Veronmaksajien tukemalta Koneen Säätiöltä 101 600 euroa ”hydrofeministiseen” homotutkimukseen

Koneen Säätiö nauttii yleishyödyllisenä yhteisönä merkittävistä verovapauksista eli veronmaksajien tuesta.

Rappiokulttuuri

Hydrofeminismin kehittäjä Astrida Neimanis.

Kulttuurimarxismia veronmaksajien tuella rahoittava Koneen Säätiö on hämmästyttänyt jo pitkään toinen toistaan hullummilla hankkeilla. Tänä vuonna Turun taidemuseo järjesti näyttelyn, johon liittyvää ”hydrofeminististä” tutkimustyötä säätiö rahoitti 101 600 eurolla.

Kulttuurimarxistinen Niin & Näin ‑lehti kuvailee tyhjentävästi säätiön rahoittaman hankkeen onttoa, mutta korulauseisiin haudattua sisältöä:

”Hydrofeminismin käsite on noussut pinnalle viime vuosina posthumanistisissa keskusteluissa niin tieteenteorian kuin taiteenkin kentillä. Käsitettä alkoi alun perin käyttää feministifilosofi Astrida Neimanis, jonka työskentely limittyy feministisen ja queerteorian sekä posthumanistisen fenomenologian alueille. Keskellä ekologisen kriisin aikakautta hydrofeministinen ajattelu auttaa syrjäyttämään binäärisiä käsityksiä kehoista ja sijoittamaan ihmisen uudelleen suhteessa toisiin vedellisiin olioihin.”

Lukijaa voi hämmästyttää, kuinka suomalaisissa yliopistoissa transu- ja homoideologia kyetään pukemaan vuodesta toiseen uusiin vaatteisiin. ”Hydrofeminismi” onkin vain homolobbaajien viimeisin hullutus.

Tapaus on myös osoitus suomalaisen yhteiskunnan rakenteellisesta korruptiosta. Koneen Säätiö nauttii yleishyödyllisenä yhteisönä merkittävistä verovapauksista eli veronmaksajien tuesta. Kun Koneen miljardööriomistajat rahoittavat suomalaisvihamielisiä ja kulttuurillista rappiota edistäviä hankkeita, joudumme me kaikki osaltamme maksumiehiksi.

Lähteet: Koneen Säätiö, Niin & Näin

Astrida Neimanis Feminismi Homolobby Hydrofeminismi Kone Koneen Säätiö Kotimaa LGBT Raha Rappiokulttuuri Taloudellinen riisto Talous Transut Veronmaksajat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pake Jones

  Vastaa

  Uskomatonta potaskaa. Nämä feministit ja queer yms olisivat kelan jonossa jos heillä ei olisi täysi hyödyttömiä apurahojen jakajia. Heille itselleen ja k‑marxismin levittäjille on tietysti mukavaa että tällainen järjetön rahamäärä tungetaan paskaluukusta alas.

 • A-L

  Vastaa

  Samaa verovapautta eli veronmaksajien tukea nauttii myös toinen ”yleishyödyllinen” yhdistys eli verovapaudella miljardiomaisuuden kerännyt ay-liike.

  Ja valitettavasti sen aiheuttama tuho(työttömyys/työpaikkojen vähentyminen) on pahempi tai vähintään yhtä paha kuin kammottavan, kommunismia buustaavan Koneen säätiön.

 • Ratastutkija

  Vastaa

  Rattaiden joukossa on viottuneita rattaita. Siksi se tuottaa sairasta ja viallista jälkeä.

 • 0-tutkija

  Vastaa

  Taitaa Astridalla olla huono pedigree kun jo kasvojen muodosta voi päätellä perinnöllisiä poikkeamia. Nenä on suhteettoman suuri kasojen pisteisiin, leuka miesmäinen, silmien välikään ei ole ”normaali” ja ulospäin törröttävät hampaat kertovat geeniperimän virheistä. 

  Kyllä pohjoisen nainen on luonnonkaunis kun tällaisiin vertaa.

  Mutta Astrida lienee löytänyt sen osa-alueen jossa on milikuvituksella tuottaa 0‑tutkimuksia ja saada siitä rahaa. Pointsit siitä Astridalle.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Koneen Säätiön arvomaailma on muutenkin erittäin suomalaisvihamielinen ja kulttuurimarxismia edistävä.

 • Louhi

  Vastaa

  Joskus ei-niin-kauhean kaukaisessa menneisyydessä tutkimusprojektit ja ‑hankkeet piti perustella ja niillä piti olla jonkinlainen odotettavissa oleva impakti. Tätä nykyä kaikki menee läpi, kunhan on muodikasta ja ihanaa. Rihkamatiedettä, jolla ei ole tulevaisuutta edes sen verran kuin Hesburgerin muovileluilla.

 • TT

  Vastaa

  Koneen säätiö on pienessä mittakaavassa samanlainen isorikkaiden luciferistien rahoittama piilomarxistinen säätiö kuten maailmalla ovat Soroksen Open Society F, Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, Carnegien, Fordin tai Kochin veljesten säätiöt. Rappiotaidetta edistää myös Guggenheimin säätiö. Kun kuulet sanan säätiö, poista varmistin … kuvaannollisesti siis.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Tuon hydrofeministinen määritelmä? Eihän se vain ole Keijotusta? Eihän se hullu ole joka pyytää vaan antaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Astrid yrittää peittää suvakkilaseilla kookasta nenäänsä. Samaa kikkaa käyttää juorutoimittaja Baba Lybeck, joka ei ole suomalainen!

  Koneen säätiö rahoittaa myös ”iso numero” suvakkilehteä, jota kerjäläiset kaupustelevat.

 • Keijo valeasussa?

  Vastaa

  Keijolla on kuvassa pellelasit ja irtohampaat.”Posthumanistinen keskustelu” on ilmiselvää keijotusta.Sehän tarkoittaa, että humanismi on out, ja tilalle on tullut ei-humanismi…voisiko se tarkoittaa kommunistista diktatuuria, tai ”natsismia” kuten naivistit asian ilmaisisivat.

 • Tomppa

  Vastaa

  Hydrofeminismi luonnollista jatkoa marxismi-leniniläisesti värittyneelle fenomenologiselle filosofialle. Ensi lukemalta hienolta kuulostavaa käsitehöttöä, jolla ei ole kuitenkaan minkäänlaista substanssia tai edes attribuuttia, kun sitä tarkastellaan kriittisesti ja analyyttisesti. Koneen säätiössä istuu ilmeisen monta fenomenologia, joiden korviin muodikkaat itsekeksityt käsitehöttöideologiat edustavat korkeinta tieteellistä tutkimusta. Surullista, sanoisi professori Jaakko Hintikka, joka jo (Lauri Routilan kanssa toimittamassaan) Filosofian tila ja tulevaisuus ‑teoksessa (1970) kertoi olevansa huolestunut fenomenologisen filosofian kasvavasta rahoituksesta Suomessa. Fenomenologinen filosofia kun ei tuota mitään näkyviä tuloksia – vain pelkkää käsitteellistä jargonia, Hintikka perusteli kantaansa. Jälkeen päin voi vain todeta Hintikan olleen oikeassa.

 • Late

  Vastaa

  Mikähän ratas päässä putää gajota niinpahasti että normaalin elämän ja työn tekemisen sijaan ihminen tuhlaa elämänsä jonkin vitun feminismin ja homoilun ja niihin liittyvien eri termien miettimiseen. huhhuh, kyllä jotku on sit hyvin hyvin sairaita. Mut se että hoitoon ohjaamisen sijaan noille annetaan rahaa tuohon sekoiluun 😂

 • gr6

  Vastaa

  That’s not even ​​Astrida Neimanis in the image featured in this article. Maybe check your sources fucking clowns.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi