Vuokralaisia riistänyt, EKP:n ”hätärahoitusta” saanut juutalainen Citycon kasvatti johdon bonuksia koronavuonna

Samalla kun rehelliset yrittäjät kärsivät, on Citycon-imperiumi vain vahvistunut.

Sionismi

Kansallismieliset järjestivät Citycon-vastaisen tempauksen kesällä 2020.

Suomalaisyrityksiä kylmäverisesti koronasulkujen aikana riistänyt Citycon-kiinteistöjätti on päättänyt kasvattaa korkeimpien johtajiensa bonuksia. Tieto selviää yhtiön palkitsemisraportista, jonka on allekirjoittanut Cityconin palkitsemisvaliokunnan juutalainen puheenjohtaja Chaim Katzman.

Citycon on Suomen suurin kauppakeskusten omistaja ja sillä on toimintaa useissa eri Pohjoismaissa. Konsernin omistajia ovat Katzmanin, Judah Angsterin ja Ariella Zochovitzkyn kaltaiset Israelin juutalaiset finanssielitistit, joille konsernin voitot valuvat myös Suomesta.

Cityconin asiakkaita ovat muun muassa suomalaisissa kauppakeskuksissa toimivat pk-yritykset. Vuoden 2020 rajujen koronarajoitusten aikana useiden suomalaisyritysten liikevaihto katkesi käytännössä kokonaan, koska Marinin hallitus kielsi kansalaisia asioimasta julkisilla paikoilla. Hallituksen aiheuttama kriisi ajoi suuren joukon Cityconin asiakkaita maksukyvyttömyyden partaalle.

Ei armoa suomalaisyrityksille

Useat yritykset kertoivat medialle, ettei Cityconilta herunut heille sympatiaa koronasulkujen aikana. Sen sijaan globaali juutalaiskonserni alkoi uhkailla yrittäjiä ja painostaa näitä maksamaan vuokrarästit välittömästi, vaikka näiden kassat olivat tyhjät.

Pian tämän jälkeen selvisi myös, että Euroopan keskuspankki EKP oli antanut Cityconille koronan vuoksi ”hätärahoitusta”, vaikka yhtiöllä ei ollut konkurssivaaraa vahvan taseen vuoksi. Keskuspankki antoi veronmaksajien rahaa pienyrittäjiä riistävälle rikkaalle juutalaisyhtiölle samalla, kun aidosti apua tarvinneet suomalaisyritykset ajautuivat konkurssiin.

Citycon jatkoi asiakkaidensa uhkailua, vaikka juutalaisyhtiö sai siis ilmaista rahaa suoraan keskuspankilta.

Kuvakaappaus Cityconin palkitsemisraportista.

Johto rikastuu, työntekijät köyhtyvät

Cityconin palkitsemisraportista selviää, että korkeimman johdon taloudellinen asema vain parani koronavuonna 2020. Samalla kun rehelliset yrittäjät kärsivät, on Citycon-imperiumi vahvistunut. Katzman kirjoittaakin palkitsemisraportissa:

”Citycon, kuten muutkin yritykset, joutui päättyneenä vuonna kohtaamaan toimintaympäristön äkillisen muutoksen COVID-19-pandemian seurauksena. Samanaikaisesti Cityconin portfolio osoitti vahvuutensa ja vakautensa ja yhtiö pystyi toteuttamaan strategiaansa myös uudessa pandemia-ajan liiketoimintaympäristössä. – – Suoritusperusteisen palkitsemisperiaatteen mukaisesti on tärkeää palkita hyvästä suorituksesta ja yhtiön näkemyksen mukaan suoritusperusteinen palkitseminen motivoi pyrkimään entistä parempaan tulokseen.”

Toimitusjohtajan kokonaispalkkio kasvoi vuoden 2019 1 574 007 eurosta koronavuonna 2020 1 656 375 euroon. Toimitusjohtajan sijaisen palkkio puolestaan paisui samalla aikavälillä 531 972 eurosta 899 077 euroon. Oliko tämä EKP:n mielestä todella paras kohde suomalaisen yrityssektorin elvytysoperaatiolle?

On myös mielenkiintoista havaita, että johdon bonusten kasvaessa työntekijöiden palkat ovat Cityconissa laskeneet. Juutalaisyhtiön työntekijöiden keskimääräinen palkka laski 2017–2020 välisenä aikana yhteensä yli 10 000 eurolla.

Lue myös: Kansallisradikaaleilla tempaus sionistista riistoyhtiötä vastaan Espoossa

Lähteet: Citycon, Taloussanomat

Ariella Zochovitzky Chaim Katzman Citycon Globalismi Israel Johdon bonukset Judah Angster Konkurssi Koronkiskonta Kotimaa Maksukyvyttömyys Monikansalliset yhtiöt Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Taloudellinen riisto Talous Yhteiskunta Yrittäjyys Yritysvastuu

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Olli

  Vastaa

  ”Valittu kansa” osaa täyttää omat taskunsa.

 • Suurennuslasin alle

  Vastaa

  Partisaanilta hyvää työtä.

  Tämä yritys on otettava erityisseurantaan. On sellainen tuntuma että kyseinen kiinteistöyhtiö tekee muutakin varsinaisen yritystoiminnan ohella. Ettei vaan olisi kyse siitä mistä Supo varoitti. 

  Cityconin logo kaipaisi varmasti käsittelyä joka paremmin toisi kiinteistöyhtiön todelliset kasvot esille.

 • NS

  Vastaa

  Juutalainen BlackRock kasvatti Citycon Oyj omistustaan 313,10% elokuussa 2021

  https://fintel.io/so/fi/cty1s/blackrock

 • Vitt...Stadilainen

  Vastaa

  On alusta asti huvittanut tuon lafkan nimi, Citycon 🙂

  Wikipedia: ”(Confidence trick), also known as _con_, scam, or flim flam; con is also a person who perpetrates a confidence trick…”

  Kaupunkihuijari? 🙂

 • Nimetön

  Vastaa

  Tämä on jälleen yksi niistä syistä, minkä takia peruskansalaisen tulisi opiskella vapaa-ajallaan sijoittamista ja siihen liittyviä asioita. Pistäkää rahanne sinne, missä valtaa haluatte. Yks kaveri ei paljoa saa aikaan markkinoilla, mutta kasa saa. Rahat yhtiöön ja yhtiökokouksissa suu auki, ni rupeaa tapahtumaan. 

  Mutta ei. ”Liian vaikeeta, en tajuu, ei köyhä voi sijottaa, ne panee huumeita hampurilaisiin että porukka ei osaa laskea, elämäm_kolu ei opettanu” jne..

  GOOGLE AUKI JA OPISKELEMAAN!

  • KokenutMies

   Vastaa

   Sijoitusmarkkinat ovat juutalaisten hallinnassa ja sen vallan kasvattaminen omalla panoksella, sekä sitoo sinut yhteismaailmalliseen siionisti agendaan, että nostaa heidän merkitystä enitisestään. Valkoisilla pitäisi olla oma rahoitusjärjestelmä, jossa he ovat itse johdossa. Rahoitusjärjestelmä, josta on karsittu pahin keinottelu ja pelaaminen. Osake ym. markkinat ovat ahneutta, joka ei luontaisesti kuulu valkoisen rodun ominaisuuksiin.

   • Nimetön

    Vastaa

    Pari juttua tuohon vastaukseen:

    1) Lääkkeet.
    2) Haihattelu ei nosta tämän maan kansalaisia, vaan sopeutuminen maailmaan.
    3) Money talks. Opettele käyttämään sitä, tai opettele olemaan ilman.

 • Nimetön

  Vastaa

  Citycon. Con = convict eli vankeuteen tuomittu rikollinen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi