Elokapina: Valkoiset jäsenemme ovat ”osa ongelmaa”

Elokapina on kommunistinen peiteorganisaatio, jonka todelliset tavoitteet ovat aivan muualla kuin luonnonsuojelussa.

Rotu

Poliisi kantoi Elokapinan mielenosoitukseen osallistuneita pois kadulta Helsingin Kaisaniemessä.

”Luonnonsuojelujärjestö” Elokapina on saanut viime aikoina huomiota tempauksistaan Helsingin keskustassa. Vaikka tempaukset perustuvat kansalaistottelemattomuudelle (laittomuudelle) ja sellaiseen myös järjestön tapahtumissa avoimesti koulutetaan, toimii järjestö hallituksen suojeluksessa. Tästä syystä se on saanut jatkaa rikoksiaan pääkaupungin keskustassa.

Viime talvena Partisaani paljasti Elokapinan taustayhdistyksen puheenjohtajan olevan Suomen Kommunistisen Puolueen aktiivi. Toisin sanoen Elokapina on vain kommunistinen peiteorganisaatio, jonka todelliset tavoitteet ovat aivan muualla kuin luonnonsuojelussa.

Järjestö onkin saanut haalittua riveihinsä luontoteeman voimalla runsaasti nuorisoa, mikä näkyy tempausten osanottajamäärässä. Nyt Helsingin keskustassa sijaitsevan ”kapinakeskuksen” koulutusten sisällöt ovat kuitenkin herättäneet kummastusta, sillä niillä ei vaikuta olevan mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa.

”Jokainen valkoinen elokapinallinen on osa ongelmaa”

Keskiviikkona järjestö kertoi Twitter-tilillään, kuinka ”kapinakeskus” ei ole turvallinen ”BIBOC-ihmisille”. Samalla he kuvailivat, kuinka Elokapinan antirasistinen työ on vasta alussa.

Elokapinan mukaan osa ”rasistista ongelmaa” on myös jokainen järjestön valkoinen jäsen: ”Jokainen valkoinen elokapinallinen on osa sekä ongelmaa että ratkaisua, sillä olemme kaikki omalta osaltamme antaneet tilanteen pysyä ennallaan.”

Toisin sanoen luonnonsuojeluteemalla itseään markkinoiva Elokapina kouluttaa jäseniään inhoamaan omaa rotuaan, vaikka tällä ei ole mitään tekemistä luonnonsuojelun kanssa.

Tiistaina leirillä järjestettiin koulutusta teemalla ”Elokapinan antirasismi: Valkoisuuden ja kolonialististen rakenteiden reflektointi”. Myös tässä kohtaa on epäselvää, miten teema liittyy luonnonsuojeluun.

Irtisanoutuivat kuvasta Jussi Halla-ahon kanssa

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pyöräili järjestön tapahtuman ohi keskiviikkona. Osa leirillä olleista ryntäsi ottamaan yhteiskuvaa Halla-ahon kanssa ironisen huumorin vuoksi. Kuvat levisivät nopeasti pitkin sosiaalista mediaa.

Kuvat ilmeisesti aiheuttivat sisäisiä riitoja järjestössä, sillä se tiedotti sosiaalisessa mediassaan irtisanoutuvansa tällaisesta käytöksestä. Kuvan olemassaolo itsessään on Elokapinan mukaan ”avoimen rasismin kannattamista” ja toisaalta ”rasismille naureskelu on valkoinen etuoikeus”.

Kuva itsessään ”kauhistutti” elokapinalliset, minkä vuoksi he päättivät erikseen irtisanoutua siitä. Lisäksi he pyysivät julkisesti anteeksi kuvaa. Samalla he ilmoittivat aloittavansa systemaattisen valkoisuuden reflektoinnin sekä toiminnan muutoksen.

”Kansallismieliset eivät saa olla mukana pelastamassa luontoa”

Elokapina väittää olevansa luonnonsuojelujärjestö, joka haluaa pelastaa maailman sitä vaanivalta tuholta ja ilmastokatastrofilta. Näin vakavien asioiden ollessa kyseessä voisi kuvitella, että järjestö haluaisi mahdollisimman laajan tuen asialleen, jotta luonto saataisiin pelastettua.

Kuitenkin jollain selventämättömällä logiikalla järjestön mukaan kansallismielinen henkilö tai taho ei saa olla mukana pelastamassa luontoa. Toisin sanoen luonto tulee pelastaa ainoastaan ”oikeamielisten” (lue: valkoista rotua vihaavien) ihmisten toimesta. Mikäli väärämielinen ihminen haluaa pelastaa luonnon, on se vääränlaista luonnonsuojelua.

Jätämme lukijoidemme pähkäiltäväksi, mistä tämä voisi johtua.

Lähde: Elokapina

Äärivasemmisto Antifa Elokapina Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Suomen kommunistinen puolue Väestönvaihto Valeoppositio Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ratkaisuna itsemurhat

  Vastaa

  Nyt elokapina-aktivistit voivat näyttää esimerkkiä miten ruohonjuuritasolla toimitaan tulevaisuuden pelastamiseksi. Siksi heidän kannattaa tehdä itsemurha, jotta eivät kuormita tätä maapalloa. Ja toivoa että niiden esimerkin innoittamana muutkin seuraavat niiden jalanjäljissä.

  Vain näin maailma pelastuu.

  • Nimetön

   Vastaa

   Varmaan ne tekee sen ilman kehotuksiakin. Hämmentyneitä ja MT-ongelmaisia nuoria, joita johdetaan harhaan ja hämmennetään entisestään, niin eiköhän se itsemurha saada sieltä kaivettua.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Kyllä ne tekevätkin kohta itsemurhia. Pommejahan ne aikovat viedä väkijoukkoihin. Poliisi tietää tämän ja tukee toimintaa, kuten tuki Bouananenkin puuhia. Eilen niillä oli kuormuri massatapahtuman vieressä, eikä poliisi puuttunut asiaan millään tapaa. Ehkä se ei ensi kerralla olekaan lastia vailla. Ehkä kannattaa vältellä väkijoukkoja, joissa on väärän värisiä, terroristit saavat aivopesunsa pian tehtyä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Luulenpa että vanhanliiton vasemmistolaiset ja kommunistit tuskin arvostavat huliganismia tai muuta semmoista mitä oikeat esim stalinistit kohteliaasti kutsuvat porvarilliseksi dekadenssiksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Elokapina kapinoi mäkkäripussien ja kokiksen voimalla, tuo heidän meininkinsä on todella hupaisaa.
  Toivottavasti enempää nuoria tyttöjä ei hairahdu heidän riveihinsä ja sitä kautta heitä tulevaisuuttaan hukkaan.
  Elokapinalle tiedoksi luonnonsuojeluun liittyen, siinä asiassa kansallissosialistit olivat edelläkävijöitä.
  Elokapina on pelkkä apurahakapinnallisten roskajoukko, joka ei tiedä todellisesta luonnon- ja eläinsuojelusta yhtään mitään.

 • Voi tätä nykymenoa...

  Vastaa

  No voi voi sentään. Kylläpä on teineillä suuret murheet.
  Mutta lopultahan tässä käy niin kuin neuvostoliitolle kävi.

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Tämä tulee ajamaan asioista kujalla olevia mukaan höynäytettyjä pois, mahdollisesti

 • Ilmarinen

  Vastaa

  @ratkaisuna itsemurhat

  Juuri näin! Ympäristöideologia on verhoillusti elämänvastainen, kaikki elävä tuottaa tai kuluttaa hiilidioksidia. Nerokas höynäytys saada länsimaat käytännössä vapaaehtoisesti laskemaan elintasoaan.

 • Tuula

  Vastaa

  Mielisairaalan potilaita taitavat olla…

 • sotatila

  Vastaa

  Pieni torjuntavoitto josta voi kasvaa Iso torjuntavoitto. Taistelu elämän puolesta. Tässä nuori mies näyttää esimerkkiä miten koronatyranniaa vastaan taistellaan. Hän matkustaa takaisin Suomeen Tallinnasta ja vaatii vain hänelle kuuluvaa oikeutta ja vapautta. Ei rokotteita, ei testejä. 

  Ainoa oikea paikka Suomen mätäviranomaisille ja päättäjille joita on liian paljon on hirsipuu. Jos nyt kesällä tai syksyllä lyödään uudestaan kovat rajoitukset päälle, niitä ei missään nimessä pidä noudattaa. Kaikki pahat päättäjät ovat vapaata riistaa. Mikään univormu tai titteli ei tee poikkeusta.

  https://tokentube.net/v/2322907194/Santeri-Puhakka-Tulin-Virosta-suomeen-ilman-korona-testi%C3%A4-

  • Vähän hankaloittaa

   Vastaa

   Video oli sinänsä ihan hyvä. Tuossa Tokenissa vaan tökkää se että neljäsosa ruudusta on harmaan palkin alla joka vaatii hyväksymään coociesit ja vakoilutyökalut. Eikä niitä voi ottaa pois päältä. Joten, koskaan en tule coocieseja hyväksymään ja se haittaa olelliset Tokekin katselua.

   Vapaan tiedonvälityksen ilmapiirissä noista coocieseista voitaisiin luopua. Html:hän luotiin avoimeen dokumenttien jakamiseen.

 • Suomimies

  Vastaa

  Mikään ihonväri itsessään ei ole ongelma vaan nuo hörhöt

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  ”Tiistaina leirillä järjestettiin koulutusta teemalla ”Elokapinan antirasismi: Valkoisuuden ja kolonialististen rakenteiden reflektointi”. Myös tässä kohtaa on epäselvää, miten teema liittyy luonnonsuojeluun.”

  Voi hyvän tähen. On tainnut jäädä peruskoulun historiatunnit välistä. Tai ainakin lukion: 1500-luvulla alkanut siirtomaiden haalinta ja sen aiheuttama syrjiminen koski myös paitsi kaikkia valkoisia eurooppalaisia naisia, säätyyn katsomatta – no, jos olit hyvin korkeaa syntyperää ja luonteeltasi vielä itsepäinen ja erittäin rohkea nainen, niin silloin saatoit kyllä yrittää kapinoida tätä ”Jumalan luomaa järjestystä vastaan” – niin myös eurooppalaisia alemman syntyperän miehiä. Modenin esiinmarssi mm kielsi naisten astumisen yliopistoon, tieteellisiin akatemoihin pääsyn ja tieteellisen kirjallisuuden julkaisun naisen nimellä. Vaikka meno keskiajalla (antiikista puhumattakaan) oli naisten kohdalla vähän vastaavaa (sai julkaista naisen nimellä, mutta jo kouluttautuminen oli vähän niin ja näin ja esim lääkärin ammatin harjoittaminen oli naisilta kielletty), niin nimenomaan esimodernin ajan päättyminen kovensi näkemykset ”naisen paikasta”. Samoin voidaan ajatella, että kolonialismin aikana alkanut kaukomaiden teekauppa huononsi tehdasväen asemaa: teetä tarjottiin aamupalaksi ja se muotoutti rutiinin, jolloin aamupala nautittiin varhain ja sitten töihin. Keskiajallahan elämä oli paljon ”hitaampaa”. Kaupunkien muotoutuvat slummit olivat likaisia, täisiä ja luteisia tautipesiä, joissa väkivalta oli jokapäiväinen ilmiö. Eipä hirveästi poikkea plantaasien arjesta kuitenkaan, väittäisin. Herrat omistivat tehdasväen samalla tavalla kuin plantaasien väen, ainakin käytännössä. Tämä on vähän, jos lainkaan, keskusteltu näkökulma edes historioitsijoiden puolesta. Juuri tästä kaupunkien slummiutumisestahan ja erittäin huonoista oloista sitten työväen aate lähti leviämään, ei aatteelle muutoin käyttöä olisi ollut. Mielestäni eurooppalainen ”tavallisto” ja köyhälistö ei ole yhtikäs mitään velkaa siirtomaiden alkuperäis- tai orja-asukkaille. Tavallinen ihminen eli Euroopassa kolonialistiherrojen lujassa otteessa, jossa veri lensi, ja joutui sopeutumaan ja mukautumaan herrojen kujeisiin. Lisäksi vielä semmoinenkin näkökulma, että varhaiskeskiajan lopussa ja keskiajalla eurooppalaiset ruhtinaat ja kuninkaat kolonialisoivat Euroopan mantereen valloittamalla sen osa osalta, metsän hakkuu metsän hakkuulta omaan käyttöönsä. Monet Euroopan ”alkuasukkaat”, kuten vaikka vendit – todennäköisesti tapettiin ja ajettiin niin ahtaalle, että hävisvät Euroopan kartalta. Alunperin esim Saksan alue oli tiheää ikimetsää. Se on raivattu kokonaan peltomaiksi juuri tuolloin Euroopan kolonialisoimisen aikana…

 • EV

  Vastaa

  Näistä ”kapinallisistahan” iso osa on alaikäisiä pentuja, lastensuojeluilmoituksiahan tässä pitäisi tehdä, koska näiden vanhemmilla ei ole kaikki kotona. Terve ihminen ei vihaa itseään saatika omaa etnisyyttään.

 • Tursas

  Vastaa

  Tää järjestö on ihan alusta alkaen ollut valkoisuudenvastainen suvakkiryhmä, kuten yksi heidän perustajistaan itse on myöntänyt:

  https://medium.com/extinction-rebellion/extinction-rebellion-isnt-about-the-climate-42a0a73d9d49

 • A.A.

  Vastaa

  Elokapinan perusta on epäselvä ideologia ja johtajina toimivat omaa arvoaan ja maailmankuvaansa esille tyrkyttävät tyypit. Tämän mahdollistaa nykyajan pimeä tiede, jota omaisuuksia hallitseva vähemmistö rahoittaa.

 • A.

  Vastaa

  Ihan mielenkiinnosta, missä yhteydessä Elokapina on sanonut, että ”kansallismieliset eivät saa olla mukana pelastamassa luontoa”?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi