THL ja veronmaksajat tukevat laittomien huumeiden käyttöä homo-orgioissa

Viimeisen neljän vuoden aikana huumeita kannattava homoyhdistys on saanut Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta 1 408 260 euroa veronmaksajien rahaa.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Lapsiin kohdistuva seksualisointi sekä laittomien huumeiden käytön ihannointi ovat viime vuosina kärjistyneet nopeasti Suomen homoliikkeen riveissä. Tavalliset veronmaksajat pakotetaan rahoittamaan trendiä, sillä useat kaupungit ja viranomaistahot ovat ryhtyneet tukemaan jopa homokulttuurin likaisimpia ja rikollisimpia virtauksia.

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että homopornografisilla valokuvilla ja esityksillä itsensä elättävä transu Dao ”Betty Fvck” Phuong järjestää suomalaislapsille transuilutyöpajan tämän vuoden Pride-juhlissa Helsingissä. Samassa yhteydessä kirjoitimme ”juhlaohjelmaan” sisältyvästä chemsex- eli kemikaaliseksitilaisuudesta. Termillä viitataan homoseksiin, jota harrastetaan laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena.

Homojen etujärjestö opettaa huumekauppiaita välttelemään poliisia

Kemikaaliseksitilaisuuden järjestää HI-virusta sairastavien homojen etujärjestö Positiiviset ry. Vakavat sukupuolitaudit ovat yleisiä homopiireissä, sillä homot eivät esimerkiksi keskimäärin muodosta kestäviä parisuhteita. Sen sijaan suojaamaton irtoseksi, huumeet ja parisuhdeväkivalta ovat tilastojen mukaan homojen piireissä erittäin yleisiä ongelmia.

Positiiviset ry ei edes yritä lobata terveiden ja tasapainoisten elämänarvojen puolesta homopiireissä. Sen sijaan järjestö opastaa nuoria homoja käyttämään laittomia huumeita orgioissa sekä salaamaan tietoliikenteensä esimerkiksi Tor‑, Wickr- ja Signal-sovelluksilla. Ilmeisesti tietoturvakoulutuksen avulla huumekauppaa käyvät homot tahdotaan pitää virkavallan ulottumattomissa.

Positiiviset ry:n chemsex-asiantuntija Tapani Valkonen.

Yksityiskohtaista huumeidenkäyttöopastusta

Yhdistyksen mukaan ”chemsex on huume- ja seksikulttuuri, jonka katsotaan yleisesti kytkeytyvän erityisesti miesten väliseen seksiin”. ”Motiivit chemsexille ovat moninaiset, mutta melko yleisesti tavoitellaan nautinnon lisäämistä, estojen vähenemistä, aistien terävöitymistä sekä kiinnostavia kokemuksia”, esittely jatkuu. Seuraavaksi alkaa huumeiden käyttökoulutus:

”Huumeiden vaikutukset ovat yksilöllisiä, eikä niiden tarkka sisältö tai vahvuus ole yleensä tiedossa. Siksi on syytä aloittaa varovasti pienellä annoksella sekä halutessa myöhemmin lisätä annosta. Kannattaa myös selvittää mahdolliset yhteisvaikutukset käytössä olevien lääkkeiden kanssa sekä kiinnittää huomiota, että muistaa lääkeannoksen.

Osa huumeista voi poistaa estoja, vaimentaa tuntoaistimuksia ja heikentää harkintakykyä. Siksi olisi hyvä ennalta pohtia rajojaan, mitä ja keiden kanssa olisi valmis tekemään. Toisaalta jotkut ovat nimenomaan kuvailleet vapauttavaksi chemsexin yhteydessä koettuja odottamattomia kohtaamisia.

Huumeiden pistoskäytössä on tartuntatautien ja pistosinfektioiden estämiseksi tärkeää muistaa puhtaat neulat ja ruiskut, joita ei pidä jakaa muiden kanssa. Myöskin nenän kautta ’snortatessa’ olisi syytä huomioida, että esim. c‑hepatiitti ja jotkut muut infektiot voivat tarttua yleisesti käytettyjen, rullalle käärittyjen seteleiden kautta. Puhtaaksi snorttaus-välineeksi sopii vaikkapa Chemsex-hankkeen setelinmuotoinen esite, juomapillin pätkä tai kääritty post it ‑lappu!”

Sinäkin maksat homojen huumekoulutuksesta

Tökeröintä yhtälössä on kuitenkin se, että Positiiviset ry kertoo laatineensa kemikaaliseksioppaansa yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Viimeisen neljän vuoden aikana yhdistys on saanut Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta (STEA) 1 408 260 euroa veronmaksajien rahaa. 165 000 euroa on korvamerkitty nimenomaan kemikaaliseksiasioita varten. STEA on sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä toimiva valtionapuviranomainen.

Positiiviset ry opettaa siis kansalaisia käyttämään laittomia huumeita sekä suojaamaan viestiliikenteensä samalla poliisilta. Sen sijaan että yhdistys kiellettäisiin ”lain ja hyvien tapojen vastaisena”, saa se rahaa ja poliittista tukea Suomen valtiolta eli jokaiselta veronmaksajalta.

Lähteet: Positiiviset ry (1, 2), STEA

Lue myös:

Transu Dao ”Betty Fvck” Phuong esiintyy suomalaislapsille Pridessa

Homolobby Huumausainerikos Huumeet Kotimaa LGBT Pedofilia Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka Positiiviset ry Rappiokulttuuri Rikos Sosiaali- ja terveysministeriö STEA Talous Tapio Valkonen THL Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • nimellinen

  Vastaa

  Ei löydy netistä enää Ylen ohjelmistovastaavan numeroa. Aikoinaan soitin sinne (kun se löytyi netistä) ja kysyin että miksi Mannerheim on neekeri. Ei edes tiennyt että uusi mannerheim elokuva oli julkaistu…Onhan tuosta aikaa mutta Yle on ‑ihme kyllä edelleen vassaripaskaa ja verot menee sinne vaikket katsokkaan.

 • Punavihernatsi

  Vastaa

  Tämähän on ihan punavihernatsien arvojen ytimessä olevaa toimintaa.
  Vai olisiko arvojen anuksessa sopivampi ilmaus tässä tapauksessa.

 • White noise

  Vastaa

  Tämä on varmaan Sillanpään innottama keksittyä rikollisen saastan promoamista ja seuraavaksi sitten otetaan vielä pedofilia ”leikkiin” mukaan jos ei se nyt jo kuulu ohjelmaan. Valtion rahottaeassa ja tukiessa homojen rikollisia etujärjestöjä niin kansalaisten on itse ajettava nämä takaisin luoliinsa orgioimaan keskenänsä ja tuhoamasta muiden elämää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä on ihan saatanan sairasta. Kaikki tämä mielenvikaisuus on naamioitu ”tasa-arvon” nimiin ja sen varjolla tätä saastaa markkinoidaan mm. lapsien keskuuteen.
  Tämä nykysysteemi on läpimätä, mutta vielä riittää kuitenkin uskoa siihen, että suunta kääntyy ja tämä hulluus lopetetaan kokonaan.

 • Jones

  Vastaa

  Ensin homous ja hassis, sitten homopedofiilia ja heroiini sekä muutkin kovemmat huumeet. Tässä suvakkien linja.

 • Jasso Paasoja

  Vastaa

  Jokainen voi käydä vapaasti katsomassa, mitä seksuaalineuvojana Positiiviset ry:ssa toimiva Antti Tapani Valkoinen harrastaa vapaa-ajallaan esimerkiksi tuolta: [Linkki poistettu, hakusanalla ”FistNDale” voi etsiä omalla vastuulla]

  Jokainen avaa linkin omalla vastuullaan, mutta kukin voi hetken mielessään miettiä, miten tervepäisestä ”seksuaalineuvojasta” on kyse.

 • Loktis

  Vastaa

  Chemsex termillä viitataan kaikenlaiseen seksiin mikä tapahtuu huumeiden alaisena eikä pelkästään homoseksiä

  • Nationalisti

   Vastaa

   No, kas kummaa, että tällainen chemsex otetaan esiin juuri homoteemaan liittyen. Sitä tapahtuu eniten juuri niissä piireissä.

 • Suomimies

  Vastaa

  Kumma kun tuollainen koulutus sallittiin estämättä tai keskeyttämättä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi