Yle Watch: Globohomon syleilyssä olevat perussionistit lopettivat Sinimustan Liikkeen puoluestatuksen

"Länsimaailman umpikujaa tarkastellessa tulee väkisinkin mieleen, että petollisen eliittikerroksen aikaansaamaa sotkua tullaan tuskin ratkaisemaan korruptoituneen demokratian keinoin."

Politiikka

Suuret printtimediat Helsingin Sanomat ja Iltalehti kertoivat Korkeimman hallinto-oikeuden (KHO) julkaisseen tänään päätöksen, jossa hyväksytään oikeusministeriön vaatimus Sinimustan liikkeen (SML) puoluestatuksen purkamisesta. Hallituksen äänitorvena toimiva verorahoitteinen Yle on toistaiseksi vaiennut päätöksestä kokonaan. Helsingin Sanomien mukaan KHO:n päätös perustui Sinimustan liikkeen erehdyttämistarkoitukseen, koska puolueen yleisohjelmaa oli muutettu hyväksyttävään muotoon vasta rekisteröintivaiheessa. KHO perusteli purkupäätöstään erehdyksellä ja sillä, että ”yleinen etu vaati päätöksen purkamista”.

Hupaisaa demokratialiveilyä todistavan oikeusfarssin suurin harhaanjohtaja on perustuslakimädättäjien ja ihmisoikeusjuristien korruptoima oikeusministeriö, joka ei alunperinkään halunnut saada SML:lle virallisen puolueen asemaa. Aidossa demokratiassa mikä tahansa puolue voi vaatia muutoksia vallitsevaan perustuslakiin, mutta tämä oikeus evättiin SML:tä, joka joutui muuttamaan ohjelmaansa päästääkseen puoluerekisteriin kesällä 2022. Oikeusministeriön silloisessa ohjeistuksessa SML:n ohjelman pitäisi vastata länsimaisen demokratian hyväksymien puolueiden liberaalidemokraattista mallia, jotta se voitaisiin hyväksyä yhdeksi samanlaiseksi puolueeksi muiden joukkoon. 

Sanna Marinin hallituskauden lopulla oikeusministeriö päätti panna alulle SML:n puoluestatuksen purkamisprosessin, jonka saattoi nyt päättäväisesti loppuun perussuomalaisten oikeusministeri Leena Meri. Sekä Marinin kauden oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (rkp) että nykyistä pestiä hoitava Leena Meri ovat perustelleet purkuprosessia sillä, että puolueen tavoitteet eivät ole yhteensopivia perus- ja ihmisoikeuksien eivätkä ”demokraattisten periaatteiden” kanssa. KHO yhtyi tähän näkemykseen lisäten, että puolueen tavoitteet kohdistuvat etenkin Suomessa asuviin ulkomaalaistaustaisiin henkilöihin. 

Tällaisella lakijargonilla on haluttu peittää se tosiasia, että ylikansallisiin intresseihin sitoutuneessa virallisessa Suomessa mikään organisaatio saati puolue ei saa puolustaa ylivoimaisena enemmistönä olevan alkuperäisväestön oikeutta itsesäilytykseen. Kyse ei ole muusta kuin demokratuurista, aikamme totalitarismista, jota normikansalaisen ei haluta edes huomaavan. KHO:n purkamispäätöksen myötä Nato-Suomen demokratian tila on jopa huonompi kuin pahamaineisella 1970-luvulla: silloin sentään perustuslakia avoimella vallankumouksellisuudellaan muuttamaan pyrkinyt SKP sai virallisen puolueen aseman, se saattoi SKDL:n vaaliliitossa osallistua vaaleihin ja saada kansanedustajia.

Entistä enemmän Euroopan Unioniin ja anglosionistien atlanttiseen koalitioon sitoutunut poliittinen valtakerroksemme noudattaa politiikkaa, jonka tarkoitus on nitistää alkuunsa kaikki kansasta nouseva aito vastarinta. Tämä puolestaan palvelee Globohomon (globalistien ajama homogenisaatio eli yhdenmukaistaminen) huipulla olevan Kansainvälisen järjestelypankin BIS:in ja sille alisteisten keskuspankkien ylläpitämää maailmanjärjestystä, joka perustuu tyhjästä luotuun rahaan ja korko-orjuuteen. Kaikki maailmassa ilmenevät suuret ongelmat seuraavat pitkälti tästä.

Tälle Moolokille eivät ole alistuneet ainoastaan maamme perinteiset valtapuolueet vaan myös protestipuolueena esiintyvä Perussuomalaiset. Ei ole sattumaa että juuri tämä valeoppositio on hallitukseen päästyään ajanut sen aitona kilpailijana pidetyn SML:n kieltämistä. Perussuomalaiset ovat sitotuneet myös hallituksen ”rasismin vastaisuuden” nimellä kulkevaan suomalaisvihamieliseen ohjelmaan kuin myös lakialoitteeseen, joka kieltäisi holokaustin vapaan tutkimisen ja kriminalisoisi ikivanhan svastika-tunnuksen. Tällaisen politiikan vuoksi Perussuomalaisten olisi syytä vaihtaa nimekseen osuvampi Perussionistinen puolue.

KHO:n päätös tuli vain päivää ennen kuin puolueiden pitää päättää eurovaalien ehdokaslistoista. Luonnollisestikaan rekisteröidyksi yhdistykseksi tiputettu SML ei voi ilman puoluestatusta osallistua vaaleihin. Purkamispäätöksen ajankohdan valitsemisella vihamielinen järjestelmä halusi varmistaa, ettei aito oppositio voi käydä vaalikampanjaa ja osallistua julkiseen debattiin. Vaikka SML kannattaakin Ukrainan tukemista, on sen kielteinen Nato-kanta kuin yhdestä puusta veistetyille muille puolueille kiusallinen, varsinkin kun ne eivät ole tottuneet käymään aiheesta avointa väittelyä.

Samoin kuin Pohjoisen Vastarintaliikkeen kieltopäätöksessä myös KHO:n ratkaisu SML:n puoluestatuksesta kertoo globalistista eliittiämme jäytävästä pelosta kohdata haastajat. Ylimitoitetut hysteeriset reaktiot ovat merkki siitä, että poliittinen nomenklatuura on valmis kaikkiin keinoihin, joilla tulevaisuuden potentiaaliset poliittiset vastustajat saadaan eliminoitua jo etukäteen. Samalla manageriaalinen luokka tulee tunnustaneeksi, kuinka hataralla pohjalla heidän suomalaisvihamielisyyteen perustuva poliittinen legitimiteettinsä on. Alitajunnassa kummittelee selvästi pelko kansan rankaisevasta kädestä.

Länsimaailman umpikujaa tarkastellessa tulee väkisinkin mieleen, että petollisen eliittikerroksen aikaansaamaa sotkua tullaan tuskin ratkaisemaan korruptoituneen demokratian keinoin. Siksi jopa radikaalina pidetyn SML:n tavoitteet demokratian puitteissa näyttävät taistelulta tuulimyllyjä vastaan. Ensinnäkin perinpohjaiset muutokset yksittäisessä kansallisvaltiossa jäävät muun maailman painostuksen (”ihmisoikeudet”) vuoksi väistämättä puolitiehen. Toisekseen koko kansallisvaltion käsite nykymuodossaan on epäajanmukainen, koska kohta ei löydy enää edes etnisesti yhtenäistä kansaa, joka puhaltaisi yhteen hiileen. Kolmanneksi, kansakunnat on sidottu poliittisesti ylikansallisiin organisaatiohin siinä määrin, etteivät ne voi juuri missään toteuttaa omaa politiikkaansa. 

Tästä ei vielä seuraa, että globalistien valmistelema yhdenmukaistava kansojen orjuuttaminen pääsisi voitolle. Kansoistaan eristäytyneen globalistieliitin ongelmana on se, että heitä on vähän ja meitä paljon. Mikäli sivilisaatiotasolla enemmistönä olevat kansalaiset kykenisivät edes kerran joukolla uhmaamaan eliitin ylläpitämää mätää moraalijärjestelmää, se luikkisi pakoon kuin Romanian kommunistijohtaja  Nicolae Ceaușescu joulunpyhinä 1989. Eikä silloin tuomiolle aseteta vain näkyviä marionettaja vaan myös BIS:in ja keskuspankkien harmaat eminenssit tultaisiin savustamaan koloistaan. Tähän suureen unelmaan päästään vain yrityksen ja erehdyksen kautta, jonka vuoksi myös Suomen kaltaisessa pikkuvaltiossa SML:n projekti on syytä katsoa loppuun asti.

Ellei tätä maaimanvallan hierarkiaa tunnista, kaikki poliittis-taloudellinen kritiikki ja vastarinta on turhaa (klikkaa kuvaa suuremmaksi).

Lähde: Yle Watch

Aktivismi Globalismi Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Perussuomalaiset Poliittinen vaino Politiikka Sinimusta Liike Sionismi Yle Watch

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • WEF-hörhöt

  Vastaa

  No niin, tämä video sopii tähän osastoon kuin nenä päähän. Kaverin video on kohta kaksi vuotta vanha mutta aina ajankohtainen. Ja jos jättää pois sen ”talousrmahduksen” mistä aina toitotetaan, niin videossa on asiaa:

  https://rumble.com/v1mmgzs-wef-wants-to-eat-you-for-lunch.html

  Tästä on hyvä lähteä rakentamaan valkoista Suomea.

 • Juha

  Vastaa

  Käsittämätöntä miten tyhmät hölmöläiset menevät tähän samaan kusetukseen uudestaan ja uudestaan globalistien apupuolue pystyy valeisänmaallisuudellaan kusettamaan näiltä hyödyllisiltä idiooteilta rahat ja omaisuuden. ALV ylös ja eläkkeet alas.. siinä teille pähkinä mitä purra. Mestarinne kusee teitä taas linssiin.. ja hetken kuluttua toiseen silmään kun ei nämä koskaan opi.m

 • Kosto, tilanne tasoihin

  Vastaa

  Mielestäni Sinimustan kannattaisi tasoittaa tilanne 1–1, ja vaatia että Stubin presidenttiys lakkautetaan kantelemalla siitä Oikeuskanslerille. Samalla Sinimusta voisi valita itselleen presidenttiehdokkaan tuleviin vaaleihin.

  Suomen presidentinvaalit oli selvästi laittomat.

  Korkeimman hallinto-oikeuden ennakkopäätöksen KHO:2009:39 mukaan, jos vaaliviranomaiset ovat antaneet puutteellista tietoa, ja se on voinut vaikuttaa vaalitulokseen, niin vaalit on laittomat ja ne on uusittava.

  Vaaliviranomaiset antoivat puutteellista tietoa siitä milloin vaalikortit piti viimeistään toimittaa.

  Vaaliviranomaiset kertoivat näin Vaalit.fi sivuilla:

  12.12.2023:
  Ehdokashakemukset viimeistään jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnille 12.12.2023.

  https://vaalit.fi/aikataulut-presidentinvaalissa

  Ehdokaskandidaatit Väyrynen ja Huhtasaari ja YLE ja Helsingin Sanomat ovat ymmärtäneet sen niin että myös vaalikortit on jätettävä 12.12.2023 mennessä.

  YLE
  12.12.
  Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.

  https://yle.fi/a/74–20064595

  TODELLISUUDESSA:

  Vaikka todellisuudessa riittää että vaalikortit olisi toimittanut 20.joulukuuta mennessä.

  Helsingin sanomat 12.12:

  Jätettyä hakemusta voi nimittäin täydentää ehdokasasettelun vahvistamiseen asti, vaalipiirilautakunnasta kerrotaan.

  Ehdokasasettelu vahvistetaan 21. joulukuuta. 

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010052159.html

  Jos Väyrynen ja Huhtasaari olisivat ajoissa tienneet, että todellisuudessa vaalikorttien keräämiseen on aikaa 20.12 asti, eikä vain 12.12 asti, niin he olisivat ehkä mm.

  suunnitelleen ja mainostaneet puhe tilaisuuksia 20.12 asti, joissa olisivat keräänneet kortteja

  sijoittaneet enemmän vaalibudjettiin, koska todennäköisyys päästä ehdokkaaksi olisi ollut suurempi

  Ehkä joku muukin olisi alkanut oyrkimään presidentiksi, jos olisi tiennyt että korttien keräämiseen on aikaa 20.12 asti eikä 12.12 asti.

  Ehdokkaille annettiin puutteellista tietoa ja se oli voinut vaikuttaa vaalitulokseen.

  Presidenvaalit oli siksi laittomat, ja ne on uusittava.

  Helsingin sanomat 28.1:
  PRESIDENTINVAALEISSAKIN on tosin niin sanotun ylimääräisen muutoksenhaun mahdollisuus. Korkeimmalta hallinto-oikeudelta voi hallinto-oikeudenkäyttölaissa säädetyllä tavalla hakea lainvoimaisen päätöksen eli tässä tapauksessa vaalituloksen purkua, kertoo Jääskeläinen

  .https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010150431.html

  Laki oikeudenkäynnistä hallintoasioissa 118 § nojalla vaalituloksen purkua voi hakea 5 vuoden ajan, ja myös Oikeuskansleri voi hakea sitä.

  -

  • Putinisti

   Vastaa

   Suomen lainvalvoja on sen verran taitava, ettei mikään laki tai ennakkotapaus sido sitä. Tuomioistuin päättää aina sen mukaan mikä tämän hetken poliittinen tilanne vaatii. Poliittinen prostituointi on Suomen maan Perustuslaki.

   • Nimetön

    Vastaa

    Mites sit Venäjällä? Sitoiko mikään laki Venäjän viranomaisia Tesakin tapauksessa?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Demokratia korruptoi minkä tahansa aatteen. Sinimustat eivät olisi saaneet valtaa vaaleissa, ja vaikka olivatkin, valta ja sen tuomat edut olisivat kesyttäneet Sinimustat. 

  Niin kävi myös Perussuomalaisille ja mille tahansa kärjekkäitä ajatuksia esittäneille puolueille. Seura tekee kaltaisekseen.

  Kansallismieliset eivät tule muuttamaan suuntaa vaalikopeissa, demokraattinen järjestelmä estää sen.

  • Plääh

   Vastaa

   Ei Hitler ainakaan kesyyntynyt. Miksi SML kesyyntyisi?

   • Kiristettävät

    Vastaa

    Ihan siitä syystä että läpi ei pääse yksikään jota ei voida kiristää. Ja se on nähty. Hyvät tyypit jäävät aina muutamien kymmenienäänten päähän.

    Mietippä miten Anne Berner tuli Suomeen. Täysin tuntematon mätähammas josta kukaan ei tiennyt mitään. Tuli ja neuvotteli itselleen ministeripestin. Ja pääsi ministeriksi. Hampaat korjasi Suomen veronmaksajien piikkiin. 

    Ja yhden kauden jälkeen lähti Sveitsiinsä takaisin.

    • Plääh

     Vastaa

     Kaikkia ei voi kiristää. En ymmärrä, miten joku Berner liittyy tähän

   • Kun ei ole ihmistä - ei ole ongelmaa.

    Vastaa

    Tutki vähän, miten kesytettiin itävaltalainen Jorg Hajder. Kun hän voitti vaalit, hävästeli tovereita ja lähti äidin luo. Seitsemän minuutin kuluttua oli jo kuollut. Mies oli absolutisti eikä juonut alkoholia, mutta verestä löytyi 1,5 promilleä. Eli seitsemän minuutin ajon aikana hän muka joi kokonaisen vodkapullon, viranomaisten mukaan. Auto ei käynyt katolla, mutta Hajderin pään kohdalla katossa on kaunis reikä, näkyy joka valokuvassa. Auton malli on siksi merkillinen, että sen ohjaus on täysin sähköinen, joten teknisesti ei ole vaikea varustaa sen laitteella, joka ottaa käskyt ulkopuolelta radioteitse. Sitten vaan kiihtymään 142 km/t ja äkkijarrutus kahdella samanpuoleisella pyörällä ja avot: poliittinen ongelma on ratkaistu. Valtio järjesti valtiolliset hautajaiset.

    • Plääh

     Vastaa

     Jörg Haiderissa oli vähän sama vika kuin persuissa. Tosin hän oli sen verran vaarallinen, että hänet piti murhata. Ei siis tarpeeksi kyllä kesyyntynyt ja miehessä oli jotain oikeaa ja aitoakin.

     Itsekin ajattelen, että Sinimustia ei voida kesyttää. Siten heille tehtäisiin samaan tapaan, kuten lukemattomille Haideria radikaalimmille pomoille Itävallassa ja Saksassa. Auto-onnettomuuksia, murhia, myrkytyksiä jne

    • Plääh

     Vastaa

     Jörg Haiderissa oli vähän sama vika kuin persuissa. Tosin hän oli sen verran vaarallinen, että hänet piti murhata. Ei siis tarpeeksi kyllä kesyyntynyt ja miehessä oli jotain oikeaa ja aitoakin.

     Itsekin ajattelen, että Sinimustia ei voida kesyttää. Siten heille tehtäisiin samaan tapaan, kuten lukemattomille Haideria radikaalimmille pomoille Itävallassa ja Saksassa. Auto-onnettomuuksia, murhia, myrkytyksiä jne

 • TT

  Vastaa

  SML sai kokea, mitä tapahtuu, jos yrittää järjestellä sionistien laatimaa uhrihierarkiaa uuteen asentoon. Mikään yritys yrittää parantaa valkoisten asemaa uhrihierarkian pohjalla päättyy raivoisaan vastarintaan. Saman ovat saaneet kokea nyt myös palestiinalaisten puolustajat sionistijohtoisissa maissa kuten USA ja Saksa. Palestiinan puolesta mieltään osoittavia kohdellaan kuin rikollisia ja he saavat antisemitismi-syytöksiä niskaansa. Sionistit uhriutuvat heti, jos hiukankin arvostelee heidän rikoksiaan. Pahimpia ovat näiden aivopesemät (tai lahjomat) idiootit kuten sionistikristityt, jotka ovat täysin sokeita sionistien rikoksille ja tukevat näitä näiden hankkeissaan, esimerkiksi epäonnistunutta Israel-valtioprojektia. 

  Vasemmistolaiset eivät ole erityisen innokkaita sionismin kannattajia. Kuitenkin Palestiinaa puolustavat ovat yleensä kulttuurimarxismiin aivopestyjä mädättäviä vasemmistolaisia, jotka ovat sisäistäneet valkoisia konservatiiveja syvästi halveksivan uhrihierarkian. Voisiko näiden kohtaamasta vastarinnasta seurata sitten herääminen todellisuuteen, jolloin vasemmistopiireistä saataisiin massaa valkoisten kansojen elintilaa puolustavien riveihin? Tuskinpa, sillä useimmissa tapauksissa nuorena omaksuttua antivalkoista aivopesua on mahdoton pyyhkiä pois. Pessimisti ei pety. Jonkinlaista sukupolvikapinaa ja väsymistä sionismin ylivaltaan on kuitenkin nähtävissä.

  Sionismia voidaan yrittää vastustaa myös kolonisaation vastustamisen kautta. Tähän voivat yhtyä nekin, jotka ovat allergisia valkoisen rodun puolustamiselle. Sionismin uhreina ovat usein myös ruskeat ja mustat rodut, varsinkin nuo mainitut palestiinalaiset.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Ylläolevan artikkelin kuviosta: Päätöksentekijät läntisessä maailmassa: CFR/Chatham House + BIS/Keskuspankit + WEF/Rooman klubi ja Rockefellerien dynastia. En henkilökohtaisesti pidä tästä sionisti-ininästä, mutta en jaksa valittaa ihmisten omista ideologisista harrastuksista, kunhan vain vastustaa ylläolevaa pahan akselia. Paikalliset vapaamuurarit on kuin suppilo, jonka kautta näiden päätöksentekijöiden keittämä pahanmakuinen kitkerä myrkkyliemi valutetaan suomalaisten suuhun tuhoksi. 

  Suomen pitää erota EU:sta, eurosta ja Natosta ja alkaa hoitaa niillä vähillä jälkeenjääneillä resursseilla kantasuomalaisten asioita. Jos ei tämä ala onnistua, maa tuhoutuu ja pirstoutuu kehitysmaaksi tai ryssän orjaksi. 

  Perusuomalaiset on jonkun vapaamuurariloosin kaappaama konsepti , joka on muutettu hyödyttömäksi ja vahingolliseksi toimijaksi. Toivotaan, että perussuomalaiset hajoaa ja syntyy uusi aito suomalaismielinen liike, joka kerää joukot kokoon ja nostaa siniristilipun salkoon uuden alun merkeissä.

 • J.B Campbellin muistoa kunnioittaen

  Vastaa

  Toivomisen varaan jättäytyminen ei auta mitään. Sinimustien kannattajia on ilmeisesti tuhansia ympäri Suomea. Nyt on totuuden hetki. Mitä ollaan valmiita tekemään että saadaan ainakin osa vallasta takaisin. Kunnioitettu, edesmennyt J.B Campbell tiesi mitä pitää tehdä. Hänen toimintamalli sopii esikuvaksi kaikille vastarintaliikkeille.
  Maailma menetti taas yhden parhaimmista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi