Herlinien miljardöörisuku osoittaa tukea Pridelle ja äärivasemmiston Elokapinalle

Mittavan taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Herlinit kykenevät painostamaan koko suomalaista liike-elämää omaksumaan suomalaisvihamielisiä arvoja.

Poliittiset viholliset

Herlinien Kone Oyj:n propagandaa.

Isovanhempiensa perinnöllä rikastuneet Herlin-dynastian jäsenet ovat alkaneet markkinoida entistä aggressiivisemmin kulttuurimarxismia suomalaisille. Kone Oyj:n ja Cargotec Oyj:n pääomistajina Herlinit ovat itsenäisen Suomen historian rikkain suku, eivätkä he ole peitelleet suomalaisvihamielistä arvomaailmaansa.

Suomen Kuvalehti (SK) julkaisi torstaina Ilkka Herlinin haastattelun, jossa tämä ylisti muun muassa äärivasemmiston bulvaanijärjestö Elokapinaa. Järjestön taustayhdistyksen puheenjohtaja on Suomen Kommunistisen Puolueen aktiivi. Eliitin tarjoaman suojelun vuoksi Elokapina on kyennyt järjestämään lainvastaisia tempauksia ilman, että esimerkiksi PolPo (poliittinen poliisi) olisi edes pyrkinyt kieltämään sitä ”lain ja hyvän tavan vastaisena” järjestönä.

Vaikka Elokapina esiintyykin ”ympäristöjärjestönä”, ovat kaikki sen aktivistit tosiasiassa tiukan linjan äärivasemmistolaisia. Tämän vuoksi järjestö kutsuukin kaikkia valkoisen rodun edustajia ”osaksi ongelmaa”. Vallanpitäjät eivät vaikuta pitävän Elokapinan ”kapinallisuutta” järin suurena uhkana itselleen, sillä ryhmän toimintaan kanavoidaan Sdp:n myötävaikutuksella veronmaksajille kuuluvia veikkausvaroja.

SK:n artikkelissa esiintyneen Ilkka Herlinin mielestä Elokapina on ”täyttä asiaa”. Herlinin mukaan rikollisesti toimivaa ja valkoista rotua vihaavaa Elokapinaa on helppo ymmärtää. ”Tarvitaan tekoja,” Herlin summaa.

Ilkka Herlin.

”Maahanmuutto ensiarvoisen tärkeää”

Aiemmin kesällä Kone Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja ja Ilkan veljenpoika Jussi Herlin puolestaan osoitti tukea homolobbausliike Pridelle, jonka propaganda sisältää vuosi vuodelta enemmän lasten seksualisointia. Suomessa Pride-liike on järjestänyt esimerkiksi pornografisia transutapahtumia lapsille ja vaatinut viranomaisia kidnappaamaan lapset vanhemmilta, jotka eivät suostu syöttämään lapsille sukupuolenmuutoshormoneja.

Jussi Herlin on myös painostanut Kone-yhtiötä levittämään julkisuudessa homopropagandaa, joten kyseessä eivät ole ainoastaan hänen henkilökohtaiset mielipiteensä. Aiemmin tänä vuonna hän esimerkiksi kirjoitti, että ”intersektionaalisuus, diversiteetti ja feminismi ovat yhä ’outoja’ ja herkkiä termejä suomalaisessa johtajuusdiskurssissa – ainakin osassa piirejä. Nää on tän vuosikymmenen avainkonsepteja”.

Elokapinan tavoin Jussi Herlinkin pitää valkoisuutta itsessään vastenmielisenä asiana. Hänen mukaansa ”[kulttuurimarxistiset] aiheet ovat olleet tärkeitä jo ennen kuin valkoiset vaikutusvaltaiset heteromiehet, kuten esimerkiksi minä, alkoivat puhua niistä”.

Herlinin tavoitteena on edistää väestönvaihtoa maahanmuuton kautta. Hän on todennut, että ”se, miten saamme Suomeen lisää maahanmuuttajia, on aivan ensiarvoisen tärkeää pidemmällä aikavälillä”.

Jussi Herlin kädessään Pride-kello.

Veronmaksajien tukea ja veroparatiiseja

Mittavan taloudellisen vaikutusvaltansa avulla Herlinit kykenevät painostamaan koko suomalaista liike-elämää omaksumaan suomalaisvihamielisiä, kulttuurimarxistisia ja globalistisia arvoja. Suvun tärkein ase kulttuurisodassa on Koneen Säätiö, joka jakaa vuosittain vähintään satoja tuhansia euroja äärivasemmistolaisille, valkoisia vihaaville ja homolobbausta edistäville toimijoille. Kuten läpi historian, myös nykyvasemmisto toimii finanssieliitin käsikassarana.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Koneen Säätiö nauttii veronmaksajien tuesta, joten käytännössä jokainen suomalainen joutuu osallistumaan sen myrkylliseen toimintaan. Tämä ei kuitenkaan riitä Herlineille, jotka ovat jääneet kiinni myös kansainvälisten veroparatiisien hyödyntämisestä liiketiominnastaan. Finanssisuku ei tyydy nykyiseen asemaansa Suomen rikkaimpana perheenä, vaan se pyrkii keinoja kaihtamatta kasvattamaan varallisuuttaan jatkuvasti.

Monet ovat julkisuudessa pohtineet, mistä Elokapinan rahoitus koostuu. Aiemmin tänä kesänä Partisaani uutisoi, että osa rahoituksesta on peräisin Veikkaukselta. Vastaisuudessa on kuitenkin paikallaan myös selvittää, millainen rooli Herlinin kaltaisilla globalistisilla suurpääomasuvuilla on suomalaisvastaisen toiminnan tukemisessa.

Lähteet: Suomen Kuvalehti, Verkkouutiset, Yle

Äärivasemmisto Cargotec Oyj Eliitti Elokapina Globalismi Herlinin suku Ilkka Herlin Jussi Herlin Kone Oyj Koneen Säätiö Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Pride Raha Rappiokulttuuri Rotu SDP Suomalaisvastaisuus Taloudellinen riisto Talous Väestönvaihto Valeoppositio Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Veronkierto Veronmaksajat Veroparatiisit Veropetos Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eipä yllätä mitenkään, kun katsoo kyseisen firman johtoportaan ulostuloja viime vuosien aikana, he tekevät kaikkensa tuhotakseen perinteiset arvot ja kiihdyttääkseen väestönvaihtoa.
  Elokapina on liike, joka olisi normaalissa yhteiskunnassa kielletty aikoja sitten, mutta mitään ei tapahdu, koska he ovat globalistieliitin, PolPon ja eräiden ministereiden suojeluksessa. Kun Elokapinalta kysyy yhdenkin kysymyksen ilmastoasioista, eivät he osaa vastata mitään loogista, suomalaisvihamielisia sekoilevia apurahakapinallisia tuo koko porukka on.

 • EV

  Vastaa

  Ennen Kone oli maksamassa Suomen sotakorvauksia Neuvostoliitolle, nyt se on korvaamassa Suomen kansaa. Miksi nämä Herlinit tosissaan välittäisivät paskaakaan jostain Elokapinasta, Pridesta tai maahantunkeutujien ottamisesta maahan, siinä on taustalla pakko olla jotain paljon synkempää motiivia. Mamutukselle nyt löytyy selkeät syyt, niin kuin kaikilla muillakin ahneilla yrityksillä, jotka kannattavat halpatyövoiman roudaamista maahamme. Nykyäänkin suurin osa Koneen työntekijöistä on ihan muualla, kuin Suomesta tai suomalaisia. Mutta yrittävätkö Herlinit kenties lieventää ajatusta siitä, että ovat epähumaaneja upporikkaita elitistejä, jotka voivat tehdä mitä haluavat? Haluavat selvästi myös tulevan vihatuksi valtaosan silmissä.

 • TT

  Vastaa

  Herlinit edustavat nyt tehokkaasti predator-kapitalismia Suomessa ja heidän lonkeronsa ulottuvat kaikkialle. Joskus aikoinaan tällaiset paskiaiset laitettiin kuriin anti-trust-lakien avulla. Monopoleja muodostavien kapitalistien bisnekset hajotettiin pienempiin osiin, koska monopolit ovat aina yhteiskunnille tuhoisia. Ne liittoutuvat valtiovallan kanssa, korruptoivat poliittiset päättäjät ja tuloksena oon ahdistava totalitarismi. Monopolien vastaiset ajat eivät kuitenkaan enää koskaan palaa. Suomalaiset on aivopesty avuttomiksi. Vihervasurit ovat täysin luopuneet superkapitalistien vastustamisesta ja ovat sen sijaan heittäytyneet näille hyödyllisiksi idiooteiksi.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Elokapina on vasemmistolainen häirikköjärjestö mutta heidän keinonsa toimivat. Hiljaiset, lainkuuliaiset mielenilmaukset eivät tehoa, koska ne voidaan ohittaa ja jättää huomiotta. Vallanpitäjät eivät kuuntele, ellei heitä pakoteta kuuntelemaan. 

  Kuten sananlasku sanoo: paha kello kauas kuuluu.

 • Plääh

  Vastaa

  Mikähän tämän suvun tausta oikein on? Alkuperä tai naimakaupat ym.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Nyky-Herlinit haukkuvat kilvan Pekka Herliniä, joka teki KONEesta globaalin suuryrityksen, ja siinä sivussa suvustaan miljardöörejä.

 • Rohmar

  Vastaa

  Pekka Herlin oli suomenkielisen teollisuuden ja rahan oikeamielinen puolustaja aikana, jolloin fiffelqwistit kyykyttivät suomalaisia aikain saatosssa varastamillaan rahoilla. Pekka johti yhtiötään sohvalta lehtiä lukien. Ainoastaan Hesariin hän ei koskenut grillipihdeilläkään.

  Koneen perijät tekevät kaikkensa häpäistäkseen isänsä arvot. Toimariksi palkitaan liero Ehrnrooth ja Hesaria ostetaan osaksi imperiumia. Jos Antti eläisi oikeasti suvakki arvojensa mukaan, hän palkkaisi koneinsinöörit Lieksasta, eikä kasvattaisi lihakarjaa meren äärellä lähes tuhannen hehtaarin tilalla.

 • Matias Onninen

  Vastaa

  Te kaikki jotka luette tätä mediaa teidän elämä on ”Life unworthy of life” kuten natsit sanoivat aikoinaan. Te tyhmät ja kouluttamattomat ette ansaitse muuta kuin maata haudassa. Täytyy olla todella paljon aivoissa vikaa jos haluaa käyttää elämänsä tälläiseen turhuuteen sen sijasta että olisi hyödyllinen yhteiskunnan jäsen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi