Transut ja lesbot sotajalalla toisiaan vastaan nyt myös Suomessa

Äärivasemmisto on sitä mieltä, että lesbojen on suostuttava seksiin meikkaavien miesten kanssa.

Viihde

Panda Eriksson.

Partisaani herätti lukijoissa kummastusta maaliskuussa uutisoimalla perinteistä feminismiä kannattavien kulttuurimarxistien ja radikaalien homojen välisistä väkivaltaisuuksista Ranskassa. Kuten aina, mielenvikaiset globaalit trendit rantautuvat lopulta myös Suomeen, eikä käsiteltävä ilmiö ole poikkeus.

Äärivasemmistolainen transu Panda Eriksson (jonka henkilöesittelyn voit lukea viime vuoden joulukalenteristamme) on aloittanut liikekannallepanon uutta lesbojen feministijärjestöä vastaan. Taistelussa on kyse siitä, että perinteiset lesbot eivät halua penistä jalkojensa välissä roikottavia meikkaavia miehiä osaksi sisäpiiriään. Transujen mukaan lesbot syyllistyvät siksi brutaaliin ”transfobiaan”.

Transut suututtaneen feministijärjestön nimi on Naisten rintama ry. Yhdistys rekrytoi jäsenikseen vain naisia, jotka määritellään biologisen sukupuolen eikä mielikuvituksellisten perversioiden mukaan. Sosiaalisessa mediassa mylläävässä taistelussa äärivasemmisto on liittoutunut transujen puolelle perinteisiä feministejä vastaan. Myös äärivasemmisto on sitä mieltä, että lesbojen on suostuttava seksiin meikkaavien miesten kanssa.

Transut raivostuvat

Naisten rintama ry raivostutti transut ja muun äärivasemmiston muutamalla lyhyellä Twitter-viestillä:

”Naisten rintama ry perustettiin puolustamaan naisten ja tyttöjen asemaa Suomessa. Huomasimme, että Suomesta puuttui naisjärjestö, joka määrittelisi naisen yksiselitteisesti ja keskittyisi siten toiminnassaan ainoastaan naisiin ja tyttöihin.

Naisten rintama ry:n perusperiaatteena on ideologinen ja poliittinen riippumattomuus. Tämä tarkoittaa sitä, ettemme perusta toimintaamme mihinkään tiettyyn ajatusmalliin, emmekä ota osaa puoluepolitiikkaan.

Naisten rintama ry perustaa naisen määritelmän biologiaan ja evoluutioteoriaan: nainen on ihmislajin naaraspuolinen aikuisyksilö.”

Viimeinen lause katkaisi kamelin selän ja aiheutti kiivaan vastareaktion marxistisissa älypuhelinaktivisteissa. Transut ja kommunistit alkoivat välittömästi vaatia yhdistyksen vastuuhenkilöiden nimien julkistamista häpäisytarkoituksessa.

Homojen huumeseksin asiantuntija Tehyllä

Perinteistä feminismiä vastustavan Trans ry:n johtoon kuuluva Eriksson kaivoi Naisten rintama ry:n taustahenkilöiden nimet, asuinkaupungit ja syntymäajat esiin viranomaisrekistereistä sekä julkaisi tiedot Twitterissä maalittaakseen vihollisensa. Tempaus vain lisäsi kierroksia lesbojen ja transujen välisessä sodassa, jonka voidaan ennustaa kärjistyvän Suomessa tulevina vuosina.

Erikssonin tempauksesta tekee huvittavan se, että hän on tovereineen uhriutunut julkisesti aina, kun kansallismieliset mediat ovat julkaisseet transuaktivistien nimiä tai valokuvia. Äärivasemmistolaisen logiikan mukaan maalittaminen on kuitenkin sallittua, mikäli kohteena on lesbo, joka ei halua harrastaa seksiä meikkaavan miehen kanssa.

Eriksson on sosiaali‑, terveys- ja kasvatusalan ammattijärjestö Tehyn valtuuston jäsen. Asema on mielenkiintoinen siksi, että hänen gradunsa käsittelee kritiikittömään sävyyn hiv-positiivisia miehiä, jotka harrastavat homoseksiä laittomien huumeiden vaikutuksen alaisina. Kaltevan pinnan teoriaa noudattaen kulttuurimarxismi on edennyt perinteisestä feminismistä häkellyttävää vauhtia kohti yhä synkempiä rikollisia perversioita, joihin kansalaisia pyritään jopa tahdonvastaisesti pakottamaan.

Lähde: Naisten rintama ry (1, 2, 3), Åbo Akademi

Äärivasemmisto Antifa Feminismi Homolobby Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Kulttuurimarxismi Lesbojen ja transujen konflikti Maalittaminen Panda Eriksson Poliittinen vaino Rappiokulttuuri Tehy Trans ry Transut Viihde

Keskustelu

12 kommenttia

 • Mielisairaat

  Vastaa

  Mitä? Eikö siis olekkaan 30:tä eri sukupuolta? Onko nyt sittenkin niin että nainen on nainen, vaikka mielikuvitukseltaan olisi mies? Tai haluaisi olla mies?

  Tämä on outoa, koska lesbopareistahan toinen aina identifioituu mieheksi ja toinen naiseksi. Ei ihme että porukka on entistä enemmän sekaisin.

 • Boy with boobs

  Vastaa

  Dildot pois lesboilta niin saattavat itsekin olla hieman vakuuttavampia asiansa kanssa

 • Louhi

  Vastaa

  Liittyykö ”sukunimeen” Pulkkis jotain sellaista symboliikkaa, jota normaalitolkkuinen ei aivan ymmärrä? Sosiaalisessa mediassa vaanii myös sankarillinen homostalinisti nimeltä Robert Pulkkis.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Myönnettäköön että lesbot ovat oikeassa ruunasta ei tule tammaa vaikka kuinka korian röijyn laittaa päälle, se kun ei varso.

 • Järki hoi...

  Vastaa

  Ahdistuksista pääsee kun menee nuppitohtorin vastaanotolle.

 • Hah hah

  Vastaa

  Lepakot joutuu kohta tilaamaan henkilösuojauspalvelunsa Odineilta, kulttuurimarxistista Polpoa heidän ahdinkonsa ei tule kiinnostamaan.Näin siinä käy, kun alkaa taistelemaan ”heteronormatiivisuutta” ja ”toksista maskuliinisuutta” vastaan.

  ”Äärivasemmistolaisen logiikan mukaan maalittaminen on kuitenkin sallittua, mikäli kohteena on lesbo, joka ei halua harrastaa seksiä meikkaavan miehen kanssa”.

  Joko alkaa olla Aatua ikävä? Ei vai? Jatkakaa vain sitten samaan malliin hölmöt…

 • Minä

  Vastaa

  Eikös pitäisi olla aika selvää, että oli sitten minkä sortin vipeltäjä tahansa, kyllä seksin harrastamiseen tarvitsee olla oma halu ja kiinnostus, eikä jokin ideologinen pakko, riippumatta siitä mitä ryhmää vastapuoli edustaa.

  Tämä juttu tosin sai aikaiseksi huvittuneisuutta ihan reippaasti.

 • Suomen soturi

  Vastaa

  Heh! On tuo aikamoista sirkusta 😀

 • Ilmari

  Vastaa

  En ymmärrä miksi kirjoittaja puhuu lesboista. Itse ainakin tekstistä ymmärrän, että tämä Naisten rintama edustaa kaikkia naisia. Se nimenomaan kertoo hyväksyvänsä jäsenekseen vain oikeita naisia. 

  Nämä transut vaativat että jäseniksi pitäisi ottaa myös ”transnaisia” jotka siis ovat miehiä. Eivät toki tavallisia sanan missään merkityksessä mutta miehiä joka tapauksessa.

  • EV

   Vastaa

   Ihmettelen itse samaa.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Jos ruunattu tuntee itsensä naiseksi ja haluaa homoseksuaalisen suhteen toisen naisen kanssa niin eikös hän ole itseasiassa hetero. Tai mieheksi itsensä olettava nainen pyörii homomiesten kanssa niin eikös hän myös hetero.

 • transu ja natsi :)

  Vastaa

  saatan ehkä olla nössö ja vammainen mutta mun mielestä on aika järkyttävää että yritetään tietyllä tavalla pakottaa joku seksiin kiristämällä ja vainoamalla.

 • Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Lue seuraavaksi