Perussuomalaisille Sinimustien kielto oli välttämätöntä, sillä maahanmuutto jatkaa kasvuaan

Oikeus- ja sisäministeriöistä käsin vaikuttava Perussuomalaiset on tällä hetkellä Suomen voimakkain "antifasistinen" toimija.

Pääkirjoitukset

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla, että Korkein hallinto-”oikeus” on päättänyt lakkauttaa Sinimustan Liikkeen (SML) puoluestatuksen, koska puolueen avoin kampanjointi valkoisen suomalaisuuden puolesta väestönvaihtoa vastaan on väitetysti ”yleisen edun vastaista”.

Sionistinen valekansallismielinen puolue Perussuomalaiset (PS) toimi päätöksen takapiruna; oikeusministerin salkku on perussuomalaisella Leena Merellä, mutta puolue päätti näyttää vihreää valoa Sinimustien vastaiselle hankkeelle. Savustamalla aitokansallismielisen vaihtoehdon pois puoluerekisteristä PS pyrkii hiljentämään tärkeimmän kriitikkonsa ja tulevaisuuden poliittisen haastajansa. Merkittävää on, että perussuomalainen oikeusministeriö ei ole pyrkinyt käynnistämään avoimesti antifasistisen Elokapinan kieltohanketta, vaikka järjestön rikollisesta toiminnasta jaetaan säännöllisesti käräjillä tuomioita.

SML lisättiin Suomen puoluerekisteriin 16.6.2022. Useat puolueen perustajista olivat entisiä perussuomalaisia, jotka erotettiin aiemmasta puolueesta kansallismielisyytensä vuoksi. Rodunsekoitusta, sionismia ja homoseksuaalisuutta avoimesti kannattava PS:n johto tuomitsi jyrkästi kansallismielisten jäsenten EU- ja maahanmuuttovastaiset näkemykset, mikä johti uuden puolueen syntyyn.

PS: Suomen lisättävä maahanmuuttoa ja pysyttävä Euroopan unionissa

PS:n viimeaikaiset petokset hallituspolulla tekivät SML:n kieltämisestä Jussi Halla-ahon ja Riikka Purran poliittisen tulevaisuuden kannalta välttämättömän hankkeen. Kuluneina päivinä kansaa ovat puhuttaneet muun muassa PS:n johdon takinkäännöt suhteessa maahanmuuttopolitiikkaan ja Suomen EU-jäsenyyteen.

Valtioneuvoston mukaan Sisäministeriö ”vastaa maahanmuuttoa koskevan lainsäädännön valmistelusta, ohjaa ja kehittää maahanmuuttohallintoa sekä tulosohjaa Maahanmuuttovirastoa”. Suomen sisäministeri on perussuomalainen Mari Rantanen. Hänen vahtivuorollaan maahantunkeutujien tulva on vain vahvistunut.

Tilastokeskuksen tuoreista luvuista selviää, että maahanmuutto Suomeen kasvoi alkuvuodesta. Nettomaahanmuutto Suomeen on tällä hetkellä koko tilastointihistorian korkeimmalla tasolla. Ilman maahanmuuttoa Suomen väkiluku olisi supistunut tuhansilla ihmisillä alkuvuoden tutkitulla ajanjaksolla, mutta siirtolaisvyöryn vuoksi väkiluku kasvoikin yli 7 000 ihmisellä. PS:n talouskuripolitiikka vähentää suomalaisten kannustimia perustaa suuria perheitä samalla, kun PS:n maahanmuuttopolitiikka korvaa Suomen väestöä rotumuukalaisilla.

Tempaukset perussuomalaisia vastaan tervetulleita

Kuin kirsikkana kakun päällä PS ilmoitti myös entistä myönteisemmästä kannastaan Euroopan unioniin. Lähes välittömästi sen jälkeen kun SML oli poistettu puoluerekisteristä, PS julisti kannattavansa Suomen pysymistä EU-jäsenenä, vaikka unioni on merkittävin väestönvaihtopolitiikkaa ajava eurooppalainen instituutio.

Halla-ahon ja Purran puolueen EU-vaaliohjelmasta käy ilmi, että Suomen EU-eron optio jätetään käytännössä ”poikkeussuunnitelmaksi” sen varalle, että unioni hajoaisi muutenkin. Toisin sanoen PS tahtoo nyt pitää Suomen osana unionia aina EU:n tuhoutumiseen asti. SML sen sijaan ajoi eurovaaliohjelmassaan Suomen välitöntä eroa unionista sekä Suomen rahajärjestelmän täydellistä kansallistamista.

”Maahanmuuttokriittisillä” keskustelupalstoilla perussuomalaiset ovat iloinneet avoimesti SML:n puoluestatuksen lakkauttamisesta. Perussuomalaisille poliittisen hillotolpan turvaaminen ja kilpailun tukahduttaminen ovat tärkeämpiä arvoja kuin suomalaisen verenperimän ja itsemääräämisoikeuden pelastaminen.

Oikeus- ja sisäministeriöistä käsin vaikuttava PS on tällä hetkellä Suomen voimakkain ”antifasistinen” toimija. Kansallismieliset suoran toiminnan tempaukset perussuomalaisia vastaan ovatkin vastaisuudessa yhtä tervetulleita kuin vastaavat aktiot esimerkiksi Pride-tapahtumia, sionisteja ja äärivasemmistoa vastaan.

Lähteet: MTV Uutiset, Yle

Euroopan unioni Globalismi Jussi Halla-aho Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kotimaa Leena Meri Maahanmuutto Mari Rantanen Pääkirjoitukset Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Riikka Purra Sinimusta Liike Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  sionismi pitäis kieltää vaarallisena ideologiana

 • gg

  Vastaa

  Tämän kyllä tiesi tulevan, mutta ei ehkä pikkukokkareiden puolelta. Toki samaa jätettä pikkukokkareet on muiden kanssa, ainoa ero on että siinä missä muut näkevät natseja joka kadun kulmassa niin pikkukokkareet näkevät putinisteja joka kadun kulmassa ja vain joka toisessa natseja. Puhutaan kuplassa elämisestä ja pikkukokkareet isosiskonsa ohella elävät superkuplassa. Ehkä sinimustien puolueettomuus monessakin asiassa oli kuitenkin se ratkaiseva tekijä. Koska nykymaailmassa varsinkin pitää olla joko meidän puolella tai meidän arkkivihollinen. Toki aina on helpompaa osoittaa sormella jotain muuta kuin katsoa peiliin ja aina on kevyempi olo kun vain rakentelee olkiukkoja ja elää fantasiassa eikä pitäydy faktoissa. Ja niin valtaosa juuri tekeekin.

 • valkoinen stara

  Vastaa

  Mitäs tästä opimme?
  että maan pahin vihollinen on EDUSKUNTA

 • Zaikka

  Vastaa

  PS on ”mukautettu” hallitukseen. Samalla tavalla SML mukautettaisiin, eli jos se olisi hallituksessa, se kieltäisi itsensä. Muutoin se ei pääsisi hallitukseen (koska ihmisoikeudet). Sori siitä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olet väärässä. PS on valeoppositio, joka myy kaiken rahasta.

   • Tapiola

    Vastaa

    Kyllä sinä olet väärässä. Oppositio on nyt se joka ulisee ja haluaa velkaa lisää. PS on hallituksessa ja toimii. Kun ennen vaaleja 2023 puhuin hienovaraisesta suunnan muutoksesta, niin nyt alkaa jo tapahtua mullistavia asioita.
    Kuten Purra joskus marraskuun alussa ilmaisi asian, aina puhutaan että oikeiston jälkeen tulee taas vasen puoli valtaan, ” minä uskon myös jatkuvuuteen” sanoi Riikka,

    • Nimetön

     Vastaa

     Joo, sori, nyt ne on hallituksessa, joka ulisi koko viime kesän rasismista. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

     • Tapiola

      Ps toteuttaa hallitusohjelmaa jota itse olleet tekemässä.
      Persut ei ole oppositiossa eikä aja vihervasemmiston tuhoavaa politiikkaa. Ihan hyvin menee omasta mielestä. Sinua en ymmärrä.

     • Plääh

      Tuhositte kjuitenkin esim. terveyskeskusten päivystykset. Ilmeisesti Agenda2030 jyrää tässäkin. Vihervasemmisto otti vähemmän velkaa kuin te. Miksi ei mitään tervettä ole saatu hallitusohjelmaan?

     • Plääh

      Tuhositte kjuitenkin esim. terveyskeskusten päivystykset. Ilmeisesti Agenda2030 jyrää tässäkin. Vihervasemmisto otti vähemmän velkaa kuin te. Miksi ei mitään tervettä ole saatu hallitusohjelmaan?

     • Unto

      @Tampiola
      Perssut ottavat valtiolle lisää velkaa aivan turhaan ja lapioi sitä ulkomaille sitä on turha kiistää ja valehdella. Yhtenä bonunsena myös tekivät pahimman mahdollisen meille vähätuloisille ketkä emme elä tuilla: He verottavat MEITÄ MAKSIMIIN arvonlisäverolla joka jo oli maailman huippuun viritetty, mutta piti sitten kiristää ja ruoskia lisää. Psykopaattisen ahneet orjapiiskurimafiosot noi perssut, oligarkkiuden ja tiettyjen ylikansallisten herruuden palvelijat, kansanpetturit. Aina valehdelleet ja pettäneet, kansanvaltaa, vaurautta ja vapautta murentaneet. Sinulle kuuluu pelkkä sielunhäpeä kun heitä puolustelet.

     • Tapiola Niuvanniemeen

      ”Persut ei aja vihervasemmiston tuhoavaa politiikkaa. ”

      Persut ajaa sitä jopa pahemmin kuin vihervasemmisto itse. Tynkkynen, Garedew, Hakkarainen, Kataja, jne.. Olet todella sekaisin jos et kykene tätä näkemään

  • Plääh

   Vastaa

   PS on kyllä erittäin avoin ollut esim. vaaliohjelmissaan. Vaatinut antisemitismin suitsemista toistuvasti. Lisäksipersujen nettiaktivistitkin ovat aika paasanneet lähes tauotta joka paikassa, kuinka he vihaavat ja vastustavat natseja. He kaikki. Siis KAIKKI. Ja ylistäneet juutalaisia ja lutkuttaneet ja lutkuttaneet.

   Israel ja juutalaismafia ja niiden miellyttäminen persuille on aina ollut kaikki kaikessa. Kaikki jytkyt ovat tulleet aivottomilta äänestäjämassoilta, jotka pitäneet pienempänä pahana joidenkin kivojen videoiden ja puheiden perusteella. Valeoppositio houkuttaa ja koukuttaa. Pettää silti aina, kuten kunnon normi demokratiasysteemin puolue tekee

 • pöh

  Vastaa

  Kyllähän ne persut on osoittautunut aivan pikku kokoomukseksi.
  Ei tule seuraavissa EK vaaleissa olemaan kannatus montaa prosenttia.
  Purrakin oikeasti nauraa hymyssäsuin kun pääsee pettämään vaalilupauksiaan ja leikkaamaan köyhiltä suomalaisilta. Samaan aikaan ulkomaille lähetettävät miljardit vain lisääntyy, olkoonkin Ukrainan loputon tasku siellä mukana.

  • Plääh

   Vastaa

   Miten joku voi ottaa vakavasti persujen ja etenkin Purran lupaukset duunareille tai köyhille? Aivan hyytävä nainen. Vaalikoneissakin kaikkein eniten talousoikealla. PS tietenkin kalastaa joka suuntaan vaalien alla, kuten muutkin. Mutta aika epätoivoista on kuvitella työväenpuolueeksi tai köyhien ystäväksi. Eikö mieleen muistui edellinen hallitustaival? Sairaat ja kantakujalistio leikkausten kohteena. Ja kaikki muu entisyys? Soinikin sanoi USA:n rahaeliitin kirjoiuttavan hänen puheensa taloiusasioista eikä hän oikein kuulemma niitä edes ymmärrä. Rapakon takaisen rahaeliitin suorassa ohjauksesa rukousaamiaisineen ja sionismeineen

 • Schlageter

  Vastaa

  Rinnakkaisyhteiskuntaa rakentamaan! Tehkäämme oma todellisuus. Antaa ”demokraattisen” yhteiskunnan hoitaa omat asiansa niinkuin pystyy. Se kaatuu joka tapauksessa. Välttäkää veronmaksua, älkää osallistuko olemassa olevan yhteiskunnan puolustukseen – sehän on Naton puolustamista ja Naton ”arvot” ja taustavoimathan me tiedämme. Jos tarvitselle palveluita, jotka aatetoverit voivat tarjota, suosikaa heitä ja maksakaa kaikki pimeästi.

  • society

   Vastaa

   Huutista russofiilien nato psykooseille, meidän todellinen vihollinen on juutalainen joka hallitsee kaikkia osapuolia, mihinkään mikä ei ole kiellettyä ei ole luotttoa

 • TT

  Vastaa

  Sionistit ovat tiiviisti vallan kahvassa länsimaissa ja USA johtaa joukkoja. Toisaalta sionistit ja näiden aivopestyt kannattajat joutuvat käyttämään yhä räikeämpiä keinoja tukahduttaakseen sionismia kyseenalaistavan tiedon leviämisen ja sitä vastustavan poliittisen liikehdinnän. Yksi kömpelö, mutta tehokas tapa on nimetä sionismin vastustaminen antisemitismiksi, vedota juutalaisten korkeaan asemaan uhrihierarkiassa holokausteineen ja pyrkiä kriminalisoimaan tällainen ”antisemitismi”, joka muka johtaa uuteen holokaustiin.

  Sionismia kyseenalaistavan tiedon leviämisen ehkäisyssä keskeistä ovat sensuurit sekä uudet vihapuhelait, jotka suojaavat kaikkia muita ryhmiä paitsi valkoisia. Uusin tempaus on kieltää kiinalaisomisteinen TikTok-alusta, jota pitkin tieto Israelin suorittamista kauheista ihmisoikeusloukkauksista palestiinalaisia kohtaan on levinnyt tehokkaasti varsinkin nuoren väestön keskuuteen ja on johtanut USA:ssa jopa yliopistomellakoihin. Sikäläinen sionistinen lainsäätäjä on reagoinut tähän ja on kieltämässä TikTokin, vaikka toimenpide on selvästi sikäläisen perustuslain vastainen. 

  Mitä suomalaisiin persuihin tulee, puolue on nykymuodossaan läpeensä sionismin myrkyttämä ja on asemoinut itsensä ihmiskunnan vihollisjoukkoihin.

  • gg

   Vastaa

   juuri sen takia yhtäkkiä tik tok onkin vakava yhteiskuntaa vaarantava ja heikentävä ongelma. ei ollut vielä silloin kun tytöt levittelivät tikkitokki videoilla reikiään ja pikkutytöt twerkkasivat mikro bikineissä. se on ok ja hyväksyttävää juttua, voimaannuttavaa ja yhteiskuntaa rakentavaa. mutta annas olla jos jumalan valitusta maasta saati kansasta jotain kritisoi. se on pahinta ikinä missään. shut it down.

 • Tapiola

  Vastaa

  Venäjä oli Suomelle arvokas kauppakumppani vaan sinimustille se ei kelpaa kuten ei persuillekaan, niin lienee selvää että tässä tilanteessa ollaan sellaisessa EU ryhmässä jolla on mahdollisuus estää liittovaltiokehityksen eteneminen, mutta ollaan kauppaunionissa Eurooppaan. 

  PT media toi esille uutisen Hamina-Kotka alueen akkumateriaali- ja akkukennotehtaista. Ehkä kolmekin kiinalaista yritystä rahoittaa ja Yle kertoo, että tarvitaan tuhansia työläisiä, joita Suomesta ei saatane kun porukka haluaa istua kotisohvillaan.
  Mitäs jos Sinimustat käyttäisi ääntään ja junakuljetukset ja kevyet mobilehomet tehtaiden tuntumaan ja Suomen työttömät sinne sankoin joukoin?
  Sisäministeri Rantanen on jo EU:ssa keskustellut Ruandamallista euroopan ratkaisuksi. Britit ovat sen hyväksyneet. Laittomat ja turvapaikanhakijat mitä kaikkea ovatkaan, viedään Ruandaan odottamaan käsittelyä. Joka ainoa joka ei kelpaa maahantulijaksi saa jäädä Ruandaan.
  Kuulostaa todella ihastuttavalta ratkaisulta. Saavat rakentaa parempaa Ruandaa. Saataisiin vaikka Husu vielä mukaan rakennushommiin, vai missä lie koijari nykyään.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Tuosta akkutehdasjutusta kannattaa huolestua, kiinalaiset ovat monessa paikassa saaneet läpi sen että he toimittavar työläiset ja heidän tarvitsemansa infrastruktuurin.

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  Sionismi vai kansallissosialismi? Kiitos vaan ei kumpaakaan. Kansallissosialismi on fasismin eräs muoto minkä NSDAP otti käyttöön Sakassa. En luota mihinkään lähtökohdiltaan vasemmistolaiseen ideologiaan, koska niiden sylttytehdas löytyy, vaikkakin monen mutkan kautta, aina sionismista. Tässä kohtaa siten että fasismin isä piti kasaari Mordechaita oppi-isänään ja loi lähes samanlaisen järjestelmän kuin Marx. Saas nähdä julkaistaanko tätä viestiä täällä: https://www.youtube.com/watch?v=m6bSsaVL6gA

  • Plääh

   Vastaa

   Sieltähän tupsahti perussuomalainen kansallissosialismin vassemmistolaiseksi haukkuja!

   Kaikki kommentissasi on surkuhupaisaa valhetta. Mussolinin systeemi ei ollut marxilainen. Jos ajat vain jonkun sektorin asioita kansasta ja ajattelet muun olevan vasemmistolaista ja sinun viiteryhmääsi vastaan siis, niin ihmetellä täytyy. Ja keskiluokkahan nimenomaan on ihan virallisenkin totuuden mukaan aika iso voima niin kansallissosialismissa kuin fasismissakin eli juuri kapitalismi ja kommunismi/vasemmistolaisuus uhkaavat keskiluokkaa, jonka vastaiskuina jopa jotkut ovat halunneet nähdä fasismit

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Mitä tulee noihin tempauksiin persuja vastaan, niin edessähän on eurovaalit. Itse en tule äänestämään persuja tulevissa vaaleissa heidän viime aikoina tekemien lapsellisten typeryyksien vuoksi.

  Mutta tulen äänestämään protestiksi sekä persuja että muita vallanpitäjiä vastaan äänestämällä vallanpitäjien näkökulmasta sitä KAIKKEIN ÄRSYTTÄVINTÄ konservatiiviehdokasta joka ehdokaslistoilta löytyy. Tähän mennessä paras nimi joka löytyy on kristillisten ehdokas Emeritusprofessori TAPIO PUOLIMATKA. Hän on harvoja korkeassa asemassa olleita suomalaisia jolla on normaalit mielipiteet avioliitosta ja lasten kasvatuksesta.

  Kaikkihan Tapio Puolimatkan ja hänen konservatiiviset mielipiteet (muun muassa avioliitosta) tuntee. Hän on mädättäjien keskuudessa varmasti yksi vihatuinpia ihmisiä tässä maassa. Saihan hän muun muassa eräältä kuvottavalta rottajärjestöltä kunniarotta-palkinnon vuonna 2015.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Persut on tällä hetkellä Suomen säälittävin pellepuolue. Antoivat RKP:n kävellä ylitsensä muun muassa sairaalaverkon alasajossa. Raaseporissa ja Pietarsaaressa bättre folkilla säilyy yöpäivystys, mutta muun muassa Jämsästä ja Kouvolasta lähtee. No, eipähän saa Kakka Petajakaan enää hoitoa juotuaan liikaa Pirkka olutta :DDD

  • Plääh

   Vastaa

   Mikö saa kuvittelemaan, että PS olisi jotenkin ollut RKP:n kanssa eri linjoilla tässä sairaala-asiassa?

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Persujen perseenmyynti on aivan omassa luokassaan suomen poliittisessa historiassa. Surullista seurattavaa. Likaista ja limaista. Oksettavaa.

 • Evoluutio psykologia

  Vastaa

  Mietin tässä rotujenvälistä sekoittumista evoluutio psykologian kannalta. Valtaosa naisista suosii parinvalinnassa pieniryhmäisiä miehiä. Esimerkki: Jos valtaosalla on sileä leuka niin naiset suosivat parrakkaita miehiä. Ja päinvstoin. Ja jos valtaosa miehistä on valkoisia, naiset suosivat erivärisiä miehiä.

  Kyse on DNA:sta joka valitsee kumppanikseen sellaisen henkilön joka poikkeaa valtavirrasta. Koska näin nainen varmistaa jälkikasvulleen mahdollisimman erilaisen DNA-ketjun. Ja sitäkautta ”terveemmän” DNA:n.

  Se merssitaanko tai liimataanko tarroja kuinkakin paljon, ei vaikuta naisten valintaprosessiin. Ei ennenkuin valkoinen mies on henkilönä valtaväestöön nähden pieni ryhmä. Mutta sitten on jo myöhäistä.

  Jos siis haluaa saada muutoksen on hyvä pitää nykyisiä naisia jotka suosivat valkoisia miehiä, kuin kukkaa kämmenellä. Saada heidät tuntemaan itsensä erityisiksi ja sitäkautta perustamaan perheitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi