enemmän. Jakolinjoja luodaan tahattomasti tai tahallisesti: konservatiivit/liberaali, maskit/ei maskit, rokotukset/ei rokotukset, avoimet rajat/rajat kiinni, feminismi ja viha valkoisia miehiä vastaan/valkoinen mies.

  Länsimailla ei ole tulevaisuutta ja kulisseja pitää yllä vain keskuspankkien ilmainen raha.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Eräiden hallussa olevat keskuspankit laittavat kyllä imurin päälle kunhan koronaprojektilla on saatu tarpeeksi vahingoitettua valtioiden talouksia ja alistettua kaikki jatkuvaan velkakierteeseen, velkaan jota punapilluhallituskin on nyt innolla ja kuuliaisesti ottamassa tulevaisuuden sukupolvien maksettavaksi. Koronaprojektista ja sen varjolla toteutettavasta talouden alasajosta seuraa massatyöttömyys ja kansallisten omaisuuksien realisointi, yksityisasunnot, tontit, maat ym. jotka ihmiset tulevat menettämään valtiolle joka taas menettää ne omaisuutenaan keskuspankeille, sekä lopulta samanlainen tilanne kuin 1920–30 luvun lamoissa, joten tutun käsikirjoituksen mukaisesti sotahan tässä on tekeillä, suursellainen.

 • Oikea akenda *näkyy* ja *ei näy*

  Vastaa

  YLE kin oli hiljaa ja on edelleen
  Nykyään heidän uutisensa eivät kerro yhtäkään negaatioita tuovaa juttuaan
  heidän liberaali vasuri akendan kannattajien poliitikkojen mokailuista

  missä on Gov. Andrew M. Cuomo uutiset ylen
  huom TV Uutisissa

  Yhdysvalloissa aloitetaan tutkinta New Yorkin kuvernööriin liittyen – kaksi ex-alaista syyttänyt seksuaalisesta ahdistelusta
  Väärinkäytökset kiistänyt demokraattikuvernööri Andrew Cuomo oli alkujaan valinnut itse tutkinnanjohtajan. Painostuksen jälkeen hän kuitenkin pyysi oikeusviranomaisia tekemään valinnan.

  Ylen TV Uutiset siis sensuroivat kaiken siitä ja muista vasuri demari
  päin seinään hurjasteluista

  aika ihme 80 miljoonan
  joe bildeeniä harvemmin näkyy lööpeissä suomen valtamediassa
  tuskin koskaan
  Obama ja Trumph ihmeisään miksi Creepy Joe ei kiinnosta
  hänhän on jumala ööööööööööö
  you tubessa peukut aina enemmistönä alaspäin

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitäs mieltä Ohisalo? Hyväksyttekö laittoman toiminnan? Jos niin miksi? Jos ette niin miksi ette?

 • Juha6

  Vastaa

  Heh. Kaikki siivoojat varmaan äänestävät jatkossakin punavammaisia.. niin eloapinat teettävät lisää töitä heille.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Äkkiseltään kuvittelisi, että kyseessä on niin sanottu asianomistaja rikos, eli eikös se ole kiinteistön omistajan tai haltijan asia vaatia rangaistusta yksityisessä liikekiinteistössä aiheutetuista haitoista? Kuinkas PolPo nyt on ilmoitellut rikosilmoituksia tekevänsä? Vai sovittiinko asiosta Mediapoolin kanssa etukäteen?

 • Bedduri Orbo

  Vastaa

  ”Oikean aatteen” väki ei olisi tyytynyt sottaamaan pitkänokkaisten kalottilakkien lasipalatsia, vaan olisi järjestetty oikeat kristallikinkerit 30-luvun tyyliin. Tilaisuudessa olisi tietysti ollut ohjelmassa myös arpajaiset, joissa voittaneet olisivat päässeet junamatkalle idän toimintakeskukseen.

 • Polpo melkoisen uhmakkaana

  Vastaa

  Polpo: ”Nyt sotkemiskiintiö on täynnä.”
  Elokapina: ”Kytät, siat, natsien kätyrit!”
  Polpo: ”Aijai, kun osaatte aina vetää oikeasta narusta, antaa palaa vaan.Tarvitsisitteko apua sotkemisessa?”

 • yhteiskunnan syöpä

  Vastaa

  No, mikäs se kommunistien kakaroilta kerralla onnistuisi.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   No ei ainakaan minkäänlainen työ. Siivouskin jäi kesken työnvieroksujien luikkiessa karkuun. Ilmeisesti katsovat olevansa luokattomassa utopiassaan niin korkealla hierarkiassa ja intelligentsijaa että mokomakin työ kuuluu vain duunareille.

 • White noise

  Vastaa

  Aina tälle joutavalle paskasakille annetaan roskamedioissa palstatilaa julistaa sanomaansa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Johtunee siitä että valtamedian ”toimittajat” ovat sitä samaa joutavaa paskasakkia.

 • juha.

  Vastaa

  Oli tietenkin kova kiire Maria Ohisalon luo jatkoille!!!!
  Polpolle on nittelut linjajkkaasta toiminnasta ja ”jyrkästä puolustuksesta”! Kunpa olisitte olleet Tali-Ihantalassa kesällä v. 1944!!!
  P. S. Rikosilmoitukseen polpo voi myös merkitä itsensä, sillä ”tovereille” pitää sentään osoittaa ”solidaarisuutta” taistelussa poroporvareita vastaan!!!

 • Juha6

  Vastaa

  Heh.. oliko Sodoma Oyn vihervasemmistolaiset toimittajat mukana paskomassa omiin nurkkiin ja kusemassa muroihinsa.. heh heh

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi