Juutalaisille ennätyspotti suomalaisten veroeuroja – ”Ei vieläkään tarpeeksi!” juutalaisjohtaja valittaa

Suomen juutalaisyhteisön jatkuva rahantarve on kummallista, sillä sitä johtavat erittäin varakkaat henkilöt.

Sionismi

Suomen juutalaisyhteisön johtohahmot Yaron Nadbornik (vas.) ja Dennis Mattsoff.

Perussuomalaisen hallituksen rasisminvastainen strategia merkitsee muun muassa sitä, että Suomen juutalaisille seurakunnille lahjoitetaan ennätysmäärä veronmaksajien rahaa ilmaiseksi. Hiljattain linjattu 400 000 euron lahjoitus juutalaisille on osa symbolista 6 miljoonan euron ”rasisminvastaista budjettia”, jonka Perussuomalaiset on puolueena allekirjoittanut.

Vaikka juutalaiset ilmaisivat tyytyväisyytensä vastikkeetonta rahapottia kohtaan, ei summa ole siltikään riittävä juutalaisjohtaja Yaron Nadbornikin mukaan. Aiemmin juutalaiset ovat saaneet Suomen veronmaksajilta vuosittain 300 000 euroa ”turvallisuutensa” ylläpitämiseen, joten perussuomalaisten nousu hallitukseen merkitsi juutalaisille 100 000 euron vuotuisia tulonkorotuksia.

Julkisten tietojen mukaan satojen tuhansien eurojen turvallisuusbudjetti perustuu Suomen juutalaisten ilmoittamiin uhkakuviin, joista akuuteimmat liittyvät juutalaiskriittisiin Youtube-videoihin ja tarroihin. Perussuomalaiset pyrkivät torjumaan Youtube-videoiden uhkaa myös kieltämällä holokaustivalheen kyseenalaistamisen tuoreen lakiuudistuksen nojalla.

Juutalaiset saavat lisäksi Helsingin kaupungilta rahaa omaan päiväkotiinsa, koska ”valittu kansa” ei tahdo päästää jälkikasvuaan samoihin hoitopaikkoihin goyim-lasten kanssa. Partisaani on kyseenalaistanut Suomen juutalaisten saaman julkisen tuen, koska juutalaisyhteisön johto koostuu aiemman selvityksemme mukaan poikkeuksellisen äveriäistä henkilöistä, joilla on taustaa muun muassa lääkebisneksessä ja finanssialalla.

Lue myös:

Helsingin juutalaisille 300 000 euroa veronmaksajilta ”Youtube-videoilta” suojautumiseen ja ”antisemitismin ehkäisyyn”

Helsingin juutalaiset eivät halua lapsiaan suomalaisiin kerhoihin – lasku silti suomalaisille veronmaksajille!

Lähde: Helsingin Sanomat

Helsingin juutalainen seurakunta Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset ja raha Kotimaa Perussuomalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Talous Turun juutalainen seurakunta Yaron Nadbornik

Keskustelu

20 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Niili

  Vastaa

  6 miljoonaa euroa.. Sopiva täsmäsumma. Onko tuo 6 miljoonaa totta vai ei, vaikea sanoa.

  • Laskutaito

   Vastaa

   Olikohan se niin että saksalaisilla leireillä kuoli kaikkiaan ~271 000 ihmistä. Pitänee kaivella ne paperi esiin. Se oli kuitenkin YK:n vahvistama paperi Arolsonissa. 

   Totuus on kuitenkin se että tuolla luvulla jäädään kauas kuudesta miljoonasta. Ja tuoss luvussa olivat siis kaikki.

   • Niili

    Vastaa

    Herrajestas, mistäs tuo tuli? Minä puhuin rahoista.

  • John L.

   Vastaa

   On se totta Suomen v. 2024 lakien mukaan.

  • Jupi

   Vastaa

   ei muuten ole vaikeeta. googlesta löytyy yhdellä haulla YK:n viralliset tilastot juutalaisten määrästä Euroopassa. 1938 ilmoitetun määrän ja 1946 ilmoitetun määrän ero on 7 miljoonaa. Erityisen huomioitavaa tässä luvussa on se, että se on positiivinen. Voi siis olettaa että 1938 on perustunut enemmän arvioon, koska silloin oli menossa valtava juutalaisten pako Euroopasta. Luku 6 miljoonaa ei ole mistään hatusta vedetty luku, vanhin dokumentoitu kirjoitus missä se on mainittu on vanha testamentti.

 • p.grandell

  Vastaa

  jutku on jutku, mutta että tom of finlandian veromerkkejä jaetaan rikkaille, hurstin ruoka jonoon ei sentiäkään? uskomatonta perseilyä. suomalaisten on pakko laittaa lapsensa monikulttuuriseen hoitoon, ei jutkujen? millä ihmeen oikeudella? pk politiikot perseestä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Juutalaiset käyvät suomalaisille veronmaksajille kalliiksi. Onneksi juutalaisyhteisö on pienentynyt. Toivotaan suuntauksen jatkuvan.

 • pöh

  Vastaa

  Mihin ne tarvii rahaa suojeluun?
  Ne itse haluaa islamilaista maahanmuuttoa joka on käytännössä heille ainoa uhka.
  Tehdään tilastoja joissa näkyy ihan suomalaisten kristittyjen määrä rikosten uhreissa, niin ollaan varmaan se 99%, mistä meille saatas rahaa?

 • John L.

  Vastaa

  Se on jännää miten ”holokaustin” kieltäminen tulee laittomaksi ensi vuonna. Uskon että myös ”neekerin” käyttö tullaan kieltämään. Ehkäpä koronarokotteista kieltäytyminenkin tehdään laittomaksi? Mistä sitä tietää. Kun portti on kerran avattu… ”Neekeriä” ei saa käyttää, sillä neekerit tekevät suurimman osan useantyyppisistä rikoksista. Totuuksien sanominen ääneen on väärin ja se saakin neekerit tekemään rikoksia tästä tuohtuneina entistäkin enemmän. USA:ssa neekerien uskomattoman valtavaa rikososuutta yritetään selittää Suomestakin (Yle) käsin sillä, että poliisi yksinkertaisesti puuttuu mustien tekemisiin liikaa. Jos poliisi jättäisi mustat rauhaan, niin ne eivät tekisi rikoksia. Nyt jo 11–12-vuotiaat neekerit joutuvat poliisin kanssa tekemisiin, joka aloittaa rikoksen, vankilan ja jengielämän kierteen. Kaikki siis vain sen takia, että poliisi yritti tehdä lain sille määräämää työtään. Siksi neekeri on paha sana; sillä on ikävä konnotaatio l. sekundaarinen merkitys, jonka mukaan mustaihoinen tekee paljon rikoksia. Katoaako mustien tekemä rikollisuus, jos heistä käytettävä sana vaihdetaan?

  Fašismi on myös paha sana, vaikkei suurin osa edes tiedä mitä fašismi tarkoittaa. Sillä on konnotaatio pahuudesta, sadismista ja kiduttamisesta. Kansallisosialismi on myös paha sana. Sille ovat juutalaiset keksineen vielä oikein erityisie termin, joka on vieläkin pahempi: ”natsismi”. Fašismi ja kansallissosialismi ovat siksi pahoja, että ne olivat väärällä puolella II maailmansodassa; sotimassa globokommunismia vastaan. Me suomalaisetkin kannamme taakkaa tästä, mutta onneksi meidät on jo toki harjattu tiheällä kosher-kammalla salonkikelpoisiksi EU:hun ja NATO:oon. Kansallismielisyys ja patriotismi ovat oikeastaan v. 2023 synonyymejä fašismin ja kansallisosialismin kanssa. Niistä tulee mieleen (kotimainen) terrorismi, valkoinen ylivalta [joka on jostakin syystä paha asia, toisin kuin musta, ruskea tai keltainen ylivalta], sadismi, kansallisen turvallisuuden uhka jne. Toki nuo kaikki ovat vain päälleliimattuja etikettejä, joita median kalmaiset kourat likaisella syljellään niiden kylkeen läiskivät. En usko, että tuo ”holokaustin” luista keitetty heikko liima tosin kauaa pitää ja sen mädän selkärangan ympärille punottu valheiden verkko tuleekin toivottavasti mahdollisimman pian romahtamaan.

  Yle uutisoi tällä viikolla täysillä ”etnisistä armenialaisista” Vuoristo-Karabahin tilanteessa. ”Etnisistä suomalaisista” ei Yle tai paskalehdet kyllä uskalla kirjoittaa puolikasta sanaakaan. Mutta kun puhe kääntyy saamelaisiin, niin silloin ei Yleisradiolla, Ilta-Sanomissa tai hesarissa pelätä olla niiiin rotutohtoria, että!

  • Totuus ei pala tulessakaan

   Vastaa

   Suomalaisia rangaistaan edelleen EU:n, median, koululaitoksen ja pankkiirien kautta, kun taisteltiin globokommunismia vastaan aseilla 1939–1944.

 • TT

  Vastaa

  Holovedätyksen kieltämisen kieltäminen kertoo persuista kaiken olennaisen. Tyhmyys ja ali-ihmisyys kukoistaa.

 • Salomon

  Vastaa

  Lasten urheilusta ja jopa vammaisilta on vara kiristää budjettia, mutta ei juutalaiselta katurotalta. Jaksan myös aina ihmetellä näitten paskarotuisten pärstiä, sen vaan niiku näkee, se kierous niiku paistaa läpi ja jos olet oikein herkkä aisteiltasi niin jopa haistaa

 • Vnl

  Vastaa

  Pelko synnyttää väkivaltaa, valta synnyttää pelkoa. 

  Tuolla ryhmällä on nämä kolme tappiin viritettynä.

 • Joonas

  Vastaa

  kyllä jutskuille riittää mammonaa kun Suomalaisilta leikataan, vit…saatana!!!!!!

 • Irmgard

  Vastaa

  Holokaustia ei koskaan tapahtunut ja juutalaiset ovat häikäilemättömiä, ahneita sekä
  rikollisia loiseläjiä joille totuus on täysin vieras ja tuntematon käsite.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Jews should also be prohibited from establishing schools of their own”, sanoi Hippolytus Lutostanski, joka oli varsin mielenkiintoinen sionisti.
  He declared himself to be a Zionist and proposed that ”Russia should make any sacrifice to help the Jews settle in Palestine and form an autonomous state of their own”.

  Tsaari palkitsi Lutostanskin.
  He was famous for writing The Talmud and the Jews (Талмуд и евреи), for which the tzar and his officials awarded him.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Hippolytus_Lutostansky

  Wikipedia kutsuu Lutostanskin ehdotuksia rasistiseksi syrjinnäksi. Jos asiaa tarkastelee nykymedian – ja historiankirjoituksen esittämiä totuuskäsityksiä vasten, se toki näyttää siltä. Esimerkki:
  Jews should be forbidden to teach in Government or private schools.

  Toisaalta:
  * Jews should not be permitted to vote, and under no circumstances should they be permitted to serve in the Duma or the Council of the Empire.
  Putin sanoi ensimmäisen duuman jäsenistä olleen 80–85% juutalaisia. Holodomor tappoi miljoonia ukrainalaisia. Gulag pakkotyöllisti 60 miljoonaa ihmistä.

  Tsaarin kanta juutalaisiin tulee tuossa selville. Samoin Saksassa oltiin hyvin perillä näistä ajan isoista uutisista – ja varmasti paremmin kuin nykyään. Eihän nykyään ihmiset tiedä edes tätä:

  https://www.jewishvirtuallibrary.org/jews-in-the-biden-administration

  • mörkö

   Vastaa

   Kyllähän nykyisenkin venäjän johdosta merkittävä osa on juutalaisia. Ei putte siihen voi vaikuttaa.
   Bolshevikit oli juutalaisia. Se, ettei niistä kerrota tarkoittaa vaan sitä, että tietty taho omistaa median

  • Putinisti

   Vastaa

   Korjaus.
   Putin puhui bolsevikkien ensimmäisestä hallituksesta, ei Valtiollisesta Duumasta (l. tsaarin ajan parlamentti).
   Tässä on alkuperäinen video: https://youtu.be/4JfX-KX4qi8

 • Jupi

  Vastaa

  Seuraavaksi kielletään mielipiteet ja nauraminen rasistiselle vitsille(ne vitsit itsessään ovat jo laittomia)

 • I hate biggers

  Vastaa

  Ei kyllä tarvis juutalaisille antaa penniäkään. Syövät varmaan setelitkin. Se oli ennen erillaista ku juutalaisille ei kelvannu ku kultakolikot ruuaksi. #whereisholocaust

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi