Sinimusta Liike: Uusi korttikeräys alkanut!

Sinimusta Liike tarvitsee 5000 kannattajakorttia päästäkseen puoluerekisteriin, ja kyseisen tuen osoituksen voi kirjoittaa niin paperisessa kuin digitaalisessakin muodossa.

Aktivismi

Partisaani kiittää lukijoita kärsivällisyydestä viime viikkojen teknisten haasteiden aiheuttaman uutistauon aikana. Toimitustyö alkaa jälleen normalisoitua lomakauden kiireistä huolimatta.

- – -

Kansallisradikaali Sinimusta Liike uutisoi kesäkuun alussa uuden kannattajakorttikeräyksen alkaneen. Korttikeräyksen avulla puolue on määrä saattaa takaisin puoluerekisteriin, jotta se voi osallistua jälleen vaaleihin. Allekirjoita kannattajakortti täällä: kannattajakortti.sinimustaliike.fi! Puolue itse kirjoittaa asiasta seuraavasti:

Oikeusministeriö ilmoitti 30.5. hyväksyneensä Sinimustan Liikkeen puoluerekisterihakemuksen, jonka ansiosta liikkeemme voi jälleen aloittaa kannattajakorttikeräyksen päästäkseen rekisteröidyksi puolueeksi. Kiitämme oikeusministeriötä nopeasta toiminnasta sekä yksimielisyydestä yleisohjelmamme hyväksyttävyydestä. Päätös mahdollistaa aidon kansallisradikaalin puoluevaihtoehdon nousemisen Suomen poliittiselle kentälle, missä se tulee toimimaan jatkossakin valkoisten kantasuomalaisten edunvalvojana sekä maamme itsenäisyyden ja kansamme kulttuurin puolustajana.

Liikkeemme kuvailee yleisohjelmassaan tarkoitustaan seuraavasti: ”Sinimusta Liike on kansallismielinen puolue, joka asemoi itsensä perinteisen oikeiston ja vasemmiston yläpuolelle nostaen politiikan keskiöön suomalaisen kansakunnan, jonka se näkee olevan biologinen, historiallinen, kielellinen ja kulttuurinen kokonaisuus. Puolue pyrkii toiminnallaan varmistamaan sen, että suomalainen elinkeinoelämä, luonto, kansallisomaisuus, kulttuuri ja lainsäädäntövalta pysyvät suomalaisten käsissä, ja että tulevaisuuden suomalaiset sukupolvet voivat elää sekä ilmaista itseään vapaasti suomenkielisessä ja suomenmielisessä kotimaassa.”

Koemme, että Suomen kansaan, kieleen ja elämäntapaan kohdistuu tällä hetkellä suuria väestöllisiä, taloudellisia ja kulttuurillisia uhkia, jotka rapauttavat itsenäisen suomalaisen kansallisvaltiomme olemassaoloa. Maailmankatsomuksessamme suomalaiset edustavat orgaanista yhteisöä, jonka jäseneksi jokainen suomalainen on syntymänsä kautta liittynyt. Suomen valtio on kyseisen ryhmän edunvalvoja ja turva niin sisäisiä kuin ulkoisiakin uhkia vastaan. Suomen valtion ydintehtävä on kansallisen olemassaolomme turvaaminen nyt ja tulevaisuudessa, ja tälle päämäärälle kaikki muut politiikan osa-alueet ovat alisteisia. Suomalaisuus ei ole meille merkintä paperissa, eikä maamme olemassaolon tarkoitus ole pyörittää kansainvälistä kauppapaikkaa, johon kaikki maailman ihmiset ovat tervetulleita.

Liikkeemme hylkää ajatuksen ikuisesta talouskasvusta, ja kokee nykyisen talousjärjestelmän ja sen mahdollistaman globaalin väestönkasvun muodostavan kestämättömän rasitteen luonnon kantokyvylle. Koemme, että maailmamme on lainassa lapsiltamme, jonka vuoksi pyrimme turvaamaan sen säilymisen myös meitä seuraaville sukupolville. Olemme osa sukupolvien välistä ketjua, jossa pyrimme suojelemaan sitä, mitä edeltäjämme ovat meille omalla työllään mahdollistaneet, ja luovuttamaan viestikapulan lapsillemme, kun meistä aika jättää. Ajatus ylisukupolvisesta yhteisvastuusta asettaa kaikille nykyisille ihmisille velvollisuuksia, eikä se tunnusta itsekkään välinpitämättömyyden mahdollisuutta.

Sinimusta Liike tarvitsee 5000 kannattajakorttia päästäkseen puoluerekisteriin, ja kyseisen tuen osoituksen voi kirjoittaa niin paperisessa kuin digitaalisessakin muodossa. Liikkeemme tarvitsee myös uusia jäseniä niin perinteiseen vaalityöhön, kuin myös kasvamaan osaksi kansallismielistä yhteisöä, joka on tiiviisti osa laajempaa kansallismielistä alakulttuuria. Mikäli haluat mukaan Sinimustan Liikkeen toimintaan, liity jäseneksemme klikkaamalla tästä, ja mikäli haluat tavata liikkeemme jäseniä kasvotusten, kannattaa tutustua tapahtumakalenteriimme.

Sinimusta Liike on Suomen kansan edunvalvoja nyt ja tulevaisuudessa!

Lähde: Sinimusta Liike

Aktivismi Kannattajakortit Kansallismieliset Kotimaa Politiikka Puolueet Puoluehakemus Sinimusta Liike

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vähän jo ehdinkin ihmettelemään, että missä viipyy mainostus korttikeruusta.

  Kenelläkään ei pitäisi olla minkäänlaista syytä olla allekirjoittamatta korttia, sillä kyseessä on liike, joka ajaa aitoa muutosta tähän systeemin.
  Jokainen ”maahanmuuttokriitikko” on varmasti nähnyt kuluvan vuoden aikana, mitä se Persujen politiikka on, esimerkkejä on monella aihealueella. Pelkkää valehtelua.
  Siksi politiikan toteuttamista ei voi jättää Persujen toiminnan varaan.

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Allekirjoitettu. Mietityttää vain että onko oikeusministeriön demlalaisilla jotain uusia kierouksia mielessä tätä hanketta vastaan?

  • Ismo Meinander

   Vastaa

   Eiköhän ne rapparien vasallit pyri samaan kuin aiemminkin: ottamaan selkoa ja pitämään kirjaa siitä, ketkä äänestävät ja kannattavat ”pahiksia”. Johan HS teki asiasta ”kohu”-artikkelinkin aiemmin.

   Samalla kyse on sopeutussuunnitelmasta, jolla liike pyritään tekemään vaarattomaksi järjestelmälle ja muuntamaan se persujen tapaan vale-oppositioksi. Se on varma ettei yksikään henkilö pääse eduskuntaan tai kunnanhallitukseen ennen kuin on vaadittu ”irtiotto” tiedätte kyllä mistä ja saatu nöyrä kumarrus liberaali-demokratialle.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Mitähän peliliikkeitä nyt on tullut suoriteltua? Paistaahan tuo läpi, mutten tiedä asiasta yhtään mitään.

 • Nimetön

  Vastaa

  En tiedä, toimiiko kommenttien julkaisu, mutta kokeillaan.

  Eli SML:n tulisi nyt ehdottoman aktiivisesti pyrkiä keräämään paperikortteja Turussa ja toreilla, mikäli aikoo päästä puoluerekisteriin takaisin vielä tämän vuoden aikana, jos ja kun tähtäimessä on ensi kevään alue- ja kuntavaalit.

  Nykyisellä 8–25 nimen päivätahdilla puoluerekisteri.fi ‑palvelussa tämä ei tule mitenkään onnistumaan. Jos on rekisterissä marras-joulukuun aikana, se varmaan riittäisi siihen, että vaalityö voisi alkaa ensi vuoden alussa, mikäli alue- ja kuntavaaleihin pyritään ehdokkaita asettamaan.

  Muistetaan, miten takkuista nimien kasaan saaminen oli viimeksikin.

 • Levittäkää sanomaa

  Vastaa

  Allekirjoitin viikko sitten,olin numero 986.vähän meinaa tahti hiipua.Noin4000 vielä tarvitaan

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi