Elokapinan edustaja: Laittomuudet kuuluvat strategiaamme

Elokapina kertoo avoimesti toimivansa laittomin keinoin.

Valeoppositio

päivitetty

Poliisi kantoi Elokapinan mielenosoitukseen osallistuneita pois kadulta Helsingin Kaisaniemessä.

Otsikoissa ollut Elokapina järjesti keskiviikkona Oulussa pienen mielenosoituksen osana kampanjaviikkoaan. Tapahtumaa olivat seuraamassa myös kansalaisaktivistit Tiina Wiik sekä Junes Lokka. Wiik sai Elokapinan edustajalta haastattelun, joka lähetettiin suorana nettiin.

Haastateltu toi selkeästi esille edustavansa Elokapinaa. Hän esimerkiksi kertoo heidän kouluttaneen viikon aikana uusia aktivisteja sekä pienestä hengähdystauosta kampanjaviikon jälkeen.

Haastattelussa järjestön edustaja tuo esille saman asian, mikä on viime päivinä tuotu esille myös monissa muissa Elokapinan virallisissa kanavissa: lakien rikkominen kuuluu Elokapinan strategiaan.

”Mehän ei missään nimessä kielletä tekevämme laittomuuksia. Se kuuluu meidän strategiaan kyllä”, haastateltava kertoo Wiikille.

Yhdistyslain mukaan yhdistys voidaan kieltää, jos yhdistys toimii olennaisesti vastoin lakia tai hyviä tapoja. Elokapinan keskeiseen strategiaan kuuluu lakien rikkominen, joten se ylittää Suomen lain asettamat rajat. Voidaan myös miettiä, onko esimerkiksi liikenteen pysäyttäminen laittomuuden lisäksi myöskään hyvien tapojen mukaista.

Lähde: Tiina Wiik

Äärivasemmisto Elokapina Junes Lokka Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Tiina Wiik Valeoppositio Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Luuleeko joku tosissaan että Suomen kommunistinen nukkehallitus tulee kieltämään äärivasemmistolaisen terroristijörjestön toiminnan maassamme.. ei tod.

  Näitä puna-aatteen sumentamia idiootteja tarvitaan tykinruuaksi toteuttamaan globalistista agendaa. Jotenkin hassua ja nurinkurista, että punikkinuoriso ”kapinoi” noudattamalla kiltisti globaalieliitin ja pankkiirimafian käskyjä.. nämä nuoret ”kapinalliset” ovat tottelevaisia pumpulipäitä.. jotka ovat täydellisesti pihalla siitä kuinka heitä käytetään hyväksi.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Laki on kaikille sama. Tulkinnat ja tuomiot vaihtelevat.

 • ANTTILA Juha

  Vastaa

  pistäkää kansalaisaloite vireille. Laki pitää olla tyyppiä.
  Jos tekee X niin siitä seuraa Y.
  En ole mikään SVL:n ystävä, mutta minun oikeustajuni ei hyväksy sitä että yksi laittomuuksia tekevä yhdistys lakkkautetaan, mutta toinen sallitaan koska se on jonkun mielestä sitä parempaa laittomuutta.
  Oli X sitten SVL tai elokapina tuomio pitää olla molemmille sama joko molemmat kielletään tai sallitaan. Haluaisin että myös kommunistien ja islamin demokratiavastaisuus punnittaisiin huolellisesti ja mahdollisesti myös ne kiellettäisiin demokratia vastaisina

 • Sami

  Vastaa

  Ja nyt tuli tämä tämä ulina, että lapsille annettiin hermokaasua😊
  Pippurikaasu ei ole hermokaasua, ja Jos lapsista koostuvat Eloapinat ovat kerran alaikäisiä on heiltä otettava laittomasti hankittu ajokortti, äänestyoikeus, tuet pois ja sijoitettava nuorisohoitoon vankikamaiseen ympäristöön.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi