Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Transu ja antifasisti nimeltä Panda

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Panda Eriksson.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Transut – antifasismin uusi sukupolvi

Eilinen artikkelimme antifasistisen liikkeen transujen sekä machojen välisistä riidoista sai upeaa palautetta kansallismielisiltä lukijoilta ja sitä luonnehdittiin kalenterimme viihdyttävimmäksi luukuksi. Koska joulu on ilon ja lahjoittamisen aikaa, tahdomme palkita lukijamme pysyttelemällä samassa teemassa myös tänään. Kahdella estrogeenivoittoisella luukulla pyrimme myös kompensoimaan kalenterimme yleisesti toksisen maskuliinista sisältöä.

Kansallismielisten lukijoiden ohella myös äärivasemmisto kommentoi eilistä luukkua innokkaasti, mistä olemme heille kiitollisia. Ehkä artikkeli auttaa äärivasemmistoa myös käsittelemään sisäisesti problemaattiset suhteensa ”poc”-hierarkioihin, ”cishet”-etuoikeuksiin sekä muihin poliittisen toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeisiin kysymyksiin.

Artikkelin julkaisemisen jälkeen sen päähenkilö Sanna-Mari Paakki sulki Twitter-tilinsä ulkopuolisilta lukijoilta. Tätä ennen hän syytti antifasisti Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikaista artikkelistamme (ryöpytyksen myötä Ollikaisen oli lopulta pakko nöyrtyä). Kalenteriamme herkeämättä seurannut Varisverkoston Leona Kotilainen puolestaan jakoi sosiaalisessa mediassa terapia-apua äärivasemmistolaisille, joita ”jännittää” kalenteriin pääsy. Tämä kaikki vain siksi, että äärivasemmisto itse tahtoo jatkaa joulukalenterisotaansa heikompien jäsentensä hyvinvoinnista piittaamatta.

Trans ry

Eräs kärkevimmin transujen ja machojen väliseen sisällissotaan osallistuneista äärivasemmistolaista oli transuleiriin kuuluva ”Julia” Peltonen, joka kirjoitti Ollikaiselle: ”Ai vasemman laidan ikioma setämies on taas vauhdissa Ehkä AFA Supersoldierille tekis hyvää miettiä et miksi juuri naiset ja vähemmistöt on niitä jotka hän nostaa tikunnokkaan kerta toisensa jälkeen ja miksi kritisoiduista ei juuri miehiä löydy. Se ei ainakaan näytä kovin hyvältä.”

Peltonen edustaa länsimaisen antifasismin uutta rintamaa, joka koostuu transuista ja tätäkin eksoottisempiin fetisseihin uppoutuneista eksentrikoista. Kuten marssitilaisuuksiin eri puolilla Eurooppaa osallistuneet kansallismieliset ovat viimeisen 10 vuoden aikana huomanneet, vastamielenosoittajien testosteronitasot ovat tyrehtyneet hämmästyttävän nopeasti. Perinteiset duunarit on korvattu mielenterveyskuntoutujilla, joiden yhdistäviä tekijöitä ovat usein siniset hiukset, ongelmalasit, kitukasvuinen parransänki sekä prostituoiduilta lainattu vaatemuoti.

Suomessa ”antifasistiset” transut ovat järjestäytyneet Trans ry ‑nimisen yhdistyksen riveihin. Trans ry perustettiin aktivistijärjestöksi vastavetona toiselle transujen lobbausjärjestölle Trasekille, koska Trasekia pidettiin liian porvarillisena toimintatavoiltaan. Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa.

Peltonen itse on Trans ry:n varapuheenjohtaja. Hän on tehnyt ryhmänsä kannan väkivaltaan selväksi artikkelissaan ” ’Antifasismi on itsepuolustusta’ – enemmän kuin pelkkä slogan”, jossa hän julistaa:

”Itse kuulun joukkoon, joka arvostaa suoraa toimintaa ja osallistuu siihen itse niin paljon kuin pystyy – – tiedän historian osoittavan, että äärioikeisto täytyy aina kukistaa voimakeinoin.”

”Aiheesta keskustellessa suora toiminta usein tiivistetään väkivaltaan, mutta tämä jättää huomioimatta suurimman osan suorasta toiminnasta. Suoraa toimintaa ovat esimerkiksi – – vihaliikkeissä toimivien paljastaminen – – työnantajiin ja lähipiireihin vetoaminen ja niin edelleen. Suoran toiminnan tavoitteena on sekä häiritä äärioikeiston toimintaa että nostaa äärioikeistossa toimimisen sosiaalista kustannusta. Sosiaalisen kustannuksen nostolla pyritään siihen, että äärioikeistolaiseen toimintaan lähteminen muodostaisi entistä suuremman työpaikan, ystävien ja tuttavien menettämisen riskin – –”

Suora toiminta sisältää myös mahdollisuuden väkivaltaan, eivätkä suoraa toimintaa kannattavat antifasistit kiistä tätä. Antifasistit kuitenkin usein huomauttavat, että väkivaltaa on läsnä kaikkialla politiikassa ja että lähes jokainen kannattaa väkivaltaa jossain muodossa – –”

Panda Eriksson

Peltosen väkivallalla mässäilevä propaganda on suunnattu äärivasemmiston sisäpiirille. Trans ry:n keulakuvana toimii sen sijaan sketsihahmoksikin epähuomiossa luultu rintansa leikannut ”Panda” Eriksson, jonka on ollut vaikea päättää, ollako ”militantti antifasisti” vai kaikkia ympärillään olevia ihmisiä pelkäävä herkkähipiäinen lesbo.

Eriksson osallistui puhujana 16.8.2020 ”Turku ilman natseja” ‑tapahtumaan yhteistyössä Varisverkoston kanssa. Hänen pitämänsä puhe oli klassikko jo syntyessään ja se muodostaa mielenkiintoisen kontrastin Peltosen rajuun väkivaltauhoon. Eriksson veisteli puheessaan:

”Mun nimi on Panda Eriksson ja mä olen väkisinkin haluamattanikin rasisti, sillä minä olen kasvanut valkoisen meren keskellä, valkoisten ihmisten ympäröimänä pienessä kylässä, jossa n‑sana oli hauska läppä. Rasisteja olette todennäköisesti tekin, jokainen teistä, valkoinen tai ei, koska koko maailma ja sen historia on rakentunut valkoisen ylivallan varaan.”

”Olen kuskina matkalla antirasistiseen mielenosoitukseen Pansioon, auto täynnä kavereita. Poliisi pysäyttää meidät ja kysyy mitä aiomme tehdä – on myönnetty lupa rasisteille pitää mielenosoitus Pansion vastaanottokeskuksen vieressä. Pakolaisia vastaan. Ihmisoikeuksia vastaan. Mitä me vastamielenosoittajat tullaan sinne riehumaan? Päästään paikalle. Astun autosta ja kumarrun, koomisen dramaattisesti, paniikissa, kun ääni kaikuu parkkipaikan halki. Sieg heil. Sieg vitun heil. Turussa, herran saatanan vuonna 2015 – – kohdatessani elämäni ensimmäisen ei-ironisen kainalotuuletuksen livenä meinaan paskoa alleni – – Nää on vittu natseja oikeasti.”

”Olen jo lähdössä miekkarista parin kaverin kanssa. Meitä kuvataan jatkuvasti – kaveri oli sillä jyväskyläläisen natsin mustalla listalla, joka vuosi nettiin aiemmin, joten olemme vetäneet huivit kasvojemme suojaksi. Olemme jo lähellä autoa, kun huomaamme, että parkkiksen puskissa kaljoitteleva jengi nuoria miehiä seuraa meitä. Pulssi nousee. Vatsahapot polttavat kurkunpäätä. Sitä tunnetta ei voi kuvitella päässään, kun tajuaa, että on valinnut väärän reitin – että vastassa on umpikuja ja että sinä olet sen ja viiden juopuneen kainalotuulettajan välissä.”

Mut siinä kohtaa mä tilttaan, mä tilttaan aivan totaalisesti. Kaverini käskee tiukalla äänellä avata puhelin. Yhden kaverin kimpussa ollaan jo. Ehdin näppäillä 112 ja sanoa ’olen Pansion S‑marketin parkkipaikalla, natsit vetää meitä turpaan’ ennen kuin tajuan, että hengitykseni ei toimi kuten pitäisi. Se videointisuojaksi tarkoitettu huivi on nyt vedetty alas kaulalleni, ja eräs mies repii huivia taaksepäin. Mä sanon, oman muistikuvani mukaan lähinnä rehellisen hämmentyneesti vaikkakin henkeä haukkoen hätänumerohenkilölle, että minua yritetään kuristaa. Hämmentynyt, koska en ymmärrä, että tällaista voi tapahtua oikeasti suojatussa kuplassani. – – Blackouttaan hetkeksi ja kun havahdun, minut on heitetty autoa vasten, tämä mies on päästänyt minusta irti ja ystäväni makaa maassa.”

”Adrenaliinin rauhoittuessa käy ilmi, että ystäväni pelastaessa henkeni natsi mursi häneltä kylkiluita – lääkäri ei osannut sanoa miten monta – – viesti on kaikille tolkun ihmisille, poliitikoille, virkamiehille, median edustajalle ja somessa keskustelijalle: tältä näyttää modernin Suomen moderni uusinatsismi. Mä meinasin menettää henkeni sille.

”Turku ilman natseja” ‑mielenosoituksessa Eriksson oli pukeutunut paitaan, jossa maassa makaavaa valkoista kansallismielistä potkitaan.

Trans ry:n hallitus

Turun mielenosoituksessa Eriksson oli pukeutunut paitaan, jossa maassa makaavaa valkoista kansallismielistä potkitaan. Symboliikan rinnastaminen hänen omakohtaisiin sotatarinoihin on tyypillistä äärivasemmiston tahatonta komiikkaa.

Moderni antifasismi on lähes aina katteetonta Internet-uhoa, joka muuttuu hyperventiloivaksi uhriutumiseksi välittömästi, kun opit tulisi jalkauttaa tosielämässä. Tästä huolimatta myös Erikssonin ja Peltosen kaltaisia henkilöitä kannattaa pitää silmällä.

Mikäli tahdot tietää lisää antifasistisesta väkivallasta, voit kirjoittaa sähköpostia Peltoselle tai Erikssonille. Alla myös muiden Trans ry:n hallituksen jäsenten nimet.

Puheenjohtajisto

Panda Eriksson, puheenjohtaja, panda(a)transry.fi

Julia Peltonen, varapuheenjohtaja, julia(a)transry.fi

Hallitus

Anna Harjuvaara, anna(a)transry.fi

Eeli Kytömäki, eeli(a)transry.fi

Mikael Heikkanen, mikael(a)transry.fi

Pii Anttonen, pii(a)transry.fi (1.1.2021 alkaen)

Sofia Talarmo, sofia(a)transry.fi

Sonja Siikanen, sonja(a)transry.fi

Tinksu Haapalainen, tinksu(a)transry.fi

Valo Inkinen, valo(a)transry.fi

Äärivasemmisto Anna Harjuvaara Antifa Dimitri Ollikainen Eeli Kytömäki Homolobby Julia Peltonen Kotimaa Kulttuurimarxismi Leona Kotilainen Mikael Heikkanen Panda Eriksson Pii Anttonen Poliittinen rikollisuus Poliittinen syrjintä Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Sanna-Mari Paakki Sofia Talarmo Sonja Siikanen Tinksu Haapalainen Trans ry Transut Trasek Turku Turku ilman natseja Valo Inkinen Varisverkosto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Kun näin hänet. Laskin alleni!!!
  EI edes Josif Stalin tietäisi mitä ”tälle” pitäisi tehdä?
  Pitää enemmän kuin paikkansa kuten eräs viisas mies on sanonut: ”Kansakunta tarvitsee sodan joka 25. vuosi” pysyäkseen terveenä!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ehkä Josif niin sanotusti vetäisisi viikseen, siis oikeastaan kirjaimellisesti 🙂

  • Anonyymi

   Vastaa

   Miten oksettava olio! Tämä äärivasemmiston joulukalenteri on kyllä jäätävää katsottavaa ja luettavaa. Ainakin kansa näkee miltä näyttää Suomen äärivasemmistolaiset saastat. Hyvää työtä Partisaanin toimitus! 👌🏻

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  ”Turussa, herran saatanan vuonna 2015 – – kohdatessani elämäni ensimmäisen ei-ironisen kainalotuuletuksen livenä meinaan paskoa alleni – – Nää on vittu natseja oikeasti.”

  Ei ole ***** todellista 🤣🤣🤣.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   On se, friikki siinä lipsautti herransa julki.

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Nimenomaan..

 • Eikka

  Vastaa

  Ylen jutussa 28.4.2019 tämä Panda kertoo omin sanoin seuraavasti: ” Olen ollut viime kesäkuusta asti sairauslomalla uupumuksen takia. En tietenkään syytä siitä transaktivismia, mutta olen huomannut, että kyllä se uuvuttaa kovasti ”.
  Eli Ylen jutun tekovaiheessa liki vuosi oli mennyt sukupuoliasioita miettiessä ja mielipuolinen ahdistus tuntuu jatkuvan edelleen, jopa entistä suurempana.
  Ainoa positiivinen puoli tässä asiassa on se, että avohoito on laitoshoitoa huomattavasti halvempaa meille veronmaksajille.

  Erään musikaalisen joulukalenterin laulua mukaellen ” It’s hard to be a leftist transsuman lal-lal-laa ”.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Kyl mää ihmettelen kauhiast kuink tällane porukka pompottaa koko muuta kansaa vaatimuksillaan.

  • Nancy Reagan

   Vastaa

   Just say No!

 • lisää testoa

  Vastaa

  Hienoja lainauksia tuon ”miehen” miekkarireissulta. Kyllä irtosi päivän naurut ainakin.

 • Mielelisairaita

  Vastaa

  Tämä oli yksi viihdyttävimmistä artikkeleista. On hauska tietää että kun tekee roomalaistervehyksen ja huutaa kantavalla äänellä ”Siehg Heil” niin nämä paskovat housuihina. Voi sitä ripulin määrää.

  No, onhan nämä kovia, jos otsasta koittaa.

 • maailman pelastusta hölö narsismin kautta

  Vastaa

  mitä tapahtuisi jos hän olisi suomen sisäministeri 

  ehkä enemmistön suomen ihmisistä holocoust 

  mitäs sen jälkeen 

  ehkä meikkausta miehestä naiseksi 

  näin toimien eli transuolessa

  uhanalaiset eläinlajit estyvät sukupuutolta
  ja ilmastomuutos on historiaa 

  siis tarkoitan tällä sitä että nämä fanaatisimat puunaamat
  eivät itse te muuta kuin meikkaavat
  ja vain höpöttävät jotain kuraa näistä luonto ilmasto asioista
  kebab huulessa joka ei hyödytä ketään 

  jos Panda olisi edes pelastanut yhden särjen saaste vedestä helsingin lutakoista
  olisin riemuisani siitä uro työstä
  mutta hän ei ehdi koska peiliun tuijjoitaminen onko kajaalit nätisti
  ja korkarit sopii kokonaisuuteen vie kaiken ajan

 • N.N.

  Vastaa

  It’s hard to be a nissemann
  Travellin’ Strawberries
  Luonto tekee virheitä, sillä ei voi mitään, eikä se ole asianomaisen syy, mutta ikävä.
  Silti hän, he, ovat vastuussa käytäytymisistään. Saisivat olla poissa näistä sivuista elleivät
  niin kovasti yrittää alistaa muita uhkailemalla ja käsiksi käymisella, ehkä sekin kuulluu samaan luontovirheeseen, mene tiedä.
  YLE ja muu valtamedia on antanut näille mielikuva ylivallasta ja sitä hakevat nyt.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  ”meinaan paskoa alleni”-”Pulssi nousee. Vatsahapot polttavat kurkunpäätä.”-”Mut siinä kohtaa mä tilttaan, mä tilttaan aivan totaalisesti”-”tajuan, että hengitykseni ei toimi kuten pitäisi”-”Blackouttaan hetkeksi”-”Adrenaliinin rauhoittuessa”.…. Ei ”Pandalle”, karvaiselle naiselle ole sattunut tulemaan mieleen sellainen juttu että nuo oireet saattavat johtua hormoneilla leikkimisestä? Myös mielikuvitusnatsien näkeminen liki joka paikassa saattaa hyvinkin johtua kehon luonnollisen hormoni- ja kemikaalitasapainon häiritsemisestä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä joulukalenteri oli alussa erittäin viihteellinen (esim. Herttoniemen J.Ruonansuu), mutta nyt lähipäivinä ilmi tulleet äärisuvakit, kuten eilinen ihmisraunio ja tämä rintansa leikkauttanut hirviö ovat esimerkkejä siitä, että heidän osaltaan peli on menetetty!

  Edes eheytyshoidot eivät tepsi näitä luonnon lakeja vastaan toimivia olioita!

 • EV

  Vastaa

  Miten minusta tuntuu siltä, että tuo tarina pahoinpitelystä on 110% varmuudella täyttä paskapuhetta näille vassaripelleille tuttuun tapaan. Suomalaiset ovat olleet sorrettuja aina, pieni kansamme on silti selviytynyt, eikä tämä kansa ole kellekään mitään velkaa. Nämä paskiaiset, jotka öyhöttävät valkoisesta ylivallasta voivat painua sitten Afrikkaan ihmettelemään tai sitten vaikka päättää päivänsä, kun kerran näkevät valkoisuutensa niin suurena ongelmana. Eivät osaa edes hävetä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Noinhan se on, ne eivät ole opiskelleet edes sen vertaa että tietäisivät suomen olleen kahden eri suurvallan alus- tai siirtomaana, ja että täältä on ryöstetty väestöä tykinruuaksi ja orjiksi. Ja vielä pitäisi olla kansana velkaa jollekin. Haistakoot Sieg Heil- tervehdyksen näkemisen aiheuttaman housuihinsa ilmestyneen paskan.

 • Anti Perspirantti

  Vastaa

  Aiemmin Freakshow:t liikkuivat sirkusten mukana.

  Kun panda ja muut kummajaissirkuksen esiintyjät esiintyvät, ei oikeaa sirkusta näy missään! Liikkuuko nämä nykyisin itsenäisesti?

  Kyllähän noiden esiintyminen on sinänsä viihdyttävää ja huvittavaa, joten kyllä vetävät hyvin vertoja klovneille.

  Nyt vain erilaisia kohtauksia saamaan. Jospa todellisuus ei olisikaan totta…

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Hmm, liikkuukohan tämä sirkus transitilla vaiko transporterilla näillä natsienvastustamiskeikoillaan? Vai joutuvatko nämä automallit seuraavan kulttuurimarxistisen hyökkäyksen kohteeksi, tiukkapipoisin partanainen tai poikapimppihän voisi tulkita nämä mallinimet kulttuuriseksi riistoksi.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Voisko nää rumimmat jättää julkaisematta ja noudattaa edes jotain naamarajaa?

  • Minä

   Vastaa

   Pitäisikö suojella näitä tyyppejä piilottelemalla sitä, mitä me edustavat, sanovat ja tekevät? Heidän asialleen on vain hyväksi saada julkisuutta. Sillä tavalla saadaan ansaittu suosio.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Kiitos jälleen Partisaanin toimitukselle näistä riemastuttavista sanavalinnoista: ”Kahdella estrogeenivoittoisella luukulla pyrimme myös kompensoimaan kalenterimme yleisesti toksisen maskuliinista sisältöä.”

  Tällaisten eteen vaatisin kyllä kahvivaroituksen! Onneksi ei ollut enää kahvikuppia kädessä tai olisi mennyt näppis vaihtoon.

  Nämä sionistien hyödylliset idiootit eli pervot ovat varsin hämmentävää porukkaa. Ei tiedä pitäisikö niiden typeryyksiä lukiessa itkeä vai nauraa ja niiden vastaan tullessa silittää niiden päätä vai taputtaa käsiä – niiden pää siinä välissä.

 • Terrortech

  Vastaa

  Good night left side!!!!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Melkein laskin alleni.…en voi ikinä enää katsoa lapsuuteni Tao Taoa. Pilaa kaikkien kunnon pandojen maineen 😀

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Sama täällä 😀 Kuva kainalostaan kummittelee varmaan painajaisissakin ‚vaikken kovin vähästä yöunia menetä…

 • Louhi

  Vastaa

  Tehy-lehti tarjoilee rautaisannoksen propagandaa, päätähtenä kaikkien rakastama Panda Eriksson.
  https://www.tehylehti.fi/fi/ihmiset/sairaanhoitajaksi-opiskeleva-panda-eriksson-sukupuolta-ei-tarvitse-aina-tietaa

 • Kata Tuomi

  Vastaa

  Tämä sama friikki oli TEHY:n lehden pääartikkelissa. Sairaaksi on mennyt jopa terveydenhuolto. Eikö ole mitään kriteerejä, joilla voisi estää tällaisen ** pääsyn ihmisten hoitajaksi? Odotan robotteja.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi