Valkoinen Vappu 2024!

Kulkue kokoontuu Tampereen Laukontorilla 1.5. kello 13:00.

Aktivismi

Sinimusta Liike järjestää tänäkin vuonna Valkoinen vappu ‑tapahtuman!

Kulkue kokoontuu Tampereen Laukontorilla 1.5. kello 13:00. Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan tapahtumaan.

Laukontorilta liikumme kulkueena Tampereen keskustassa. Kulkueen päätteeksi pidetään puheita. Puheidenpitopaikalla on myös sima- ja munkkitarjoilua.

Aikaisempien vuosien tapahtumien koosteet ovat katsottavissa YouTube-kanavallamme:

Aktivismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Sinimusta Liike Tampere Valkoinen Vappu Vappu

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Vapputapahtumaan en ota kantaa, mutta miten olisi paljon matalamman profiilin vaikuttaminen. Täällä päin oli syksyllä muutamaan paikkaan punaviheraktivistien flyerin päälle liimattu lappu ’Jos jotain leikataan, niin anarkistien, varisten ja elokapinallisten tuet’. Ainakin yhtä lapuista ei ollut vielä myöhään illalla, aamulla bongasin ja puoliltapäivin oli jo kadonnut. Taisi loppua punavihreiden flyerit vähäksi aikaa. Homma kusee jos joku näkee Oodinin näköisen tyypin joka vielä rehvastelee sillä. Siis kenenkään näkemättä, silloin tällöin ja asiasta kellekään kertomatta.

  • Plääh

   Vastaa

   Jospa kyse on vain omista ennakkoluuloistasi. Ja jos siis oikein puoluepuku ja nationalismi on mielestäsi suuren yleisön silmissä jo jotain aivan kamalaa, niin joskus en on alettava totutella ja kohdata näitä asioita muulla tavalla kuin aivopesun kautta

 • Maan kattava toimintasuunnitelma

  Vastaa

  Nytkun Suomessa voidaan taas ”ilman pelkoa” järjestää vappumarsseja, niin ehdottaisin että ennen vappua kaikki katsoisivat tv-sarjan (ainakin ensimmäisen kauden) nimeltä Sloborn:

  https://tv.apple.com/fi/show/sl%C3%B8born/umc.cmc.5odr779x29btmp7258it2zgnj

  Se tuottiin juuri ”tappavan koronaviruksen” alkuaikoina ja oli varmasti yksi syy siihen miten ihmiset käyttäytyivät sen aikana. Ja nyt kun sitä katsoo niin naurattaa miten tyhmiä ihmiset suurina massoina olivat. Muutama vastarintalainen sieläkin on.

  Mutta että nyt kun on tulossa ne seuraavat sulut ja ”tappajavirukset” sekä liikkumisrjoitukset, niin nyt jo sovittaisiin eri kaupunkien ja kaupunginosien sekä maaseudun osalta toimintasuunnitelmat. Niin kommunikaatio, pakopaikat kuin ruokahuoltokin yhdessä energian kanssa. Meinaan… se tulee. Kyse on vain ajasta.

 • Eugen

  Vastaa

  Valkoista Vappua saisi viettää jokaisessa suomalaisessa kaupungissa 🙂

 • Emppu

  Vastaa

  Näkyykö livenä mistään?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi