Hollannin Pride-järjestäjät palkitsivat ”ikonisena kuvana” pedofiliaa esittävän kuvan

LGTB-kriitikot ovat vuosia varoittaneet, että homoagendan taustalla on myös lasten seksualisointi ja pedofilian normalisointi.

Rappiokulttuuri

Hollannin Pride järjesti valokuvakilpailun, johon osallistui 13 000 eri valokuvaa. Tarkoituksena oli löytää kuva, joka kunnioittaisi tapahtuman 25-vuotista taivalta. Voittajaksi valittiin kuva, joka oli ”ikonisin” ja ”esteettisiin”.

Kuva pitää sisällään yhdeksän BDSM-vaatteisiin pukeutunutta pervoa ja yhden keinulla leikkivän lapsen. Toisin sanoen se edustaa pedofiliaa, mikä homotapahtuman järjestäjille on täysin OK. Kuvakilpailussa etsittiin kuvaa, joka olisi ”ikonisin, tarkoituksenmukaisin ja esteettisin.”

LGTB-kriitikot ovat vuosia varoittaneet, että homoagendan taustalla on myös lasten seksualisointi ja pedofilian normalisointi. Aikaisemmin homoaktivistit ovat vaienneet asiasta, mutta viime vuosina lapsiin kohdistuva homopropaganda on ollut valtavassa kasvussa.

Lähde: The Post Millenial

Hollanti Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kiitän luojaa joka päivä, että omat lapseni saavat kasvaa ja nauttia elämästä ilman, että heidän ei tarvitse altistua homosaatiolle.

  Tällä vuosikymmenellä arvot tulevat koventumaan maassamme. Jo nyt enemmissä määrin vanhemmat ovat aiempaa kriittisempiä sateenkaari-agendaan ja näkevät sen olevan haitallista lapsillensa. Eli yhteiskunnan eheytyminen on jo alkanut!

  Homot ja transut ulos varhaiskasvatuksesta ja peruskoulusta!

 • Tyrsky

  Vastaa

  Ylen puolestaan uutisoi seuraavin sanakääntein Jyväskylän pride-viikosta peräänkuuluttaen näitä:
  ’Ymmärrystä, suvaitsevaisuutta, hyvinvointia, tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta’.

  Kaikki ne, jotka vastustavat priden agendaa, edistävät kuulemma näitä:
  ’Syrjintää, väkivaltaisuutta, hyökkäyksiä’.

  Lisäksi mainittiin pride-logiikalla, että Unkarissa laki on syrjivä’. Lakia pidetään syrjivänä, koska pride-logiikan mukaisesti ymmärrys, suvaitsevaisuus, hyvinvointi, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus toteutuvat vain jos yhteiskunta saatetaan siihen tilaan, jota perinteisestä heteronäkökulmasta arvioiden kutsutaan rappiotilaksi. 

  Dekadenssille haetaan näkyvyyttä jälleen sateenkaari- ja translipuin. Viikko huipentuu pride-kulkueeseen ja juhlaan. Kaikki siis loppuu aikanaan, niin tuokin viikko. Sen jälkeen valtamedia palaakin jälleen muihin aiheisiin, kuten esimerkiksi ihannoimaan sellaista uskontoa, jonka jotkin jäsenet heittävät sateenkaariväkeä alas katoilta – ja perustelevat tätä touhua pyhillä kirjoituksillaan. Tuota heittelyä ei tosin ihannoida, siitä ollaan ihan hiljaa.

  Tasa-arvon nimissä voisi Jyskälässä vetää kyseisen uskonnon tunnusliput sateenkaarilippujen rinnalle.

 • TT

  Vastaa

  Kuva on p*ska, vaikka arvioitaisiin sitä pelkästään esteettisin perustein. Sommittelu päin vittua ja hahmoja ryntää kuvasta sisään ja ulos ja tausta katkeaa oikean ylänurkan sinitaivaaseen. Sekava kaaos vailla mitään valokuvauksellisia ansioita. Entäs sisältö: kuvottavat miehenköriläät ja edessä pieni taapero kuin herkkupalana. Yök, yök ja vielä kerran yök.

 • EV

  Vastaa

  Kuva on oksettava ja teknisestikin päin helvettiä otettu. Jokainen joka ymmärtää kuvauksen perusteita, ymmärtää, että kyseisessä kuvassa on kaikki pielessä.

 • RR

  Vastaa

  Mielestäni kuvassa oleva ” taapero ” kyllä näyttää lyhytkasvuiselta kun katsoo karvaisia käsivarsia. Mutta onhan symboliikka aivan selvästi juuri sitä itseään, eli paskaa.
  Voi helvata että pitikin nähdä tämäkin päivä miten maailma on muuttunut Somorraksi ja Gomorraksi. Ei olisi arvannut vuonna 1964 kun synnyin.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ei tuo kyllä kääpiö ole

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi