Helsingin juutalaiset eivät halua lapsiaan suomalaisiin kerhoihin – lasku silti suomalaisille veronmaksajille!

Helsingin juutalaisyhteisön jatkuva rahantarve on kummallista, sillä sitä johtavat erittäin varakkaat henkilöt.

Sionismi

Suomen juutalaisyhteisön johtohahmot Yaron Nadbornik (vas.) ja Dennis Mattsoff.

Partisaani uutisoi helmikuussa, kuinka Helsingin juutalaisseurakunta kuppaa vuosittain kasvavia summia veronmaksajille kuuluvia varoja ”turvallisuusjärjestelyihinsä”. Julkisuudelta on jäänyt kokonaan piiloon kuitenkin toinen vuotuinen menoerä, joka liittyy vain juutalaislapsille tarkoitetun kerhotoiminnan ylläpitoon.

Helmikuun uutisessamme totesimme, että Suomen hallitus on päättänyt lisätä kiinteän 300 000 euron juutalaispotin vuotuiseen budjettiinsa. Aiemmin Helsingin juutalainen seurakunta on hakenut rahoituksen ”turvallisuuskulujaan” varten aina vuodeksi kerrallaan, mutta vastaisuudessa veronmaksajien rahahanat pysyvät automaattisesti auki.

Hallituksen päätöksestä ensimmäisenä kirjoittaneen Helsingin Uutisten mukaan seurakunnan akuuteimmat uhat liittyvät juutalaiskriittisiin Youtube-videoihin ja tarroihin. ”Helsingin poliisin mukaan ilkivallasta seurakuntaa kohtaan ei kuitenkaan ole lähiaikoina tehty varsinaisia rikosilmoituksia”, lehti muistutti. Juutalaiset saavat siis reilusti yli neljännesmiljoonan veronmaksajien rahaa joka vuosi olemattoman uhan torjuntaan.

Eduskunnalle osoitetun tukihakemuksen olivat allekirjoittaneet Suomen juutalaisjohtaja Yaron Nadbornik ja Helsingin juutalaisyhteisön kirstunvartija Anne Moilanen. Hakemuksen mukaan veronmaksajien rahoja tullaan käyttämään juutalaiskiinteistöjen julkisivuremonttiin, ”hallinnollisiin ja viestinnällisiin palveluihin, yhteiskunnalliseen turvallisuuteen” sekä ”antisemitismiin, häirintään ja ennaltaehkäisyyn liittyen”. Toisin sanoen sionististen mediasisältöjen tuottaminen on osa juutalaisten satojen tuhansien turvallisuusbudjettia.

https://www.youtube.com/watch?v=OgUz_An2ofI
Juutalaiset pyytävät säännöllisesti ilmaista rahaa myös Suomen sionistikristityiltä.

Jatkuva rahantarve

Helsingin juutalaisten turvallisuusbudjetit ovat olleet toistuvasti valtamediankin otsikoissa. Näin lehdistö on pyrkinyt vahvistamaan pohjatonta narratiivia, jossa Suomen juutalaiset ovat jatkuvan ”antisemitismin” uhreja. Antisemitismikertomuksella suomalaiset on pyritty hyväksymään se, että kasvava määrä heidän ansioistaan imuroidaan juutalaisten pankkitileille joka vuosi.

Valtamedian otsikoista on kuitenkin puuttunut kokonaan toinen Helsingin juutalaisyhteisön menoerä. Partisaani kysyi hiljattain Helsingin kaupungilta, ovatko paikalliset veronmaksajat joutuneet rahoittamaan juutalaisseurakuntaa viime vuosina. Vastaus oli myöntävä.

Helsingin juutalainen seurakunta on saanut joka vuosi toistakymmentä tuhatta euroa helsinkiläisten veronmaksajien rahaa lasten juutalaiseen kerhotoimintaan. Määrärahat ovat kasvaneet viiden vuoden aikana noin 12 tuhannesta 18–19 tuhanteen joka vuosi. Syystä tai toisesta juutalaiset eivät halua lastensa viettävän aikaa suomalaisissa kerhoissa. Tästä huolimatta he maksattavat omien kerhojensa kulut tavallisilla helsinkiläisillä.

Gideon Bolotowsky.
Anne Moilanen.

Äveriäät juutalaisjohtajat

Helsingin juutalaisyhteisön rahantarve on kummallista, sillä sitä johtavat erittäin varakkaat henkilöt. Mikäli juutalaiset eivät tahdo viedä lapsiaan suomalaisiin kerhoihin, eikö olisi kohtuullista, että juutalaiskerhojen kustannuksista huolehtisivat juutalaiset itse eivätkä suomalaiset?

Helsingin juutalaisyhteisön kaksi tärkeintä organisaatiota ovat Helsingin juutalainen seurakunta ja Suomen juutalainen kulttuuriperinneyhdistys. Niiden päättäjät ovat Finder-sivun mukaan johtavissa asemissa ja/tai hallituksen jäseninä tällä hetkellä muun muassa seuraavissa yrityksissä:

 • Nadbornik Yaron Peter: Financial Horizon Oy, Tervesyn Pharma Oy, Kosher & Safety Oy
 • Moilanen Anne Hannele: Prepari Oy, Kosher & Safety Oy
 • Mattsoff Dennis Ruben: Kosher & Safety Oy
 • Bensky Leo Dan: Lebert-Invest, Oy Anglo-Nordic Ab, Oy Hifk-Hockey Ab, Talin sulkapallo- ja squashkeskus Oy, Oy Greyhound Ab
 • Bolotowsky Josef Gideon: Samesor Oy, TKT-Sijoitus Oy, Tuomaan Kala Oy
 • Khalili Celso: Kosher & Safety Oy, Bevetrade Oy, Elo Drinks Oy
 • Ylinen Pavlos Shaul: Datafisher Oy, Yarebe Oy
 • Miramo Marcus Mikael: Fais Finland Oy
 • Nemes Joel Elias: Rotav Oy

Heistä esimerkiksi Gideon Bolotowsky on aiemmin toiminut myös Euroopan keskuspankilta suoraa rahoitusta saavan Cityconin hallituksessa. Onko todella niin, ettei tällä joukolla ole varaa kustantaa edes lastensa kerhotoimintaa ilman suomalaisten veronmaksajien tukea?

Anne Moilanen Bensky Leo Dan Dennis Mattsoff Gideon Bolotowsky Helsingin juutalainen seurakunta Helsinki Juutalainen etuoikeus Juutalaisjärjestöt Khalili Celso Kotimaa Miramo Marcus Mikael Nemes Joel Elias Politiikka Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Talous Veronmaksajat Verotus Yaron Nadbornik Yhteiskunta Ylinen Pavlos Shaul

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nuo tulevat kuppaamaan suomalaisten verovaroja loputtomiin, perusteeksi riittää ihan vaan täysin keksitty ”antisemitismi”.
  Monestihan juutalaisyhteisön mielestä ”antisemitismiä” on myös se, kun tuodaan julki sionistien toimintaa ja yhteyksiä eurooppalaisiin poliitikkoihin, sekä lobbausjärjestöihin.
  Yhteisöllä on rahaa yllin kyllin, mutta silti he haalivat veronmaksajien rahat itselleen, törkeää, mutta täysin ennalta-arvattavaa käytöstä heiltä.

  Jännä juttu, etteivät juutalaiset halua laittaa lapsiaan esimerkiksi Itä-Helsinkiläiseen kerhotoimintaan, siellä he pääsisivät nauttimaan yhteisönsä kannattaman politiikan hedelmistä.

  • Olli

   Vastaa

   Herran valitulle kansalle on ihan eri säännöt.

  • JK

   Vastaa

   Eivät nämä kasaarit mitään seemiläisiä ole. Pelkkää valhetta noiden historia täynnä.

   • Vuoroin vieraissa

    Vastaa

    Juuri näin, JK! Kasaareilla ei ole mitään tekemistä oikeiden, seemiläisiin kansoihin kuuluvien juutalaisten kanssa. Kasaarisionistit ovat saatananpalvojia ja tekevät kaikkensa tuhotakseen meidät ”gojimit”, jotka olemme niiden mukaan vain ”ihmisen muotoisia eläimiä, sionistin paskan arvoisia, korkeintaan karjaa”.

    Ja kun katsoo noita punikkeja niin hyvin on kasaarisionistien aivopesu eli kulttuurimarxismi niihin läpi mennyt. Koskee myös noita eloapinoita. Kristityt sionistit ovat samanlaisia hyödyllisiä idiootteja jotka ajavat kasaarisionistien maailmanvalloitusta ja valkoisten tuhoamista, vain niiden motiivi on eri. Ne uskovat sokeasti kasaarisionistien valheen siitä, että nämä muka kuuluvat Jumalan valittuun kansaan, vaikka palvovat todellisuudessa saatanaa. Jeesus jo varoitteli näistä käännynnäisistä saatananpalvojakasaareista Raamatussa.

    • JTS

     Vastaa

     Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

     Joh. 8:44

     Mielestäni ortodoksit, katolilaiset ymv. palvovat myös Saatanaa, sillä he rikkovat avoimesti ja järjestelmällisesti Jeesuksen sanaa vastaan.

   • Tyrsky

    Vastaa

    Sionistikristityt eivät puolestaan ole kristittyjä, koska näille opillinen usko menee todisteisiin uskomisen edelle. Siksi he ovat mitä otollisinta porukkaa nielemään valheet. Näyttää siltä, että Patmoksen koko olemassaolo perustuu tähän. 

    On selvää, että hyvää tarkoittavat tahot ovat yrittäneet tavoittaa Patmoksen kaltaisia toimijoita ja tarjota todisteita, mutta se ei sovi Patmoksen agendaan. On tuottoisampaa itse määritellä mitä seurakunnan tulee uskoa, tai ainakin kompata hyvin tunnettua franchisea. Sanomansa Patmos kuorruttaa tunteisiin vetoavasti kinutessaan rahaa, tyyliin ’rakkauslahja’, ’auta lahjoittamalla’.

 • TT

  Vastaa

  Itse en ole kokenut tarvetta tavallisten tai uskonnollisten juutalaisten arvosteluun. Suomeen kansainvälisen juutalaisuuden turmeleva vaikutus tulee kansainvälisten järjestöjen ja erityisesti EU:n kautta. Kehnoimpia juutalaisia ovat yleensä ateistiset, vasemmistolaiset tai kommunistiset juutalaiset. Suomen valtiovallan touhu on tällä hetkellä syrjivää. Juutalaisia ja muslimeja erityissuojellaan samalla, kun Raamattua siteeraavia kristittyjä vainotaan avoimesti. Onko juutalaisseurakunnalta tivattu näkemystä mm. homoavioliittoon ja muuhun mädätykseen?

 • Liimatainen

  Vastaa

  Ei riitä, että juutalaisiksi tekytyvillä kasaareilla on omat kerhot niiden lapsille. Niillä pitää olla omat koulut, omat sairaalat ja omat vanhainkodit yms. Niihin ei muilla ole mitään asiaa. Arvattavasti niidenkin toiminta rahoitetaan verovaroista, sillä olisihan se kovin väärin jos kasaarit joutuisivat itse maksamaan jostain jotain kun kerran laskun voi maksattaa jollakin muulla. Ja niistä budjetista ohjatuista varoista budjetin laatija tietysti kuorii pois oman osuuden, kuten tapa on tässä maassa.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Martin Lutherin kirja ”Juutalaisista ja valheistaan” kiteyttää olennaisen tässäkin rahoituksenkinuamisessa
  https://talk-about-jews.blogspot.com/
  Seppo Lehto historioitsija Tampere

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä on sitä kansainvälistä sosialismia!

  • TIPP

   Vastaa

   Muistakaa että Suomessakin maamme lakien, perustuslain jne. edelle menevät kansainvälisoikeudelliset sopimukset. Tästä johtuu että jotkut saavat matkustaa ilman passeja, matkustusdokumentteja jne.

   Pelastuksemme tulee olemaan kommunistisen euron lakkauttaminen ja sionistisesta EU:sta pois lähteminen. Jos näitä parannuksia ei tehdä, niin kaikki pullikointi on lopulta turhaa. Muistakaa että sannamarinit ja muut kakarat eivät päätä asioista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Holokausti, mikä ihana tekosyy…

 • Jones

  Vastaa

  Samalla juutalaiset hommaavat Suomeen siirtolaisia jotka vaarantavat suomalaisten turvallisuuden ja luultavasti vieläpä suomalaisten rahoilla, jos Suomen valtio antaa verorahoja juutalaisten pakolaisjärjestölle HIAS:kselle. Kuten vahvasti epäilen.
  Ja luultavasti juutalaisille on eräällätavalla pakko antaa rahaa, jos haluaa bisneksensä menestyvän, etenkin jos harjoittaa kauppaa Amerikan kanssa. Mitä enemmän antaa rahaa juutalaisille, sitä paremmin saa kauppasopimuksia Amerikkalaisten kanssa.
  http://www.jchelsinki.fi/sites/default/files/Hakehila_2_2015_web%20sivut%201%2C%203%2C%204.pdf

 • JTS

  Vastaa

  Israel saa suorittaa DNA-kokeet paluumuuttajille, sillä muutoin on monasti vaikea erottaa millään muulla keinolla arabia kasaarista. Euroopassa sitten pitää kyllä olla avoimet rajat jne. Tämä kommunistinen ”liberaali” ”logiikka” myös toimii aina vain yhteen suuntaan eli samat säännöt eivät koske muslimeja tai juutalaisia — ne koskevat vain eurooppalaisia, valkoisia kansoja kun puhutaan esim. monikulttuurista ja sen ”hyödyistä”.

  Jumalan kiroamasta kansasta on siis kyse. Älkää sanoko koskaan että nämä kasaarit olisivat mikään Herran valittu kansa. Heidän herransa on Saatana.

 • JTS

  Vastaa

  Et näe mitään outoa talmudististen juutalaisten näkemyksissä?

 • Maria

  Vastaa

  Ai nuo tall mud ‑globaalikommari-natziionisti sarjakansainmurhaajat harjoittavat edelleen desimaatiota ja kollektiivirangaistuksia.
  Toimivat näköjään täysin julkisesti kiihottaen yleisöä ja vallanpitäjiä kansanmurhaisen antikristillisesti ja alkuperäiskansaan kuuluvia etnisiä suomalaisia vastaan, jopa saaden vainoon kiihotuksellaan taloudellista hyötyä. 

  Muutama sitaatti noiden ideologuasta, jonka levittämistä Agenda 2030 ‑hellsink nyt suojelee ja rahoittaa:
  Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
  – Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
  – Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.
  – Shabbath 115a: Juutalaisten täytyy tuhota kristittyjen kirjat.
  – Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
  – Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuussa, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen [erityisesti kristityn], hän ei ole vastuussa.
  – Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: [Erityisesti] parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.
  – Baba Kama 113a: On sallittua pettää ja huijata, jos laki on juutalaisten etuja vastaan.
  – Tseror Hammor (Rabbi Abraham): Heti, kun Rooma (länsimaat, kristityt kaknsat) on tuhottu, israelilaiset [oik. Jaakobilaiset] ovat vapaita.
  – Iore Dea 159.1: On sallittua koronkiskoa kristittyjä [tark. Esim. kaulan katkaisua, jos uhri ei pysty maksamaan kiskottuja korkoja]
  – Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja rabbien kritisoijat toimitetaan ikuisiksi ajoiksi helvettiin.
  – Sanhedrin 99a: Kun Messiah tulee, hän tuhoaa kristityt.
  – Sanhedrin 106a, b: Maria oli huora [huorat kidutusmurhattiin kivittämällä]; Jeesus oli paha mies.
  – Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (ei-juutalaiset) keskuudestamme.
  – zohar (I,25a): Ei-juutalaiset pitää kansanmurhata, pyyhkiä pois maan päältä, tuhota heidän muistonsakin. Erityisesti Rooman valtiaat.
  – Zohar I, 25b: Kuka tahansa tekee hyvää kristityille, ei milloinkaan nouse kuolleista.
  – Sepher Or Israel (177b): Tapa Kliphoth [Kristityt] ja murhaa heidät, niin tyydytät Jumalaa kuin uhraisit Jumalalle suitsuketta.
  – Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.
  – Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.

  Rukoilen kaikkivaltiasta Taivaiden ja maan Jumalaa antamaan noille tallmudisteille ja kaikelle väelleen anteeksi kuten he itse antavat anteeksi vihollisilleen, velallisilleen ja uhreilleen, mukaan lukien aborttikansanmurhansa ja eutanasiakansanmurhansa uhrit.
  INRI X

  • Aino

   Vastaa

   Maria nuo sitaatit talmudista joita kirjoituksessasi laitoit, ovat kuulemma juuri niiden tarrojen sisältöä, joiden poistamiseen juutalaiset olivat saaneet herutettua huulipunahallitukselta satoja tuhansia euroja suomalaisten rahoja.
   Kertoo kaiken oleellisen hallituksen arvomaailmasta. 

   Tällaisia sitaatteja siis synagoga ei halua tunnustaa julkisesti pitävänsä ylimpänä lakinaan: 

   Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
   – Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
   – Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.
   – Shabbath 115a: Juutalaisten täytyy tuhota kristittyjen kirjat. 
   – Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.
   – Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuussa, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen [erityisesti kristityn], hän ei ole vastuussa.
   – Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: [Erityisesti] parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.
   – Baba Kama 113a: On sallittua pettää ja huijata, jos laki on juutalaisten etuja vastaan.
   – Tseror Hammor (Rabbi Abraham): Heti, kun Rooma (länsimaat, kristityt kaknsat) on tuhottu, israelilaiset [oik. Jaakobilaiset] ovat vapaita.
   – Iore Dea 159.1: On sallittua koronkiskoa kristittyjä [tark. Esim. kaulan katkaisua, jos uhri ei pysty maksamaan kiskottuja korkoja]
   – Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja rabbien kritisoijat toimitetaan ikuisiksi ajoiksi helvettiin.
   – Sanhedrin 99a: Kun Messiah tulee, hän tuhoaa kristityt.
   – Sanhedrin 106a, b: Maria oli huora [huorat kidutusmurhattiin kivittämällä]; Jeesus oli paha mies.
   – Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (ei-juutalaiset) keskuudestamme.
   – zohar (I,25a): Ei-juutalaiset pitää kansanmurhata, pyyhkiä pois maan päältä, tuhota heidän muistonsakin. Erityisesti Rooman valtiaat.
   – Zohar I, 25b: Kuka tahansa tekee hyvää kristityille, ei milloinkaan nouse kuolleista.
   – Sepher Or Israel (177b): Tapa Kliphoth [Kristityt] ja murhaa heidät, niin tyydytät Jumalaa kuin uhraisit Jumalalle suitsuketta.
   – Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.
   – Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Maria, Aino,

   kun mainitsemianne kohtia Talmudista menee kertomaan jollekin valtavirran aivopesemälle, tämä kuittaa ne vain joksikin ikivanhoiksi jutuiksi joilla ei ole merkitystä nykyaikana, ja että onhan siellä Raamatussakin yhtä sun toista.

   Siksi on tärkeää kertoa kuinka Talmud on (ainakin kasaari-)juutalaisille ajankohtainen nykyäänkin:

   Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law
   https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

   Israelin edellinen pääministeri lupasi siis Talmudista Israelin lain.

   Isommassa kuvassa pyrkinevät johonkin sellaiseen mistä tämä antaa osviittaa:
   https://www.israel365news.com/133127/sanhedrin-calls-conference-70-nations-take-place-anniversary-creation-world-nations-answer-call/

 • Kansallissosialisti

  Vastaa

  Suomesta pitäisi tehdä 110:nes valtio joka poistaa nuo loiset

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi