Sinimusta Liike: Talouskurin kohdistuttava maahanmuuttoon ja kehitysapuun – ei suomalaisiin!

Sinimusta Liike kampanjoi tulevissa eurovaaleissa suomalaisia palvelevan talouspolitiikan puolesta.

Talous

Suomeen ollaan säätämässä perussuomalaisen Riikka Purran johtaman valtiovarainministeriön ohjauksella koko Euroopan toiseksi korkeinta arvonlisäveroprosenttia: 25,5 (Yle Areena 16.4.2024). Päätös on herättänyt oikeutettua raivoa erityisesti perussuomalaisten äänestäjien riveissä, sillä puolue huijasi viime vaaleissa äänisaaliinsa nimenomaisesti lupaamalla kohdistavansa talouskurin täysin muihin kohteisiin kuin tavallisten suomalaisten toimeentuloon ja hyvinvointiin.

Yleisen arvonlisäverokannan nostaminen 24 prosentista 1,5 yksiköllä ylöspäin ei ole ainut hallituksen alv-uudistus. Purra ja Petteri Orpo ovat lisäksi ilmoittaneet nostavansa kaikki 10 prosentin alv-verokannan tuotteet ja palvelut 14 prosentin kantaan lukuun ottamatta sanoma- ja aikakausilehtiä, kuten suomalaisvastaista propagandaa kylvävä Helsingin Sanomat (Iltalehti 15.4.2024). Purran vastuulla on siis verouudistus, joka tekee muun muassa kirjoista, lääkkeistä ja urheilupalveluista entistä kalliimpia samalla, kun monikulttuurisuus- ja sateenkaari-ideologiaa levittävä valtamedia saa jatkossakin nauttia taloudellisista etuoikeuksistaan.

Vielä joulukuussa 2022 perussuomalaisten puoluejulkaisu Suomen Uutiset valehteli äänestäjille, että ”perussuomalaiset on valmis leikkauksiin, kunhan suomalaisille tärkeisiin palveluihin ja sosiaaliturvaan ei kosketa: Säästöt maahanmuutosta ja muista maailmanparantamiskohteista” (Suomen Uutiset 10.12.2022). Vielä tuolloin perussuomalaiset asettui julkisessa keskustelussa avoimesti kokoomuksen vastavoimaksi ja väitti siis puolustavansa suomalaisten hyvinvointia epäoikeudenmukaisilta leikkauksilta.

Nyt hallitus väittää voivansa tuoda valtion kassaan noin miljardin euron lisäpotin kiristämällä arvonlisäverotusta (IS 15.4.2024). Hallituksen budjettiin on korvamerkitty kuitenkin yhteensä yli miljardi euroa erilaisiin kehitysapuhankkeisiin (Valtiovarainministeriö 2024). Veronkiristykset olisi siis voitu välttää kokonaan pelkästään katkaisemalla suomalaisten rahan lähettäminen kehitysmaihin. Kokoluokaltaan valtavasti suuremmat säästöt oltaisiin voitu tehdä lakkauttamalla väestönvaihtoa edistävä nykyinen siirtolaispolitiikka, jossa suomalaiset pakotetaan elättämään Suomeen saapuneet elintasopakolaiset perheineen.

Kulutusverotuksen kiristämisen seuraukset ovat yksiselitteisiä: ne nostavat hintatasoa, rapauttavat asiakkaiden ostovoimaa ja tuhoavat yritysten kysyntää. Yhä harvemmilla suomalaisilla tulee olemaan varaa ostaa Suomessa tuotettuja tavaroita ja palveluita. Voittajia ovat tällöin halpatuotantomaat, joiden laadultaan ala-arvoista krääsää kuljetetaan eri verkkokauppa-alustoja pitkin Suomeen alati kasvavaan tahtiin. Kysynnän supistuminen ajaa suomalaiset yritykset kassavaikeuksiin, mikä puolestaan johtaa konkurssien ja työttömyyden kierteeseen. Yritysten verotettavien tulojen ehtyminen ja työpaikkojen häviäminen merkitsevät lopulta myös valtion verotulojen karsiutumista, minkä vuoksi Suomi tulee jatkamaan velkaantumistaan ulkomaille. Liikuntapalveluiden verottamisen kiristäminen tulee lisäksi ajamaan yhä useammat suomalaiset fyysiseen rappioon, mikä on myrkkyä kansanterveydelle ja maanpuolustuskyvylle.

Mikäli talouskuria täytyy toteuttaa, tulisi leikkaukset ja haittaverot kohdistaa suomalaisten oikeustajua palvelevalla tavalla. Kehitysapu ja Euroopan ulkopuolelta saapuva maahanmuutto ovat menoeriä, joiden leikkaaminen paitsi vahvistaisi valtion budjettia välittömästi myös palvelisi kansamme yleistä etua torjuen väestönvaihtokehitystä sekä tulevien ei-valkoisten sukupolvien synnyttämää taloudellista taakkaa julkiselle taloudelle. Veronkiristyksiä voitaisiin kohdistaa myös tuottamattomaan ”työhön” perustuvaan finanssisektoriin ja erityisesti pankkien paisuneisiin korkokatteisiin, kuten olemme aiemmin linjanneet (Sinimusta Liike 29.8.2023).

Pitkällä tähtäimellä leikkauksiin johtava velkakierre voidaan ratkaista tehokkaimmin kansallistamalla Suomen rahanluontijärjestelmä ja nollaamalla kansamme edun vastaisesti toimineiden hallitusten ottamat julkiset velat. Olemme kirjoittaneet tästä vaihtoehdosta aiemmissa kannanotoissamme ”Seis leikkauksille – mitätöidään valtionvelka!” ja ”Hallituksen budjetti on tulonsiirto pankkiireille ja muukalaisille”. Miksi kurittaisimme rehellistä työtä tekeviä suomalaisia, kun voimme saada taloudellista hyötyä kohdistamalla samat toimet elintasopakolaisiin, kehitysapuun, pankkiireihin ja valtamediaan?

Suomi tarvitsee aidon isänmaallisen vaihtoehdon perussuomalaisille ja muille Suomen ”etuun” vetoaville epärehellisille puolueille, jotka tosiasiassa ovat valmiita uhraamaan suomalaisperheet ja pk-yritykset pankkien ja väestönvaihtopolitiikan nimissä. Sinimusta Liike kampanjoi tulevissa eurovaaleissa suomalaisia palvelevan talouspolitiikan puolesta. Tutustu vaaliohjelmamme talouslinjauksiin TÄÄLLÄ ja muista äänestää vaaleissa!

Lähde: Sinimusta Liike

Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Perussuomalaiset Politiikka Sinimusta Liike Talous Veronmaksajat Verotus Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Varjobudjetti

  Vastaa

  Ikävä kyllä pitää sanoa että suomaaliset haluavat tällaista politiikkaa. Muutenhan ne eivät olisi äänestäneet näitä johtajia tekemään päätöksiä puolestamme.

  Toisaalta, jos Sinimustat pääsevät EU:hun, niin sielähän ne eivät aja Suomen asiaa, vaan EU:n asiaa. Se on sinne pääsemisen edellytys.

  Ja Suomessa… En ole vielä nähnyt varjobudjettia jossa kerrottaisiin miten paljon turhia asioita voitaisiin poistaa. Ja miten se vaikuttaisi kansanlta nyhdettyihin maksuihin ja veroihin. Sekä tietysti Suomen valtionvelkaan.

  Se varjobudjetti on ihan ensimmäinen jota pitää ruveta julkaisemaan. Joka vuosi ja lisäbudjetit myös. Niiden kautta kansa ymmärtää mihin valtaapitävämme hukkaavat kansan veroista kerätyt rahat.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Vielä joulukuussa 2022 perussuomalaisten puoluejulkaisu Suomen Uutiset valehteli äänestäjille, että ”perussuomalaiset on valmis leikkauksiin, kunhan suomalaisille tärkeisiin palveluihin ja sosiaaliturvaan ei kosketa: Säästöt maahanmuutosta ja muista maailmanparantamiskohteista” (Suomen Uutiset 10.12.2022). Vielä tuolloin perussuomalaiset asettui julkisessa keskustelussa avoimesti kokoomuksen vastavoimaksi ja väitti siis puolustavansa suomalaisten hyvinvointia epäoikeudenmukaisilta leikkauksilta.”

  Kyllä suomalaiset ovat typerää sakkia, jos tämä Persujen suorittama silmille kuseminen menee jälleen läpi.
  Populistinen, valehteleva ja selkärangaton puolue, joka toivottavasti on toimintansa loppusuoralla.
  Sitä aikoinaan luuli, että ne Soinin hommat oli härskejä, mutta tämä nykyinen sakki on vetänyt hommat kaikessa härskiydessään ihan uudelle tasolle.

 • Valkoinen Lumi

  Vastaa

  SM on ainoa oikea vastavoima!

 • Smegma

  Vastaa

  Perkele, pitäisi mielestäni maahanmuuttajilta leikata, motivoisi opiskelemaan ja töihin enemmän. Olisi varmasti valtava säästö kun matuilta tuet pois.

  • Tapiola

   Vastaa

   Olet ollut uutispimennossa, jos eilinen sisäministerin uutinen on jäänyt
   kuulematta https://valtioneuvosto.fi/-/1410869/hallitus-esittaa-tiukennuksia-maahanmuuttoon
   Osa laajempaa uudistusta. Lisää tullee syksyllä.

   Lisäksi Ylen sivuilta voi lukea: Ensi vuonna irtisanotaan tuhansia virkamiehiä, arvioidaan hallituslähteistä STT:lle
   Syynä on hallituksen säästökuuri, joka osuu poikkeuksellisen voimakkaasti myös julkiseen hallintoon.

   Kalliita virkamiespaikkoja nahkurin orsille. Kortistossa tulevat paljon halvemmaksi, ja sieltä sitten työhalujen mukaan yksityiselle puolelle tekemään tulosta palkkansa eteen. Ulkomaisten osaajien tarve vähenee.Toivottavasti esim. traficomin ”haamuautojen” etsijät loppuu. Siellä on pilvessä tai kovalevyllä varmasti tilaa jokaiselle Suomeen tuodulle autolle oli haamuauto tai mikä tahansa. Niitä ei tarvitse etsiä.

   • Nimetön

    Vastaa

    Saadaanko Tynkkysen vaimo takaisin kotiin tuolla esityksellä?

  • Jakolinja

   Vastaa

   On hyvä erottaa kaksi asiaa: pakoloinen ja maahanmuuttaja.

   Maahanmuuttaja tulee maahamme euroopa ulkopuolelta joko opiskelija- tai työviisumilla. Hän asettautuu yhteiskuntaamme opintotukien, asumistukien ja työttömyystukien muodossa. Ja siitä koostuvat hänen kulunsa. Ja ehkä joskus hän työllistyy joko Suomessa tai opiskelujen jälkeen ulkomailla.

   Pakoloinen taas tunkee tänne silkkaa ahneuttaan. Sillä hän tietää että pakoloisena hän saa KELA:lta em. tukien lisäsi kaikki mitä elämiseen tarvitsee, loppuelämänsä ajan. Niin huonekalut kuin vaatteet ja harrastuksiin tarvittavat varusteet (jotta heidän elintasonsa olisi sama kuin meidän). Ja niin se aika sitten kuluu diskoja ja kahviloita etsien, huumeita myyden ja kantaväestöä raiskaillen sekä pahoinpidellen. Eivätkä pakoloiset koskaan integroidu yhteiskuntaamme millään tavalla. Vaan ne ovat täälä levittäytymässä ja kuluttamassa meidän energiaamme sekä varojamme. Mutta vapaasti levitttäytymällä ne saavat ajan kanssa tämän maan itselleen.

   Tässä on pääjako sekä tarkoitus. Että eipä ollut Pulttiboys aikoinaan kovinkaan väärässä: Grazum saah.

 • Tapiola

  Vastaa

  Tuolla edellä joku puhui varjobudjetista. Ihan hyvä esitys. Kun ajatellaan, että kansan pitää saada toinen vaihtoehto nähtäväksi, niin ”kansa” ei helpolla näkisi Sinimustien varjobudjettia. Mikään valtamedian taho ei helpolla taida mitään julki tuoda?
  Sinimustien sivuilla tietysti, mutta miten sinne asiallisesti koronarokotettu ja maskia käyttävä tolkun suomalainen löytää, vai pelästyykö tai ahdistuu jos löytää?
  Toinen suomalainen, palkittukin matkapuhelinvalmistaja Benefon käytti 2000 luvulla mustaa pohjaa sivuillaan. Vaikka olin silloin vähän nuorempi, niin sivut olivat jotenkin luotaan työntävät. Onko Sinimustat vähän liian ehdoton siinä värin tunnustamisessa?
  Oma ymmärrys on, että valkoisella pohjalla normaali musta teksti menisi paremmin jakeluun.… kunhan nyt ensin sieltä TV:n ja valtasanomien ääreltä se asiallisesti rokotettu Ukrainaslaavaa hyperventiloiva kunnon kansalainen edes löytää sinne.

  • Ase kuin ase

   Vastaa

   Jos kuka muistaa sellaisen puolueen kuin IPU, niin se teki/piti varjobudjettia lähes koko toimintansa ajan. Vasta kun Pesonen rupesi kuuntelemaan niitä naisia ja pelkäämään niitä, puolue hajaantui/rakoili.

   Mutta siihen asti IPU:n varjobudjettia luettiin melkoisia määriä. Jopa osa kansanedustajistakin epävirallisissa keskusteluissa myönsi sen paremmuuden.

   Väittäisin että kaikki aseet tulee ottaa käyttöön.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  ukrainaan ne meidän selkänahasta revityt rahat menee. Meidät on nyt sotkettu maahanmuuttoakin syvempään suohon näillä slava hommilla. Rahat on jo menneet mutta meneekö tässä järjettömyydessä vielä henkikin? ‑se on täysin mahdollista.

 • Velka pois

  Vastaa

  ”SUOMEN EUROVELAN POIS MAKSAMINEN JA KUINKA SE TULEE TEHDÄ:

  § 1. Suomen valtio perustaa pankin (yksi konttori riittää aluksi hyvin)

  Nimi voi olla vaikkapa [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankki.

  Ja koska pankki toimii euroalueella, senkin varantovaatimus on 2%. (Ymmärtääksesi mitä varantovaatimus tarkoittaa, ole hyvä ja lue Federal Reserven julkaisema Modern Money Mechanics ‑linkki tuonnempana.)

  § 2. Suomen valtio tekee 2 miljardin tilisiirron [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankkiin. (2 miljardia on esimerkiksi 8 kuukauden polttoaineverotuotto.) Tuo summa on monistettavissa laillisesti 100 miljardiksi.

  § 3. Euroalueen käytettävissä olevaa rahoitusinstrumenttia (deposit multiplication) hyväksi käyttäen, valtion pankki luo valtion ulkomaanvelkaa vastaavan summan ’luottona’ ulkomaanvelan maksusta vastaavalle osastolle valtiokonttorissa ja siirtää rahan kyseisen osaston nimiin avatulle tilille uudessa [aseta mieleisesi nimi tähän] Pankissa.

  § 4. Kyseinen osasto tekee tilisiirron Suomen valtiota rahoittaneiden, pääasiassa ulkomaalaisten liikepankkien tileille.

  Suomen valtionvelka on tällä toimenpiteellä täysin laillisessa järjestyksessä maksettu!

  Lisäksi maksutapa on kansantalouden ja kansalaisten kannalta ensimmäistä kertaa oikeudenmukainen.

  Tämä on hyvä ennakkotoimi ennen siirtymistä asteittain valtion omaan valuuttaan, jota vain valtio voi monistaa, liike‑, investointi- ym. yksityispankkien toimiessa vain täysvarannolla.

  Markka EI ollut valtion OMA valuutta. Se oli yksityispankkien liikkeelle laskema valuutta.

  Valtion liikkeelle laskema valuutta EI OLE kommunismia. Se ei ole edes sosialismia. Thomas Jefferson, USA:n kolmas presidentti, piti sitä kansakunnan vapauden ja vaurastumisen ehdottomana edellytyksenä. Kommunismi puolestaan on kansalaisten vapauden ja vaurauden vastakohta.

  Suomea luotoilla rahoittaneet liikepankit eivät toimittaneet Suomeen 50 miljardin edestä kultaa, vaan ne toimittivat Suomen valtion tilille ”saldoa”, siis pelkkiä numeroita tietokoneen muistilla. Ja se saldo syntyi juuri samanlaisella prosessilla kuin yllä. Siis saldoa, numeroita tietokoneen muistilla ne saavat nyt takaisin – täysin laillisessa järjestyksessä. Tämä on ainoa Suomen kannalta oikeudenmukainen tapa toimia.

  Kahdesta miljardista eurosta valtio-omisteinen pankki voi luoda 2% varantovaatimuksen mukaisesti 100 miljardia euroa aivan samalla tavalla kuin yksityisomisteinen pankki.

  https://talousdemokratia.blogspot.com/2011/04/valtion-velka-pois.html

 • TT

  Vastaa

  Haittamamutuksen syitä ja ilmiöitä:

  1. USA:n ja NATO-maiden epävakautus- tai tuhokampanjat lähtömaissa.
  2. Kansainvälisten pakolaissopimusten väärinkäyttö, joka mahdollistaa valtavien laittomien siirtolaisten määrän pääsyn maahan. Käännytyksen suoraan rajalta tulisi olla mahdollista ja itsestään selvää, mutta tämä ei tunnu onnistuvan edes itärajalla. Ja vaikka se onnistuisikin itärajalla, niin se on kokonaisuuden kannalta merkityksetöntä, koska lännestä päin pakolaisia/siirtolaisia tuotetaan yhä valtavat määrät ja jopa EU:n sopimuksilla. Suomalaisilta ei kysytä mitään.
  3. Vihervasemmistolainen ’vieraanvaraisuus’-pakkohyvesignalointi, jossa kotiseutuaan puolustavista ihmisistä tehdään ”rasisteja”. Jopa oikeuslaitos on aseistettu näitä ihmisiä vastaan.
  4. Oikeistolainen sekoilu, jossa retorisesti torjutaan haittamamutusta, mutta oikeasti halutaan maahan mahdollisimman paljon potentiaalista halpatyövoimaa. Oikeiston uusin vedätys on itärajan pakolaisilla pelaaminen. Russofobian lietsontaan idästä tulevat pakolaiset kelpaavat ja ne leimataan Putinin hybridiaseiksi, kun taas lännestä tulee pelkkää ”voimavaraa ja rikkautta”.

 • Kantona kaskessa

  Vastaa

  Tstä varmasti puhutaan tuonnempana mutta tämä seuraava on hyvä alku:

  https://kanto.media/2024/04/08/operaatio-hatajarru/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi