Ukrainan hallitus ja juutalainen finanssitalo sopivat ”uudelleenrakennuksen rahoituksesta” – tavoitteena kansallisomaisuuden ryöstö

BlackRock on monien arvioiden mukaan syrjäyttänyt juutalaispankki Goldman Sachsin maailman poliittisesti vaikutusvaltaisimman finanssitalon valtaistuimelta.

Sionismi

Volodymyr Zelenskiy Israelissa.

Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskiy on päättänyt antaa maansa taloudellisen tulevaisuuden avaimet Amerikassa asuvalle juutalaiselle finanssielitistille Larry Finkille. Fink johtaa ylikansallista BlackRock-nimistä korporaatiota, joka tulee vastaamaan tuoreen sopimuksen mukaan Ukrainan sodanjälkeisen ”uudelleenrakennuksen” rahoituksesta.

BlackRock käyttää poliittista valtaansa röyhkeästi hyväkseen eri puolilla maailmaa. Talousjulkaisu Bloomberg on arvioinut BlackRockin vallan niin suureksi, että yhtiötä kutsutaan jo Amerikan ”neljänneksi valtiomahdiksi”. Yhtiö tunnetaan siitä, että se kasvattaa valtaansa lahjomalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja, virkamiehiä ja keskuspankkiireja.

BlackRock on monien arvioiden mukaan syrjäyttänyt juutalaispankki Goldman Sachsin maailman poliittisesti vaikutusvaltaisimman finanssitalon valtaistuimelta. Se vaikuttaa suoraan myös suomalaiseen yhteiskuntaan pörssin kautta. Arvopaperi-julkaisun mukaan BlackRock on jo ”suurimpia omistajia kymmenissä suomalaisyhtiöissä”.

Juutalaispresidentti Zelenskiy on ennalta-arvattavasti laskelmoinut voivansa kasvattaa kansainvälisesti toimivan heimonsa vaurautta ja valtaa tiivistämällä yhteistyötään Finkin kanssa. Kärsijöitä asetelmassa ovat tavalliset ei-juutalaiset ukrainalaiset.

Amerikanjuutalainen finanssitalo ”koordinoimaan” Ukrainan taloutta

BlackRock Financial Markets Advisory ja Ukrainan valtiovarainministeriö allekirjoittivat marraskuussa sopimuksen, jonka nojalla finanssitalo tulee ”koordinoimaan” eli johtamaan ulkomaalaisten suursijoittajien rahavirtoja Ukrainaan sodan jälkeisen ”jälleenrakentamisen” nimissä.

Sopimuksen mukaan BlackRock keskittyy erityisesti rahoitushankkeisiin, jotka kohdistuvat ”Ukrainan talouden tärkeimpiin sektoreihin”. Rahoitushankkeet voivat liittyä niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin yrityksiin ja instituutioihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Ukrainan taloudellinen päätöksenteko on ulkoistettu juutalaiselle Finkille.

Hanke muistuttaa vahvasti oligarkkien nousuun johtanutta Itä-Euroopan taloudellista ryöstöä Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen. Myös tuolloin Yhdysvalloissa päämajaa pitäneet juutalaiset finanssimiehet tekivät kriisin kourissa olleisiin talouksiin mittavia ”investointeja” eli ostivat kansallisomaisuuden yrityksistä aina luonnonvaroihin itselleen pilkkahintaan. Talouden kohentumisen hyödyt siirtyivät näin lopulta juutalaisglobalistien osakesalkkuihin samalla, kun tavalliset itäeurooppalaiset jäivät kärsimään köyhyydestä.

Paikallisväestön taloudellista riistoakin pahempaa on kuitenkin se, että rahanvallan ansiosta ulkomaalaiset juutalaissijoittajat tulevat hallitsemaan suvereenisti Ukrainan poliittista päätöksentekoa. Juutalaisen presidentin Zelenskiyn ansiosta Ukraina ei tule näkemään itsenäisyyttä vielä pitkään aikaan.

Aiheesta lisää:

Juutalaisen finanssitalon ote Suomen pörssiyhtiöistä tiukentuu
Bloomberg: Juutalainen finanssitalo on Amerikan neljäs valtiomahti
Juutalainen BlackRock kaappaamassa Goldman Sachsin valtaistuimen

Lähde: CNBC

BlackRock Finanssiala Finanssikeinottelu Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Kansallisomaisuus Korruptio Larry Fink Oligarkia Rotu Sionismi Sota Taloudellinen riisto Talous Talouskriisi Ukraina Ukrainan juutalaisyhteisö Ulkomaat Volodymyr Zelenskiy Yhteiskunta

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ikävän tutun kaavan mukaan menee valtion kaappaus finanssiterrorismin avulla Ukrainassa. Velkautus on rajatonta kun maata aletaan uudelleenrakentamaan joskus sodan jälkeen.

  • Tuottoisaa

   Vastaa

   Sotateollisuus on sitä tuottoisinta teollisuutta. Ja jälleenrakennus on vain yksi osa sotateollisuutta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Yhtiö tunnetaan siitä, että se kasvattaa valtaansa lahjomalla maailman tärkeimpiä poliitikkoja, virkamiehiä ja keskuspankkiireja.”

  Ei varmaan ole kovin vaikea lahjoa Ukrainan täysin korruptoitunutta juutalaisjohtoa…
  Ukrainan poliittinen itsenäisyys on mennyt aikoja sitten, vai luuleeko joku, että Usa on ihan hyvää hyvyyttään tehnyt suuria lahjoituksia Ukrainalle Ja toimivat ilman minkäänlaisia omia intressejä taustalla?
  Maa tullaan ryöstämään juuriaan myöten pienen kansainvälisen klikin haltuun, naurettavaa puhua mistään ”Ukrainan kansallisvaltion säilyttämisestä”, paperilla voi säilyäkin joo, mutta se todellinen valta on muualla, kärsijänä tässä on ainoastaan ukrainalainen kansa.

  Mitähän ukrainalaisten päässä on liikkunut, kun Zelenskiyn kaltainen rotta on päästetty valtaan?

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Näin se menee Suomessakin; 1 lehtiartikkeli asiasta:

  19.2. 2013 Iltalehti ”Miljoonien rahavirrat puolueille.” Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan”. ”Rahalla on saatu omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tämä nykyhallituksen Suomen velkaannuttaminen on saatu LAHJONNALLA aikaan.

  Rikostutkita estetty maanpetoksella : PL 118 § 3 momentti : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  EOA päätös 876÷2÷05 Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa. 

  Lehdistö ja YLE lahjottu näistä hiljaiseksi: 2005 hallitus tilasi tutkimuksen: ”Media ja demokratia / kriittinen näkökulma”… ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehditsötukien käyttö .

  Suomi siis vietiin pankkieliitin alaisuuteen SUUNITELMALLISESTI !

 • otto suni

  Vastaa

  Kasaarit ovat valmiita luomaan uuden Israelin Ukrainaan sillä varsinaisen emämaan Israelin alueella ei voida maa-alueita lisätä rajattomasti. Black Rock edustaa maailman suurinta pörssitaloa sillä sen omistuksia on jo myös Suomessa. On hämmästyttävää kuinka vähän suomalaiset yleensä tietävät tämän ”Mc Mafian” voimasta ja mahdista myös USA:n kongressiin, joten meidän oma ”kipapää” Sauli saa hallita rauhassa!

 • jjt

  Vastaa

  on ne perkele luihuja.jotenkin jo aavistin ja arvasin tämän jo sodan alkumetreillä.

 • TT

  Vastaa

  Uusi ’Khazaria’ on jo tekeillä. Ukrainasta on jo ennen sotaa suunniteltu uudenlaista, energiaköyhyytettyä digitaali-orjavaltiota, joka täyttää kaikki Maailman Talousfoorumin ehdottaman teknologisen dystopian kriteerit. Suomalaisetkin taatusti osallistetaan tähän jonkun EU:n jälleenrakennusrahaston kautta. BlackRock on ollut merkittävä toimija myös EU:n koronaelvytysrahaston varojen ohjaamisessa.
  Varoja pakko-otetaan myös venäläisiltä, joiden varoja EU on jäädyttänyt jopa 300 miljardin edestä. Nämäkin varat ryöst… eikun ohjataan digi-Khazarian jälleenrakennukseen, Hajota ja hallitse, sanoo kasaarimafia. On vaikea sanoa, mikä on Venäjän rooli tässä asetelmassa. Onko se ollut juonessa mukana vai ei? Venäjä on aina ollut kasaarien vihollinen, joten on mahdollista, että Venäjä on asetelmassa ”hyvis”, mutta juutalaiset hallitsevat aina konfliktien molempia osapuolia. Mene ja tiedä.

  • Kettenhund

   Vastaa

   Hä!! Venäjähän on juutalaisoligarkkien vallassa.
   Enkä luota missään asiassa ryssiin yhtään jutkuja enempää.

 • Topo

  Vastaa

  Näin se menee. Sota on bisnestä. Muistelkaa ketkä olivat häärimässä Afganistanin ja Irakin pommittamisessa ja rahakkaassa jälleenrakentamisessa: siellä oli Bushia, Kerryä ja muita rahasukuja politiikasta. Isot pojat tiesivät kertoa jo kauan sitten, että jossakin vaiheessa Lähi-idän öljymaat – joihin hyökätä – loppuvat ja silloin maailmanhallitus keksii uusii lypsylehmiä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Se joka sodan voittaa, niin määrää säännöt ja mitä alueella tehdään.

  Eikös EU:n johtoporras jo aiemmin jakanut jäsenmaiden kesken vastuualueet Ukrainan jälleenrakentamisessa. Muistaakseni Suomen vastuualue oli itäisimmät osat Donbassissa.

  Haluan nähdä sen päivän kun suomalaiset lähtevät sinne rakentamaan. Todennäköisesti paikalliset eivät hyväksy tällaista. Itse asiassa Venäjä on jo liittänyt alueen itsellensä ja en usko, että he haluavat myöskään ”epäystävällisen” valtion toimijoita alueellensa.

  • Joonas Jonne

   Vastaa

   No , sittenhän Suomen ei tarvitse jälleenrakentaa Itä-Ukrainaa, jos se pysyy Venäjän hallinnassa. Kerrankin kävi tsäkä meille suomalaisille.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Zelensky ei voisi vähempää välittää Ukrainasta ja ukrainalaisista. Kuten aina, ns. by definition, hän ajaa vain ja ainoastaan juutalaisten etua.

  Sota on mainio keppihevonen tähän: Koko manipuloitu Valkoinen Maailma seisoo itsemurhan takana ja vaatii sekä Ukrainaa että Venäjää tuhoutumaan. Suomenkin poliittinen johto on psykoosissa ja vaatii maan miehittämistä NATO:n neekeriarmeijalla ja maan suurten kaupunkien muuttumista ICBM-ydinkärkien maaliksi. Juutalaisten totaalinen voitto, taas kerran.

  • tymä

   Vastaa

   Eliitti räkättää takahuoneissaan kun zombeille uppoaa etukäteen suunniteltu kriisi kuin muna pilluun

 • George L

  Vastaa

  Miksi puhutaan juutalaisista? …kun nämä ns. ”juutalaiset” ovat kasaareja, eivätkä Juudan ja Benjaminin heimon jälkeläisiä. Jo Jeesus ja Paavali sanovat Raamatussa näistä, että sanovat olevansa juutalaisia vaikka eivät ole.

 • Nimetön

  Vastaa

  Joo ja tätä samaa yritettiin Neuvostoliiton jälkeisellä Venäjällä. Se onnistu nii kauan kunnes Putin sai vallan. Ne jotka saatiin kiinni joutu linnaan ja ne jotka pääs karkuun sai turvapaikan jenkeistä ja isosta Britannista. Miettikää tätä nyt kun ootte tarpeeks vihannu Putinia. Ei kaikki oo suinkaa sitä miltä näyttää. Putte laitto Juutalaismiljadöörit linnaan valtion omaisuuden ryöstämisestä. Sen takia Vladimir on nii saatanan vihattu jätkä lännessä. xD

  • Poppe

   Vastaa

   Älä unohda Israelia. Sitä kauttahan ne kaikki rotat ovat Venäjälle tulleet. Israel, Iso-Britannia ja USA – siinä kolme syöpäpesäkettä tällä pallolla. Yhtään liioittelematta JOKAINEN maailman ongelma johtuu näistä verenimijöistä. Venäjäkin on maailman suurin öljymaa eli vaurautta olisi, mutta jotenkin tuntuu että sekin on tarkoituksella ryssitty juuri tuollaiseksi kökkömaaksi monilta osin, ettei siitäkään ole massoille sopivaa keulakuvaa NWO:ta vastaan taistelemaan. Fanittakaa sitten Ukrainaa ja NATO:a tai vaikka EU:ta. Voi itku meitä ihmisiä. Huonosti tämä menee joka tapauksessa ja juuri niin on (((tarkoituskin))).

  • Tommy

   Vastaa

   Mistäs sitä tietää, tässähän voi olla kyse siitä, ettei Venäjällä BLM ja muut aakkosporukat kaduilla twerkkaile. Aika ”hauska” ajatus, että siellä saatetaan sotia ”transujen” ja muiden sodomiittien oikeuksien puolista. Heh. Ei kai tavan ukrainalaiset ole sen liberaalimpia kuin venäläisetkään? En tiedä. En oikeastaan tiedä/tunne kuin yhden ukrainalaisen. Kuinkakohan moni suomalainen oikein jumaloi Ukrainaa ja Zelenskyiviä, kuten Niinistö puheessaan tänään sanoi? Siis jumaloi sitä BLM:n ja HTQBL:n puolesta polvistuvaa ja marssivaa entiteettiä? Vai valitsevatko ihmiset kahdesta pahasta aina automaattisesti ei-Venäjän ja silloin nuo aakkosjutut tulevat sen valinnan mukana, vaikkei ko. henkilö niistä jutuista edes välittäisi? Kuvitellaan että NATO+EU+Ukraina voittavat sodan. Saavatko sen jälkeen Ukrainan puolella olleet ihmiset vastustaa homotusta, ”pakolaisaaltoa” ja BLM-syöpää? Onko sillä puolella länsimaalaisia tai eurooppalaisia, jotka vastustavat näitä NWO:n lippulaivoja ja arvoja? Entä voiko Venäjän puolella olla ja kannattaa samanaikaisesti homoavioliittoja & ‑adoptioita, Helsingin suurmoskeijaa ja George Floydia?

   • Sevi

    Vastaa

    Hyvä mittari arvoille: saako sanoa ”white lives matter” tai olla ylpeä omasta kulttuuristaan ja juuristaan eli siitä että on valkoinen? Kosmista bingoahan tämä on; jokainen sattuu syntymään miksi nyt syntyykään. Mutta että me valkoiset – pienen pieni vähmemmistö tällä pallolla – emme saisi olla ylpeitä itsestämme ja muut saavat marssia maahamme ja määrätä kaikesta? Eihän se voi vedellä. Miten joku voisi sellaisen hyväksyä? Suomessa pitäisi mennä vain ja ainoastaan suomalaisten ehdolla. Eli jos ulina alkaa ”WLM”-kommentista, niin siitä tietää vastapuolen lukeneen liikaa hesaria ja kuunnelleen Yleä. Miten sellaisen ihmisen pään saa kääntymään? Nämä ovat niitä, jotka ovat suvaitsevaisia senkin jälkeen, kun neekerilauma on ne kadulla hakannut ja ryöstänyt tai heidän lapsensa raiskanut tai tappanut.

  • Plääh

   Vastaa

   Putte ei laittanut yhtään juutalaismiljardööriä linnaan. Hän vaihtoi kaksi tai kolme heistä toisiin juutalaisoligarkkeihin ja on itse juutalainen. Mielestäni Putinia ei ole vihattu, vaan rakastettu Lännessä aina. Huipentuma oli vuoden 2001 terrori-iskujen jälkeen. Suorastaan hullaannuttiin Putinista

   • JoodeJoode

    Vastaa

    Kyllä sinne mm.Hodorkovski joutui ja hän se vasta ahne oli, yritti vielä Putinin paikalle asti mutta ”siperia kutsui” vähän ennen.

 • Nimetön

  Vastaa

  On selvää kenen taskuun kaikki Suomenkin lähettämät avustukset lopulta päätyvät.
  Tavoitteena on pelastaa Yhdysvaltojen talous ja keskuspankit.

  Venäjän kauppa tuhottiin ja kaasuputki räjäytettiin. Kuka hyötyi eniten?
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0271a985-6b49-48e5-a95a-c3deec9af73f
  Nyt kaasua tuodaan Yhdysvalloista ties kuinka moninkertaisella hinnalla.

 • Ei tule "Ukrainasta" uutta Khazariaa

  Vastaa

  Älkää huolehtiko turhaan. Sodan jälkeen mitään ”Ukrainaa” ei ole olemassa, vaan bolsevikkien luoma keinotekoinen ’Ukrainan SNTL’ jaetaan. Venäjä ottaa omat historialliset maat Vähä-Venäjän ja Novorossian, Puola ottaa omat Kresy Wschodnie, kuin myös Slovakia, Unkari ja Romania palauttava omansa. Vuoden 1939 raja näytää vähiten jännitteinen.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Samasta syystä Putinilla on ihan oikeasti kannatusta omassa maassaan. Ihmiset muistavat Jeltisinin, jota juutalaisoligargit käytti hyväkseen. Jeltsinille viinaa ja valtion omaisuus jutkujen haltuun. En sitten tiedä kuinka nykyinen systeemi idässä pyörii. Vaikuttaa siltä, että FSB:n ylin johto tainnut nyt saada haalittua omaisuudet hallintaansa.

 • Tommy

  Vastaa

  EU-Suomen presidentti piti puheen ja toivotti lopussa ”jumalan” siunausta. Ei ole minun presidentti eikä minun jumalani. En halua edes tietää mitä tuo ihmispaholainen palvoo.

  ”Virhearvio oli myös luulla, että eurooppalainen tai läntinen myötätunto ukrainalaisia kohtaan olisi ohimenevää.”

  Joo, ei kai kukaan ukrainalaisia tai venäläisiäkään vihaa. Tai varmasti joku vihaa, mutta ”normaaleilla” ihmisillä ei kai ole sen kummempia syitä vihata muita normaaleja ihmisiä. En minä Afrikassa asuvia afrikkalaisiakaan vihaa tai tahdo mannerta pommittaa, VAIKKA toki ratkaisisimme melkoisia ongelmia täällä Euroopassa vuonna 2023, jos Afrikka, Lähi-itä tai Aasia voitaisiin osittain taikoa pois maailmankartalta…

  ”Miten on mahdollista, että Eurooppaa halkova maantieteellinen raja onkin tosiasiassa kahden kokonaan erilaisen maailmankuvan raja? Rajan tällä puolen on mahdotonta edes kuvitella, että jonkun kansakunnan mieleen tulisi aloittaa sotiminen.”

  Miksi juuri Venäjän sotiminen ja miksi juuri nyt? Mikäköhän pankkiirien iso juoni tässä asiassa on? Kannattaa muistaa että Venäjä on Saudi-Arabian kanssa maailman suurin öljymaa. Venäjällä on myös kultaa, timantteja ja ties mitä. Ihmisiä Venäjällä on nelinkertainen määrä ja pinta-alaa kahdeksankertainen määrä. Ja Saudi-Arabiakin on valtava pläntti: seitsemän kertaa Suomen kokoinen.

  ”Mennyt vuosi pakottaa pohtimaan, miten tässä näin pääsi käymään. Ei siis yksinomaan maailman tapahtumissa, vaan ennen muuta omassa ajattelussamme. Miten aloimme pitää mahdottomana jotain, joka kuitenkin tapahtui?”

  Mutta mitä ne oikeat ja kosherit arvot sitten ovat? Amerikkalaisia, israelilaisia arvoja? NATO:n ja EU:n arvoja? Ja sitä voimme todellakin pohtia, että miten tässä näin pääsi käymään: miksi Suomi on päästetty tähän jamaan. Meidät on ujutettu hitaasti mutta varmasti. Kukaan ei voi estää sitä, sillä mitään keinoja sen estämiseksi ei ole. Hyvin yksinkertaista. Olemme EKP:n korkovankeja. Infra, koulut ja terveydenhuolto uppoamassa, sillä olemme aina saman ongelman edessä: meillä ei ole tarpeeksi korkovelkarahaa. Ongelma jonka olemme itse itsellemme luoneet – mielipuolista! Kadut täynnä mustia ja ruskeita rikollisia, mutta me pidämme kiinni EU:n ihmisoikeuksista ja muusta sonnasta loppuun asti. Suomi on oman kuoppansa kaivanut. Suomi on myynyt itsensä ja kansa ei taida edes haluta sitä enää takaisin.

  ”Pakolaisista” ja tappajanuhasta ei puhuttu vanhaan malliin. Uudet tuulet siis puhaltavat. Väestönvaihto toki tulee ukrainalaisten ja venäläisten mukana nytkin ”huomaamatta”, mutta nyt ne agendan ykkösfokukset ovat sota ja sää/sähkö. Säätiedotuksissakin nykyään tärkein aspekti on ”energiasää”: ”Kylmä ja tuuleton sää on kaikista pahin vaihtoehto!” Voi jessus mitä lietsontaa on saaatu säätiedotuksestakin!

  Hyvää uutta vuotta kaikille. Yritetään roikkua mukana. Ei ka tässä muutakaan voi.

 • S.O.P.

  Vastaa

  Muistatteko kun Donald Rumsfeld oli parikymmentä vuotta sitten raivoissaan ”vanhalle Euroopalle”, kun Ranska ja Saksa pakittivat pois koalition riveistä Irakissa ja Afganistanissa. Tilalle kosiskeltiin suorasanaisesti uutta Eurooppaa USA:n hyökkäyksiin toiselle puolella maapalloa eli lähinnä ex-jugoja, joista saadaan hyviä maksajia niin NATO:on kuin EU:hun ja euroonkin. Uudella Euroopalla sodan veriset muistot eivät ole vielä arpeutuneet, toisin kuin Keski-Euroopalla. Sieltä on siis hyvä kahmia porukkaa iloiseen sotaretkueeseen mukaan. Ongelmaksi voi tosin muodostua se, mitä on tapahtunut esim. Puolassa, Romaniassa ja Unkarissa: entisiä itäblokin maita ei olekaan ollut niin helppo liehitellä mukaan EU-kommunismiin, kun on vasta päästy irti juutalaisesta Neuvosto-kommunismista. Mädätys tosin etenee mahtavasti, kun katsomme esim. Eestiä ja Tšekkiä, jotka ovat jo aivan täysin koshereita maalänttejä ja kansoja.

  Mikä mahtaa olla Venäjän ja Ukrainan tilanne 2033? Iskeekö siihen mennessä taas myös häpeä USA:ta ja republikaaneja kohtaan? Laittavatko yhdysvaltalaiset turistit silloin jälleen Kanadan liput reppuihinsa reissuillaan ja pitävät republikaaneja äänestäviä ihmisiä sodanlietsojina? Tuntuu siltä että muodit kiertävät loputonta kehäänsä. Voiko 10 vuoden päästä olla niin, ettei Suomessa virallisen mielipiteen (à la IS/HS/Yle/MTV3) mukaan enää aivan varauksetta tuetakaan USA:n ja NATO:n ryöstöretkiä, joilla ”demokratiaa ja vapautta” maailmalle levitetään? Ihmiset saivat aikoinaan tarpeeksi siitäkin, että Irakia ja Afganistania pidettiin lähtökohtaisesti pahoina ja Amerikkaa hyvänä.

 • Anna von Schantz

  Vastaa

  Juutalaiset tarvitsevat kaiken tuen kristilliseltä Euroopalta. Antisemtismi ja rotuopit ovat pahinta vihaa, joka johtaa ihmiskunnan uudestaan tuhontielle. Meidän tulee siunata Israelia ja juutalaisia.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tässä on ristiriita, koska talmudin oppien mukaan parhaatkin kristityt tulee tappaa

  • Plääh

   Vastaa

   Antisemitismi ei ole vihaa, vaan valaistumista siihen, miten maailma pyörii. Pahinta vihaa on juutalaisen Talmudin luoma viha. Ihmiskuntaa on tuhonnut juutalaismafia mm. kahdella maailmansodalla. Israel on rasistinen valtio

  • Ville

   Vastaa

   Sitten kun joku juutalaisjärjestö haluaa suoda Euroopan kansoille oikeuden oman kansan ja kulttuurin puolustamiseen, niin voin pehmentää näkemystäni juutalaisista.

 • martin palm

  Vastaa

  Juu. Tiedän juutalaisten olevan ”yliedustuttuja” korkeissa piireissä.

  Juu. Tiedän että heidät on heitetty pois eri maista läpi historian.

  Miksi?
  Nämä ovat kai olleet aina hyvin koulutettuja.

 • Nimetön

  Vastaa

  Äärioikeistolla on ongelma. Venäjää näillä sivuilla vihataan, koska ikiaikainen russofobia. Toki täällä kommenttikentässä russofobioita kyseenalaistetaan myös ahkerasti. Ukrainalle toivotaan voittoa. Sitten Ukraina onkin juutalaisten johtama valtio ja juutalaisia taas vihataan. Kenen puolella tässä konfliktissa pitäsi siis nassun olla.
  Teidän ongelmanne on, että te vihaatte kaikkia. Keitä teidän poliittinen liikkeenne pitäisi hyödyttää? Sama vika oli Natsi-Saksassa. Toki se on vähän raikkaampaa kuin vaikkapa kristilliset, jotka valheellisesti ilmoittavat rakastavansa kaikkia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki olettamukset ”natsi” saksasta ovat vääriä ja perustuvat sotapropagandaan. Saksa ei vihannut ketään, rakasti omaa kansaansa ja suvaitsi toiset rodut ja kulttuurit. Saksalaiset olivat roomalais-katolisia kristittyjä, kuten muutkin euroopan akselivaltiot. He taistelivat katolisen kirkon tuella kommunismia vastaan, jonka tavotteena oli ja on edelleen hävittää kristinusko maailmasta. Saksan joukoissa taisteli niin juutalaisia, muslimeja kuin kristittyjäkin. Esimerkkinä mm. sotamarsalkka Eduard Milch.

  • Plääh

   Vastaa

   Itse asiassa natsit halusivat Saksan kristittyjen kirkkokuntien elävän sovussa ja siten eivät suosineet katolisia, vaan myös protestantit hyväksyttiin ja mitään kiistoja ei sallittu ja siksi uskontoa ei hirveästi joka paikassa tuotu esiin

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi