Yritysjohtajien kulttuurimarxismia vastustavaa kampanjaa syytetään ”antisemitismistä”

Kansalaisaktivismi on jo nyt aiheuttanut BlackRockille ennenäkemättömän pr-kriisin, sillä yhtiö on joutunut niin liittovaltio- kuin myös osavaltiotasolla useiden monopolivastaisten viranomaistutkintojen kohteeksi.

Talous

Larry Fink.

The Washington Post ‑sanomalehti (WP) vihjaa, että yritysmaailmaan kulttuurimarxismia levittävän ESG-liikkeen kritisointi on alkanut saada entistä antisemitistisempiä eli juutalaisvastaisempia sävyjä. WP:n mukaan ”woken vastainen liike” on ottanut erityiseksi maalitaulukseen globaalia BlackRock-megarahastoa johtavan juutalaisen Larry Finkin. Yhdysvalloissa perustettu BlackRock on maailman suurin sijoitusrahasto.

Fink hallitsee BlackRockin kautta 9 000 miljardin dollarin arvosta sijoituspääomaa, jonka avulla juutalainen on pyrkinyt painostamaan suuryrityksiä ajamaan avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa, sateenkaariaatetta ja ilmastokommunismia. Mikäli yritykset eivät tottele Finkin sanaa, voidaan niiden rahahanat sulkea, mikä merkitsee usein kohtalokasta iskua yritysten kilpailukyvylle markkinoilla.

”BlackRockin miljardöörijohtajalla [Finkillä] on täysin ennennäkemätöntä vaikutusvaltaa suhteessa maailmantalouden suurimpiin yhtiöihin – ja tätä valtaa hän on myös hyödyntänyt,” WP summaa. Yritysten ohella BlackRock korruptoi myös johtavia poliitikkoja, joiden kampanjoita se on puoluekantaan katsomatta rahoittanut miljoonilla dollareilla.

WP kirjoittaa, että viime aikoina Finkin kiristyksen uhreiksi joutuneet yrittäjät ovat alkaneet kuitenkin järjestäytyä American Legislative Exchange Councilin kaltaisten yhdistysten nimissä. ”Woken vastaiseen” yrittäjärintamaan kuuluvat kansalaiset pyrkivät joukkovoiman avulla kaventamaan BlackRockin poliittista vaikutusvaltaa, WP taustoittaa.

Kansalaisvaikuttaminen kantaa hedelmää

WP:n mukaan vastakkainasettelun kärjistyminen ja yrittäjien järjestäytyminen on johtanut siihen, ettei Fink levitä poliittista propagandaansa yhtä äänekkäästi kuin aiempina vuosina. BlackRock on joutunut omaksumaan varovaisemman kannan vaatiessaan yrityksiltä investointeja esimerkiksi ilmastokommunistisiin hankkeisiin.

ESG:stä ja ”woke-yrityksistä” on lehden mukaan muodostumassa yksiä tärkeimmistä vaalivuoden 2024 kampanjateemoista. Yhä useampi kansalainen on kyllästynyt esimerkiksi mediayhtiöihin, jotka syöttävät transu- ja rodunsekoituspropagandaa pienille lapsille, minkä vuoksi ESG:n vastaisille ehdokkaille on kasvavaa tilausta. Muun muassa ESG-vastainen kansalaisjärjestö Consumers’ Research on huomannut tämän ja käyttänyt jo yli 4 miljoonaa dollaria BlackRock-vastaiseen poliittiseen kampanjointiin.

WP:n mukaan Fink-vastaiset kampanjat ovat jatkoa aiemmille vastaaville hankkeille, jotka ovat niin ikään kohdistuneet Amerikassa toimiviin kulttuurimarxistimiljardööreihin, George Sorosiin ja Mike Bloombergiin. ”Finkin tavoin hekin ovat juutalaisia,” WP toteaa. Lehti vaati Consumers’ Researchin johtoa jopa kommentoimaan antisemitismisyytöksiä, mutta järjestö totesi niiden olevan vailla pohjaa.

Lehden mukaan kansalaisaktivismi on jo nyt aiheuttanut Finkille ”ennenäkemättömän pr-kriisin, sillä BlackRock on joutunut niin liittovaltio- kuin myös osavaltiotasolla useiden monopolivastaisten viranomaistutkintojen kohteeksi, minkä lisäksi republikaanivoittoiset osavaltiot ovat ilmoittaneet irtautuvansa mahdollisimman tehokkaasti BlackRockin palveluista”. Tähän mennessä konservatiiviset osavaltiot ovat vetäneet noin 4 miljardia dollaria pois BlackRock-rahastoista.

Lähde: The Washington Post

Antisemitismi BlackRock ESG Finanssiala Finanssikeinottelu George Soros Homolobby Ilmastohysteria Ilmastokommunismi Ilmastonmuutos Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Korruptio Kulttuurimarxismi Lahjonta Larry Fink Michael Bloomberg Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Snif

  Vastaa

  Näyttääkin kävelevältä kullinnupilta kuten joka jutku.

 • -745-

  Vastaa

  Se on mielenkiintoista kun juutalaista omistajuutta ja johtajuutta pankkiirien ja suurpääoman keskuudessa ei tuoda esille sitä vastustavissa liikkeissä, koska: a) sensuuri, ei edes voisi b) melkein kaikki ns. vastavoimista ovat edelleen puoliunisia goyimeita jotka itsekin uskovat suurimpaan osaan juutalaisten uhrinarratiiveja. 

  Washington Post tyypillisenä MSM mediana gaslightaa tietenkin uhritarinoita, mutta tuolla tavoin Washington Post tarinalle käänteisesti paljastaakin juutalaisten olevan kulttuurisodankäynnin primus motorit ja sotien alottajiksi&rahottajiksi ESG luottokiristyksen kautta ja monella muulla tavoin.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaista Ylivaltaa.

  Rikkaimmilla juutalaisilla omaisuus lasketaan jo SADOISSATUHANSISSA MILJARDEISSA. Jos niitä joku pääsisi laskemaan, tietenkin, mutta kukaanhan ei sitä pääse tekemään.

  Iso kuva on kuitenkin selkeä – ja täysin, totaalisen, kiistämätön.

  Juutalainen Ylivalta näkyy kaikissa Valkoisissa maissa. Mitä näette, jos maltatte, ihan rauhassa, hätiköimättä, katsoa ympärillenne? Minäpä, swidu, kerron.

  Poltetut, tuhotut maat. Köyhät, velkaantuneet maat. Kansat, jotka on ajettu ahdinkoon omissa maissaan. Hyvinvointi, joka on hävitetty, tuhottu, kerrassaan tuhottu.

  Kuka pitää hovia? Kuka on rikastunut? Vastaus: Juutalainen Ylivalta. Tämä on päivänselvää, siinä ei ole minkäänlaista salaliittoa, se on avoin, transparentti fakta. Juutalainen Ylivalta on rikastunut samalla, kun Valkoiset Kansat ja Valkoiset Maat on tuhottu, ja ajettu umpikujaan, ahdinkoon. 

  Kuvassa oleva Juutalaisen Ylivallan yksi suuri tähti on vain yksi niistä lukemattomista miljardööreistä, jotka nyt meitä pilkkanaan pitävät.

  Meidän Valkoisten maissa, josta rikkaudet on ryöstetty, mikään ei enää toimi, mikään ei ole enää hyvin. Terveydenhoitoon ei ole varaa, koulutuksen ei ole varaa. Maanpuolustus on ulkoistettu Juutalaisen Ylivallan neekeriarmeijalle ja ydinaseille.

  Lapsemme elävät sukupuolielinten silpomisaikaa. Sanat äiti, isä, mies, nainen, tyttö, poika ovat kiellettyjä. Partaiset äijät sanovat olevansa naisia ja tulevat lukemaan lapsillemme anaaliyhdynnöistä. Disney on nykyään anaaliyhdyntämedia.

  Kaikkiin Valkoisiin Maihin ajetaan Juutalaisen Ylivallan rahoilla ja painostuksella miljoonia ja taas miljoonia Kolmannen Maailman Perseenreikiä, jotta meillä ei olisi pieneintäkään mahdollisuutta nousta tästä Helvetistä.

  Juutalaisen Ylivallan Läntinen Johtaja on dementikko ja paskahousu, joka tuskin pysyy pystyssä saatikka kykenisi lauseita muodostamaan. Hänen poikansa on Suoraan Helvetistä, ottakaa selvää, minkälainen ”Perhe” johtaa Länttä. Kammottava kuvio suoraan Juutalaisen Ylivallan Helvetistä.

  Kaikkialla Valkoiset Naiset ja Tytöt elävät pelossa, koska ennen niin turvalliset Valkoiset Maat ovat Juutalaisen Ylivallan voimin muutettu perversseiksi Helveteiksi, joissa pedofiilit, transut, ja Kolmannen Maailman Perseenreiät saavat tehdä mitä vain, koska Juutalainen Ylivalta suojelee aina sitä, joka Valkoisia vainoaa.

  Tässä me olemme, Veljet ja Siskot. Mitä me teemme asialle?

 • TT

  Vastaa

  ESG on juutalaisen ”maailmanparantamisen” yksi malliesimerkki. Rahalla, yrityksiin ja järjestöihin suunnatulla propagandalla ja aivopesulla saadaan laumat toimimaan omaa kulttuuriaan ja rotuaan vastaan. ESG menee askelta pidemmälle kuin perinteinen, esimerkiksi YK:n harjoittama valistus- ja suositustyö. ESG:llä hyökätään suoraan yritysten tai järjestöjen rahoitukseen. Jos joku ei taivu kulttuurimarxismiin vapaaehtoisesti, hänet kiristetään siihen. Woke-hulluuden myötä moni länsimainen brändi tai yritys ajetaan alas: erityisesti kaupallisesti virittynyt amerikkalainen kulttuuri menettää näin ominaislaatuaan. Näin tuhotaan ei-juutalaisten luomuksia ja työtä. Toisten alasajon ja omien ylivertaisten omaisuuserien keräämisen myötä tietyt juutalaiset varmistavat oman ylivaltansa siinäkin tapauksessa, että valkoiset kansat alkavat laajamittaisesti tiedostaa heihin kohdistettavan tihutyön. Tällaista oivaltamista ei ole kuitenkaan näköpiirissä eikä useimpien aivopesua ”suvakiksi” pystytä parantamaan. Kyseessä on kuin parantumaton aivosairaus, mikä oirehtii oman kulttuurin, kulttuuriperimän ja rodun halveksuntana. Joku on keksinyt tälle sairaudelle nimenkin, esimerkiksi ’oikofobia’.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Antisemitismin määritelmä oli joskus kauan sitten niin, että antisemitisti oli ihminen, joka ei pitänyt juutalaisista.

  Nyt, Juutalaisen Ylivallan alla määritelmä on, että antisemitisti on ihminen, josta juutalaiset eivät pidä. 

  Aivan kohta kaikki ihmiset, joista juutalaiset eivät pida, määritellään rikollisiksi. Tai monella tavalla asiahan on jo näin.

  Suvakki on yksinkertaisesti aivopesty pässinpää. Suvakilla on vielä toivoa. Paljon pahempi on klassinen Juutalaisten Huora. Voi aivan hyvin sanoa, että 99,99 % kaikista Valkoisten Maiden päättäjistä kuuluu tähän ryhmään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi