Sinimustan Liikkeen kieltoyritys ja Elias Simojoen kuolemattomat sanat

Perussuomalaiset, kokoomuslaiset, juutalaiset lobbaajat tai muutkaan globalistiset vihollisemme eivät tule onnistumaan hyökkäyksissään Suomen heimoa vastaan niin kauan, kuin edes yhdessä suomalaisessa kytee kansallisradikaalin kamppailun henki!

Aktivismi

Tänään uutisoitiin, että Korkein hallinto-”oikeus” on päättänyt lakkauttaa Sinimustan Liikkeen puoluestatuksen, koska puolueen avoin kampanjointi valkoisen suomalaisuuden puolesta väestönvaihtoa vastaan on väitetysti ”yleisen edun vastaista”. Sionistinen valekansallismielinen puolue perussuomalaiset toimi päätöksen takapiruna; oikeusministerin salkku on perussuomalaisilla, mutta puolue päätti näyttää vihreää valoa Sinimustien vastaiselle hankkeelle. Savustamalla aitokansallismielisen vaihtoehdon pois puoluerekisteristä perussuomalaiset pyrkii hiljentämään tärkeimmän kriitikkonsa ja tulevaisuuden poliittisen haastajansa.

Riikka Purran juutalaismielinen puolue on pitänyt Suomen rajat auki tunkeutujille sekä leikannut kovalla kädellä suomalaisilta yrityksiltä ja lapsiperheiltä sen sijaan, että talouskuri kohdistettaisiin esimerkiksi pankkeihin ja Suomessa toimiviin monikansallisiin korporaatioihin. Sinimustat nosti perussuomalaisten väärinkäytöksiä leppymättömällä tarmolla esiin, minkä vuoksi Purra ja Jussi Halla-aho pitivät tärkeänä, että todellinen isänmaallinen oppositio vaiennetaan.

Sinimustaa Liikettä ei kuitenkaan ole kielletty yhdistyksenä, vaikka se poistettiin puoluerekisteristä. Liike on tänään ilmoittanut jatkavansa toimintaansa sionistien häirinnästä huolimatta. Voit lukea lisää aiheesta Kansalaisen julkaisemista artikkeleista ”Toiminta suomalaisten puolesta jatkuu!” ja ”Sananvapaus on kuollut – ja demokratiaa meillä ei ole”.

Partisaani tulee seuraamaan Sinimustiin kohdistettua hyökkäystä tiiviisti. Tänään haluamme muistuttaa lukijoitamme toiminnan jatkuvuudesta julkaisemalla uudelleen alkuperäisen sinimustan aktivistin, Elias Simojoen, ajattoman artikkelin. Perussuomalaiset, kokoomuslaiset, juutalaiset lobbaajat tai muutkaan globalistiset vihollisemme eivät tule onnistumaan hyökkäyksissään Suomen heimoa vastaan niin kauan, kuin edes yhdessä suomalaisessa kytee kansallisradikaalin kamppailun henki!

Viesti Elias Simojoelta ”tuolta puolen”

”Isänmaallisen kansanliikkeen nuoriso-osastojen johdon puolesta toivotan kaikille nuoriso-osastolaisille uutta innostusta kansallisessa taistelussamme!

Kun vastustajamme suuntasivat kansallista nuorisoa vastaan raskaimman iskunsa ja Sinimusta-järjestö lakkautettiin, riemuittiin vastustajiemme leirissä ja uskottiin, että sillä iskulla tainnutettiin koko nuori taisteluliike. — Kuitenkin muodostui tuosta kuoliniskuksi tarkoitetusta iskusta huitaisu ilmaan. Sillä niinkuin elämän ikuisessa kiertokulussa kevät saapuu aina uudelleen ja uudelleen, niin myös nuorison synnyttämät kansalliset herätysliikkeet aina uusiintuvat kansakunnan elämässä. Taantumuksellisinkaan hallitus- ja virkavalta ei kykene mahtikäskyillään niitä tukahduttamaan, sillä silloin olisi sen tukahdutettava itse nuoruus.

Nykyisen ”kansanrintamahallituksen” ohjelmassa on luvattu hallituksen taholta kiinnittää erikoinen huomio myös siihen, ettei nuorison keskuudessa harjoiteta poliittista kiihoitustyötä. Kansallisen nuorison ei tarvitse tätä uhkausta pelätä, sillä sitä ei ole kiihoitettu muuhun kuin isänmaanrakkauteen ja kansalliseen itsetuntoon ja sitä kiihoitusta tullaan sen keskuudessa edelleen jatkamaan. —

Kuitenkin olkoon sanottu sekin, että tämä nuoriso on oppositiossa sitä kansanrintama-aatetta vastaan, joka ilmenee nykyisen hallituksen muodostuksessa. Tämä oppositiomieli on kallis lahja Suomen kansalle tällä hetkellä, jolloin marxilaisuus käyttää hyväkseen sen heikkoa kansallista mieltä taluttaen sitä talutusnuorassaan. Kansallinen nuoriso ei saa koskaan nöyrtyä siihen. Sen on valvottava ja oltava huutavan äänenä korvessa joutukoonpa se itse kärsimään sen vuoksi mitä tahansa. Sen on seistävä muurilla ja huudettava varoitushuutonsa silloinkin, kun suurin osa porvareistamme tasoittaa vuoria ja kukkuloita valmistaakseen marxilaisuudelle tietä.

Vastustajamme ovat sanoneet, että tämä kansallinen liike on luonteeltaan fasistinen ja noudattaa ulkomaisia esikuvia. Me annamme suuren arvon Saksan ja Italian kansallisille liikkeille, joihin on taittunut bolshevismin hyökyaalto…… Olen vakuutettu siitä, ettei puoluevalta koskaan kykene luomaan J. W. Snellmanin aavistamaa suomalaiskansallista valtiota. Se pettää aina suomalaisuusohjelmansa kun tilannepoliittiset edut niin vaativat, se on tuhannesti nähty. Mutta kansallinen nuoriso ei petä, se on syytä painaa mieleen niiden, jotka itse ovat ratkaisevalla hetkellä perääntyneet suomalaisen kunnian vaatimusten tieltä.

….Nuoriso-osastolaiset! Teidän on aina muistettava, ettei kansallisten liikkeiden voitto riipu massoista vaan yksilöistä. Hetkellä, jolloin tätä nuorisoa sanotaan numerolaattanuorisoksi, on sen keskuudessa tehostettava yksilöllisyyden merkitystä. Nuoriso-osastolaisten on osoittauduttava yksilöiksi, joista jokainen järkkymättä suorittaa omaa erikoista taistelutehtäväänsä, olkoonpa se ulkonaisesti arvostellen kuinka vaatimaton tahansa.

On tyydyttävä tekemään ulospäin näkymätöntäkin työtä ja uskossa odotettava uuden päivän koittoa. Jo siinä täytyy olla riittävä tyydytys, että saa suorittaa jotakin tehtävää Isänmaan ja kansan hyväksi, vaikka työn hedelmät kypsyisivätkin vasta tyynempien säiden taivaltajille. — Me emme saa hellittää ennenkuin olemme valloittaneet Suomen nuorison sielun. Esteet tämän päämäärän tieltä on kaadettava, maksoi mitä maksoi.

Jos tämä taistelu on ”hyvien tapojen vastaista”, emme sille mitään mahda. Me emme saata rauhassa katsella, kun nuorisoamme talutetaan intohimojen pyörteissä kuonokoppa päässä. Tänäkin keväänä on meidän muistettava sitä kevättä, jolloin uhrattiin moni nuori elämä Isänmaan puolesta. Sen kevään keskeltä avautuvat meitä katsomaan tuhannet nuorukaiskasvot ja olemme lukevinamme niiltä kehoituksen: Nuoriso eteenpäin!”

Helsingissä huhtikuulla 1937
Elias Simojoki

Julkaistu alunperin: Luo Lippujen 8 / 1937

Aktivismi Fasismi Jussi Halla-aho Kansallisradikalismi Korkein hallinto-oikeus Kotimaa Perussuomalaiset Politiikka Riikka Purra Sinimusta Liike

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Täysin käsittämätön päätös, joka oli kylläkin ajallisesti tarkkaan laskelmoitu eurovaalien suhteen.

    Nämä kaikki samat tyypit kehtaavat vielä naama peruslukemilla selittää jostain demokratiasta, pahin uhka demokratialle on tämä valloillaan oleva systeemi.

    Tästä noustaan jälleen, ei tuollaiset globohomon painostuksesta tapahtuvat rekistereistä poistamiset toimintaa lopeta, koskaan.

  • TT

    Vastaa

    Juutalaisto ja heidän kätyrinsä käyvät nyt ankaraa taistelua länsimaissa kannatustaan lisäävien oppositioiden toiminnan kieltämiseksi. Jopa sananvapauden mallimaassa USA:ssa on vireillä liittovaltiotason lakipaketti, jossa tehdään kaikki mahdollinen ”antisemitismin” kitkemiseksi pois. Jopa USA:n kuuluisa perustuslaki saa väistyä tieltä pois. Joissakin osavaltiossa kuten Floridassa tällainen laki on jo. Käytännössä näillä laeilla ei suojella juutalaisia, vaan ehkäistään sionistis-globalistisen agendan arvostelu ml. massamaahanmuutto valkoisten (entisiin) kotimaihin.

    SML:een puoluestatuksen peruutus on röyhkeää toimintaa aitoa demokratiaa ja suomalaisen kansan itsesuojeluoikeuksia vastaan. Ne tahot, jotka ovat ensin sallineet mittavan massamaahanmuuton maahan, käyttävät nyt maahan päästämänsä muukalaismassan oikeuksien turvaamista verukkeena kieltää suomalaisten elintilaa suojeleva politiikka. SML:n yltiöradikaalisti ilmaisema aikomus karkottaa jo maassa olevat ”rotumuukalaiset” on tietenkin tarjonnut vahvan lisäverukkeen puolueen kieltäjien käsiin.

  • Tapiola

    Vastaa

    En uskonut tuohon kieltoon. KHO päätöksen takana. Oliko ne persuja? 

    Persut OM:ssä takapiruna-ko? Se kieltäminen on saatettu aikaan edellisen hallituksen aikana. Minne unohtuu se rasismimyllytys viime vuodelta hallituksen alkutaipaleelta? Persuthan yritettiin saada pois vallasta ennen kuin mitään ehtivät tehdäkään.
    Olisiko persujen tosiaan pitänyt vetää Sinimustien kieltoa koskeva vaatimus pois joka on edellisen hallituksen tekoja? Kyllä se oli parasta jättää oikeuden niskaan se päätös. Ketkä sen päätöksen tekivät siellä KHO:ssa? Siinä on teidän viholliset. 

    Vakkurilla asiaa katsokaa ja käyttäkää nystyröitä! https://www.youtube.com/watch?v=-M5Oibwez6Y

    • Plääh

      Vastaa

      Persujen olisi nimenomaan pitänyt perua tämä homma. Mikä tässä on epäselvää? Tuollako selityksellä PS yrittää luikerrella tästä tietyn yleisönsä silmissä?

      • Tapiola

        Vastaa

        Olen niin huono kirjoittamaan ymmärrettävästi sori siitä, luulin! Ei se kuulu asialliseen menettelyyn valtioneuvostossa sellainen, kuulemma. Olisihan sen muuten kai voinut, mutta kuten yritin muistuttaa siitä rasismimyllytyksestä viime kesänä. RKP oli vaakakuppien viisarina pysyykö hallitus koossa. En jaksa enempää yrittää selittää.

        Ohisalo kiehuu yli parhaillaan niistä Persujen maahanmuuttoasioiden kiristyksistä aivan kuin olisi ministeri vieläkin. Siellä tosiaan kiehuu, koko vasemmisto ja EU vaalien lähestyessä yritetään taas epätoivoisia välikysymyksiä.

        • Plääh

          Vastaa

          Hallitus ei olisi saanut pysyä koossa. Ei tällaiseen hallitukseen olisi saanut mennä. Mutta PS taitaa ollakin innokkain näissä asioissa. Haluan Ohisalon takaisin

          • Tapiola

            Miksi haluat Ohisalon takaisin? Juuri olivat Rantasen kanssa Ylellä, ja Ohisalo haluaa uusia reittejä matuille eli aikamoista sontaa on haaveesi. Se ei toteudu luojan kiitos!

          • Plääh

            Mitä eroa on Ohisalolla ja persuilla? Myös idästä on tulossa väkeä niin paljon kuin vain tulee. Metsät ja tiet ovat pian täynnä tallustelijoita. Ohisalosta sentään tiesivät kaikki, että nämä ovat vihollisiamme. PS-puoluetta monet pitävät yhä jonain pienempänä pahana

          • Tapiola

            Tuollainen akkamainen hyperventilointi kannattaa lopettaa jos kykenee. Venäjällä on jopa 20km rajavyöhyke vs Suomen korkeintaan pari kilometriä. Ei sinne saa kukaan ulkomaalainen mennä ja Moskovan terrorin jälkeen vielä vähemmän. Ei sieltä ketään tule, enää.

          • Plääh

            Se on Venäjästä kiinni, tuleeko sieltä ja paljonko. Venäjä teki itse terroritekonsa. Siellä on ennenkin ollut tällaista ja silti sama meno jatkunut eli sinne virtaa miljoonia ja taas miljoonia töihin ym. Ja nyt siis suoraan on jaettu viisumeita Afrikassa ja kärrätty Suomen rajalle sieltä. Lisäksi Puolan rajalla on koko ajan massojen sisäänmurtoyrityksiä ja Baltian rajalla. Sieltä on lyhyt matka Suomeen

          • Plääh

            Se on Venäjästä kiinni, tuleeko sieltä ja paljonko. Venäjä teki itse terroritekonsa. Siellä on ennenkin ollut tällaista ja silti sama meno jatkunut eli sinne virtaa miljoonia ja taas miljoonia töihin ym. Ja nyt siis suoraan on jaettu viisumeita Afrikassa ja kärrätty Suomen rajalle sieltä. Lisäksi Puolan rajalla on koko ajan massojen sisäänmurtoyrityksiä ja Baltian rajalla. Sieltä on lyhyt matka Suomeen

          • Nimetön

            Tapiola, mitä mieltä olet persujen venäjän politiikasta?

  • Assange

    Vastaa

    Lieneekö taustalla jonkun ulkomaisen tahon määräykset? Suomella kun on nykyään esimerkiksi aiempaa tiiviimmät siteet Yhdysvaltoihin.

    Wikileaksin tietojen mukaan Yhdysvallat haluaa aivopestä Viron kansan kannattamaan rotumuukalaisten maahantunkeutumista: https://www.wvwnews.net/news/2019/04/14/wikileaks-us-gov-is-trying-to-brainwash-estonians-about-the-benefits-of-diversity-and-multicultural-society/

  • Zaikka

    Vastaa

    Oliko jollekin yllätys että kielletään? Miksi ihmeessä liberaali systeemi sallisi jonkun ei-liberaalin tahon toimia vapaasti puolueena? Toivottavasti nyt putoaa laput silmiltä näiden puoluehankkeiden suhteen ja oikeasti ymmärretään millä tavalla tätä järjestelmää pitää vastustaa. Jos politiikan kautta vois vaikuttaa, olis politiikka kielletty jo ajat sitten.

    • Nimetön

      Vastaa

      Miten järjestelmää pitää vastustaa?

      • Pienin askelin

        Vastaa

        Tekemällä työtä oman valintansa kautta ja ostokäyttäytymisen kautta.

        Kaikki eivät pysty vaikuttamaan työnsä kautta, minä pystyn ja vaikutan. En ota töitä tietyiltä tahoilta vastaan lainkaan ja omilta kansalaisilta pyydän omakustannus hinnan. Siinähän verottaja laskee tuloprosentteja.

        Ja ehkä enemmän kuin työllä vaikuttaminen, niin oma ostokäyttäytyminen vaikuttaa. Jos tueet monikansallisia yrityksiä kuten Telia, Nordea, Danske, IF, Skansa, NCC, Rusta, Puuilo, Biltema, jne jne jne. Ja ostat muita kuin suomalaisia tuotteita, tuet politikkojen ajamaa agendaa. Jos niiden tuotteita ei osta niin ensinnäkin sieltä putoaa melkoinen kasa hyväpalkkaisia hyvävel-verekoston suojatyöpaikkoja. Mutta se että jos ulkomaalaiset firmat eivät pysty tekemään ”riittävästi voittoa” Suomessa, ne lähtevä pois. Ja markkinat vapautuvat suomalaisille toimijoille.

        Politiikka on näennäistä. Rahantulon tyrehtymistä ne pelkää. Politikotkin.

    • Plääh

      Vastaa

      Salliihan sestallaritkin

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    Jos puolue kieltää holokaustin eikä suostuisi kompromisseihin yksittäisissä asioissa eli ei alkaisi millekään muiden kanssa, niin se jää joka tapauksessa aivan marginaaliin eikä pääsisi koskaan eduskuntaan.

    • Tapiola

      Vastaa

      Harvinaisen selkeästi ilmaistu ja samaa mieltä.

      Itse olen joskus ilmaissut, etten usko oikein holokaustiin, mutta jonkinlainen holistikausti on ollut, eikä siis edelleenkään puhuta alkoholista vaikka se joillekin on niin vaikeaa ymmärtää.

      Pitää unohtaa ja jatkossa puhua vaikka nenäkarvaongelmasta. Mitä pitempi ja käyrempi kolvi sitä viheliäisempi on nenäkarvaongelma.

    • Nimetön

      Vastaa

      menikö pornokielto noin tunteisiin

    • Plääh

      Vastaa

      Miksi se siis piti kieltää? Jos se todellakin on vaaraton?

  • Teroristi

    Vastaa

    Ääh paskan sama joku pedarishinttujen rapparilooshin khå ”päätös”. Aito demokratia sallii kaikki ajatelmat, joiden suosion äänestäjät määrittävät. Nyt demokratiaa halveksittiin. Mutta kansalaisaktivismia ei paperihönöt estä, ne joskus päivänä siirretään uudelleenkoulutusleireille. Kartsoilla, maan alla, luonnossa ja kansallismielisten ihmisten arjessa liike kehittyy ja voi hyvin. Mädätys”valtion” kieltoskeidailu on vain ylimääräinen tehonlisäys

  • Ilmari

    Vastaa

    Simojoki piti puheensa 1937, jolloin kansan eheytyminen oli jo pitkällä. Sinimustat suunnitteli vallan kaappaamista. Jos se olisi onnistunut, ei ole varmaa, olisivatko suomalaiset puolustautuneet Talvisodassa. Nyt näin tapahtui, koska ihmisillä oli jotain, jota puolustaa.

    • Plääh

      Vastaa

      Sinimustat olivat kuulemma sotkeutuneet vallankaappaushankkeisiin Virossa. Ei Suomessa. Sinimustien kielto meni läpi, IKL:n ei sentään vielä mennyt. Eheytyminen olisi ollut ihan toisenlaista, jos Lapuanliike olisi voittanut. Nyt kaikista tehtiin vasemmistoliberaaleja ja kaikki terve haluttiin kieltää.

      Jaa että SDP puolusti SDP:tä Talvisodassa.…

      • Ilmari

        Vastaa

        Lapuanliike oli rikollisjärjestö, jonka voitto olisi tuhonnut demokraattisen Suomen. 

        En ehkä ihan ymmärtänyt SDP-viittausta. Tosiasia kuitenkin on, että SDP:llä ja Väinö Tannerilla oli suuri osuus siihen, että Suomi ryhtyi vastarintaan. Työläisillä oli paljon puolustettavas.

        • Plääh

          Vastaa

          Vai että oikein rikollisjärjestö! OLetkohan erehtynyt lehdestä. Tämä ei ole Demokraatti

        • Plääh

          Vastaa

          Vai että oikein rikollisjärjestö! OLetkohan erehtynyt lehdestä. Tämä ei ole Demokraatti

      • Nimetön

        Vastaa

        Eipä ole ensimmäinen kerta kun tämä Ilmari levittää ihan omaa putinistihistoriaansa täällä kommenteissa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi