Yle Watch: Sionistinen hybris koitumassa Israelin tuhoksi?

"Jopa valtaosa maanosamme kansallismielisistä liikkeistä on solutettu sionisteilla, jotka kuiskuttavat korvaan kuinka Israel toimii hyvänä esikuvana etnovaltiosta."

Sionismi

”Kun sionistit yrittävät saada muun maailman uskomaan, että juutalaisten kansallinen tietoisuus saa tyydytyksensä Palestiinaan rakennetun valtion luomisesta, he huijaavat jälleen viekkaasti hyväuskoista goyimia. Heille ei edes tule mieleen juutalaisen valtion rakentaminen Palestiinaan asuakseen siellä; he haluavat vain keskusjärjestön kansainväliselle huijaukselleen, jolla on omat suvereenit oikeutensa ja joka on ulkopuolella muiden valtioiden väliintulolta: se on ainoastaan turvasatama tuomituille rikollisille ja yliopisto aloitteleville roistoille.”

Viime kuukausien Lähi-idän uutisia seuratessa tulee väistämättä mieleen tuo itävaltalaisen taidemaalarin mietelmä vuodelta 1924. Semminkin kun Israelin valtio ei ole normaali kansallinen projekti, vaan sitä määrittää tosiasiassa heimon kosmopoliittiset tavoitteet. Selvää on myös se, että ilman Yhdysvaltain politiikkaa hallitsevaa sionistilobbya (AIPAC, kristillinen oikeisto, media, neokonservatiivit ym.) juutalaisten palestiinalaisilta ryöväämä Israelin valtion alue olisi palautettu takaisin alkuperäisille asukkaille jo 1960-luvun lopulla. 

Euroopassa valtiot taas tukevat Israelia vuosikymmeniä jatkuneen väsymättömän holokaustipropagandan vuoksi. Viimeksi tämä on nähty täällä Suomessa, jossa valtioneuvoston kanslia on päättänyt muuttaa tammikuun 27. päivänä vietettävän vainojen uhrien muistopäivän Nato-yhteensopivasti holokaustin uhrien muistopäiväksi. Päätöstä enteili virallisen Suomen linja loppusyksyn YK-äänestyksessä, jossa emme Yhdysvaltoja ja Natoa miellyttäksemme tuominneet Gazassa alkanutta kansanmurhaa.

Jopa valtaosa maanosamme kansallismielisistä liikkeistä on solutettu sionisteilla, jotka kuiskuttavat korvaan kuinka Israel toimii hyvänä esikuvana etnovaltiosta. Hölmöimmät nationalistit jopa mainostavat tätä mielettömyyttä Facebookissa ”I stand with Israel” ‑bannereillaan. Sinisilmäisyydessään kosher-konservatiivit kuitenkin unohtavat, että suurin osa maailman sionistisista juutalaisista on kosmopoliitteja, jotka eivät edes halua asua ”Luvatussa maassa”. Tämä puolestaan tukee taidemaalarin esittämää näkemystä, jonka mukaan Palestiinaan perustettu Israel toimii vain kansainvälisen juutalaisuuden turvasatamana.

Juutalaisten valta länsimaissa on tabu, mikä mahdollistaa heprealaisten kaksoisstandardit ilman todellista kritiikkiä. Siksi sionistit voivat vaalia juutalaista etnisyyttä valtiossaan, mutta sama oikeus valkoisille kansakunnille tuomitaan rasismina. Venäjän sotatoimet Itä-Ukrainan venäläisalueella tuomitaan ääni väristen, mutta Israelin kylmäverisesti toteuttaman kansanmurhan annetaan jatkua Gazassa, eikä aseapua anneta kotikontujaan puolustaville palestiinalaisille toisin kuin ukrainalaisille. Päinvastoin, Yhdysvallat syytää kansalaistensa verovaroja lisää Israeliin, jotta roistovaltio saisi päätökseensä koko Palestiinan valtauksen ja tehtyä ”lopullisen ratkaisun” sikäläisille ei-valituille.

Tätä taustaa vasten ei ole yllättävää, että Israelin tuomitsemista ja hyökkäyksen lopettamista vaatinut valtio tulee länsimaiden ulkopuolelta, Etelä-Afrikasta. Kansainvälisen tuomioistuimen (ICJ) tuore päätös ei kuitenkaan vaadi Isrealia lopettamaan etnistä puhdistusta, josta kertoo Ylen verkkosivujen uutinen Kansainvälinen tuomioistuin ei määrännyt Israelia lopettamaan hyökkäystä – vaati Israelia toimimaan Gazan siviilien suojelemiseksi

Päätös oli sikäli odotettu, koska suurin osa länsimaissa majaansa pitävistä ihmisoikeusorganisaatioista on kosmopoliittisten juutalaisten ideoimia ja perustamia – ne kyllä osaavat pitää kiinni loppuun saakka heimonsa erityisoikeuksista. Amerikan tukemien Israelin asevoimien tähän mennessä murhaamat 25 000 palestiinalaista eivät merkitse kollektiiviselle lännelle juuri mitään tilanteessa, jossa peukaloidun vaa’an toisella puolella painaa sionistijuutalaisten edut. Asian mahdollisessa oikeudellisessa prosessissa on myös se ongelma, että se istuttaisi Israelin lisäksi myös Yhdysvallat syytettyjen penkille.

Israelin kannalta Etelä-Afrikan kanteessa oli harmillista ennen kaikkea se, että apartheidin aikaan maat tukivat toisiaan vankkumattomasti. Siksi on ironista, että elleivät Etelä-Afrikan vasemmistojuutalaiset olisi merkittävissä määrin vaikuttaneet apartheidin purkamiseen, maata ei johtaisi nyt juutalaisia vieroksuva musta johto. Koska juutalaisten taktiikkaan on aina kuulunut munien laittaminen useaan koriin, heidän täytyy ymmärtää, että ennen pitkää jotkut munat tulevat särkymään. Näin on selvästi käynyt Etelä-Afrikan kanteen kohdalla.

Ilman ironiaa ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi” ylistetty Israel ei juuri piittaa kansainvälisestä tuomitsemisesta niin kauan kun se ei tule länsimailta. Yhdysvaltain tuella ja eurooppalaisten sokeudella Israel yrittää todennäköisesti provosoida vielä Iranin mukaan sotaan, jotta sen maantieteellinen ylivalta Lähi-idässä olisi turvattu lopullisesti. Tällaisessa hybriksessä äärioikeistolainen hallitus sivuuttaa monien munakorien kärsivällisen taktiikaan, mikä saattaa koitua lopulta koko bandiittivaltion kohtaloksi.

Lähde: Yle Watch

Apartheid Etelä-Afrikan juutalaisyhteisö Etelä-Afrikka Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalainen terrorismi Juutalainen ylivalta Juutalaiset sotarikokset Korruptio Lobbaus Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Valeoppositio

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Sionisti-Suomi yhtyy palestiinalaisten kansanmurhaan katkaisemalla rahoituksensa YK:n alaiselle palestiinalaisia auttavalle UNRWA-järjestölle. Syy on ideologinen, koska Israel inhoaa ko. järjestöä ja on määrännyt USA:n katkaisemaan rahoituksen tekosyyllä, joka liittyy 7.10. false flagiin, joka puolestaan aloitti palestiinalaisten teurastuksen, heidän asumustensa ja infran hajottamisen, nälkään ja janoon näännyttämisen, terveydenhoidon alasajon sekä väestönsiirrot kohti autiomaata. USA:n pikkuhuora Suomi tekee tietenkin kaiken USA:n perässä ja välillisesti murhaa palestiinalaisia sen minkä ehtii. 

  Oma lukunsa toki on, että pitkällä aikavälillä koko YK pitäisi ajaa alas. Tämä on aiheuttanut valtavia vahinkoja Suomellekin helpottamalla ”pakolaisten” liikkumista maasta tai mantereelta toiselle. Pandemioilla ratsastava alajärjestö WHO on myös kauhistus.

 • general

  Vastaa

  Jälleen loistava kirjoitus ja analyysi juutalaisten vaikutusvallasta länsimaissa. Suomessa on selkeästi havaittu sionistien vallan kasvu erityisesti EU:n liittymissopimuksen hyväksymisen jälkeen eli pian olemme olleet 30 vuotta sionistien käskyvallassa.

  Useat kansallismielisinä itseään pitävät puolustavat Israelin suorittamaa kansanmurhaa Gazassa ja siksi myös kansallismieliset järjestöt ovat kaikki todella solutettuja sionisteilla. Venäjällä Putinin valtakaudella sionistien valtaa on kavennettu ja sitä yksinkertaiset suomalaiset eivät huomaa. Miksi kaikki juutalaiset eivät muuta Israeliin, siinä hyvä kysymys?

 • pää määrää

  Vastaa

  *** ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi” ylistetty Israel ***

  Mitä ovat demokratiat? Määritelmän mukaan: Demokratian perusajatuksena on, että hallintovallan edustajat nousevat kansan joukosta ja että hallintovalta toteuttaa kansan tahtoa. 

  Määritelmään on helppo vastata, että se ei länsimaissa toimi. Eikä se toimi Israelissakaan. Miten Israelissa annettiin Gazalaisten tunkeutua alueelle ja ottaa panttivankeja, kun nyt nähdään Gazalaisia tapettavan innolla mahtavin sotatoimin.

  Demokratia ei ole missään muuallakaan toiminut, aina se johtaa harhatietojen levittämiseen, idiotismiin, sotatoimiin ja kansalaisten kuolemiin. Sillä demokratioissa kehityy aina vain pahempi vajaamielinen toiminta, jossa EU on juuri nyt. Mitä isompi demokratia, sitä huonompi tilanne. 

  Jos jossain syntyy aitoa demokratiaa, älykkäät valitut johtajat on vangittu tai syrjäytetty tai jopa tapettu jo satoja vuosia demokraattisissa maissa. Tunnetuin surmattu demokraatti lienee John F. Kennedy. Myös on tapahtunut, kansan hyväksi toiminut älykäs demokraatti joutuu ottamaan vallan haltuunsa toimiakseen kansan hyväksi. Suomessa tällainen ilmiö kesti 30 vuotta ja oli positiivinen tapahtuma kansalaisille.

 • Länsi on täys mätä

  Vastaa

  Toivottavasti USA ja Israel siis USrael saa pataansa ja oikeen kunnolla, niin loppuisi noi saakelin sotaleikit.

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Aina kun joku alkaa puhumaan minulle ”lähi-idän ainoasta demokratiasta” ja ”sionismista etno-nationalismin esikuvana” aloitan lauseen: ”…jos sionismi olisikin vain juutalaisten kansallisuusaate niin siinä ei olisi juurikaan paheksuttavaa, mutta…” ja tästä alkaa lähes maaninen, tarvittaessa 10 ‑tunteiseksi esitelmäksi tai 500 ‑sivuiseksi esseeksi paisuva puhe tai kirjoitus, jossa selostetaan kasaarien, sionismin ja Cabalin rooli maailman tapahtumissa seikkaperäisesti ja lukemattomin verisin käytännön esimerkein historiasta.

 • Homo jutku karvakäsi neekeri

  Vastaa

  ”venäläisten sotatoimet itä-ukrainan venäläisalueella”

  sellanen ryssä sieltä. mua ei vois vähempää kiinnostaa ”palestiinalaiset” ja jokainen ”palestiinalainen” voidaan mun puolesta israelilaisten toimesta hävittää ja ehkä muu lähi-itä syö israelin sitten myöhemmin -(win-win)-. ei kiinnosta todella vittuakaan.

  • Saatanan synagooga

   Vastaa

   Ai ei kiinnosta palestiinalaiset no entäs suomalaiset? Kasaarisionistit kun ovat tuhoamassa meitäkin samalla tavoin. Ale-Sale myi Suomen taistelukentäksi jenkkisionisteille DCA-sopparilla ja kohta täälläkin alkaa sota sillä Ukrainassa tykinruoka alkaa olla lopussa. Sen sodan aloittaa tänne rahdatut jenkkisoltut sillä maailman suurimmat luonnonvarat on PAKKO SAADA jenkkisionistien omaisuudeksi ja samalla neutraloitua viimeinen suuri este niiden NWO:n tieltä.

 • Nimetön

  Vastaa

  holokaustin uhrien muistopäivän nimeksi olis pitäny tulla sosialismin uhrien muistopäivä niin olis kivasti niputtanu yhteen kinuskien, ryssien ja natsien aikaansaannokset

  • Plääh

   Vastaa

   Kansallissosialismi on vasemmistososialismin vastakohta. Natsien aikaansaannoksissa ei ole ruumispinoja. Lännen kyllä. Juuri saksalaisia murhattiin tuolloin.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Korjatkaapa käsityksiäni, en oikeasti tiedä…

  - Partisaanin artikkeleita ja kommentteja lukiessa välittyy kuva, että kirjoittajat eivät usko demokratiaan, tai ainakaan siihen mitä ihmisille demokratian nimissä tarjotaan. Onko täkäläisellä porukalla siis uskoa demokratian keinoin saada aikaan tarvittavia isoja muutoksia?

  - En ole nähnyt kenenkään kertoneen, että olisi tuonut poliitikoille nähtäväksi esim. holokaustinarratiivin vastaista todistusmateriaalia. 

  Keskusteluyhteyttä ei poliitikkoihin siis kaiketi ole? 

  Pahoittelen, jos nämä ihmettelyni tuntuvat naiiveilta, mutta haluaisin selvyyden millä tavoin keskusteluyhteyttä on yritetty rakentaa.

  • Oikeata historiaa

   Vastaa

   Voit aluksi lukaista tätä sivustolta aiheesta:

   https://lovkap.blogspot.com/2018/01/auschwitz.html

   Mutta että pikaisesti kerron että Auschwitzissa oli vangeille toimiva postitoimisto, teatteri ja jopa bordelli. Siis auima-altaiden ja hammashuollon lisäksi. Työtätekeville vangeille annettiin ruokaa tupla-annokset jotta jaksoivat tehdä ruumiillista työtä.

   Ja YK:n oman kirjanpidon mukaan kaikilla Saksan leireillä kuoli 232 000 vankia. Sen on YK itse vahvistanut Arolsonissa allekirjoitetuissa asiakirjoissa.

   Mutta sitä minä aina ihmettelen kun kaikki muistavat tuon pahamaineisen sloganin ”Arbeit Mach Frei” joka oli portinpielessä kun vangit kävelivät sisään. Siitäkin huolimatta että Auschwitch, joka oli kemian tuotantolaitos, sisälsi junaraiteet. Ja toiseksi, tuon puolalaisten maanviljelijöiden slogan (arbeit maht frei) tehtiin Treblinkan portinpieleen. Mutta kun Treblinka purettiin, se siirrettiin Auschwitziin. joten, miten vangit voivat muistaa sen jos se kerran oli Treblinkassa?

 • Eugen

  Vastaa

  ”hyökkäyksen lopettamista vaatinut valtio tulee länsimaiden ulkopuolelta, Etelä-Afrikasta”.

  Etelä-Afrikkaa johtaa vasemmistolainen antivalkoinen ANC puolue joka kansanmurhaa buureja.

 • Julli

  Vastaa

  Hyvä, että edes jutkut harventavat ihmiskunnan saastaa, kun muille ei ole vielä selvinnyt näiden hiekkaneepereiden todellinen luonne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi