Partisaani selvitti: BlackRock, Vanguard tai molemmat suuromistajina jokaisessa Suomen 25 tärkeimmässä pörssiyhtiössä

"BlackRockin omistamien suomalaisyhtiöiden toimitusjohtajat saavat nykyään Larry Finkiltä suomeksi käännettyjä poliittisia paimenkirjeitä, joiden sanoma on häpeilemättömän kulttuurimarxistinen."

Sionismi

päivitetty

Larry Fink Maailman talousfoorumin kokouksessa.

Viime vuosina yhä useampi talouselämän seuraaja on havahtunut siihen, että pieni joukko Yhdysvalloissa perustettuja ääriliberaalia politiikkaa ajavia rahastoja on kuin varkain kaapannut koko läntisen pallonpuoliskon tärkeimmät yhtiöt haltuunsa. Uuden ajan finanssimonopolin taustalla on kolmikko, joka tunnetaan kansainvälisesti lempinimellä ”Big 3”: BlackRock, Vanguard ja State Street Global Advisors. Myös Suomen pörssin kruununjalokivet ovat joutuneet ulkomaalaisten valloittajien käsiin ilman, että esimerkiksi yksikään eturivin poliitikko olisi uskaltautunut asettua vastarintaan.

Finanssimaailman megakolmikon äänekkäin ja taloudellisesti voimakkain keulakuva on itseoikeutetusti BlackRockin juutalainen johtaja Larry Fink. BlackRockin kautta Fink hallinnoi 10 000 miljardin dollarin sijoituspääomapottia globaalisti. Suomalaiset piensijoittajat tuntevat BlackRockin erityisesti sen iShares-indeksirahastoista.

Parrasvaloja, koronkiskontaa ja tottelevaisia poliitikkoja rakastava Fink on noussut muutamassa vuodessa vain pienen rahoitusalan ammattilaisten sisäpiirin tuntemasta keinottelijasta valtavirtajulkisuudessa paistattelevaksi filosofikuninkaaksi, joka heimoveljiensä George Sorosin ja Klaus Schwabin tavoin jakaa rautaisella itsevarmuudella käskyjä niin lainsäätäjille, toimitusjohtajille kuin virkamiehillekin eri puolilla maailmaa.

Vaikuttamistyönsä tehokkaimmaksi aseeksi Fink on valinnut ESG-periaatteen eli niin sanotun woke-kapitalistisen ideologian, jota pakkosyötetään nyt aggressiivisesti myös suomalaisille yrityksille.

”Neljäs valtiomahti” ja manipulaation mestari

Väsymättömän yhteiskunnallisen vaikuttamistyön vuoksi muun muassa talousjulkaisu Bloomberg kutsuu BlackRockia ”Yhdysvaltojen neljänneksi valtiomahdiksi” ja juutalaisen Goldman Sachs ‑pankin poliittiseksi perintöprinssiksi. Vuosi sitten Financial Times (FT) kirjoitti, että BlackRock on kohtaamastaan kritiikistä huolimatta vain ”kasvattanut poliittiseen lobbaamiseen käyttämiään rahasummia”. Toisessa vastaavassa selvityksessä FT totesi, että BlackRockista on tullut ”yksi äänekkäimmistä poliitikkojen lobbaajista niin Amerikassa kuin Euroopassa”. Myös Bloomberg alleviivaa, että amerikkalaisesta alkuperästään huolimatta BlackRock on ujuttanut lonkeronsa syvälle Eurooppaan. 

FT:n mukaan Fink on korruptoinut politiikkaa tarjoamalla muhkeapalkkaisia työpaikkoja länsimaiden vaikutusvaltaisimmille poliitikoille, keskuspankkiireille ja virkamiehille. Juutalainen koronkiskoja lupaa kuuliaisille lainsäätäjille yltäkylläiset uran ehtoopäivät, kunhan mahdollisimman moni EU:ssa säädetty laki poliitikon aktiiviuran aikana pönkittää BlackRockin ylivaltaa.

Poliittisen korruption vastainen tutkivan journalismin kollektiivi Investigate Europe (IE) onkin kuvannut BlackRockia ”finanssipedoksi, joka pyrkii ohjailemaan Euroopan päätöksentekoa”. IE:n haastattelemat akateemikot, sijoittajat, poliitikot, pankkiirit ja ekonomistit ovat varoittaneet, että juutalaisen Finkin luoma varjopankki on täysin vertaansa vailla oleva instituutio kansainvälisellä areenalla. Heidän mukaansa BlackRockin vaikutusvalta mädättää reilua kilpailua, korruptionvastaista erottelua yksityisen ja julkisen sektorin välillä sekä työntekijöiden perusturvaa yli 100 valtiossa eri puolilla maailmaa. Euroopan unionissa BlackRock keskittyy manipuloimaan päätöksentekoa erityisesti lobbaamalla päättäjiä omistamiensa suurten pankkien kautta. 

Kaikesta tästä huolimatta BlackRockin vallasta käydään hämmästyttävän vähän kriittistä julkista keskustelua esimerkiksi Suomessa.

Suomessa harva uskaltaa kritisoida suuria finanssitaloja

Suomessa niin oikeisto kuin myös vasemmisto ovat pitäneet BlackRockin ja yleisesti ”Big 3” ‑ryhmän vaikutusvaltaa poliittisesti niin tulenarkana kysymyksenä, että siitä on mielellään vaiettu tyystin. Vasemmisto ei ole halunnut kritisoida megakapitalistien kasvavaa vaikutusvaltaa siksi, että Fink on tunnettu Black Lives Matter ‑huligaanien ja esimerkiksi Pride-liikkeen tukijana. Kosher-konservatiivinen oikeisto Suomessa puolestaan tukee sokeasti kaikkea rahalle ja juutalaiselle haisevaa, minkä vuoksi kotimaamme tärkeimpien yhtiöiden osakkeiden valumista ulkomaalaisten ääriliberaalien sijoittajien käsiin on oltu valmiita katsomaan sormien läpi.

Koska pörssimaailman jättikolmikon valtaa ei ole toistaiseksi läpivalaistu Suomessa, Partisaani päätti tutkia Helsingin pörssin 25 tärkeimmän yhtiön omistajarakenteet. Yhtiöt muodostavat OMXH25-indeksin, johon on valittu markkina-arvon ja vaihdantavolyymin perusteella keskeisimmät julkisesti noteeratut yhtiöt. Omistajatiedot haettiin London Stock Exchange Groupin tietokannasta, minkä lisäksi dataa täydennettiin joidenkin yhtiöiden osalta näiden sijoittajasivuilla ilmoitetuilla suuromistajatiedoilla.

Selvityksen tulokset ovat pysäyttäviä. BlackRock, Vanguard tai molemmat olivat suurimpien omistajien joukossa jokaisessa Suomen 25 tärkeimmässä pörssiyhtiössä (mikäli tutkittavalla yhtiöllä oli kaksi osakesarjaa, oli BlackRock tai Vanguard vähintään toisen osakesarjan pääomistajien joukossa). State Streetin osuus suomalaisyhtiöissä oli hiukan vaatimattomampi, samaa luokkaa Goldman Sachsin, Cevianin, Citigroupin ja muiden juutalaisten globaalien finanssitalojen kanssa.

BlackRock on tällä hetkellä myös Suomen pörssin tärkeimmän yhtiön, Nordean, suurin yksittäinen omistaja yli 181 miljoonan osakkeen osuudellaan. Kaiken kaikkiaan BlackRockia voidaan perustellusti pitää Euroopan keskuspankin ohella Suomen merkittävimpänä taloudellisena voimana, vaikka harva härmäläinen on edes kuullut yhtiön nimeä.

Yhtiöt OMXH25-indeksissä:

 • Cargotec
 • Elisa
 • Fortum
 • Huhtamäki
 • Kesko
 • Kojamo
 • KONE
 • Konecranes
 • Mandatum
 • Metsä Board
 • Metso
 • Neste
 • Nokia
 • Nokian Renkaat
 • Nordea
 • Orion
 • Outokumpu
 • Qt Group
 • Sampo
 • Stora Enso
 • Telia
 • TietoEVRY
 • UPM-Kymmene
 • Valmet
 • Wärtsilä

Piensijoittajat luovuttavat äänivaltansa finanssitalojen johdolle

BlackRockin, Vanguardin ja muiden ulkomaalaisten omistajien osuudet suomalaisissa osakeyhtiöissä ovat hallintarekisteröityjä. Lähtökohtaisesti hallintarekisteröidyt omistukset eivät ole julkista tietoa, vaan omistusosuuden on oltava tarpeeksi suuri, jotta niin sanottu liputusraja ylittyy ja osuus on pakko julkistaa. Toisin sanoen avoimista tietokannoista saatavilla olevat tiedot esimerkiksi BlackRockin tunkeutumisesta Suomen markkinoille ovat vain jäävuoren huippu.

Partisaani haastatteli selvitystä varten Nasdaq-pörssin suomalaista yhteyshenkilöä Maarit Bystedtiä, jonka mukaan Suomen Arvopaperikeskuksen eli Euroclearin tilastoimista osakkeista jo 40 prosenttia on hallintarekisteröityjä. Lukuun ei ole laskettu kuitenkaan mukaan suoria ulkomaalaisia omistuksia, joita niitäkin on suuri määrä. Bystedtin mukaan esimerkiksi Stora Enson osakkeista enemmistö on tällä hetkellä halintarekisteröityjä (ja suuri osa niistä on juurikin BlackRockin nimissä). Bystedt totesi toimitukselle, että edes pörssiyhtiöt itse eivät nykymallissa saa tietoa siitä, kuka niiden osakkeita rohmuaa ennen kuin liputusraja ylittyy.

Muun muassa Institutional Investor (II) ‑ammattilehti on viime vuosina julkaissut useita akateemisiin tutkimuksiin perustuvia selvityksiä siitä, että BlackRockin, Vanguardin ja State Streetin kutsuminen ”passiivisiksi rahastoiksi” on äärimmäisen harhaanjohtavaa. Vaikka yhtiöt tarjoavat piensijoittajille mahdollisuuden ostaa mikroskooppisia osuuksia osakemarkkinoista indeksirahastojen kautta ilman aktiivista osakepoimintaprosessia, ovat ”Big 3” ‑yhtiöt itse kaikkea muuta paitsi passiivisia toimijoita. Tässä mallissa piensijoittajat ovat oikeutettuja omistusosuuttaan vastaaviin osinkoihin, mutta samalla he menettävät pääsääntöisesti äänivaltansa ”Big 3”:n nimittämille edustajille, finanssimaailman politrukeille.

Erityisen aktiivinen peluri ”passiivisijoittamisen” maailmassa on Finkin johtama BlackRock. II:n viime kesänä siteeraamasta tutkimuksesta selviää, että BlackRock painostaa järjestelmällisesti omistamiaan yhtiöitä niin sanotuissa ESG-kysymyksissä, jolla viitataan muun muassa maahanmuuttoon, monikulttuurisuuteen, homoagendaan ja ilmastoaiheisiin. Boston University Law Review ‑julkaisun tutkimuksessa 2022 havaittiin, että ”Big 3”:n vaikutuspiirissä olevat yhtiöt muodostavat päätöksenteossaan selkeästi oman, hätkähdyttävän yksimielisen ja muista pörssiyhtiöistä erillisen ryhmänsä. Vaikka BlackRock on kolmikon äänekkäin toimija, Vanguard ja State Street toisin sanoen noudattavat Finkin julkisesti linjaamaa ideologiaa muodostaen leimallisen ”Big 3” ‑linjan yhteiskunnallisissa kysymyksissä.

Omistus keskittyy, kilpailu kuolee

BlackRock ja muut suuret rahastot käyttävät valtaa omistamiensa yhtiöiden hallituksissa muun muassa valtakirjaäänestyskäytännön kautta. BlackRockilla on myös BIS-niminen työryhmä (BlackRock Investment Stewardship), jonka tärkein tehtävä on painostaa yhtiöiden johtoa edistämään Finkin poliittisia tavoitteita. Yksi tärkeimmistä tavoitteista on niin sanottu positiivinen eli valkoisiin heteromiehiin kohdistuva syrjintä suuryritysten johtoryhmissä ja hallituksissa.

Finanssitalon omassa markkinointimateriaalissa kuvaillaan, kuinka BIS:n painavimpiin agendoihin lukeutuvat ”monikulttuurisuus, tasa-arvo ja inklusiivisuus”. Suomalainen Arvopaperi-julkaisu onkin kirjoittanut, että BlackRock on valmis käyttämään äänivaltaansa hyvin suorasukaisesti savustaakseen yhtiöiden hallituksista ulos ihmisiä, jotka eivät allekirjoita Finkin näkemyksiä.

Huippuyliopisto Yalen selvitys 2022 alleviivaa myös sitä, että taloudellisen vallan keskittyminen kolmen megarahaston lonkeroihin on haitallista kansantaloudelle, sillä kehitys johtaa kilpailun näivettymiseen, hintojen nousuun ja eriarvoisuuden kasvuun. Mitä suvereenimmin BlackRock, Vanguard ja State Street hallitsevat markkinoita, sitä hankalampaa kilpailu on. Tämä johtaa finanssieliitin omistamien megayhtiöiden voittojen kasvuun muun talouden kukoistuksen kustannuksella. Poliittisesti ”oikeaoppiset” korporaatiot paisuttavat jatkuvasti varallisuuttaan ja vaikutusvaltaansa yhteiskunnan näivettyessä ympärillä.

Ei ihme, että kolmen finanssijätin troikkaa on kriittisimmissä puheenvuoroissa kutsuttu jopa 2000-luvun vastineeksi Neuvostoliitolle. Muun muassa Institutional Investor on alkanut puhua avoimesti BlackRockin, Vanguardin ja State Streetin ylläpitämästä oligopolista, jonka hajottaminen on välttämätöntä rehellisen kilpailun turvaamiseksi.

Väestönvaihdon edistämistä

Kansallismielisten lukijoiden näkökulmasta ehkäpä hälyttävintä on kuitenkin BlackRockin keskeinen rooli länsimaita tuhoavan väestönvaihtopolitiikan yhtenä pääarkkitehtina. Valkoisen rodun aseman murentaminen avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan, liberaalin lainsäädännön ja talouselämän monikulttuurisuushankkeiden kautta on juutalaisen Finkin poliittinen intohimo.

Monikulttuurisuusraporteissaan BlackRock kertoo esimerkiksi rahoittavansa ”paikallisia ruohonjuuritason rodullisen oikeudenmukaisuuden toimintaryhmiä” eri puolilla Eurooppaa, Britanniaa ja Yhdysvaltoja. George Sorosin tavoin Fink tukee siis avoimesti yrityksiltä ja valtioilta ryöstämillään dollareilla antirasistisia aktivistijärjestöjä, joiden kovan ytimen muodostavat paikalliset äärivasemmistolaiset. BlackRock on raportoinut Finkin henkilökohtaisesti allekirjoittamassa tiedotteessa investoineensa yhteensä miljoonia dollareita ”ruohonjuuritason” antirasistiseen toimintaan viime vuosina.

Katujen ohella BlackRock toteuttaa ”antirasistista” (lue: antivalkoista) agendaansa myös kabineteissa. Kuten Talouselämä on uutisoinut, BlackRockin omistamien suomalaisyhtiöiden toimitusjohtajat saavat nykyään Finkiltä suomeksi käännettyjä poliittisia paimenkirjeitä, joiden sanoma on häpeilemättömän kulttuurimarxistinen. STT:n kautta julkisuuteen nousseessa vuoden 2021 kirjeessä suomalaisille toimitusjohtajille juutalainen rahaelitisti kirjoittaa muun muassa seuraavasti:

”En muista, milloin yritysten olisi ollut tärkeämpää vastata sidosryhmiensä tarpeisiin. Olemme valtavassa taloudellisessa ahdingossa. Olemme myös historiallisessa risteyksessä polulla kohti rotujen tasa-arvoa, eikä tilannetta voida ratkaista ilman yritysten johtajuutta. – –

Vaikka rotuun ja etniseen alkuperään liittyvät kysymykset vaihtelevat suuresti eri puolilla maailmaa, odotamme kaikkien maiden yrityksiltä kykystrategiaa, jonka avulla ne voivat hyödyntää osaamista mahdollisimman kattavasti. Julkaistessanne vastuullisuusraportteja pyydämme teitä avaamaan kykystrategianne ja kertomaan pitkän aikavälin suunnitelmanne parantaaksenne monimuotoisuutta, oikeudenmukaisuutta ja osallisuutta alueellenne tarkoituksenmukaisella tavalla. Noudatamme itse samaa standardia.

Kysymykset rotujen tasa-arvosta, taloudellisesta epätasa-arvosta tai yhteisössä toiminnasta luokitellaan ESG-keskusteluissa usein yhteiskunnallisiksi ongelmiksi. On kuitenkin harhaanjohtavaa vetää jyrkkiä jakolinjoja kategorioiden välille. Esimerkiksi ilmastonmuutoksella on jo suhteettoman suuri vaikutus pienituloisiin yhteisöihin ympäri maailman. Onko se ympäristöön liittyvä vai yhteiskunnallinen ongelma? 

Mihin kategoriaan määritämme nämä kysymykset ei ole oleellista vaan tieto siitä, että meidän pitää ymmärtää ongelmia ja niiden välisiä vuorovaikutuksia. Parantunut data ja läpinäkyvyyden lisääntyminen auttavat meitä ymmärtämään paremmin ympäristöön liittyvien ja yhteiskunnallisten aiheiden syvän keskinäisen riippuvuuden.”

Perussuomalaiset eivät koskaan uskalla kritisoida juutalaisten finanssitalojen ylivaltaa; kuvassa Wille Rydman Helsingin synagogassa.

Sinimusta Liike vaatii pörssiyhtiöiden palauttamista täydelliseen suomalaisomistukseen

Arvopaperi-lehti on ennustanut, että merkittävät suomalaiset pörssiyhtiöt tulevat pysymään vastaisuudessakin BlackRockin salkussa. Kysymys juutalaisten taloudellisesta vallasta ja globalistisen finanssikapitalismin myrkyllisestä vaikutuksesta itsenäisyyteen koskee suomalaisia siis siinä missä esimerkiksi amerikkalaisiakin. Mitä suuremmaksi juutalaisen finanssitalon monopolivoima maailmalla kasvaa, sitä pienemmäksi kansallisvaltioiden taloudellinen itsenäisyys supistuu. Kyse ei kuitenkaan ole vain katteista ja kassavirroista; Fink ja hänen ohjaamansa kolmen kopla muodostavat suomalaisille ja kaikille valkoisille kansoille eksistentialistisen uhan ajamalla väestönvaihtopolitiikkaa, jonka looginen lopputulos on valkoisten kansanmurha.

Vaikka sionistinen valekansallismielinen puolue perussuomalaiset on kalastellut ääniä kritisoimalla toisinaan väestönvaihtopolitiikkaa, ei se ole tehnyt hallituksessa elettäkään BlackRockin ja muiden suurten suomalaisvastaisten finanssitalojen ylivallan torjumiseksi. Tekosyitä passiivisuudelle ei ole, sillä Riikka Purralla on valtiovarainministerinä tässä avainasema. Sen sijaan puolue on viime kuukausina keskittynyt riistämään taloudellisesti vähävaraisia suomalaisia lapsiperheitä.

Suomen itsenäisyyden ja omavaraisuuden kannalta elintärkeät finanssilainsäädäntöön, koronkiskontaan ja ulkomaalaisomistuksiin liittyvät kysymykset vaikuttavat ajavan perussuomalaiset suorastaan pelonsekaiseen lamaannukseen. Viime syksynä Purran puolue sivuutti kokonaan ajatuksen yksityisten pankkien paisuneiden korkokatteiden verotuksesta, vaikka muualla Euroopassa oikeistopopulistiset ja kansalliskonservatiiviset puolueet pitivät – aivan oikeutetusti – aiheesta kovaa ääntä. Perussuomalaiset on valmis kurittamaan rehellistä työtä tekeviä suomalaisia rajattomasti, kunhan pankit jätetään rauhaan.

Erittäin piristävän poikkeuksen Suomen kuolleeseen poliittiseen ympäristöön on tuonut kuitenkin kansallisradikaali Sinimusta Liike, joka vaatii hiljattain julkaistussa eurovaaliohjelmassaan pörssiyhtiöiden omistuksen siirtämistä ”kokonaan ja poikkeuksetta etnisten suomalaisten käsiin”. Partisaani kannustaakin lukijoita tutustumaan Sinimustan Liikkeen eurovaaliohjelmaan ja tukemaan vaalikampanjaa esimerkiksi asioimalla puolueen vasta avatussa kannatuskaupassa: Kauppa.Sinimustaliike.fi

Kansainvälinen juutalainen ajaa väestönvaihtopolitiikkaa myös Suomessa taloudellisen ylivaltansa turvin. On aika järjestäytyä ja tarjota kaikki mahdollinen tuki niille puolueille ja aktivistiryhmille, jotka uskaltavat nimetä sionistisen vihollisemme rehellisesti!

Aiheesta lisää:

Juutalaisen finanssitalon ote Suomen pörssiyhtiöistä tiukentuu

Bloomberg: Juutalainen finanssitalo on Amerikan neljäs valtiomahti

Juutalainen BlackRock kaappaamassa Goldman Sachsin valtaistuimen

Yritysjohtajien kulttuurimarxismia vastustavaa kampanjaa syytetään ”antisemitismistä”

Ukrainan hallitus ja juutalainen finanssitalo sopivat ”uudelleenrakennuksen rahoituksesta” – tavoitteena kansallisomaisuuden ryöstö

Juutalainen finanssielitisti: Ukrainan sota vauhdittaa siirtymää digitaaliseen keskuspankkivaluuttaan

Suomen jäsenmaksu juutalaisessa painostusjärjestössä kymmeniätuhansia vuosittain – vastineeksi monikulttuurisuuspropagandaa lapsille!

Pankkien paisuvat korkotuotot kuuluvat kansalle

Lähteet:

Financial Times

STT

Talouselämä

Investigate Europe (1, 2)

Institutional Investor (1, 2)

Boston University Law Review

Harvard Law School Forum on Corporate Governance

BlackRock (1, 2, 3, 4)

Yale Insights

Black Lives Matter BlackRock Citigroup ESG Euroclear Finanssiala Finanssikeinottelu Globalismi Goldman Sachs Helsingin pörssi Homolobby Itsenäisyys Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Koronkiskonta Kotimaa Kulttuurimarxismi Larry Fink Nasdaq Nordea Omavaraisuus Poliittiset viholliset Politiikka Pörssi Pride Rotu Sijoittaminen Sinimusta Liike Sinimustan Liikkeen kauppa Sionismi State Street Talous Väestönvaihto Valkoinen rotu Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Vanguard Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teot ratkaisee

  Vastaa

  Tässä taisi mennä nyt vähän asiat sekaisin. Eli, on Suomessa toimivia yrityksiä ja sitten on suomalaisia yrityksiä. Stora Enso ei ole suomalainen yritys. Sillä jos olisi, niin silloinhan se maksaisi veronsa Suomeen. Ja tässä muutamia vuosia sitten, kun Stora eki 1,5 miljardia voittoa, se maksoi yhteisöveroja Suomeen 13 000€. Loppu lähti verottomana veroparatiiseihin.

  Tai Nordea… Ei sekään ole suomalainen yhtiö. Se on ruotsalainen yhtiö joka nimesi Suomen toimipisteen holding-yhtiönsä ”pääkonttoriksi”. Ihan siltä varalta että Ruotsin asuntokupla puhkeaisi. Sillä roskalainat maksa aina se valtio jossa pankin ”pääkonttori” on. Siitä huolimatta Helsingin toimipiste on alistettu Tukholman alaisuuteen ja toimittaa voittonsa suoraan veroparatiisiin. Jos epäilette niin lukekaa pankin pääkonttorin muutoksesta lähetetty oma tiedoite.

  Suomalaisia yrityksiä ovat mm. Sinituote, Junttan, Ponsse ja vastaavat. Mutta eipä taida edes Valmet olla enää suomalainen.

  Kirjoituksessa vaaditaan että yritystoiminta pitää saattaa suomaalisten käsiin. No, siinä on kansalaisilla näytön paikka. Ulkomaalaisia yrityksiä ei tule tukea. Ja siksi niiden tuotteiden ostaminen tulee lopettaa. Sillä tavalla, kun markkinat ovat riittävät pienet, ne lähtevät täältä pois. Ja yritykset saadaan suomalaisille takaisin. Vai mitä sanotte If:istä jolla ei ole enää yhtään konttoria Suomessa? Sekin on pikkuhiljaa lähtemässä pois. Myös Danskesta ja Nordeasta pitäisi päästä eroon. Eikä Vattenfallilta tulisi ostaa energiaa. Eikä tukea autonvaraosissa KAHA:aa, eikä rakennusteollisudessa Skanskaa tai NCC:tä. Eikä teleoperaattorina todellakaan Teliaa. 

  Kaikki vaikuttaa kaikkeen… valtaapitävien yrityskytkökset ovat kimurantteja ja jokainen ostopäätös joko vahvistaa- tai heikentää niitä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jälleen hienoa työtä Partisaanilta.

  Niinhän se on, että nämä poliitikot vievät uudistuksia läpi, mutta he toimivat vain kumileimaisimina tässä teatterissa, todelliset johtajat ovat globalistisia pankkiireita, joille nykypäivän ”arvojohtajat” ei sano poikittaista sanaakaan, sillä muuten oma urakehitys ei ole enää suotuisaa.

  Poliitikot ovat valmiita nyökyttelemään ja tekemään mitä vain, vaikka se politiikka olisi kuinka mädättävää tahansa.

 • TT

  Vastaa

  Diversity, Inclusivity, Equity = DIE (goyim).

 • seuraaja

  Vastaa

  Huvittavaa että ilmastonmuutoksen juutalainen elementti ja suora kusetus myönnetään mutta silti SML ajaa sitä varauksetta kuin käärmettä pyssyyn.
  Tuulivoima maksaa enemmän kuin tuottaa kuten jokainen ”vihreä” energiamuoto. Tuuli‑, aurinko- ym ”vihreä” energia tuhoavat luontoa myös ennätystahtia.
  Hiilidioksidilla ei ole *MITÄÄN* vaikutusta ”ilmastonmuutokseen” ja ainoa asia mikä ”hiilineutraaliuudella” saavutetaan on massiivinen energiaköyhyys joka köyhdyttää koko kansakunnan.

  Tästä syystä on pakko äänestää vapauden liittoa vaikka SML onkin muuten arvoiltaan lähempänä.

 • seant

  Vastaa
  • Suomen talouden vahvistamista

   Vastaa

   Juuri siksi kaikkien isänmaallisiksi itseään luonnehtivien pitäisi muuttaa tilinsä Suomeen rekisteröityihin pankkeihin. Ja sitäkautta vahvistaa maamme taloutta globalisteja vastaan.

   Tällä hetkellä Suomeen rekisteröityjä pankkeja ovat Säästöpankit sekä Osuuspankki. S‑pankki on osuuskassa vaikka sen nimi on S‑pankki. Ja varmasti monet muistavat miten Elannolle ja sitäkautta ihmisten rahoille kävi.

 • Amalek

  Vastaa

  Tämä juttu olisi pitänyt olla Yle Watchin neokonservatismi-artikkelin ohella ehdolla Vuoden Journalistigaalassa.

  Ikävä kyllä valtamedia ei ole kiinnostunut intressiensä ja sidosryhmiensä vuoksi näistä oikeasti tärkeistä asioista. Päinvastoin, se syyttelee viestin tuojaa ”vääristä uutisista”. Valtavalhemedia palkitsee gaaloissaan mieluummin itse itsensä.
  Röyhkeää, suorastaan chuzpah.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Tässä nähdään, että (ja ehkä varsinkin) omistus määrää.

  1980-luvulla oli pienenkin osakeyhtiön yhtiöjärjestykseen kirjattava klausuuli: ”ulkomaalaiselle omistuksen siirto kielletty.” !

  Perussuomalaiset ei ole ENÄÄ edes valeoppositio, vaan globalistityranniaa kannattava järjestelmän osasolu. 

  EU:sta ja eurosta eroaminen on ensiaskel tästä kolhoosista eroamiseksi.

 • Late

  Vastaa

  mitenköhän pitkälle nää väestönvaihdon edistäjät on ajatellut seurauksia mitä väestöncaihdosta seuraa. se että länsimaat ajautuu kehitysmaiksi neekereiden ja rättipäiden touhutessa sitä ainoaa asiaa mitä osaavat…eli aivan kaiken tuhoaminen ja raunioittaminen. kukaan ei tee töitä, kaikki tappelee, tuhoaa, raiskaa, tappaa ja ryöstää. eikä ole valkoisia enään maksamassa ja korjaamassa. yhtälailla nääkin jutkut tulee joutumaan neekereiden ja rättipäiden tappamiksi ennemmin tai myöhemmin jos ei valkoisia enään ole kuin oieni murto osa maapallon kansasta. ei sillä rahalla mitään tee kun ei sillä mitään saa, kun ei enään ole muutakuin koko maapallon kokoinen sotatanner.

 • Otto

  Vastaa

  BlackRockille annettiin koronaviruksen varjolla tuhat- tai parituhatta miljardia dollaria tyhjästä luotua rahaa sijoitettavaksi. Eli kyse on ollut yritysosuuksien varastamisesta sionistien käsiin. Nämä osuudet toimivat myös jatkovarastamisen välineenä, sillä BlackRockilla rahastoineen on lähes määräävä asema pörssien kaupankäynnissä. Näin ollen sen käyttämä kaupankäynnin tekoälysovellus periaatteessa päättää itse osakkeen arvostuksen. Se voi siis myydä ja ostaa osakkeita itse päättämänsä ennakkotiedon perusteella. Näin luotiin rahan nylkyttämisen ikiliikkuja. Kuvioon voidaan yhdistää vielä suuret tilintarkastusyhtiöt, kuten KPMG jne, jotka vaativat yrityksiltä jatkuvasti ajantasaista taloustietoa raportointimuodossa. Nämä tiedot eivät tietenkään päädy suoraan viereisiin sijoituspankkiireiden toimistoihin Manhattanilla, eihän? Näitä yrityksiä yhdistävän uskonnollisen heimon keskinäisen lojaalisuuden ensisijaisuus, ja moraalinen vaatimus vääräuskoisilta varastamisesta kuitenkin suorastaan vaatii sitä.

 • Son of Odin

  Vastaa

  https://vm.tiktok.com/ZGeyhaEL7/

  tuossa videolla kaiveltu blackrockista vähän syvemmältä, kuka todellisuudessa omistaa suurimman osan blackrock:ista.
  Larry on vain keulakuva

 • Nimetön

  Vastaa

  Nämä kusipäät kokoontuu Davosiin vuosittain erään saksalaisen surkeasti saksaa ääntävän äärikusipään sylkkyyn istumaan ja ohjeita hakemaan. Annika Saarikko, Sanna Marin, Timo Harakka, Alexander Stubb ja monet muut nuolee näiden jutkujen saappaita siellä vuosittain. WEF on varmaan kaikille tuttu. Tieto lisää tuskaa ja minun tapauksessani vitutusta, äärimmäisyyksiin saakka. Maailmasta ei vaik löydy kansalaisrohkeutta tarpeeksi lentää paikan päälle tiettynä ajankohtana kertomaan näille tyranneille että tiedämme mitä he tekevät.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi