Suomen jäsenmaksu juutalaisessa painostusjärjestössä kymmeniätuhansia vuosittain – vastineeksi monikulttuurisuuspropagandaa lapsille!

Haastatellessamme ulkoministeriön ihmisoikeussuurlähettilästä selvisi, että suomalaiset joutuvat maksamaan joka vuosi 37 000 euroa Kansainvälisen holokaustin muistoa kunnioittavan liiton jäsenyydestä.

Sionismi

päivitetty

Juutalainen lobby on saanut vahvaa tukea perussuomalaisilta; kuvassa Wille Rydman Helsingin synagogassa.

Rikollisen sionistivaltio Israelin suorittama kansanmurha Gazassa on herättänyt ympäri maailmaa kriittistä keskustelua juutalaislobbyn kyvystä manipuloida eri valtioiden ulkopolitiikkaa. Oxfordilaisen hyväntekeväisyysjärjestö Oxfamin tuoreiden tilastojen mukaan Israel murhaa ei-juutalaisia Palestiinassa tällä hetkellä keskimäärin 250 hengen päivävauhtia. Vertailun vuoksi Ukrainan sodassa kuolee päivittäin noin 44 ihmistä, mikä on vain noin 18 prosenttia Palestiinan häkellyttävistä luvuista.

Sodan vuoksi myös Suomessa on arvosteltu hallitusta muun muassa siitä, että puolustusministeriö päätti ostaa juutalaisvaltiolta 317 miljoonan euron hintaisen Daavidin linko ‑asejärjestelmän. Myyntituotoillaan Israel tulee rahoittamaan tehokkaasti ei-juutalaisten kansojen teurastusta ja ulkovaltojen korruptointia.

Julkista keskustelua on käyty myös Suomen veronmaksajilta ryövätyistä euroista, joilla on rahoitettu Israelin rikoksia kärkevästi puolustelevan Helsingin juutalaisen seurakunnan ”turvatoimia”. Perussuomalaisten siunaamasta valtion 6 000 000 euron ”rasisminvastaisesta budjetista” korvamerkittiin viime vuonna 400 000 euroa yksinomaan juutalaisten käyttöön. Aiemmin juutalaiset ovat saaneet veronmaksajilta vuosittain 300 000 euroa ”turvallisuutensa” ylläpitämiseen, joten perussuomalaisten nousu hallitukseen merkitsi sionistien viidennelle kolonnalle 100 000 euron vuotuisia tulonkorotuksia.

Juutalaiset saavat lisäksi Helsingin kaupungilta rahaa omaan päiväkotiinsa, koska ”valittu kansa” ei tahdo päästää jälkikasvuaan samoihin hoitopaikkoihin goyim-lasten kanssa. Partisaani on kyseenalaistanut Suomen juutalaisten saaman julkisen tuen, koska juutalaisyhteisön johto koostuu aiemman selvityksemme mukaan poikkeuksellisen äveriäistä henkilöistä, joilla on taustaa muun muassa lääkebisneksessä ja finanssialalla.

Sauli Niinistö esiintymässä Helsingin juutalaisille.

Partisaani haastatteli sionistisen lobbausjärjestön paikallisjohtajaa

Gazan teurastuksen johdosta Partisaani otti yhteyttä suomalaisiin ministeriöihin selvittääkseen, onko sionisteille myönnetty myös sellaisia tukirahoja, joista media ei ole aiemmin kirjoittanut. Haastatellessamme ulkoministeriön ihmisoikeussuurlähettiläs Tiina Jortikka-Laitista selvisi, että suomalaiset joutuvat maksamaan joka vuosi 37 000 euroa IHRA:n eli ”Kansainvälisen holokaustin muistoa kunnioittavan liiton” jäsenyydestä. Jortikka-Laitinen aloitti toimintansa Suomen IHRA-delegaation johtajana 1.9.2023 ja hänen edeltäjänsä oli Timo Ranta.

Jortikka-Laitinen kertoi Partisaanille, että ”Suomi osallistuu IHRA:n jäsenenä järjestön täysistuntoon” ja että ”Suomessa toimii myös kansallinen IHRA-työryhmä, jonka jäseninä on eri kansalaisyhteiskunnan toimijoita”. Suomessa IHRA-yhteistyön tavoitteiden toimeenpano on opetushallituksen (OH) sekä opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) vastuulla. Partisaanille toimitetuista asiakirjoista selviää, että OH on kohdistanut edellä mainittujen 37 000 euron vuosimaksujen lisäksi erikseen tuhansia euroja määrärahoja ”käytettäväksi IHRA:n kansallisen työryhmän koordinointiin, järjestön johdon Suomen vierailun järjestelyihin sekä kustannuksiin, jotka aiheutuvat järjestön kansainväliseen opetusalan työryhmään osallistumisesta”.

OH on myös kääntänyt IHRA:n Suosituksia holokaustin opetukseen ‑julkaisun, jota käytetään järjestelmällisesti eri puolilla maata suomalaisten lasten ja nuorten ”antirasistisessa” aivopesussa.

Opetushallituksen omassa materiaalissa todetaan, että ”Suosituksia holokaustin opetukseen tarkoituksena on tarjota opetusalan ammattilaisille ja opetushenkilöstölle pohja, jonka avulla he voivat muun muassa kehittää holokaustiin liittyviä tietojaan – – sekä tarjota ihmisoikeuksiin ja kansanmurhien ehkäisemiseen liittyvää opetusta ja koulutusta”. Virke on ironinen, sillä IHRA:n äärisionistiset taustatahot tukevat itse tällä hetkellä palestiinalaisten kansanmurhaa, joka on Oxfamin mukaan koko 2000-luvun toistaiseksi verisin sotilaallinen mobilisaatio.

Israelin rikoksiin kohdistuva kritiikki pyritään hiljentämään

Lähi-idän ihmisoikeustilanteeseen erikoistunut Washington Report on Middle East Affairs (WRMEA) ‑julkaisu on kirjoittanut toistuvasti IHRA:n tärkeimmän opinkappaleen eli ”antisemitismin työmääritelmän” vaarallisuudesta. IHRA on pyrkinyt oikeuttamaan Israelin sotarikokset ei-juutalaisia kansoja vastaan määrittelemällä Israeliin kohdistuvan kritiikin ”juutalaisvihaksi”. Esimerkiksi gazalaisten siviilien oikeuksien ajaminen onkin valtavirtaisten juutalaisryhmien mukaan lähtökohtaisesti antisemitististä vihapuhetta, joka tulisi kieltää lailla.

WRMEA:n mukaan ”IHRA:n antisemitismimääritelmästä on tullut suora juridinen uhka palestiinalaisaktivismin kannalta, sillä hallituksen ja muut instituutiot ovat määritelmän nojalla alkaneet painostaa ja jopa rangaista Israelin kriitikoita”. Israel on määritellyt itsensä etniseksi juutalaisvaltioksi, joka tarjoaa kansalaisuuden mieluummin esimerkiksi Lähi-itään ensimmäistä kertaa saapuvalle Venäjän-juutalaiselle kuin sionististen siirtokunta-aktivistien vainoamalle palestiinalaiselle pakolaiselle. Tästä huolimatta IHRA:n määritelmässä todetaan, että Israelin kutsuminen rasistiseksi valtioksi on yksinkertaisesti antisemitismiä.

Suomi rahoittaa joka vuosi kymmenillä tuhansilla euroilla juutalaista vihajärjestöä, jonka tärkein ulkopoliittinen tavoite on tarjota Israelille mahdollisimman vapaat kädet murhata, vainota ja häätää ei-juutalaiset miehitetystä Palestiinasta. Suomen ulkoministeriö, opetus- ja kulttuuriministeriö sekä opetushallitus kutsuvat sionistista korruptiota ”rasisminvastaiseksi työksi”. Mikä vastenmielisintä, IHRA- ja holokaustikoulutuksessa suomalaisia lapsia sekä nuoria varoitetaan samalla ”rasismin” ja maahanmuuttokritiikin vaaroista. Juutalaiset vaativat Suomea pitämään rajansa auki ja samalla rahoittamaan heidän itse toteuttamaansa rasistista väkivaltakampanjaa Lähi-idässä.

Suomi on ollut IHRA:n jäsen jo vuodesta 2010 lähtien. Jortikka-Laitisen ohella maamme IHRA-delegaation jäseniä ovat tällä hetkellä OH:n Nina Penttinen, vihreä monikulttuurisuuslobbaaja Oula Silvennoinen, ainakin yhden ihmishengen vienyt kokoomuslainen Kimmo Sasi, mustalaisaktivisti Miriam Schwartz sekä Suomessa asuvat juutalaisjohtajat Simo Muir, Rony Smolar ja Daniel Weintraub. Kuten Partisaanille toimitetuista muistioista selviää, IHRA on jo pitkään vaatinut esimerkiksi kriittisen holokaustitutkimuksen eli revisionismin kieltämistä. Järjestö sai tahtonsa läpi syksyllä 2023, kun perussuomalaiset ja muut hallituspuolueet ilmoittivat yhteistuumin tulevansa kieltämään holokaustin julkisen epäilyn lähitulevaisuudessa.

Suomen juutalaisyhteisön johtohahmot Yaron Nadbornik (vas.) ja Dennis Mattsoff.

Juutalaisen ylivallan kivijalat: IHRA, WJC, SWC

Jortikka-Laitinen totesi Partisaanille, että hänen edeltäjänsä Timo Ranta ehti osallistua myös WJC:n (Juutalaisten maailmankongressi) tilaisuuksiin. Toisinaan Suomea on WJC-istunnoissa edustanut kansainvälisesti lisäksi Helsingin juutalaisyhteisön johtaja Yaron Nadbornik, vaikka hänellä ei tähän olekaan äänestäjien mandaattia.

WJC:n kansainvälinen johtaja Ronald Lauder on juutalaispankkiirisuvun patriarkka Jacob Rothschildin hyvä ystävä ja poliittinen liittolainen. WJC:n mukaan Euroopassa kaikki rajojen sulkemista vaativat puolueet ovat ”uusnatsiliikkeitä”, joiden toiminta on kiellettävä ja johtajat vangittava ”demokratian itsepuolustuksen” nimissä. WJC on painostanut muun muassa Kreikan, Bulgarian, Slovakian, Saksan ja Ruotsin hallituksia kieltämään valkoisen nationalismin sekä vangitsemaan kansallismielisiä aktivisteja. Pohjoismaissa WJC:n tähtäimessä on ollut kansallissosialistinen Pohjoismainen Vastarintaliike. WJC:n mukaan ainut hyväksyttävä etnonationalismin muoto on sionismi.

IHRA:n ja WJC:n ohella Suomen politiikkaa manipuloi myös SWC eli kansainvälisesti toimiva Simon Wiesenthal ‑keskus. SWC järjestänyt ajojahteja muun muassa Israelin sotarikoksia julkisesti kritisoinutta kokoomuspoliitikko Pertti Salolaista ja Magneettimediaa aiemmin julkaissutta liikemies Juha Kärkkäistä vastaan. Jälkimmäisessä tapauksessa SWC vaati presidentti Sauli Niinistöä kävelemään demokratian periaatteiden vastaisesti koko oikeusjärjestelmän yli ja varmistamaan, että Magneettimedian Israel-kriittisistä kirjoituksista rangaistaisiin tuntuvasti.

Taloudelliseen korruptioon ja jatkuvaan painostamiseen perustuva juutalaisten poliittinen ylivalta länsimaissa ei ole ”salaliittoteoria”. Se on kirkkaassa päivänvalossa jatkuvasti tapahtuvaa lahjontaa, lobbaamista, uhkailua, sotarikosten vähättelyä, kansalaisten sananvapauden kaventamista ja valkoisten lasten aivopesua. Juutalainen ylivalta on suomalaisilta veronmaksajilta huijattuja rahavirtoja, etnisiä puhdistuksia Lähi-idässä ja monikulttuurisuuspropagandaa Euroopassa. Mitään ei tarvi salailla, koska valkoiset eurooppalaiset on opetettu pelkäämään antisemitismileimaa niin perinpohjaisesti, ettei juuri kukaan uskalla avata suutaan.

Lähteet: Washington Report on Middle East Affairs (1, 2, 3), Opetushallitus, Helsingin Sanomat, Ilta-Sanomat, Kaleva, Aljazeera, Oxfam, IHRA

Asiakirjalähteet: Opetushallitus, Ulkoministeriö (1, 2, 3, 4, 5)

Lue myös:

Kansallismielisiä vainoava Juutalaisten maailmankongressi perusti pohjoismaisen osaston
Juutalaisjärjestö Euroopan nationalisteihin kohdistuvan vainon takana
Juutalaisille ennätyspotti suomalaisten veroeuroja – ”Ei vieläkään tarpeeksi!” juutalaisjohtaja valittaa
Helsingin juutalaiset eivät halua lapsiaan suomalaisiin kerhoihin – lasku silti suomalaisille veronmaksajille!

Helsingin juutalainen seurakunta Holokausti Holokaustihuijaus IHRA Israel Juha Kärkkäinen Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen ylivalta Juutalaiset ja raha Juutalaiset sotarikokset Juutalaisten maailmankongressi Korruptio Kotimaa Lobbaus Maahanmuutto Magneettimedia Opetus- ja kulttuuriministeriö Opetushallitus Oula Silvennoinen Oxfam Palestiina Pertti Salolainen Perussuomalaiset Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Revisionismi Rothschild Sananvapaus Sauli Niinistö Simon Wiesenthal Center Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Talous Timo Ranta Ulkoministeriö Väestönvaihto Yaron Nadbornik Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokausti ei ole historiaa, vaan bisnes ja politiikan työkalu.

 • general

  Vastaa

  Mielenkiintoinen tosiasia on, että Putinin Venäjällä juutalaisilla ei ole tälläistä ylivaltaa sillä he eivät hallitse pankkeja ja lääketeollisuutta! Suomessa Kekkosen aikana ei olisi ollut mahdollista nykyisen kaltainen sionistinen propaganda ja nyt Suomi on vajonnut maana ainoastaan ylläpitämään sionistien ylivaltaa,

  • Että näin

   Vastaa

   Venäjällä juutalaiset toimivat ortodoksien kanssa käsi kädessä, tämä on julkinen salaisuus.
   Ökyoligarkit toimivat venäjän ulkopuolella niin kaupassa kuin diplomatiassa, näitähän Putin kävi palkitsemassa muutamia vuosia takaperin world tourneellaan.
   Näitä samoja ”ystäviä” vilisee myös Ukrainan poliittisena päättäjänä ja liikemaailmassa, samat jotka itsenäistymisen jälkeen sulkivat Harkovan suuret terästehtaat ja vetivät eu-tuet syviin taskuihinsa, muotoilivat kaasukaupat venäjän kanssa niin että se myydään lähes ilmaiseksi ja ostetaan roimaan ylihintaan takaisin ja kansa maksaa.
   Ja kappas vain kun Putin ja Zelensky ovat WEFin kouluttamia, vain toinen saa tukea koska kuuluu valittuun kansaan, joten koko rähinässä on kyse vain kahden kuppikunnan valtataistelusta.

  • Arminum

   Vastaa

   Venäjä on aivan yhtä paljon siionistien alaisuudessa kuin länsimaat. Kysymys on siitä että juutalaiset rahoittavat ja manipuloivat kumpaakin osapuolta, aivan kuten ww1 ja ww2 aikana.

  • Antisionisti

   Vastaa

   Juuri näin general. Silti monet kuvittelevat Putinin olevan juonessa mukana vaikka: https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=259403

  • Plääh

   Vastaa

   Väärin. Kuten Neuvostoliitossa, juutalaiset pyörittävät koko Venäjää. Heillä on pankit ja FSB ja johtavat hallintoasemat ja kaikki oligarkit ovat juutalaisia. He omistavat kaiken. Holokaustivalehtelun epäily ja revisionismi ovat ankarasti rangaistuja Venäjällä ja ovat olleet jo yli 10 vuotta ihan virallisestikin. Putin on juutalainen kuten lähimmät ystävänsä (esim. Rotenbergit)

  • Nimetön

   Vastaa

   Mites noi zabludowiczit Kekkosen aikana?

  • Kasaari-Venäjä

   Vastaa

   Älä puhu paskaa, venäjää hallitsi jo aikoinaan juutalaiset Tsaari Nikolain tukena. Sitten juutalaistaustainen Lenin aiheutti vallankumouksen juutalaisten bolshevikkien kanssa. Nykyään juutalaiset oligarkit neuvovat Puttea tekemisissä kuin omaishoitajat vanhusta.

   Tässä muutama esimerkki: Roman Abramovitš, Mihail Prohorov, Oleg Deripaska, Viktor Vekselberg, Mikhail Fridman, German Borisovich Khan , Petr Olegovich Aven <— jutkuja jokainen oligarkki ja lisää piisaa..

 • TT

  Vastaa

  Hyysää juutalaisia ja olet tekemisissä valheen ja tuhon kanssa ja edistämässä niiden valtaa. Valkoisilla kansoilla ei ole mitään toivoa ennen kuin tämä ymmärretään. Gazan tilanne on ollut erityisen paljastava ja on ollut masentavaa seurata, kuinka sokea piste juutalaiset tai juutalaisvaltio länsimaisille on. Vallitsee ankara denialismi Israelin tarkoituksella suorittaman kansanmurhan suhteen. Ja mikä pahinta, monet suorastaan kiihkoilevat juutalaisten puolesta.

 • KPJJ

  Vastaa

  Ymmärrän kyllä ton Juutalaisten kritiikin Partisaanilta, mutta tuo palestiinalaisten paapominen ei oikein meikäläisen ymmärrykseen mene.
  Hei haloo. Palestiinalaiset ovat muslimeita ja heidän menneisyyden historia, eikä myöskään nykyinen ole kovin puhtoinen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Katos katos, taas tämä sama kipapää yrittää iskeä kiilaa gojimien väliin, jotta sionisminvastainen rintama olisi mahdollisimman heikko.

   • Suomalainen mies

    Vastaa

    Ei pysty ymmärtämään, ei.

    Todelliset suomalaiset kansallismieliset ovat aina ja tilanteesta riippumatta sekä juutalaisia että muslimeita vastaan.

    • Nuoriherra

     Vastaa

     Minulla ei ainekaan ole kansallismielisenä suomalaisena mitään ongelmaa sanoa tukevani henkisesti palestiinalaisia tässä konfliktissa. En koe sen kummemmin negatiivisia ajatuksia arabeja kohtaan, jotka asuvat omalla luonnollisella maantieteellisellä alueellaan.

  • TT

   Vastaa

   Etnonationalismin kannattaminen ei tarkoita sitä, että jotenkin nauttisi siitä, että ”muslimeja” murhataan ja terrorisoidaan heidän vuosisataisilla asuinsijoillaan. Tästä seuraa juuri kansainvaelluksia kohti Eurooppaa. Tapa, jolla Israel surmaa ja piinaa palestiinalaista siviiliväestöä, on kuvottavaa ja saatanallista. Vaarassa ovat nykyisin myös syyrialaiset ja libanonilaiset, joista iso osa on kristittyjä, osa kenties vaaleita ristiretkeläisten jälkeläisiä.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  Suomalaiset herännevät kipapäiden kusetukseen vasta sitten, kun meitä mattopommitetaan Israhell’iin koneista. Etninen kansanmurha on jo tehty pikkuhattujen kuskaamien rotumuukalaisten toimesta sekä muka-valittujen lobbaamalla moraalisella dekadenssillä.

 • Salomon

  Vastaa

  Se oli se juutalaisten kehoista valuva IHRA mikä piti ne valtavat ruumiskasat palamassa

  • Plääh

   Vastaa

   Paavia ruumiskasoja ei näy ilmakuvissa. Väestötilastojenkaan mukaan sellaisiin ei riitä kuolleita

   • Ville

    Vastaa

    Meille opetettiin tuota omalla rasvalla polttamista kouluissa historian tunnilla. Ihmiskehosta on kuitenkin noin 70% vettä eikä noiden juutalaisten rasvaprosenttikaan tainnut kovin suuri olla.

  • Plääh

   Vastaa

   Paavia ruumiskasoja ei näy ilmakuvissa. Väestötilastojenkaan mukaan sellaisiin ei riitä kuolleita

 • Loppu on lähellä

  Vastaa

  Näinhän se pitääkin mennä: huijarit jatkavat huijaustaan. Ilmastohuijauskin sujuu hyvin eli verotus ja ilmastopäätökset ovat tehneet tehtävänsä, ja etelä-Suomessakin nähdään kaikkien aikojen kylmin ja lumisin tammikuu. Talvet 2020–2021 olivat myös erittäin runsaslumisia pohjoisemmassa ja kaikkien aikojen ennätykset rikottiin. Nyt pitää vain varoa, ettei veroteta liikaa päästöjä ja ettei tehdä liian tiukkoja päätöksiä ilmastotavoitteiden suhteen, jottei ilmasto jäähdy liikaa!

 • Jones

  Vastaa

  ”juutalaisyhteisön johto koostuu aiemman selvityksemme mukaan poikkeuksellisen äveriäistä henkilöistä, joilla on taustaa muun muassa lääkebisneksessä”
  No johan selvisi koronarokotteiden pakkotuputtaminen.

 • beldar

  Vastaa

  Holokausti on tärkeä juttu jutskuille.
  He näyttävät nyt maailmalle miten se tehdään kunnolla. Tällä kertaa tästä tosin pitää tykätä.

  Tämä on nyt sitten sitä ”parempaa” holokaustia.

 • Schlomo

  Vastaa

  Huhhuh, rankkaa vihapuhetta. Resistance is futile, mitään toivoa ei meillä enää ole.

 • Keijo

  Vastaa

  Kristillinen sionismi lienee karkea rahantekokone.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi