Taas yksi suomalainen antifasistinen transu paljastui pedofiiliksi

Monet transut ja kommunistit myönsivät pitäneensä Saxellin toimintaa epäilyttävänä jo pitkään, mutta kukaan vasemmistolaisista ei tahtonut puuttua aatetoverinsa pedofiliaan ennen kuin oli liian myöhäistä.

Poliittiset viholliset

"Johanna" Saxell.

Suomalaisten antifasistien ja transuaktivistien seksirikosskandaaleille ei vaikuta tulevan loppua. Tällä viikolla Partisaani sai lukijavihjeen pedofiilikohusta, joka puhutti Suomen äärivasemmistokenttää alkuvuodesta, mutta jota kansallismieliset eivät tuolloin huomioineet.

Tammikuun lopulla nuori lesboaktivisti kertoi Twitterissä, että ClarionTW- ja Clarienne-nimimerkkejä käyttävä suomalainen antifasisti ja transu ”Johanna” Saxell oli ahdistellut häntä hänen ollessa alaikäinen. Saxell on naiseksi tekeytyvä perheenisä, joka seurusteli ahdistelun aikana kahden äärivasemmistolaisen naisen kanssa yhtä aikaa ”polyamorisessa” suhteessa. Hän kutsuu itseään ”äidiksi”. Kuten alla olevista kuvista voi havaita, Saxell käyttää mielellään sateenkaari‑, transulippu‑, Antifa- ja Black Lives Matter ‑symboliikkaa.

Useiden muiden äärivasemmistolaisten transuaktivistien tavoin Saxell on kirjoittanut fetisoivaan sävyyn poliittisesta väkivallasta. Hän on pyrkinyt pönkittämään väkivaltapropagandansa uskottavuutta esimerkiksi miekkailuvideoilla ja HEMA-aiheisilla kirjoituksillaan (Historical European martial arts, historialliset eurooppalaiset kamppailulajit).

Saxellin uhri kertoo, että ahdistelu jatkui kaksi vuotta. Saxell pyysi uhria esimerkiksi ”tulemaan äidin sisään”. Saxell oli tietoinen siitä, että uhri oli jo aiemmin joutunut seksirikosten kohteeksi Internetissä. Saxell käyttikin uhrin haavoittuvaa asemaa törkeästi hyväkseen ja lähetti tälle muun muassa alastonkuvia itsestään sekä seksuaalissävytteisiä kirjoituksia. Saxell on uhrin mukaan vähintään kaksi kertaa tätä vanhempi.

Kommunistit olivat aavistaneet pahinta, mutta eivät puuttuneet asiaan

Kun uhri paljasti Saxellin harjoittaman ahdistelun, antifasisti yritti painostaa tätä hiljaiseksi yksityisviesteillä. Lisäksi Saxell julkaisi polveilevan puolustuspuheen, jossa hän myönsi lähettäneensä seksuaalista materiaalia haavoittuvalle alaikäiselle mutta kiisti samalla toimineensa väärin.

Saxellin mukaan alaikäinen uhri oli itse asiassa tapauksen todellinen provokaattori, kun taas Saxell vain pyrki pyyteettömästi tukemaan tätä henkisesti. Ainakin toinen Saxellin sateenkaariaktivistityttöystävistä myös puolusteli hänen toimintaansa.

Ahdistelun tultua julki likapyykin pesemiseen osallistui useita Partisaanin joulukalentereista tuttuja äärivasemmistolaisia, kuten antifasistiset transut ”Panda” Eriksson ja Elina ”Eeli” Kytömäki sekä äärivasemmistolainen huora Linda Nummelin. Monet transut ja kommunistit myönsivät pitäneensä Saxellin toimintaa epäilyttävänä jo pitkään, mutta kukaan vasemmistolaisista ei – tälläkään kertaa – tahtonut puuttua aatetoverinsa pedofiliaan ennen kuin oli liian myöhäistä.

Saxell on ainakin aiemmin asunut Turun seudulla ja ollut ammatiltaan taksikuski. Lisäksi hän on näytellyt amatöörielokuvissa. Mikäli sinulla on lisää tietoa hänen taustoistaan tai asuinpaikastaan, ota yhteyttä: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähteet: Twitter (1, 2, 3), Imdb, Lolcow

Äärivasemmisto Antifa Black Lives Matter Eeli Kytömäki Elina Kytömäki Homolobby Homot Johanna Saxell Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisoiminen LGBT Linda Nummelin Panda Eriksson Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Suomalaisvastaisuus Transut Varisverkosto Vasemmisto

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Joko saa yleistää, kun yksittäistapaukset alkaa olla samassa suhteessa kun raiskaajaählämeillä?

 • Mummo-72

  Vastaa

  Vetää kyllä taas aivan sanattomaksi, tuntuu että tämä kaava toistuu liian usein ollakseen edes totta mutta pakko se on uskoa vaikkei haluaisi. Ei vain voi ymmärtää miten tuosta genrestä paljastuu kerta toisensa jälkeen toisiaan sairaampia yksilöitä. Kamalinta on vielä tuo kun omat ”toverit” tietävät asioista ja peittelevät niitä.

 • DJP

  Vastaa

  Trans wlw, poly, singlet, fix-it vixen, intersatanic feminist, mom, HEMA — en ymmärä mitään noista, mutta tuskin olen menettänyt mitään tärkeää infoa, jota ilman en voisi elää. Osaako joku sanoa mitä tuo ”she/her” tarkoittaa? En sitäkään tajua. Voiko joku olla vaikka ”he/him/her” tai ”he/her/his”? Eli miksi pelkkä mielikuvitussukupuoli he tai she ei riitä? Mihin tarvitaan muita taivutusmuotoja? Ovatko nämä niin saatanan sekaisin että esim. ”Johanna” voi olla ”she” puheissaan, mutta hänestä puhuessa (objektimuoto) ei saakaan sanoa ”her” (häntä), vaan tulee sanoa him? Ja miten mies eli ”Johanna” voi sanoa naiselle.. Äh, antaa olla. Sattuu aivoihin näiden idioottien jorinoiden liiallinen miettiminen.

  Nämä ovat sairasta porukkaa, mutta toisaalta ”vasemmistolaisten” mielestä isänmaallisuus on sairasta — paitsi jos se tapahtuu vaikkapa mustien Mau Mau ‑sotureiden toimesta. Varsinkin valkoinen nationalismi on blääh ja yök — paitsi jos kyseessä ovat ukrainalaiset.

  Suurin osa pedofiileistähän on homomiehiä kuten tutkimukset vahvistavat. Nämä ”Johannan” kaltaiset ihmiset ovat sairaita; rikollisia. Ovat mielestäni jokseenkin vaarallisiakin levittäessään tauteja ja raiskatessaan nuoria ja lapsia. Tutkimusten mukaan myös monet muut sairaudet ja itseaiheutetut tartuntataudit ymv. ihmistä tuhoavat asiat (kuten alkoholismi, väkivaltaisuus ja päihderiippuvuudet) kulkevat käsikädessä homoseksuaalisuuden kanssa.

  • Bella

   Vastaa

   ”Varsinkin valkoinen nationalismi on blääh ja yök — paitsi jos kyseessä ovat ukrainalaiset.”

   Vähän kuin Hesarin toimittaja kirjoitteli Ukrainan sodan alettua, että jospa se ei olekaan niin, että naiset ovat luotuja sotimaan, vaan että se käy luontaisemmin miehiltä. Oli tarkkaillut kuulemma Ukrainan sotaa ja tullut tähän loppupäätelmään. Kyllähän vasemmistoon mahtuu paljon idealisteja, joiden ideaalit eivät taas mahdu käytännön arkeen.

 • Suomimies

  Vastaa

  Iljetys joutaisi kuolla.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyi helvetti mikä elukka

 • friikki

  Vastaa

  Hyi hltti mikä saasta! Ja tätä pride paskaa riittää.

 • Hh1488

  Vastaa

  Näit vois alkaa väijyttää jostain chateista, houkutella jonnekki ja antaa isänkädestä

 • Julli

  Vastaa

  Miten nämä kaikki äänestävät mielenvikaiset ovat vihervasemmiston kannattajia?

  Saako vihervasemmistolaiset arvot mielen järkkymään niin pahoin, että seurauksena on mielenvikaisuus (esimerkiksi naiseksi tekeytyvä mies).

  Vai onko ainoastaan vihervasemmistolaiset arvot mieleltään järkkyneiden henkilöiden ymmärrettävissä?

  • Observer

   Vastaa

   Täyspäisestä ei tule vasuria.

  • Hema

   Vastaa

   Kaikki alkaa propagandasta joka yhtäältä syö uhriltaan täydellisesti itsetunnon ja toisaalta opettaa halveksimaan itseään, sukuaan, sukupuoltaan, uskontoaan, historiaansa sekä omalla työnteolla itsensä elossapitämistä. Pahimpia propagandanlähteitä ovat yliopistot – peruskoulut ovat kuromassa kaulaa kiinni vauhdilla – syistä jotka ovat liian pitkiä ja moniulotteisia tähän listata. Lyhyesti kommunismi rakastaa elää verorahoilla ja uskotella tietävänsä paremmin.
   Nuoret ovat hyvin muovautuvaisia henkisesti, ja lähes kaikki lapsuudenkokeneet ovat taipuvaisia ajattelemaan ”vasemmalle kallistuen” ennekaikkea siksi että lapsuus on pitkälti sosialismia nykypäivänä; Kaikkea voi saada kitisemällä ja uhriutumalla. Nykyään myös monet vanhemmat liputtavat sosialistisia ”hyveitä” ja valtio-uskovaisuutta, tai ovat ignorantteja – ja täten ulkoistavat vastuunsa – asiasta. Iso osa vanhemmista on myös tämän aiheen uhreja, mutta heidänaikanaan tämänkaltainen sadistinen ruumiinturmelemisen kulttuuri ei vielä ollut muodissa. Lisäksi suomen kylmät talvet ja lähihistoriamme homogeenisuus ovat hidastaneet maamme sosiaalieläjien lennokkaimpia ideoita.
   Monet nuoret toki kasvavat aikuisiksi, ja joutuvat todellisuuden kanssa silmätysten, mutta mikäli sakset ovat kiivaasti viuhuneet genitaaleilla, on elinennuste heikonlainen. Ks. itsemurhatilastot.
   Ymmärtäkää toki että vaikka kaikenmaailman Toosa Mehiläiset ajavat lapsiaan ideologiallaan törmäyskurssille todellisuuden kanssa, ja tuomitsevat jälkikasvunsa samalla yksinäiseen vanhuuteen mielialalääkkeineen, on kaiken tuon elostelukerroksen takana kuitenkin erittäin suunnitelmallinen hallitseminen. Tämä palvelee sitä ”ihmis”-ryhmää jotka haluavat sinun luottavan vain valtioon ja heidän kouluttamiinsa asiantuntijoihin. Kun meidät saadaan täydellisen avuttomiksi, ei heidän tarvitse enää esittää demokratiaa eli enemmistönvaltaa.

 • Piikivi

  Vastaa

  Varsinainen taxikuski. Sitä ei koskaan tiedä kenen kyydissä olet.

 • Louhi

  Vastaa

  Tuttuun tapaan pedaritransua ja tämän aatetovereita yhdistää The Satanic Temple, joka inspiroi myös pedofiili-nisti Jari Sillanpään bileporukkaa. Pieni on maailma, kun suurimmat intohimot kohdistuvat lapsiin, huumeisiin ja marxismiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Siperian gulag oikea paikka kommunisti pedofiilille.

 • Pekka

  Vastaa

  Ongelman laajuutta kuvannee se estimaatti, että tämän vuoden Partisaanin joulukalenteriin pitänee varata luukku jokaiselle Joulukuun tunnille vs. perinteisesti joka päivälle. Niin paljon on tapauksia tyrkyllä julkisuuteen.
  Valtaosa noista on vieläpä 100% veronmaksajien varassa. Suomella on hieno tulevaisuus, in deed.

 • nainen

  Vastaa

  Tampereen antifaporukoissa pervoja saalistajia liikkuu muitakin kuin Tuomas Tingander. Semmoinen kaljupää noin nelikymppinen äijä. Juttuja on liikkunut jo vuosia mutta saa edelleen mellastaa. Suomi on pieni maa ja naiset varoittelee toisiaan. Joo nää on vissiin enemmän sääntö kuin poikkeus nää seksuaalisesti kieroutuneet vassarimiehet.

  • Louhi

   Vastaa

   Tarkoitatko ties-kuinka-monennen-sukupolven kulttuuristalinistia Juri Nummelinia? En tiedä sen paremmin, mitä kaikkea kyseisestä henkilöstä puhutaan, mutta eipä tuo ole kauheasti mieltymyksiään ja agendaansa piilotellut.

   • nainen

    Vastaa

    En tarkoita häntä. Ex-poliitikon poikaa.

 • Pasi

  Vastaa

  Kaikille artikkelissa mainituille kuula kalloon,se olisi kohtuullista.

 • The real LGBT agenda

  Vastaa
 • Mr.Ag

  Vastaa

  Naurettavaa kun pyytää vassareilta miksi kaikki pedofiilit josta on puhuttu on ite vassareita. Onko pedofilia normaalia vasemmistoissa?

 • maki

  Vastaa

  Mikäs tuon ”Panda” Erikssonin oikea nimi on? Siis se ”deadname”, jota nuo vihaavat yli kaiken, kun heistä käytetään?

  Noita pitäisi selvittää ja jakaa, jotta ihmiset voisivat kaikessa julkisessa keskustelussa ja kommenteissa aina kutsua heitä heidän oikealla nimellään. Se jos mikä aiheuttaa ns. persekipua ja saattaa ajaa heidät kehityksensä luonnolliseen johtopäätökseen, johon 40% heistä päätyy.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi