Juutalainen finanssielitisti: Ukrainan sota vauhdittaa siirtymää digitaaliseen keskuspankkivaluuttaan

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty EKP:hen.

Talous

Juutalainen Laurence D. Fink on Yhdysvalloissa asuva BlackRockin miljardööritoimitusjohtaja.

Juutalainen finanssielitisti ja raskaan sarjan poliittinen lobbari Larry Fink toteaa, että Ukrainan sota edistää useita hänelle tärkeitä yhteiskunnallisia hankkeita. Fink johtaa finanssitalo BlackRockia, joka hallinnoi 10 000 miljardin dollarin pääomaa ja jota on kutsuttu ”Yhdysvaltojen neljänneksi valtiomahdiksi”.

Fink totesi hiljattain, että Ukrainan konfliktilla on ”potentiaali vauhdittaa digitaalisten valuuttojen käyttöönottoa, sillä sota pakottaa valtiot uudelleenarvioimaan suhteensa eri valuuttoihin”. Hänen mukaansa tämä on erittäin toivottavaa, koska viranomaisten on helpompi valvoa digitaalisen valuutan käyttöä kuin perinteisen valuutan liikkeitä.

Kannanotossaan Fink viittasi nimenomaisesti digitaalisiin keskuspankkivaluuttoihin eikä suosittuihin kryptovaluuttoihin, kuten Bitcoiniin tai Moneroon. Keskuspankit ovat suhtautuneet torjuvasti Bitcoinin kaltaisiin itsenäisiin virtuaalivaluuttoihin juuri siksi, ettei valtiovalta ole kyennyt manipuloimaan niitä poliittisesti. Finkin kannattama digitaalinen keskuspankkivaluutta sen sijaan on tiukassa poliittisessa ohjauksessa.

Myös EKP valmistelee digivaluuttaan siirtymistä

Euroopan keskuspankin (EKP) juutalainen johtaja Christine Lagarde ilmoitti 2020, että pankki on ryhtynyt tutkimaan digitaalisen valuutan käyttöönottoa. Esimerkiksi Financial Times (FT) on kuitenkin varoittanut, että keskitetty digitaalivaluutta voi asiantuntijoiden mukaan ”luoda voimakkaita uusia työkaluja kansalaisten kontrolloimiseksi sekä taloudelliseksi painostamiseksi”.

Digivaluuttaan siirtyneessä yhteiskunnassa EU-virkamiehet voivat seurata ilman välikäsiä kaikkien kansalaisten rahaliikennettä, sillä käteisestä on luovuttu ja kaikki tilit on siirretty EKP:hen.

FT:n mukaan valtiollinen keskitetty digitaalivaluuttajärjestelmä voi johtaa siihen, että keskuspankki alkaa käyttää keräämäänsä dataa kansalaisten vapauksia vastaan. Malli tarjoaisi ”ennennäkemättömät edellytykset kansalaisten massavalvontaan”.

Lähde: Zero Hedge

BlackRock Christine Lagarde Digitaalinen valuutta Digitaalivaluutta Euroopan keskuspankki Euroopan unioni Juutalainen lobby Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Larry Fink Poliittiset viholliset Sionismi Talous Vakoilu Valvonta Valvontakapitalismi Yhteiskunta Yksityisyydensuoja Yksityisyys

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • EV

  Vastaa

  Paitsi että kyseinen sota on saanut ainakin täällä Suomessa ihmiset nostamaan käteistä rahaa entistä enemmän.

  • Kansan yhtenäisyys

   Vastaa

   Ja sitä pitäisi nostaa yhä enenevässä määrin lisää. Se käteinen raha mahdollistaa kaikkea sellasista mitä esim. toisten lompakolla elänyt Osmo Soininvaara inhoaa. Ja sillä käteisellä tehdystä kaupasta ei mene pennin jeniä NATO-maksuihin eikä EU-edustajien palkkoihin. 

   Suomalaisten pitää vain oppia olemaan juoninpia. Eikä aina ajatella vain sitä omaa napaa. Vain siten vimme voittaa globalistit.

 • ms

  Vastaa

  Taas askel kohti Neuvostoliitto 2.0. EKP muuttuu Gospankiksi.

 • TT

  Vastaa

  Juutalaiset oligarkit sekä idässä että lännessä ovat ostaneet, kiristäneet tai aivopesseet (WEF) poliitikot omiin taskuihinsa ja sen vuoksi ovat nyt innokkaita lisäämään virkavallan keinoja kansalaisten ohjailuun ja valvontaan. NWO-kommunistit sortavat kansalaisia pankkien kautta jo nyt, mutta homma tehostuu digitalisoinnin myötä. Myös ilmastokusetus toimii järjestelmän verukkeena. On muka valvottava kansalaisten hiilijalanjälkeä. Digitaalista ohjelmoitavaan keskuspankkirahaa voi pitää juutalaisen maailmanvalloituksen päätepisteenä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kuvassa Sionistidemoni.

  Kunpa joku viimeinkin keksisi sen ns. lopullisen ratkaisun… Elämä tällaisten paskojen maailmassa on mahdotonta.

  Nykyajan kuva: Kaikenlaiset pikkupaskat kulkevat näiden perässä silmät loistaen ja käsi ojossa ”rahan, viran tai medianäkyvyyden” toivossa. Marinit, trudeaut, macronit, kaikki pikkupaskat. Ja omassa maassa joka helkkarin puolueen johtohenkilöt suutelevat tuollaisen demonin sontaa jonakin ihmeellisenä viisautena.

  Olisi jo aika. Tulkoon jo viimeinkin se mies/nainen, joka johtaa meidät ulos tästä helvetin painajaisesta. Ihan kohta maailmanlaajuinen ydinsotakin on parempi vaihtoehto kuin nähdä noita kuvottavia sionisteja miljardeineen. Prkl.

 • Sakke

  Vastaa

  69 vuotias sionisti.

  Mieltä lämmittää ettei hän tule koskaan näkemään juoniensa toteutumista.

 • LKL

  Vastaa

  Joku kommentoi toisaalle Saksan (ja Euroopan) riippuvuutta venäläisestä kaasusta näin:

  ”tämä on just sitä kun eurooppa lähti sarjatulella pakoitehyökkäyksen usan käskystä ja kulutti panokset loppuun eikä venäjä vastannut tuleen

  paukkuja ei euroopalla enää ole mutta venäjä alkaa tähtäilemään mihin suuntaan ruvetaan tulittamaan
  kun ammuksia on kasapäin joita voisi käyttää

  maallikon perspektiivistä koko euroopan touhu on ollut täysin käsittämätöntä tunnekuohun ja hysterian vallassa tehtyjä päätöksiä joissa mitkään realiteetit eivät saaneet sijaa

  euroopalla näyttää olevan edessä nöyrtyminen tai kaatuminen tässä talous sodassa ja vakavat vammat voi kuka tahansa ennustaa

  tuon kommentin lausumiseen ei tarvitse minkään kaltaista ”asiantuntija” titteliä”

  Eihän tätä missään nimessä ole tunnekuohujen vallassa tehty, sillä päätöksiä (Luojan kiitos?) eivät tee meidän pellet Arkadianmäellä eivätkä edes Brysselissä (MEPit, komissaarit), vaan aivan muu porukka. Eli tämä on tarkkaan suunniteltua ja etenee käsikirjoitukseen mukaan. Sattumille ei teoriassa ole sijaa, mutta niitä toki aina ilmaantuu. Ihan samalla tavalla vaikkapa pörssikurssit eivät ole mikään itsekseen seilaava ilmiö, vaan tarkasti (medialla, politiikalla jne.) ohjattu bisnes. Katsotaan nyt mikä tässä on lopputulema: NATO ja sota vaiko se iso romahdus; nollaus.

 • Salomon

  Vastaa

  Ompas ihan Robert Duvallin näköne vesseli, mutta näyttelijöitä ja koomikkojahan tuo porukka on. Kirves silmien väliin, yksi ongelma vähemmin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi