Juutalainen BlackRock kaappaamassa Goldman Sachsin valtaistuimen

Saman kaavan juutalaispankit nostattavat rahavallan asemiaan korruptiota hyödyntäen.

Sionismi

Juutalainen Laurence D. Fink on Yhdysvalloissa asuva BlackRockin miljardööritoimitusjohtaja.

Johtava kansainvälinen talouslehti Financial Times (FT) kirjoittaa, että pahamaineinen juutalaispankki Goldman Sachs on menettämässä poliittisen ylivalta-asemansa nuoremmalle haastajalle. Partisaania lukevat ”bergit” ja ”steinit” voivat kuitenkin huokaista heti helpotuksesta — Goldmanin haastaja, finanssitalo BlackRock on myös tiukasti juutalaisissa käsissä.

FT:n mukaan BlackRock on ”maailman uusi vampyyrimustekala”. Alun perin ”vampyyrimustekalaksi” kutsuttiin Goldman Sachsia, joka oli 2008–2009 globaalin finanssikriisin pääsyyllinen. Lempinimellä viitataan siihen, että juutalaispankki oli levittänyt lonkeronsa joka puolelle maailmaa imien samalla kansakuntien verta. Sionistit ovat syyttäneet lempinimeä antisemitistisyydestä.

Rötösherrat pankkiirieliitin nukkeina

FT toteaa, että vielä muutama vuosi sitten Goldmanin ylivalta oli kyseenalaistamatonta, sillä pankki hallitsi kansainvälisesti tärkeimpiä rahoitusoperaatioita, minkä lisäksi Goldman-pankkiirit olivat soluttautuneet tärkeisiin poliittisiin virkoihin. Nyt juutalaisen Larry Finkin BlackRock toteuttaa samaa strategiaa.

Goldmanin kannattavuus on laskenut viime vuosina samalla, kun BlackRockin varallisuus on noussut rakettimaisesti. Koronakriisin aikanakin Finkin finanssitaloon on virrannut toista kymmentä miljardia dollaria joka kuukausi nettona. FT muistuttaa, että BlackRock on lisäksi ”nykyään tärkeimpiä omistajia lähes kaikissa globaaleissa suuryhtiöissä”.

Lehti jatkaa todeten, että BlackRockista on tullut ”yksi äänekkäimmistä poliitikkojen lobbaajista niin Amerikassa kuin Euroopassa”. FT:n mukaan Fink on korruptoinut politiikkaa myös tarjoamalla muhkeapalkkaisia työpaikkoja länsimaiden vaikutusvaltaisimmille poliitikoille ja virkamiehille. Juutalainen koronkiskoja lupaa lainsäätäjille yltäkylläisen eläkkeen, kunhan jokainen uusi laki pönkittää BlackRockin ylivaltaa.

Veronmaksajien rahaa pankkiirien pussiin

Finkin almuista ovat päässeet nauttimaan paitsi amerikkalaiset ja sveitsiläiset keskuspankkiirit myös Saksan ja Englannin suuret puoluejohtajat. Tästä kiitokseksi Amerikan keskuspankki ”elvyttääkin” koronakriisin murskaamaa taloutta tällä hetkellä ostamalla BlackRockin finanssituotteita veronmaksajien rahoilla. Kuten arvata saattaa, tavallinen kansa ei ole ”elvytyksestä” hyötynyt.

BlackRock hallitsee globaaleja rahoitusmarkkinoita myös kehittämällään Aladdin-tietojärjestelmällä, josta ovat riippuvaisia pankkiirit, valuuttakauppiaat, sijoittajat ja teknologiajätit eri puolilla maailmaa. BlackRockin Aladdinin kautta hallinnoidaan yhteensä kymmeniätuhansia miljardeja dollareita sijoitusvarallisuutta. Mahdollisuudet sisäpiiritiedon hyväksikäytölle ovat kirjaimellisesti rajattomat.

FT:n mukaan on todennäköistä, että Joe Biden nimittää Finkin Amerikan seuraavaksi valtiovarainministeriksi, jos Trump häviää presidentinvaalit. Tällä hetkellä virassa toimii Donald Trumpin nimittämä juutalainen Goldman-pankkiiri Steven Mnuchin. Mihin tarvitsemme ”salaliittoteorioita”, kun kaikki tämä kerrotaan maailman arvostetuimmassa talouslehdessä meille täysin avoimesti?

Lähde: Financial Times

BlackRock Donald Trump Goldman Sachs Joe Biden Koronavirus Politiikka Sionismi Talous Talousromahdus Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha

  Vastaa

  helppoa ostella yrityksiä, tehtaita, poliitikkoja ja käytännössä mitä vaan kun Blackrock yhtiöllä on rajaton kassa kun dollareita syntyy digitaalisesti enteriä painamalla. mutta joskus tämä rahan luonti tulee tiensä päähän päätyen infernaaliseen hyperinflaatioon. toivottavasti pian..

 • Matti Jokinen

  Vastaa

  Googlen tulevaisuuden kaupunki, surveillance-city, rakennetaan New Yorkiin.

  New Yorkin pormestari Andrew Cuomo on nimittänyt
  – googlelaisen Eric Schmidt’in johtamaan työryhmää.
  – Bill Gates on mukana myös.

  Schmidt on johtajana
  – National Security Commission on Artificial Intelligence (NSCAI)

  Se, mitä on jätetty kertomatta mediassa on, että Israelin valtio on New Yorkin kanssa yhtä suurella osuudella mukana projektissa. – Hankitaanko tässä kokemusta siihen, miten nykytekniikalla arabit laitetaan kuriin ja tuottaviksi “työn tekijöiksi” israelilaisten komennossa.

  https://www.sott.net/article/434781
  ja
  The Last American Vagabond

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi