Opiskelija, joka lähetettiin kotiin ”homoseksuaalisuus on synti” ‑paidan takia, sai korvauksia koululta

Vaikka Penkoski sai maksun osana sovittelua, tapahtui se "ilman, että mikään osapuoli tai sen edustajat tai työntekijät tunnustavat tehneensä väärin."

Rappiokulttuuri

Yli kolme vuotta sen jälkeen, kun opiskelija lähetettiin kotiin koulusta paita päällään, jossa luki ”homoseksuaalisuus on syntiä”, perheen oikeustaistelu koulupiiriä vastaan on päättynyt. Nyt jo aikuinen entinen opiskelija on saanut rahallisen korvauksen osana sovittelua.

Sovittelusopimuksessa, joka tehtiin marraskuussa, paikallinen koululautakunta Tennesseessä suostui maksamaan 101 dollaria Brielle Penkoskille kolme vuotta sen jälkeen, kun hänet oli lähetetty kotiin Livingston Academyn julkisesta lukiosta paidan takia.

Koululautakunta maksaa myös kantajan asianajajan palkkiot ja kulut. Penkoski oli alaikäinen, kun oikeusjuttu nostettiin ensimmäisen kerran vuonna 2020. Vaikka Penkoski sai maksun osana sovittelua, tapahtui se ”ilman, että mikään osapuoli tai sen edustajat tai työntekijät tunnustavat tehneensä väärin.”

Koulujen otettava sananvapaus tosissaan

Lausunnossaan medialle oppilaan isä Rich Penkoski sanoi, että on yleistä, että osapuoli, joka päättää sovitella, ei myönnä väärinkäytöstä paperilla. ”Monet eivät ymmärrä tätä, mutta kun on kyse kansalaisoikeusjutuista… on tämä käsitys, että saamme paljon rahaa näistä asioista. No, se ei ole totta. Useimmiten se on dollari”, hän sanoi.

”Mutta Brielle sai 100 dollaria, mikä on paljon, paljon enemmän kuin luulimme hänen saavan joka tapauksessa tästä,” hän lisäsi. ”Toinen osa tästä on, että kaikki opettajat, ainakin vuodesta 2020, saivat käskyn aloittaa ottamaan Yhdysvaltain perustuslain ensimmäisen lisäyksen kursseja, se oli yksi asioista, joita vaadin.”

Penkoski kertoi medialle, että hänen tyttärensä kieltäydyttyä vaihtammasta paitaa, tämä lähetettiin kotiin koulusta. Hän sanoi, että tuolloinen rehtori perusteli vaatimusta poistaa tyttärensä paita sillä, että vaatteessa oli ”seksuaalinen viittaus”.

Penkoski uskoi, että koulupiirillä oli kaksoisstandardi siinä, mitä pidetään ”seksuaalisena viittauksena”, koska yhdellä Briellen opettajista oli näkyvillä LGBT-yhteisön tukitarra luokkahuoneessaan, jossa oli esillä sateenkaarivärit.

Lähde: Christian Post

Homolobby Kulttuurimarxismi Rappiokulttuuri Yhdysvallat Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Have blue

  Vastaa

  kyllä mäki laittaisin kotiin jos tulee hiekkaneekeriuskontoa kannattavan paidan kanssa kouluun.

  • Kale

   Vastaa

   Tämä! Kyllä riimuparta on paras ja šamanismi! Viikingit tutkivat mestoja ja tekivät innovaatiota, suomalainen joi poronkusta ja näki pikku-ukkoja.

 • Olivia

  Vastaa

  Jos musulmaani ois menny vastaavassa paidassa kouluun nii vihervasemmisto olisi ollu hiljaa eikä musua ois takasi lähetetty himaan..

 • Loppu on lähellä

  Vastaa

  Suomessa ei saa koulusta monoa vaikka mitä tekisi. Joka päivä joku heiluu aseen tai puukon kanssa. Huumekauppa ja poliisit on yläasteilla arkipäivää yläasteilla.

  Rikospoliisin päällikkö: Helsingin pahimmat ryöstäjät vain 13–14-vuotiaita – ”On saatava suljetut laitokset.” Tuollaista uutisissa. Vai olisiko ratkaisu sittenkin oikeasti tarttua ongelmaan: ketkä näitä pikkudiilereitä ja katujengiläisiä ovat? Miksi tämä homma on räjähtänyt käsiin viimeisen 30 vuoden aikana hurjasti kiihtyvällä tahdilla? Olisiko korrelaatiota erään toisen hurjana nousevan käyrän kanssa? Pakko oli antaa pieni vihje, kun tiedän poliisin näitä kuitenkin kyttäävän koppalaki hiestä nihkeänä. Saa ottaa onkeeen! PS:n Mauri Peltokangaskin sanoi samaa järkeä käyttäen, että kaikki Venäjän lähettämät rajanylittäjät on otettava talteen Suomeen. Siis talteen Suomeen. Kaikille kansanedustajille höyryävän kuuma vinkki täältä: mitä jos laitettaisiin OIKEASTI se raja kiinni, eikä otettaisi ketään tänne? Hä, mitä sanotte? Eikös ollutkin villi ja kreisi idea! Pyydän anteeksi, jos oli vihapuhetta, mutta en halua nyt enkä koskaan Suomeen mitään ylimääräistä porukkaa mistään suunnasta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi