Äärivasemmiston joulukalenteri: ”Natsinhakkaamisesta” unelmoiva transuaktivisti Eeli Kytömäki

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Eeli Kytömäki.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Eeli Kytömäki.

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissa alkaa tänään suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Eeli Kytömäki ja irti leikatut rinnat.

Esittelyssä Eeli Kytömäki

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Usein transuaktivistit väittävät heidän työnsä ”parantavan nuorten mielenterveyttä”. Kuten lukijamme tulevat kuitenkin huomaamaan, ovat transuaktivistit viimeisiä ihmisiä, joita kannattaa konsultoida mielenterveyskysymyksissä.

Esittelemmekin nyt sosionomiopiskelijan ja Feministisen puolueen helsinkiläisen transuaktivistin, Eeli Kytömäen (s. 31.5.1991), joka fantasioi ”natsien hakkaamisesta” (1, 2). Kytömäki huolestui jo viime jouluna kalenteristamme niin paljon, että piilotti sosiaalisen median tilinsä (1, 2). Olikin selvää, että tänä vuonna hänelle on taattu paikka Partisaanin etusivuilla.

Alla olevien kuvien perusteella jokainen voi itse päätellä, tulisiko transuaktivisteja päästää nuorten keskuuteen kertomaan, mikä on näiden mielenterveydelle parhaaksi:

Äärivasemmisto Eeli Kytömäki Homolobby Joulukalenteri 2021 Juho Pylvänäinen Julia Peltonen Kehrääjä Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Mielenterveys Mielenterveysongelmat Panda Eriksson Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sateenkaarikynä Trans ry Transut Yhteiskunta

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  On kyllä surkeita 2 jalkaisia, tuo sentään tiedostaa että on mielisairas.

 • TT

  Vastaa

  Näitä raukkaparkoja globalistinen kommunismi käyttää hyväkseen rajoittaakseen yhä sananvapautta entisissä länsimaissa. Trans-laeilla ei rajoiteta pelkästään sananvapautta, vaan ihmisten luonnollista oikeutta tervejärkiseen ajatteluun ja sen ilmaisemiseen. Sekopäisyys pyritään tunkemaan lainsäädännöllä ja sen valvonnalla kansalaisten kaaliin. Tätä on tehty erilaisin pehmein keinoin jo vuosikymmenet. Kaikenlaiset perversiot ja poikkeamat tulee hyväksyä ja niitä suosia, vaikka tiedetään, että rajoittamattomina ne vähä vähältä tuhoavat koko yhteiskunnan. Normaali perhe-elämä ja kansakunnan uusiutuminen sitä kautta käy mahdottomaksi. Yhteiskunta ja kommunismi tunkee lonkeronsa syvälle jokaisen elämään ja tuhoaa lopullisesti perhe-instituution. Tästä se on aina haaveillut ja on nyt lähellä päämääräänsä, koska valkoisen väestön syntyvyys on jo alle kriittisen rajan. Entinen työväestöä puolustanut vasemmisto on ajettu luonnonvastaisuutta edistävien mielivallan alle. Globaalia rahavaltaa ei jää vastustamaan kukaan. Suomessa oikeistokin tai keskusta-oikeisto koostuu lähinnä uusliberaaleista.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Voi jumalauta, kaikenlaisia saatanan hulluja niitä maa päällään kantaa!!!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aaahahahaa, ei hemmetti minkälainen otus, kuvottava!
  Taattua vasemmistossa on se, että jälleen yksi mt-tapaus sieltä paljastui.
  Tuollaiset tyypit ruuhkauttavat mielenterveyspalvelut niiltä, joilla on ihan oikeitakin kriisejä elämässä, ei tuollaisille mitään vastaanottoaikoja pidä antaa.
  Kova on tuo väkivaltauho, millähän ominaisuuksilla tuokin niitä ”natseja hakkaa”?
  Ainoa mikä saattaa vähän säikäyttää, on tuon ruma naama.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Huolestuttavaa tässä on se, kun tuollaiset tyypit pyrkivät suomalaisten nuorten keskuuteen syöttämään heidän mielisairasta propagandaansa.
  Kaikenlainen toiminta alaikäisten keskuudessa pitäisi tuolta porukalta evätä, nuo ovat todella epävakaita persoonia.
  Mietin myös sitä, että miten helvetissä tuollaisia ihmisiä voi olla edes olemassa? Kasvatuksessa vikaa vai mistä nämä häiriötapaukset ilmestyvät?
  Onneksi ei sentään kunnallisvaaleissa mennyt läpi!

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Ku kattoo tätä vasemmisto kalenteria ni en välty ajattelemasta että vittu vastustaja ei kyllä ole kummoinen… Kaikki nyrkillä tapettavia ressukoita. Jokainen vasemmisto nyrkki on tähän mennessä ollu jokseenkin säälittävä. En viitsisi näiden kanssa ottaa fyysisesti yhteen koska käy kovasti sääliksi. Sanan säilä heilukoot. Vaikka näistä jokaisesta on jotain kriittistä infoa niin älkää ottako heihin yhteyttä tai menkö uhkailemaan. Koen olevani raukkamainen jos ryhdyn sotimaan ihmisten kanssa joista ei ole sotimaan ja joilla on vakavia henkisiä ongelmia. Rauhaa ja rakkautta ja hyvää joulun odotusta kaikille!

 • NVS-mies

  Vastaa

  Kyseinen transu sai aikoinaan Hesburgerista potkut kun oli kirjoittanut Twitteriin aikeistaan sylkäistä asiakkaan hampurilaiseen koska asiakkaalla oli maga lippis

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Kyllähän näitä sääliksi kävisi, elleivät olisi niin helvetin aggressiivisia että haluaisivat kaltaiseni ”natsit” hiljaiseksi tai hengiltä.
  Joten, sääli syrjään ja puolustamaan omaa kulttuuria ja ideologiaa. 

  Tulkaa vaan kokeilemaan väkivaltafantasioitanne, saatatte nähdä mitä se tosielämän vastine fantasioille on.

 • Olen sanaton

  Vastaa

  Nyt ei sanat enää riitä. Tschernobyl räjähti ‑86 eikä siksi tämän enää pitäisi olla ”Tschernobyl-lapsia” joista kahdesta-kolmesta ikäluokasta opettajat osaavat kertoa paljonkin. 

  Vakavaksi tämän asian tekee se että yhtään ei tiedetä paljonko näinkin vakavasti sairaita on tässä yhetikunnassa. Ja että kaiken kukkuraksi tuo opiskelee sosionomiksi. Siis ihmiseksi joka päättää toisen avuntarpeesta KELA:ssa. Ans olla kun sinne saapuu siilitukkainen henkilö hakemaan asumitukea niin natsi kortti lyödään heti pöytään. Ja juuri tällaiset henkilöt tekevät tavallisen ihmisen sosialiturvan hakemisesta täyttä helvettiä.

 • Järkyttävä tapaus

  Vastaa

  Viriviritööttööt!! Titityy! Suljettu olisi oikea paikka.

 • SS Panzerfaust

  Vastaa

  Hyi saatana!

 • Tollasii vasemmistolaiset just on

  Vastaa

  Todella vastenmielisen näköinen sekasikiö.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Supertransu, joka pelastaa maapallon ja ihmiskunnan!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hieman on epäkunnossa, päästänsä. Hyi saatana.🤢🤮

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ennustan kuntoutumiseen kuluvan koko loppuelämä, joka tuskin on kovin pitkä. Kun iän myötä vartalon sidekudos veltostuu niin tuo keskivartalo pääsee ihan kunnolla oikeuksiinsa. Ei tuollaiseen tepsi kuin armeijatyyppinen koulukoti oheisohjelmineen ja asiallinen vuorokausirytmi.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Mikäli Kehrääjä yllyttää sivuillaan tilailemaan valmisteita ja jos prosessi ei täysin kestä päivänvaloa, niin syyllistyykö tämä verorahoin tuettu degeneroituneiden kummajaisten verkkoläpyskä yllytykseen (RL 5 2 §)?? Sillä ollaanhan tuossa jo kohtuullisen lähellä rikoslaissa tarkoitettua lääkerikosta. (RL 44 5 §) Voi kun kaikki aika maailmassa riittäisi näiden tutkimiseen, sillä oletan ettei noiden oksennuskasojen teoista j toimista edes 20% kestä tarkempaa tutkimista.

 • Timppis

  Vastaa

  Ei helvetti,valo vesikauris.

 • Eikka

  Vastaa

  Nyt tuli oksennus, yäk.

 • N.N.

  Vastaa

  Tuo tyyppi tuntui heti niin tutulta, sitten tuli mieleen, että hän, korjaan, häntä muistuttavaa, on joskus asunut kansamme ja me rakastuimme häneen korviamme myöten.

  Tai kansamme ja kansamme, vähän korjailen taas, hänellä oli oma pikkupirtti jossa pehmoinen sänky ja oma pihaa ja sinne kannettiin hänellä herkkuja ja hyväiltiin, kaveri oli oikein suloinen ja tarkkana puhtaudesta ja ennen kaikkea, hän oli superonnellinen.

  Mutta niin vaan kävi, että joulu tuli, ja se oli sen tuttavuuden loppu, valitettavasti.

  Mutta toivon hyvä joulua ja uutta vuotta kaikille tutun näköisille.

 • Evplasse

  Vastaa

  Kyllä tässäkin tapauksessa korvienvälisukupuolisuus näkyy

 • Vallu vitunväsynyt Vesinauris

  Vastaa

  Positiivista, että myöntää olevansa mielenterveysongelmainen.

  Negatiivista, että ei edelleenkään ymmärrä sitä, että mielenterveydellisten ongelmien vuoksi sekä itsensä että ympäröivän maailman oikein hahmottaminen on haasteellista. Tämän vuoksi olisi järkevintä pidättyä vain niissä asioissa, jotka ymmärtää ja hahmottaa oikein ja faktojen kautta. Tämä maailma ei ole näiden osalta kovin suuri.

  Vihervasemmistolainen mt-kuntoutujien maailma on mieli- ja harhakuvien maailma.

 • antipellefantti

  Vastaa

  Siis hyi saatana! Yleensä näiden äärivassareiden habitus naurattaa, mutta nyt meinasi tulla oksennus. Onko tuo setä, joka luulee olevansa täti vai päin vastoin? Mahdotonta sanoa, eikä oikeastaan edes kiinnosta. 

  Kaikki antifanttihörhöt taitavat olla joko alle 50 kiloisia kukkakeppejä tai yli 150 kiloisia ihrasäkkejä. Ei välimuotoja.

 • Hh

  Vastaa

  Hahah, vittu nää vassarit on psykoja. Kävin just kattoo hupii tän luuseri porukan joulukalenteria, siellähän oli nuoria hyväkuntoisia miehiä, osa jopa yliopistossa. Samaa ei voi näistä tomppeleista sanoa

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Pahaa teki katsoa tyttörukkaa, joka on viekoiteltu silvotuttamaan itsensä. Silpojat ja silpomispropagandan levittäjät tulisi tuomita ankarin rangaistuksin.

  Transupropaganda tehonnee mielenterveydeltään heikkoihin.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Tästä adventtikalenterista käy surkeasti esiin se tosiseikka ettei reaalisosialistista vallankumousta tapahdu vähäänaikaan köyhälistön ja nälkäisten hyväksi jos nämä esitellyt johtajat edustavat vallankumouksen kantavia kaadereita. Ennen wanhaan nämä olisi voinut värvätä Moskovan sirkuksen pelleosastoon, olisi kansalla ollut edes sirkushuveja vaikkei olisi ollut leipää.

 • Blast

  Vastaa

  Että voi ihminen olla KAUNIS! Sekä miehenä että naisena! HÄIKÄISEVÄÄ kauneuden ylivoimaa, yhdistettynä vahvaan älykkääseen mieleen! Totaalista ylivoimaa. Kiitos biologia, mutaatiokykyineen, että saamme kaikki nähdä tämän. Tähän kannattaa pyrkiä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kun Isä ja Poika puhuivat keskenään 1. Moseksen kirjassa, ”tehkäämme ihminen omaksi kuvaksemme”, he eivät todellakaan tarkoittaneet tätä. Saatana sen sijaan taputtaa näille sekopäille karvaisia käsiään – omiansa kun ovat.

 • N.N.

  Vastaa

  Tuo ei pidä paikkaansa, että et voi olla mukaana politiikassa koska mielenterveysongelmia.
  Höpö puhetta, älä usko, katso meidän poliitikko jonka ”pää ei muuten kestää” ja lähe sinäkin mukaan, aina sinä tuon päihität.

 • Observer

  Vastaa

  Oksettavaa katsoa tommosta friikkiä. Tuo muistuttaa jotain otusta eikä ihmistä. Näkyy henkinen vointi kyllä päällepäin.

 • Toverit

  Vastaa

  Mietin aina välillä, että mitähän vanhan ajan työläisvasemmiston edustajat ajattelisivat näistä uusimman ajan ”tovereista”, joiden aatteet tuntuvat perustuvan lähinnä USA:sta tuotuun sukupuoli-ideologiaan ja yleiseen sekoiluun,

 • Nimetön

  Vastaa

  Eelin alkuperäinen nimihän on Elina, eli toikin on vaan nainen, joka toivois olevansa mies.

  • N.N.

   Vastaa

   Naisena aivan sievä, onko tämä uusi hahmo tyytyväinen tähän uuteen olemukseen.

   Surullista touhua, miksi ne haluavat vaikuttaa lasten mieliin, että tehkää tekin niin kuin minä, kun lopputulos on niin täynnä pahaa mieltä, surua ja mielenhäriötä.
   Kaduttaako tuo loppullinen ratkaisu?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi