Vieraskynä: Neuvostomielisten ”maahanmuuttokriitikoiden” hyökkäykset Sinimustaa Liikettä vastaan – Taustalla juutalainen lobby

"Enää ei ole tavatonta kohdata 'maahanmuuttokriitikoita', jotka tuomitsevat Suomen ja Saksan aseveljeyden toisessa maailmansodassa tai jopa sylkevät suomalaisten veteraanien päälle."

Poliittiset viholliset

Internet on ollut monessa mielessä mainio väylä vallanpitäjien vihaamien aatteiden levittämiselle, mikä on hyödyttänyt erityisen paljon kansallisradikaalien ajatusten saattamista laajaan tietoisuuteen.

Toisaalta tietoverkko on tarjonnut äänitorven täysin kajahtaneille alakulttuureille ja suorastaan psykedeelisille ”liittolaisuuksille” näiden välillä. Kukapa olisi esimerkiksi arvannut vielä 2000-luvun alussa, että vuonna 2024 Neuvostoliiton perintöä palvova ulkomailla asuva mustalainen voisi täysin vakavissaan pyrkiä maahanmuuttovastaisen ja ”patrioottisen” liikkeen mielipidejohtajaksi Suomessa?

Viime kuukausina maahanmuuttokriittisiä VK- ja Telegram-ryhmiä seuraavat eivät ole voineet välttyä huomaamasta erään äänekkään alakulttuurin suorittamia hyökkäyksiä Suomen ainutta kansallisradikaalia puoluehanketta, Sinimustaa Liikettä (SML), vastaan. Sylttytehtaan osoitetta ei ole ollut hankala paikantaa, sillä MV-lehden nykyinen päätoimittaja, rotumuukalainen Janus Putkonen, on käytännössä ilmoittautunut hyökkäysten primus motoriksi.

MV-lehden ”pääkirjoituksessa” 16.3.2024 ”Äänitorvi soi ylikansalliselle nationalismille – Vastavoima suomalaiselle patriotismille” Putkonen muun muassa valehtelee Kansalainen-median ja SML:n olevan Nato-myönteisiä, vaikka molemmat ovat johdonmukaisesti Nato-vastaisia hankkeita. Lisäksi Putkonen vaatii kirjoituksessaan Euroopassa suoritettavaa ”denatsifikaatiota”, vaikka tosiasiassa ”natsismi” eli kansallissosialismi on viimeiset 100 vuotta ollut fasismin ohella ainut aate, joka on kyennyt mantereellamme muodostamaan uskottavan sotilaallisen ja taloudellisen vastavoiman (((globalisteille))).

Putkonen myös muodostaa valheellisen linkin Jussi Halla-ahon ja SML:n välille, vaikka SML:n perustajat nimenomaan erotettiin poliittisista syistä Halla-ahon Perussuomalaisista (PS). Tämän lisäksi PS:n johtama oikeusministeriö ajaa nyt SML:n kieltohanketta.

Sinimusta Liike järjesti vuonna 2022 vappukulkueen Tampereella.

Tehokas valhe vaatii toimiakseen aina ripauksen totuutta, mutta hevosmiehen geeneilleen alisteinen mytomaani-Putkonen heittää viimeisetkin realiteetit ulos ikkunasta seuraavassa virkkeessään: 

”Huomattakoon, että Natoa tukevat uusnatsit eivät suinkaan vaadi Suomen perustuslaillisuuden ja sotilaallisen liittoutumattomuuden palauttamista, esimerkiksi eroa EU:sta, Natosta, eurosta sekä muista ylikansallisista valtaa harjoittavista instituutioista, mutta silti he väittävät puolustavan suomalaisia.” 

Nato-vastaisuus sekä vaatimus erota EU:sta, eurosta ja ylikansallisista instituutioista on kirjattu selkeästi esimerkiksi SML:n puolueohjelmaan, eurovaaliohjelmaan ja Nato-kannanottoon. Kun Putkonen pääsee vauhtiin, tylsät tosiasiat eivät kuitenkaan koskaan kiilaa mehevän fiktion tielle.

Putkonen ei ole yksin valheineen, vaan hänen ympärillään vaikuttaa aktiivinen verkosto ihmisiä, jotka pyrkivät sahaamaan kansallisradikaalin liikkeen oksaa sekä vesittämään kansallissosialistiset ja fasistiset aatteet kädenlämpöiseksi ”patriotismiksi” eli juutalaismyönteiseksi ja hampaattomaksi konservatiivisuudeksi. Osa MV-lehden SML-vastaista materiaalia jakavista lukijoista ei tätä vaikuta ymmärtävän, joten on aika luoda syventävä katsaus siihen, millaisia Putkosen ja hänen (entisten tai nykyisten) yhteistyökumppaneidensa linkit globaaliin juutalaiseen painostusliikkeeseen ovat.

Neuvostomieliset ”patriootit” ja Suomen maahanmuuttovastainen liike

Janus Putkosen ohella Suomen neuvostomielisen liikkeen näkyvimpiin nimiin lukeutuvat Johan Bäckman, Leena Hietanen ja muut Suomen Antifasistisen Komitean (SAFKA) perustajat. Kuten jo komitean nimestä on havaittavissa, liikkeen ideologiset juuret ovat aivan muualla kuin suomalaisessa nationalismissa ja maahanmuuttovastaisuudessa. Viime vuosina Putkonen on esiintynyt SAFKA:n perustajien kanssa lukuisissa videoissa, joissa he ovat leimanneet kolmannen tien (eli sekä Naton että Venäjän määräysvallan hylkäävää) geopolitiikkaa edustavat kansallisradikaalit liikkeet vihollisikseen sekä vaatineet ”natsismin” hävittämistä Euroopasta ja Neuvostoliiton kunnianpalautusta.

Vuosien 2015–2016 siirtolaiskriisi oli vedenjakajahetki, jolloin Neuvostoliiton ”voitonpäivää” juhlivista antifasistisista kommunisteista tuli kuin taikaiskusta maahanmuuttokriittisiä ”patriootteja”. Kun kosher-patriootit olivat päässeet tarpeeksi syvälle maahanmuuttokriittisen liikkeen sisälle, aloittivat he koordinoidun hyökkäyksen kansallisradikaaleja ja juutalaisvastaisia toimijoita kohtaan. Kysyä sopii, oliko kyse vain sattumasta vai jo Stalinin ajoilta tutusta strategiasta, jossa poliittisia liikkeitä solutetaan, jotta ne voidaan lopulta tuhota sisäisiä konflikteja kylvämällä.

Loikkaus stalinistileiristä ”patrioottileiriin” vaikuttaa olleen opportunistinen mutta strategisesti varsin järkevä siirto. Ennen Suomen siirtolaiskriisiä Putkosen silloinen pääjulkaisu Verkkomedia ja Bäckmanin SAFKA joutuivat kalastelemaan kannatusta varsin epämääräisissä piireissä, jotka koostuivat lähinnä eläkeikäisistä kommunisteista, kannabiksen pössyttelijöistä, UFO-harrastajista, new age ‑hipeistä ja vastaavista yhteiskunnan hylkiöistä.

Siirtolaiskriisin myötä Suomeen syntyi kuitenkin suuri ja huomattavasti yhdenmukaisempi piiri kansalaisia, joiden ensimmäinen sysäys poliittiseen aktiivisuuteen oli maahanmuuttovastaisuus, mutta jotka olivat – oikeutetusti – tyytymättömiä myös moniin muihin eliitin ajamiin poliittisiin hankkeisiin esimerkiksi taloudessa ja maanpuolustuksessa. Tämän kohderyhmän saavuttamiseksi Verkkomedian ja SAFKA:n sanoma täytyi brändätä uudelleen ”patriotismiksi”. Pian kosher-patriootit olivat näkyvästi paikalla kaikissa mielenosoituksissa ja erityisesti verkon keskustelualustoilla, kuten Twitterissä, Youtubessa, VK:ssa ja Telegramissa.

Johan Bäckman ja Efraim Zuroff.

”Maailma ilman natsismia” ja tukea Hillary Clintonilta

Vielä joitain kuukausia ennen siirtolaiskriisin puhkeamista 2015 Bäckman oli julkisessa viestinnässään kaikkea muuta kuin maahanmuuttokriittinen ”patriootti”. Tuona kesänä hän julkaisi oikeusministeriölle osoitetun pyynnön Perussuomalaisten lakkauttamiseksi. Tekstissä Bäckman puolustaa pontevasti ”monikulttuurisuutta” ja Neuvostoliiton sanelemaa Pariisin rauhansopimusta, joka pyrki kieltämään kaikki kansallismieliset liikkeet Euroopassa. Bäckman kirjoitti:

”– – pyydän oikeusministeriötä ystävällisesti ryhtymään viipymättä toimenpiteisiin perussuomalaiset-puolueen lakkauttamiseksi Pariisin rauhansopimuksen 8 artiklan perusteella.

Norjan monikulttuurin vastaisen hirvittävän joukkomurhan vuosipäivänä on perussuomalaisten kansanedustaja, puolueen siihen mitenkään puuttumatta, levittänyt fascistisen ja uhkaavan manifestin, jossa vaaditaan monikulttuurisen yhteiskunnan hävittämistä. Sitä ennen useat em. puolueen fascistisiiven kannattajat ovat levittäneet ja edelleen levittävät uhkauksiaan monikulttuurisuuden hävittämiseksi.

Perussuomalaiset-puolueen lakkauttamiseen velvoittaa Pariisin rauhansopimuksen artikla 8, joka on voimassaolevaa lainsäädäntöä – –”

”[Olli] Immosen lausunto [monikulttuurisuutta vastaan] ei edusta suomalaisten yleistä mielipidettä. Suomen politiikka on maahanmuuton suhteen liberaalia ja suvaitsevaista. Kysymys on perussuomalaisten fasistisiiven kapinasta. – – Natsiretoriikallaan Immonen yllyttää monikulttuurisen yhteiskunnan tuhoamiseen. Immonen on aiheuttanut ison poliittisen skandaalin, joka johtaa perussuomalaisten hajoamiseen tai siirtymisen oppositioon.”

Bäckmanin vaatimus ei yllättänyt tuohon aikaan ketään, sillä SAFKA:n ohella hän toimi Maailma ilman natsismia (World Without Nazism) ‑nimisessä järjestössä, jonka perustaja ja johtaja oli (ja on edelleen) venäjänjuutalainen oligarkki, Vladimir Putinille uskollinen Boris Spiegel. Bäckmanin ”erittäin tärkeäksi yhteistyökumppaniksi” kuvaama Spiegel johtaa myös Maailman venäjänjuutalaisten kongressia, joka taistelee kaikin keinoin valkoista kansallismielisyyttä vastaan. Juutalaisen Tablet-lehden mukaan Maailma ilman natsismia on saanut jopa virallisen tuenosoituksen Hillary Clintonilta!

Johan Bäckman ja Boris Spiegel.

Yhteistyötä Simon Wiesenthal ‑järjestön kanssa ja Suomen SS-vapaaehtoisten lokaamista

Suomen antifasistisen komitean ja Maailma ilman natsismia ‑järjestön rinnalla on tarkasteltava myös kolmatta Bäckmanille tärkeää järjestöä – kansainvälisesti toimivaa Simon Wiesenthal ‑keskusta (Simon Wiesenthal Center, SWC). SWC tunnetaan Israelin ylivallan globaalina käsikassarana, joka on yhdessä juutalaisen terroristijärjestö Mossadin kanssa vakoillut ja jopa kaapannut sotaveteraaneja, jotka puolustivat toisessa maailmansodassa vapaata Eurooppaa niin Neuvostoliiton kuin myös Yhdysvaltojen ja Britannian aggressiota vastaan.

2012 Bäckman julkaisi ylpeänä lehdistötiedotteen siitä, kuinka SWC:n johtaja Efraim Zuroff suunnitteli vierailua Suomeen. Tiedotteessa Bäckman toisti kursailematta juutalaisten valheellista holokaustipropagandaa ja syytti myös Suomea osallisuudesta valitun kansan väitettyyn joukkotuhontaan (koska Suomi ei sodan aikana suostunut tarjoamaan turvapaikkoja kaikille juutalaisille bolševikeille). Bäckman koordinoi Zuroffin vierailua, koska SAFKA oli juuri julkaissut suomenkielisen käännöksen tämän kirjasta ”Operaatio viimeinen mahdollisuus – yhden miehen kutsumus saattaa natsirikolliset tuomiolle”.

Vuosi Bäckmanin järjestämän vierailun jälkeen Zuroffin järjestö vaati Suomen presidentti Sauli Niinistöä käymään toimiin Magneettimedia-julkaisua vastaan lehdessä julkaistujen Israel-lobbya kritisoineiden artikkeleiden vuoksi. 2019 Suomen Kuvalehti kirjoitti, että Zuroff oli yhdessä Bäckmanin ja tämän Venäjä-mielisen verkoston kanssa onnistunut painostamaan valtioneuvostoa leimaamaan 1 400 edesmennyttä suomalaista sodanajan vapaaehtoista ”sotarikollisiksi” hankkeessa, joka on ”jättänyt vakavan tieteellisen tutkimuksen jalkoihinsa”.

Samalla kun Zuroffin järjestö on leimannut perusteettomasti eurooppalaisia sotaveteraaneja ”sotarikollisiksi”, on se pyrkinyt valkopesemään juutalaisten aitoja ihmisoikeusrikoksia. The Jerusalem Postin mukaan Zuroff on esimerkiksi vaatinut, ettei juutalaisten kommunistijohtajien masinoimaa Holodomor-nälänhätää luokiteltaisi kansanmurhaksi, vaikka tosiasiassa kyse oli juutalaisten systemaattisesta hankkeesta hävittää valtava määrä ”goyimiksi” luokiteltuja ihmisiä.

Rajat kiinni! ‑mielenosoitukset olivat vedenjakaja poliittisella kentällä.

Janus Putkosen matka Verkkomediasta MV-lehteen

Putkosta on vaadittu vuosien varrella useaan otteeseen kommentoimaan juutalaiskysymystä, mutta hän on aina kieltäytynyt aiheen käsittelystä. Hänen viiteryhmänsä siteet SAFKA‑, Maailma ilman natsismia- ja Simon Wiesenthal Center ‑järjestöihin kuitenkin kertovat kaiken oleellisen hänen edustamansa liikkeen suhteesta kansainväliseen juutalaiseen lobbyyn.

Esimerkiksi Putkosen alkuperäisen julkaisun, Verkkomedian, suhteesta juutalaisiin ei löydy muita selvityksiä kuin Zuroffin tuomitseman Magneettimedian vuoden 2015 artikkeli ”Verkkomedia ja stalinistin valheet”. Siinä Putkosen mediaa kritisoidaan historian vääristelystä, juutalaisbolševistien rikosten valkopesusta ja julkaisualustan tarjoamisesta kommunisteille.

Kun Putkoselle tarjoutui tilaisuus, päätti hän siirtyä Verkkomediasta huomattavasti suositumpaan MV-lehteen, jonka perusti jo edesmennyt Ilja Janitskin. MV-lehdestä tuli siirtolaiskriisin aikana yksi Suomen luetuimmista medioista, kun se paljasti maahantunkeutujien suorittamia raiskauksia ja muita rikoksia, jotka valtamedia pyrki sensuroimaan. Vaikka Jessikka Aron ja Saara Jantusen kaltaiset vainoharhaiset kulttuurimarxistit väittivät myös Janitskinin olleen Putinin hybridisoturi, alkoi MV-lehden sisältö muistuttaa Kremlin virallista linjaa vasta Putkosen noustua julkaisun päätoimittajaksi. Samalla loppuivat esimerkiksi juutalaiskriittiset kirjoitukset.

Janitskinin aikana MV-lehdessä julkaistiin artikkeleita, kuten ”Juutalaiset ovat maailman rasistisin kansa!”, ”Juutalaiset ovat vielä muslimejakin suvaitsemattomampia” ja ”Adolf Hitler mies joka taisteli pankkeja vastaan”.

Kun Putkosesta tuli MV-lehden päätoimittaja, ovat otsikot sen sijaan seuraavanlaisia: ”Putin vaatii maailmanlaajuista taistelua lännen natsipropagandaa vastaan”, ”Ukrainassa palkittiin kuuluisa SS-natsiveteraani – Putkonen: ’Joku leikkii tulella’ ” ja ”EU ja NATO: ’Neljäs valtakunta’ – Mutta kuka on uusi Hitler?”. Muutos toimituksellisessa linjassa miellyttää varmasti Efraim Zuroffia, Boris Spiegeliä ja muita ulkomaalaisia juutalaisia lobbareita, jotka ovat pyrkineet laittamaan kapuloita Suomen kansallisradikaalin ja juutalaisvastaisen liikkeen rattaisiin jo yli 10 vuoden ajan.

Putin, juutalaiset ja monikulttuurisuus

Sinimustaa Liikettä vastaan hyökkäävät kosher-patriootit väittävät, että Vladimir Putin on ainut todellinen vastavoima kansainväliselle sionismille, minkä vuoksi pelkkä Nato-vastaisuus ei riitä – heidän mukaansa meidän tulisi olla avoimen Putin‑, Venäjä- ja Neuvostoliitto-myönteisiä.

Mikäli Putin on aito vastavoima sionisteille, miksi israelilainen Ynet News uutisoi 2023, että Venäjän rahaeliitin vaikutusvaltaisimpaan kärkeen lukeutuu edelleen joukko Israelin kaksoiskansalaisia? Miksi Putin jatkaa yhteistyötä avoimesti rasistisen juutalaisen Chabad-Lubavitchin kanssa? Milloin juutalaisista oligarkeista tullaan hankkiutumaan eroon?

Mikäli Putin on aito ”patriootti” ja esikuva myös Suomen maahanmuuttovastaiselle liikkeelle, miksi hän kutsuu monikulttuurisuutta ”Venäjän vahvuuden peruskiveksi”? Miksi holokaustivalheen kyseenalaistaminen on Venäjällä rikos? Miksi valtio vainoaa Venäjän kansallisradikaaleja järjestöjä? Miksi kansallissosialistiset symbolit ovat siellä kiellettyjä? Miksi myös Venäjällä on voimassa maahanmuuttokritiikkiä sensuroiva laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

Kommunistinen ideologia piti kansallismielisyyttä pahimpana aatteellisena uhkana ja kiisti jopa rotujen olemassaolon. Monikulttuurisuus on ollut marxismin ytimessä jo liikkeen synnystä lähtien. Venäjän nykyinen hallinto ja sen ystävät Suomessa vannovat edelleen näiden periaatteiden nimiin. Suomessa esimerkiksi Bäckman on tehnyt selväksi suhteensa kommunismiin toteamalla:

”Itse olen sitä mieltä, että Stalinia ja Neuvostoliittoa pitää puolustaa kaikissa tilanteissa. Tällä tavoin puolustetaan toisen maailmansodan lopputulosta, Yhdistyneitä kansakuntia ja ihmisoikeuksia. Nykyisen äärioikeistolaisen ilmapiirin käyttövoimana on aivan hillitön neuvostovastaisuus, joka tunkee esiin joka paikasta.”

Viime vuosina kosher-patrioottien piirissä jopa radikaaleimmat Bäckmanin ajatukset ovat alkaneet saada kaikupohjaa. Enää ei ole tavatonta kohdata ”maahanmuuttokriitikoita”, jotka tuomitsevat Suomen ja Saksan aseveljeyden toisessa maailmansodassa tai jopa sylkevät suomalaisten veteraanien uhrausten päälle, kuten alla:

Kolmatta tietä kohti itsenäisyyttä

Stalinismia ja juutalaista ylivaltaa kannattavat Neuvostoliiton suomalaiset perilliset aloittivat maahanmuuttovastaisen liikkeen soluttamisen 2015–2016. He pyrkivät lakaisemaan maton alle aiemmat projektinsa SAFKA:ssa, Maailma ilman natsismia ‑verkostossa, Simon Wiesenthal ‑keskuksessa ja kommunistisissa järjestöissä, jotta he eivät herättäisi liikaa kielteistä huomiota. Soluttaminen on hidasta työtä ja edellyttää luottamuksen rakentamista.

Vajaat 10 vuotta myöhemmin voidaan todeta, että soluttaminen on osittain onnistunut. Suomessa on ensimmäistä kertaa historiassa julkiseen keskusteluun osallistuvia ihmisiä, jotka pitävät itseään maahanmuuttokriittisinä ”patriootteina”, vaikka he samalla vihaavat suomalaisia sotaveteraaneja sekä viljelevät Neuvostoliiton sekä juutalaisjärjestöjen propagandaa Suomen ”sotarikoksista” talvi- ja jatkosodissa. Nyt nämä sionistiset toimijat pyrkivät heikentämään maahanmuuttovastaista liikettä sisältä käsin levittämällä valheita esimerkiksi Sinimustasta Liikkeestä.

Kansallisradikaalin liikkeen tulee vastaisuudessa olla tarkempi siitä, keiden kanssa yhteistyöhön tai edes rinnakkaiseloon on perusteltua ryhtyä. Sionistien tai uudelleen brändättyä kommunismia edustavien tahojen kanssa liittoutuminen voi vaikuttaa nopealta tavalta kasvattaa joukkojen määrää, mutta pitkällä aikajänteellä lopputulos on tuhoisa.

”Natsien” ja ”fasismin” tuhoa saarnaavat aktivistit SAFKA:sta, Maailma ilman natsismia ‑järjestöstä ja Simon Wiesenthal ‑keskuksesta eivät ole liittolaisiamme. Liittolaisiamme eivät myöskään ole Nato tai Euroopan unioni. Sen sijaan liittolaisiamme ovat muut itsenäiset kansallisradikaalit, jotka kunnioittavat veteraaniemme muistoa ja SS-vapaaehtoisten taistelua liittoutuneita eli Yhdysvaltojen juutalaista finanssikapitalismia ja Neuvostoliiton juutalaista marxismia vastaan. 

Isoisämme määrittivät geopoliittiseksi tiekseen kolmannen tien – seuratkaamme sitä myös vastaisuudessa!

Adolf Hitler Aktivismi Boris Spiegel Chabad Lubavich Efraim Zuroff Hillary Clinton Historia Holokaustihuijaus Janus Putkonen Jatkosota Johan Bäckman Juutalainen lobby Kommunismi Kommunistit Kotimaa Lukijan mielipide Maailma ilman natsismia Magneettimedia Mustalainen Mustalaiset Poliittiset viholliset Politiikka Revisionismi Rotu Simon Wiesenthal Center Sionismi SS SS-vapaaehtoiset Stalin Stalinismi Suomen antifasistinen komitea Talvisota Venäjä Venäjän juutalaisyhteisö Verkkomedia Vladimir Putin

Keskustelu

64 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aatu Aseenkätkijä

  Vastaa

  Mainio kirjoitus, hattu pois päästä!

 • Juuso

  Vastaa

  Tää oli hyvä.

 • Suomen presidentinvaalit oli selvästi laittomat.

  Vastaa

  Wellihousuja kaikki tyyni. Kukaan ei tajua edes sitä / tuo esille edes tätä:

  Suomen presidentinvaalit oli selvästi laittomat.

  Korkeimman hallinto-oikeuden ennakkopäätöksen KHO:2009:39 mukaan, jos vaaliviranomaiset ovat antaneet puutteellista tietoa, ja se on voinut vaikuttaa vaalitulokseen, niin vaalit on laittomat ja ne on uusittava.

  Vaaliviranomaiset antoivat puutteellista tietoa siitä milloin vaalikortit piti viimeistään toimittaa.

  Vaaliviranomaiset kertoivat näin Vaalit.fi sivuilla:

  12.12.2023:
  Ehdokashakemukset viimeistään jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnille 12.12.2023.

  https://vaalit.fi/aikataulut-presidentinvaalissa

  Ehdokaskandidaatit Väyrynen ja Huhtasaari ja YLE ja Helsingin Sanomat ovat ymmärtäneet sen niin että myös vaalikortit on jätettävä 12.12.2023 mennessä.

  YLE
  12.12.
  Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.

  https://yle.fi/a/74–20064595

  TODELLISUUDESSA:

  Vaikka todellisuudessa riittää että vaalikortit olisi toimittanut 20.joulukuuta mennessä.

  Helsingin sanomat 12.12:

  Jätettyä hakemusta voi nimittäin täydentää ehdokasasettelun vahvistamiseen asti, vaalipiirilautakunnasta kerrotaan.

  Ehdokasasettelu vahvistetaan 21. joulukuuta. 

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010052159.html

  Jos Väyrynen ja Huhtasaari olisivat ajoissa tienneet, että todellisuudessa vaalikorttien keräämiseen on aikaa 20.12 asti, eikä vain 12.12 asti, niin he olisivat ehkä mm.

  suunnitelleen ja mainostaneet puhe tilaisuuksia 20.12 asti, joissa olisivat keräänneet kortteja

  sijoittaneet enemmän vaalibudjettiin, koska todennäköisyys päästä ehdokkaaksi olisi ollut suurempi

  Ehkä joku muukin olisi alkanut pyrkimään presidentiksi, jos olisi tiennyt että korttien keräämiseen on aikaa 20.12 asti eikä 12.12 asti.

  Ehdokkaille annettiin puutteellista tietoa ja se oli voinut vaikuttaa vaalitulokseen.

  Presidenvaalit oli siksi laittomat, ja ne on uusittava.

  Helsingin sanomat 28.1:
  PRESIDENTINVAALEISSAKIN on tosin niin sanotun ylimääräisen muutoksenhaun mahdollisuus. Korkeimmalta hallinto-oikeudelta voi hallinto-oikeudenkäyttölaissa säädetyllä tavalla hakea lainvoimaisen päätöksen eli tässä tapauksessa vaalituloksen purkua, kertoo Jääskeläinen

  .https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010150431.html

  Laki oikeudenkäynnistä hallintoasioissa 118 § nojalla vaalituloksen purkua voi hakea 5 vuoden ajan, ja myös Oikeuskansleri voi hakea sitä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kuka muistaa TV-sarjan ”Me stallarit”? Otin talteen mutta en ole vieläkään pystynyt katsomaan uudelleen, on niin osuvaa parodiaa 70-luvun meiningistä. Stalinin vaniljahöttöset on kaikkien aikojen maistuvin ja upein leivos! Muistelen että jossain toisessa ohjelmassa seikkailtiin Baltiassa ja joku tovereista esitti unohtumattoman kommentin nationalistisesta porukasta joka ei ymmärrä että nyt tehdään sosialistista maailmankumousta.

  Nykyään kai osa entisistä tovereista on vähän tuuliajolla kun eivät hyväksy Venäjän nykymeininkiä ja profiloituvat enempi Palestiina‑, Nicaragua‑, Venezuela- ja Kuuba-aktivisteina, ja uuttakin porukkaa ovat onnistuneet haalimaan. Mutta vihollisen vihollinen ei ole aina ystävä.

 • Karjalan Gaddafi

  Vastaa

  Lapuan liike – IKL – AKS – Suomen Aseveljien Työjärjestö (SAT) – Suomen Aseveljien Liitto – Vapaus – Isänmaa – Aseveljeys (lyh. VIA) – Maan Turva – Suomalaisen Yhteiskunnan Tuki (SYT) Hallituksen jäseniä ovat mm. ovat historiantutkijat Jukka Tarkka ja Markku Jokisipilä – Sinimustat – Mustapaidat – Sinimusta liike. Hieno historia kyseisillä rauhanliikkeillä.

  • Plääh

   Vastaa

   Häpäiset Gaddafin nimen. Kuinka ihmeeessä saat samaan listaan Sinimustat ja toisaalta Jukka Tarkan ja Jokisipilän?

 • Janne Suvanto

  Vastaa

  Muuten hyvä kirjoitus ja täyttä asiaa, mutta miksi SML on lähtenyt lännen globalistien viitoittamalle tielle tukemaan Ukrainaa? Eiköhän puolueettomuus kyseisen konfliktin suhteen olisi ollut Suomen ja sen kansan kannalta järkevin ratkaisu.

  • Purran petos on raskas

   Vastaa

   tunnetko Suomen historiaa? vanha viha, isoviha, pikkuviha… helsingin suurpommitukset 1944… se on hyvä että ryssiä tapetaan, monikulttuurinen sekarotuimperiumi saa turpaansa. Mitä väliä sillä sulle on jos ukraina tappaa venäläisiä, kun koko sodalla ei ole sulle väliä? näin sanoit. eri asia sitten jos vastustat Suomen valtion rahanjakoa Ukrainan suhteen, mutta tässä oli puhe sinimustista, heidän antama tuki ei ole sulta pois.

   • Janne Suvanto

    Vastaa

    Siinä mielessä SML:n kanta on tosiaan yhdentekevä, että eipä se puolue ole vallan kahvassa päättämässä, että miten virallinen Suomi asennoituu nykyisessä tilanteessa.

    En vaan pidä Suomen sekaantumista kyseiseen suurvaltojen proxy-sotaan mitenkään rationaalisena suuntautumisena, varsinkaan jos haluamme olla oikeasti itsenäisiä eikä pelkkä USA:n vasalli tai vaihtoehtoisesti emme halua kerjätä verta nenästämme haastamalla riitaa Venäjän kanssa.

    • Plääh

     Vastaa

     Ei ole oikein selkeä proxy-sota. Pikemminkin hyökkäyksen kohde on saanut jonkun verran apua. Avunanto on senverran halutonta, että Länsi näyttäisiolevan enemmän Puten puolella. Ukraina ei kuulemma saa voittaa eik Venäjällä varsinkaan saa tapahtua myllerrystä. Ilmeisesti siellä pitää vallan säilyä juutalaisissa käsissä ja etenkin ydinaseiden.

     Ei Suomi voi olla puolueeton asetelmaan, jossa Venäjä yrittää syödä naapurinsa ja tuhota kulttuurin ja valtaosan ihmisistä eräänlaisena loppuratkaisuna. Tämä koskettaa myös suomalaisia ja jokainen oikea suomalainen on Ukrainan puolella. Jos Ukraina häviää, seuraava kohde olemme me

     • Janne Suvanto

      Jos kerran lännen mahtavatkin ovat Putinin puolella, niin millä lihaksilla Suomi sitten pystyy ratkaisevasti muuttamaan lopputulosta siinä selkkauksessa? Muuta kuin vaarantamalla omaa asemaamme?

     • Plääh

      Enemmän vaarannamme alistumalla Putimnille ilman taistelua ja liittosuhteita. Niillä voi aina saada paremman lopputuleman. Solmihan Hitlerkin pakkoraossa hyökkämättömyyssopimuksen Neuvostoliiton kanssa

     • Plääh

      Suomen on tehtävä ratkaisuja parhaan kykynsä mukaan. Kuten Hitler sopimuksen Stalinin kanssa tai Haavara-sopimuksen. Tilanteen mukaan viisaimmin. OLisi hyvä vaikuttaa kansalaisiin eri maissa kansalaisten taholta

     • Janne Suvanto

      Onko Putinin Venäjä uhannut Suomea sodalla ennen kuin Suomi itse lähti länsiliittoutuman puolelle aggressiivisesti haastamaan Venäjää? Ukrainassa Venäjän alk. per. tarkoituksena oli kai status quon säilyttäminen eli Putin ei halunnut ainakaan koko Ukrainan alueen päätyvän vihollisleirin haltuun. Jos Suomi olisi pysynyt aidosti puolueettomana, niin olisiko Venäjällä ollut silloin jotain syytä lähteä sotajalalle Suomea vastaan?

  • Putinisti

   Vastaa

   Koska suomalaisten ns. patrioottien keskeinen aate on venäjänvastaisuus, ei Suomen selviytyminen tulevasta koettelemuksesta. Eivät ymmärrä, että nääpurissa olevan suurvallan kanssa olisi järkevä olla hyvissä väleissä, eikä olla 6000 km päässä olevan (((USA:n))) prostituoituna ja ”keihäänkärjenä”. Eivät oppineet historiasta yhtään mitään, erityisesti sitä, että kun naapurissa oleva suurvalta huolestuu turvallisuudestaan – se saavuttaa turvallisuutta hinnalla mitä tahansa.

   Ns. patriootit tujottavat valokuvia jossa Putin (tiedustelun upseeri, treenattu vakooja) halaa juutalaisia, mutta eivät huomaa, että sama mies aseisti Syyrian moderneilla asejärjestelmillä ja rakennutti Iraniin ydinvoimalan (!!!) ja toimittaa Iranille kymmeniä moderneja hävittäjiä – eivätkä ymmärrä että Syyria ja Iran ovat juutalaisvaltion pahimpia vihollisia. Sen sijaan aina sama mantra valokuvista toistuu: Katsokaa, Putin ja juutalaiset! Katsokaa, Putin seisoo kipa päässä! Ns. patrioottien ajattelutavassa valokuvat merkitsevät enemmän kuin teot.
   Ns. patriooteille valokuvat, puheet yms. symboliikka on tärkeämpi osa maailmankatsomusta kuin suurvaltojen toteutetut fyysiset teot, syyt ja seuraukset. Eikä ole mitään merkkejä, että suomalaiset ns. patriootit alkaisi ajatella rationaalisesti.

   • Nimetön

    Vastaa

    Haha 😀 se Syyrian ”moderni asejärjestelmä” on ihan vain vanhentunutta kalustoa, joka on ryssille arvotonta. Ja Iranin ydinohjelmalla ei ole mitään tekemistä ryssien kanssa, itse asiassa jopa jenkit on vaikuttaneet siihen aikoinaan 1970-luvulla paljon merkittävämmin.

    Putinisti ei olekaan vielä huomannut, että Venäjällä saa linnaa holokaustin kiistämisestä. Miksi kierrrätte tätä asiaa kuin kissa kuumaa puuroa?

    • Taustatietoa, jota (((YLE))) ei kerro teille

     Vastaa

     En kierrä mitään. On kyllä ikävä ettei suomalaiset lue Niccolo Machiavellin teoksia.
     Machiavelli antaa Hallitsijalle tärkeän neuvon: älä muuta vallitsevia myytteja. Kansakunta tarvitsee mythologian, eli uskomusten kokoelman. Ei ole väliä, onko se tottuus vai sepitetty vale, tärkeintä vain että sen toistetaan miljoona kertaa niin että kansa uskoo. Suomessa muuten on aivan sama juttu, kansa ”uskoo” mitä tahansa ilman että tarkistaisi faktat.
     Valtakunnan ohjattavuus on A ja O hallitsijalle. Kansahan ei ymmärrä eikä tiedä mistään mitään, ja viisaus ”Tietämättömyys on Voima” pätee edelleen.
     Teoriassa Kalakaustin kiistämisestä saa linnaa koska rikoslain artikla ”Natsismin rehabilitointi”. Toisaalta en tiedä yhtäkään tapausta, että joku todella saisi vankilatuomiota. Jos sinä tiedät, kerro ihmeesä.

     • Plääh

      Minä kerron. Jo vuosia sitten venäläiset nationalistit kertoivat, että Putinilassa kitketään pois kaikki juutalaisvastaisuus ja holokaustin epäilyt ovat nimenomaan kielletyt. Siitähän säädettiin laki jo ajat sitten. Vankilat vat täynnä kansallismielisiä ”ekstremistejä”. Ja nimenomaan Putin-mielisiä sellaisia ei myöskään suvaita. Mölyt on pidettävä mahassa. Kaikkialla tulee tietoja ja onhanse jo propagandassa Venäjällä, että kaikenlaiseen revisionismiin suhtaudutaan erittäin jyrkästi ja päättäväisesti. Koko ajan huutavat kuolemaa natseille ja uhoavat, että Venäjälle kielteisiä historianäkemyksiä ei suvaita

     • Nimetön

      Entä onko ikävää, ettei venäläiset lue Niccolo Machiavellin teoksia? Vai onko se jostain syystä ikävää vain suomalaisten kohdalla?

    • Miksei me?

     Vastaa

     Se, mikä on toiselle moderniaei sitä välttämättä ole toiselle. Ukrainan konfliktissakin Venäjä käyttä varastoissaan olevia ‑70 luvun liitopommeja eikä NATO:lla tai USA:lla, euroopasta puhumattakaan, ole mitään millä vastata tai estää niiden tuhoja. Kuinka ‑7ß luvun liitopommit voivat olla nykyisille lähtisille asejärjestelmille ylivoimaisia?? Eikä mennä edes Kinzaleihin.

     No, se siitä. Mutta kyllä minä mieluusti ostaisin jälleen Venäjältä halpaa öljyä ja sähköä yhdessä kaasun kanssa. Puutakin saisi tulla maahamme entiseen tahtiin. Ja vastineeksi voisimme taas viedä sinne käytettyjä ja uusia autoja. Myydä diesel moottoreiden varaosia, Valion tuotteita ja kuka ties mitä muuta. Vaikka vessanpönttöjä.

     Juuri ennenkuin tämä idiotismi alkoi, ajattelin tilata Venäjätä hirsirakennuksen. Hinta on murto-osa suomessa myytävistä lestaadiolaisten taloista. Ja sieltä saa sellaisen kuin haluaa. Yksin Moskovan alueella on 50 hirsitalotehdasta.

     Kauppa on se joka sitoo suurimmatkin vihamiehet yhteen. Niinkuin Saksan ja Britanian tapauksessa. USA:sta puhumattakaan, joka konfliktin jälkeen lisäsi 40% raakaöljynsä ostoa. Ja näinollen on suurin Venäjän öljyn ostaja.

     • Plääh

      Ukraina nimenomaan ei saa Länneltä juuri lainkaan kehittyneimpiä aseita. Nyt on vielä apu täysin jumissa. Luvatut lentokoneetkin tulossa vasta ties koska ja saako niihin tarpeeksi aseita. Jos olisi poliittista tahtoa, Ukraina voittaisi Venäjän helposti

   • IKL

    Vastaa

    Vladimir Putin on itsekin juutalainen, äitinsä puolelta. Ihmekkös tuo että on myös ex (((kbg))) agentti. Vittu te kotiryssät olette vammaisinta sakkia mitä on. Jos saisin valita kummat hävitettäisiin maapallolta petturit vai juutalaiset, kyllä te paskahousut saisitte lähteä ihan ensimmäisenä. Sen verta anteeksiantamatonta tuollainen saatanallinen typeryys. Onko neekerit edes niin typeriä kun nämä ryssien perseennuolijat?

  • Eugen

   Vastaa

   Wanha Viha, Pitkä Viha, Iso Viha, Pikku Viha, Sortovuodet & punapartisaanien terrori-iskut suomalaisia siviilejä kohtaan. Unohtamatta Eilisenvaaran pommitusta ja suomalaisugrilaisten inkeriläisten kansanmurhaa. Siinä vain muutama laajasta ryssän teosta suomalaisia kohtaan.

  • Vieraslaji(ko?)

   Vastaa

   En nyt sanoisi että ”täyttä asiaa”. On nimittäin niin että kansaan uppoaa paremmin sellainen kirjoitus jossa ei haukuta vastustajaa mutta tuodaan esille ne kohdat joissa ollaan parempia.

   En kuitenkaan ite muista Sinimustien koskaan tuominneen NATO:a tai siihen liittymistä. Aivan kuten ihmettelin ukraina-myönteisyyttä. Koska mehän tiedämme historiasta että juutalaisuuteen käännytetyistä kasaareista on ollut vain harmia ympäri maailman. Ja niiden takia nyt tapellaan ukrainassa. Ei Venäjän vuoksi, vaan kasaarien.

   Olen myös ihmetellyt sitä mikseivät Sinimustat pysty tekemään yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa? Mistä autoritäärisyys järjestössä ja mistä tiukka kuri? Eikös kaikkien kukkien pitäisi antaa kukkia? 20 kukkaa ei vielä ole niitty. Jonne sopii myös muita lajeja.

   • Nimetön

    Vastaa

    ”En kuitenkaan ite muista Sinimustien koskaan tuominneen NATO:a tai siihen liittymistä.”

    Vain koska et seuraa koko puoluetta ja näet juuri sen mitä putinistina haluatkin nähdä.

   • Nimetön

    Vastaa

    Mitä nämä muut järjestöt ovat? Mitä yhteistyötä olet suunnitellut heidän kanssaan? Yhteistyötähän ei ole ilman yhteisiä töitä.

    ”Autoritäärisyys ja tiukka kuri” on aina olleet fasismin keskeisimpiä piirteitä. Kaikkien kukkien ei pidä antaa kukkia.

 • TT

  Vastaa

  Suomalaisille kelpaa aseveljeksi nyt kuka hyvänsä, kunhan pääsee koohottamaan kohti itää. Varmasti saksalaisissa oli ja on yhä kunnon väkeä ja 1940-luvulle tultaessa kansallissosialismi oli tuottanut sisäpolitiikassa hienoa jälkeä. Hienosti pyrittiin torjumaan erästä maapallon pahinta syöpää ja luomaan raikasta elintilaa pohjoismaalaisille kansoille. Kaikki tämä hukattiin kuitenkin sotaseikkailuissa. Jälkiviisaana on helppo todeta, että operaatio Barbarossa oli suurta mielettömyyttä, kun ei oltu turvattu selustaa eli Englanti oli yhä sionistien hallussa ja toimi ikäänkuin valtavana lentotukialuksena anglo-amerikkalaisille tuhopommituksille, jotka sitten nujersivat Saksan teollisuuden mahdin. Sionistit yltyivät jopa verikekkereihin siviilejä vastaan mm. Dresdenin hävityspommituksissa. Vastaaviin operaatioihin sionistit ryhtyvät aina tilaisuuden koittaessa kuten Gazassa nyt nähdään. Operaatio Barbarossa heikensi saksalaisten mainetta sivistyskansana, koska niitä sodankäynnin sääntöjä, joita Saksa noudatti lännessä, ei juurikaan noudatettu idässä.

  • Plääh

   Vastaa

   Hitler totesi aivan oikein Mannerheimille, että mitään muuta mahdollisuutta ei ollut. NL rikkoi sopimusta ja oli keskittänyt hyökkäysarmeijan rajalleen. Hitler joutui tekemään ennalta ehkäisevän hyökkäyksen. Myöskään Suomella ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin suuntautua Saksaan. Tämän pitäisi olla selvä jokaiselle ajattelevalle ihmiselle. Uskomatonta, miten ette voi olla nuoleskelematta jopa Stalinia ja Neuvostoliittoa!

   • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    ”Ennalta ehkäisevä hyökkäys” ja ”Erillissota” 😁

    • Olavi Mainio

     Vastaa

     Suomi kävi selkeästi erillissotaa, mikä on tavallaan vahinko. Kielii siitä, että Suomi koki demokraattisen leirin itselleen sopivammaksi kuin Akselin. Jatkosodan erillissotaluonteen hyväksyi sodan aikana julkisesti USA:n hallitus. Suomea on huudettu nasseksi ja petkuttajaksi tässä asiassa vain idän suunnalta ja sen renkien. Suomettuneina ryömintäaikoina valtiojohto määräsi erillissodat ja ajopuuteoriat pannaan, vaikka Suomi selkeästi oli ajopuu, joka ei voinut mitään virralle. Asia on päivänselvä.

     Aivan selvää oli myös se, että NL uhkasi Saksaa ja Barbarossa oli ennalta ehkäisevä sota, johon Hitler lähti raskain mielin. Jos olisi tiennyt esim. panssarien ja tehtaiden määrän, olisi päätös ollut vielä raskaampi. Mutta muuta mahdollisuuttahan ei ollut

    • Nimetön

     Vastaa

     Mutta sinua ei jostain syystä naurata kun Putin käyttää samaa retoriikkaa?

   • TT

    Vastaa

    Alkumenestys operaatio Barbarossassa ei tue teoriaa siitä, että Stalin olisi ennättänyt keskittää merkittäviä sotavoimia Saksaa ja sen liittolaisia vastaan. Historiankirjat kertovat, että Stalin itse asiassa vähätteli Saksan uhkaa ja heräsi vain vaivoin siihen todellisuuteen, että hyökkääjä on vahva ja tosissaan. Kuten tavallista, ankarat talviolosuhteet sitten hyydyttivät keskieurooppalaisten kampanjan. Operaatio Barbarossa on siinäkin mielessä ongelmallinen, että siitä Stalin sai tekosyyn yhdistää venäläinen isänmaallisuus ja bolshevistijuutalaisten alulle panema Neuvostoliitto-projekti toisiinsa. Näin Neuvostoliitto sai lisäbuustia ja 20–30 vuotta lisää elinaikaa. Hitler tuli siis uhkapelillään pelanneeksi Stalinin pussiin. Joidenkin mielestä Hitler teki kaiken oikein, mutta vilkaisu Suomenkin katukuvaan todistaa toista.

    • Olavi Mainio

     Vastaa

     Pikemminkin alkumenestys johtui siitä, että NL oli juuri siirtämässä joukkoja hyökkäysryhmitykseen ja rautatiet olivat täynnä siirtokuljetuksia. Hitler pystyi iskemään kesken olevaan ryhmittäytymiseen. Netissä on paljon videoita, joissa saksalaiset sotilaat todistavat valtavista materiaalimääristä, jotka jäivät saaliiksi. Valtavat vuoret karttojakin löytyi ja nimenomaan Euroopan maista. Ei Venäjän alueesta. Neuvostoliiton keskitysten täytyi merkitä hyvin pian alkavaa hyökkäystä. Arvioidaan hyökkäyspäivän olleen suunniteltu heinäkuun alkupuolelle. Laajalti oli vedetty jo rajavartiostot pois ja vaihdettu sotilaisiin. Tämä merkitsi ilman muuta piakkoin alkavaa hyökkäystä Länteen. Viktor Suvorov ja hänen jälkeensä moni muu ovat kaivaneet lukemattomia määriä todisteita tästä asiasta

   • Jutikat uuniin

    Vastaa

    ”NL rikkoi sopimusta ja oli keskittänyt hyökkäysarmeijan rajalleen. Hitler joutui tekemään ennalta ehkäisevän hyökkäyksen. Myöskään Suomella ei ollut mitään muuta mahdollisuutta kuin suuntautua Saksaan.”

    Siis uskotko itse tuohon edes? Miten Aatun joukot pystyivät sitten tunkeutumaan satoja kilometrejä helposti NL:n puolelle ensimmäisen viikon aikana? Ikävä totuus on se, että Aatu ja Isä Aurinkoinen olivat tehneet Molotov/Ribbentrop-sopimuksen salaisen lisäpöytäkirjan missä Aatu lahjoitti Puolan itäosan, Baltian maat ja Suomen Isä Aurinkoiselle. luvaten olla puuttumatta asiaan kun NL ottaa nämä maat. Tietenkin kyseessä oli juoni, millä Aatu sai aikaiseksi Suomen kautta pohjoisen rintaman NL:a vastaan. Sama on tehty nytkin, talttahammas ajaa tänne jenkkien hyökkäyskoneistoa ja seteliselkärankainen Sale teki samaa. Jutikat ovat kaiken tämän takana koska ne haluavat Venäjän luonnonvarat ja sen nurin. Puten johtama Venäjä on niiden maailmanvallan tiellä ja sehän ei käy. Puten tekemä jutikoiden halailu on jutikoiden kusettamista, sillä Puten teot kielivät todellakin aivan muusta.

    • Plääh

     Vastaa

     Juutalaistahot saivat Venäjän luonnonvarat jo 1917.

     Stalin oletti, ettei Hitler hyökkää vielä 22.6. Koska panssarijoukot sirtyivät yllättävän pian aika kaukaisista asemista hyökkäykseen. Stalin oli itse jo ajat sitten lyönyt lukkoon hyökkäysajankohdan eli kesän 1941. Hän ei ehkä täysin tajunnut, mitä merkitsi, jos hän ei saisi joukkoja hyökkäysryhmitykseen. Luotti massiiviseen ylivoimaansa.

     Sopimuksen lisäpöytäkirjassa Suomi ja Baltian maat eivät joutuneet kokonaan Neuvostoliitolle, vaan vain sen intresssipiiriin. Täysi miehitys ei kuulunut sopimukseen. Pikemminkin jonkinlaien YYA tms. asema ja rajantarkistukset. Pari sotilastukikohtaa rannikoilta. Jos tilanne ajautuisi sotaan, niin Puolan miehitysalueista sovittiin. Sittemmin Stalin vaati Liettuaa ja antoi Saksalle korvaukseksi Puolan alueita lisää. Hitler oli aika pahassa raossa ja suostui tähänkin, vaikka Puolan alueet olivat vain riesa ja Saksa olisi halunnut säilyttää Puolan puskurina tynkävaltiona. Liettua mahdollisti Stalinille loistavan hyökkäysuran suoraan Eurooppaan

    • Nimetön

     Vastaa

     Puolustustautuminen on helkkarin vaikeaa jos kaikki on valmisteltu hyökkäykseen.

    • Plääh

     Vastaa

     Tunnetusti Neuvostoliiton joukot olivat siirtymässä hyökkäysasemiin ja Hitler onnistui iskemään silloin, kun tämä oli pahasti kesken. Syntyi kaaos ja Saksa pystyi tuhoamaan lenokoneita kentilleen ym. Stalin oli päättänyt hyökkäyshetkestä jo vuosia aiemmin. Hän kai kuvitteli ylivoiman joka tapauksessa merkitsevän enemmän. On myös arveltu, että Saksan panssarijoukkojen aemat ennen hyökkäyshetkeä melko kaukana ja nopea siirtyminen hyökkäykseen olisivat olleet hämääviä. Toisaalta joukkoja oli paljon Kreikassa ja Stalin saattoi arvella hyökkäyksen siirtyvän. Toisten mielestä Stalin hävisi tahallaan, jotta voisi näyttää propagandan silmissä hyökkäyksen kohteelta. Stalinhan ei ollut isänmaallinen, vaan osa maailman johtoeliittiä. Joka tapauksessa siis niin saksan kuin Venäjän tiedustelu näki valtavat keskitykset kummallakin puolella rajaa ja Stalinia oli varoitettu mm. Suomen johdon taholta.

     Tosiasiat ovat visusi vaiettuja eli tosiasiassa salainen lisäpöytäkirja ei sallinut Suomen täyttä miehitystä eikä Baltiankaan. Vain tukikohtia rannikolta ja rajantarkistuksia. Intressipiirit ja siis jotain YYA-jutun tapaista ehkäpä. Saksa mainitsi sopimusrikkomukset sodanjulistuksessaan.

     Puolan osalta sovittiin intressipiiristää jammiehitysvyöhykkeistä, jos sota tulisi. Hitler yritti estää sodan vielä viikon sen jälkeen. Hitler olisi halunnut tynkä-Puolan puskuriksi. Stalin ei. Stalin vaati sitten myös Liettuan itselleen ja Saksa sai riesakseen alueita Puolasta lisää. Hitler oli aika pakkoraossa ja hyväksyi pitkin hampain. Stalin taas sai loistavat hyökkäysasemat Länteen etenemistä varten

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Minäkin onneton menin allekirjoittamaan sinimustien kannattajakortin ja nyt vituttaa kun kyseinen poppoo paljastui slava ukrainaa huutaviksi natsi larppaajiksi joille on ihan ok että suomeen on jo nyt tullut yli 60 000 ukrainalaista elätettävää ja sinne on lähetetty 2 MILJARDIA euroa rahaa/tavaraa + sitouduttu jatkamaan samaa mielipuolisuutta seuraavat 10 vuotta!

  -Häviäjien kelkassa ollaan taas kerran.

  • Purran petos on raskas

   Vastaa

   saitko aikoinaan fudut Hommalta, kun levitit ryssän propagandaa? mikset keskity vain neekeri ja ählämikysymyksiin, niihin mennyt enemmän miljardeja

  • Plääh

   Vastaa

   Tärkeää on olla oikealla puolella, vaikka se häviäisikin. Minun mielestäni Ukrainaan pitäisi läettää SUomesta 10 kertaa enemmän aseita ja rahaa kuin mitä on lähetetty. Sieltä on tullut pakoon joukkomurhia ja raiskauksia ihan oikeita naisia ja lapsia ja he ovat työllistyneet eivätkä halua olla suinkaan kaikki lopun ikäänsä täällä

   • Sensuroimaton Totuus

    Vastaa

    Kyselyjen mukaan reilusti yli puolet on jäämässä tänne ikuiseen elätykseen ja tulevat vetämään sodassa henkiin jääneet sekopäät tänne perässä. Tästä tulee vielä kalliinpi reissu kun viime kerralla saksan remmiin lähdettiin. Ja taas tulee turpaan niin että tukka lähtee.

    • Olavi Mainio

     Vastaa

     Miksi venäläiset ovat mielestäsi ihania, mutta ukrainalaiset eivät? Haluatko antaa kenkää Suomeen muuttaneille venäläisille? Miksi ahkera ukrainalaisnainen olisi kallis? Miksi oikeille hädänalaisille ei voida taata turvaa?

   • Salomon

    Vastaa

    Mitä helvettiä! Niin saatanan juutalaisten näköisiä kuin vain voi olla!

 • Nimetön

  Vastaa

  Nää spedet on saaneet jostain päähänsä, että Venäjä on jokin valkoisten linnake, vaikka maassa on suurimmaksi osaksi vinosilmiä ja muslimeita. Viimeisetkin isovenäläisen heimon rippeet Putin korvaa kiinalaisilla.

  Mitähän sekin kertoo ryssä-sheepleistä, että ne tanssi vuosikymmenet mitättömän pienen juutalaisvähemmistön pillin tahtiin, vaikka heitä oli vastassa varmaan 100 miljoonaa? Ja sata vuotta myöhemmin Neuvostoliittoa perustellaan jollain ”mutta juutalaiset… mutta Neuvostoliitto on eri kuin Venäjä…” sössötyksellä. 

  Tiesittekö muuten, että holokaustin kiistäminen on Venäjällä laitonta, mutta lapo ei

  • Putinisti

   Vastaa

   Olet joko tietämätön tai röyhkeästi valehtelet.

   Venäjän Federaation Rikoslain artikla 242.1. Alaikäisten pornografisten kuvien ja esineiden valmistus tai hallussapito tai välittäminen.
   Rangaistus: vankilaan kolmesta kymmeneen vuoteen.
   https://www.consultant.ru/document/cons_doc_LAW_10699/23ac064057d5bca235050872f65b23a1a1db092a/

   ”Holoko$tia” ei erikseen mainita Venäjän Rikoslaissa, vaan sovelletaani rikoslain artikla 354.1 Natsismin rehabilitointi.
   Artikla on aika elastinen ja hyvinkin venyvä. Rangaistuksena on sakko 30–50 kilojewroa. Tiedossani ei ole että ketään olisi tuomittu, oikeudenkäynteja oli kyllä, mutta syytetyt vapautettu.

   • Nimetön

    Vastaa

    Miksi muuten puna-armeijan joukkoraiskauksista kertomisesta voi saada linnaa? Koska Putin on fasisti?

 • ylmyri

  Vastaa

  En tiedä, millaiset putkiaivot Putkosella mahdollisesti on. mutta tuohan ei ole oikein koskaan ulosantinsa perusteella ymmärtänyt patriootin ja nationalistin eroa ja onkin käyttänyt mm. ensinmainittua systemaattisesti väärin. Voi toki olla tahallistakin, mutta ehkä nämä ovat nyansseja, joilla ei teatteriohjastelijana ja progandasylttytehtaahtaalla ole niin suurta merkitystä.

 • Eugen

  Vastaa

  Hieno ja asiallinen julkaisu täynnä faktaa jotka itse jo tiesin mutta hyvä että saa enemmän näkyvyyttä. Näitä valepatriootteja sekä muita ryssän perseennuolijoita löytyy myös pienpuolueista. Facebookissa äänekkäimpiä Petri Rautio joka käyttää myös toista profiilia valenimellä ”Jori Samarin”, persuista erotettu Reima Kultalahti (jonka mielestä Suomen pitäisi liittyä venäjään niin meillä olisi halvempaa polttoainetta), toinen persuista erotettu steroideilla aivonsa narkannut Ano ”anaali” Turtiainen jonka mielestä maapallo on lätty eikä avaruutta ole olemassa 😂, maanpetoksesta tuomitut Mikko Vapa & Marko Vapa (jotka kuvasivat Suomen Puolustusvoimien kasarmeja ja lähettivät videot venäjälle), ValtaKuuluuKremlille puolueen Oulun varapuheenjohtaja Niko Anttila (jonka mielestä Stalin pelasti Suomen ”natseilta”) ja Niko Anttila myös julkisesti kaveeraa erään rotumuukalaisen kanssa joka tuomittu Oulun puskaraiskauksesta, SKP:n entinen aktiivi stalinisti Hannu Rainesto jne.. sekalainen seurakunta täynnä venäjälle hyödyllisiä idiootteja jotka eivät edes keskenään selviäisi luonnon armoilla vuottakaan.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Kosher-patrioottien soluttautuminen kansallismieliseen sceneen oli mielestäni enemmän sen varaan laskettu, että tässä scenessä länsi- ja EU-mielinen linja koettiin vihollisena kansallismielisyyttä ja maahanmuuttoon tolkkua haluavaa linjaa vastaan. Kosher-patriootit näkivät tämän tilaisuutena kaapata suuri ryhmä kansallismielisiä Venäjälle ystävälliseen joukkoon. Asiat eivät kuitenkaan ole niin yksinkertaisia, koska vähän samanlainen kehitys on nähtävissä Yhdysvaltojen äärioikeiston parissa, jossa monet kokevat Venäjän läheisemmäksi, kuin oman maan nykyisen hallinnon. Ei ole ihmisten vika, jos heidän kotimaansa linja ja johto on muuttunut heidän ajatusmaailmalle vihamieliseksi ja Venäjä koetaan huomattavasti perinteisempänä kulttuuriltaan, kuin mädättynyt länsi. Toisaalta Yhdysvalloissa on vielä paljon voimakkaampi juutalaislobby, joka käytännössä hallitsee maan poliittista ilmapiiriä kaikin tavoin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Janitskinin vetämä MV oli mainio nettilehti, herätti närkästystä aina valtionjohtoa myöten. Putkonen on ryssä ja lehti meni viemäriin kun se spede tuli toimittamaan.

 • Plääh

  Vastaa

  Suvakit ja virallinen Suomi taas ja valtamedia väittävät, että kaikki kansallismielisyys Suomessa on Putinin rahoittamaa ja luomaa tai vähontään Putinia tukevaa ”kansan kahtia jakamista”. Niin alas on maamme vajonnut

 • Schlageter

  Vastaa

  Jos ottaisin Ukrainan sotaan kantaa – mahdollisuuksien mukaan vältän sitä – niin sanoisin, että se on suurelta osin juutalainen Zelenskin täysin epäonnistuneen ulkopolitiikan tulos, ja lisäksi slaavien keskinäiset kahinat jättävät täysin kylmäksi niin kauan, kun tuloksesta ei ole jälleen leikkaamassa itselleen etua JewSA lakeijoineen.
  Kun joskus vuonna 2014 kysyin ansiokkaalta aatetoveriltani, jolla on useampikin erittäin hyvä aatteellinen sivusto, että mikä tilanne todellisuudessa on, sillä ”natseja” oli kummallakin puolella sotimassa ja kummankin maan johto veljeilee juutalaisten kanssa. Aatetoverillani oli mielenkiintoinen ja tyhjentävä vastaus: ”En tiedä, tämän päivän maailma ei kiinnosta minua”.
  Minua sen sijaan jonkin verran kiinnostaa, valitettavasti. Siksi minua häiritsee esimerkiksi se, että kun katsomme magneettimedian sivustoa, siellä on uutislinkkejä mvlehden artikkeleihin.
  Osaako joku aatetovereista selittää tämän (ainakin minun mielestäni) ristiriidan? Ymmärrän kyllä hyvinkin, jos joku ei ole Ukrainan puolella, mutta ei sen välttämättä pitäisi merkitä sitä, että arvostaisi mvlehteä lähteenä.

  • Plääh

   Vastaa

   Eikös Magneettimedia ole kuin Niuvanniemen Sanomat nykyisin? Juurikin johtuen Juutisen Venäjä-rakkaudesta,. Juutinen oli jo Verkkomediassa toimittajana ja sama putinismi pyörii edelleen. Tosin juutalaiskriittisyydellä höystettynä

 • Nationalisti

  Vastaa

  Janitskinin MV-lehti oli timanttia, lukuisia hyviä juttuja.
  Nykyinen ”MV-lehti” on aivan täyttä kuraa sisällöltään, ei sitä jaksa lukea.

 • Kansantietäjä

  Vastaa

  Jonnet ei varmaan muista 2000-luvun alkupuolelta kun David Duke ja William Luther Pierce yhteen ääneen hokivat Putinin Venäjän olevan valkoisen rodun ”safe haven”. Joitain suomalaisia tuo ärsytti niin maan perkeleesti. Toisaalta Puten politiikka oli tuolloin erilaista, (juutalaiset) oligargit laitettiin ruotuun kuitenkin tuoden tilaa uudelle rahaeliitille. Käytiin sotaa islamia vastaan Kaukasuksella ja Keski-Aasiassa mikä johti tämän päivän epäpyhään liittoon, esim tsetseenit ja iran, saadakseen helppoa tykinruokaa ja sotamateraalia erikoissotilasoperaatioonsa. Kiinaakin yritettiin haastaa mutta ei siitäkään mitään tullut, päinvastoin, Venäjä on tullut täysin riippuvaiseksi Kiinan taloudesta ja sen komponenteista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tästä kommenttiosioista kyllä huomaa, että kirjoitus osui naulan kantaan. Heti on ryssämielisillä kosher-kansallismielisillä hiekkaa raossa.

 • Legion

  Vastaa

  Ihan täyttä roskaa. Janus kritisoi jatkuvasti sionisteja, tämän voi jokainen käydä tarkistamassa. Juhliiko Partisaani täällä Sionisti Zelenskyn ”Patrioottisia pataljoonia” jotka käyttävät Natsitunnuksia ja tunnustavat Natsismin, jopa siinä määrin että lehdistö on joutunut editoimaan kuvia salonkikelpoisiksi? Käykö Natsi/Kansallissosialismiin Sionistitkin kaveriksi kun yhteinen vihollinen löytyy? Odotan uutista, että kannatatte Bidenia.

  Kirjoitin jo aikoja sitten, että kansallismielisten on lopetettava toistensa kivittäminen ja alettava tehdä yhteistyötä. Surullista luettavaa. On helppoa heitellä olkinukkeja ja sitten toistellaan herjaavia ilmauksia venäläisistä ja kaikista jotka eivät ryssittele.

  Suomessa nousee aito kansallismielinen ryhmä. Monet tietävätkin jo sen. Suosittelen kaikkia liittymään siihen, joiden kapasiteetti riittää järkevään ajatteluun. Nämä ihmiset jotka haluavat vain hajottaa ja vihata, saavat jäädä omaan pieneen viitekehykseen. Vain poliittisella kansanliikkeellä on mahdollisuuksia muutokseen. Itsenäisen Suomen puolesta.

  • Plääh

   Vastaa

   Pikemminkin Venäjän lehdistö on editoinut hakaristilippuja valokuviin ja lavastnut valokuvia. Vain siellä voi mennä läpi kuva, joissa joukoilla on USA:n, Azovin ja natsien liput vierekkäin.

   Janus puhuu sionisteista, mutta kannattaa Wiesenthalia ja Venäjän juutalaisia. Olihan ennenkin kommunistijuutalaiset ja sionistit janiillä muka jotain. Taoi oikeastaan kannattajillaan. Israelhan kaveerasi silloinkin molempien kanssa

 • Seppo Lehto

  Vastaa
 • Maria

  Vastaa

  Kaikki sosialismi on marxismia ja talmudismia.
  Kaikki talmudismi on kansanmurhaisesti suomalaisvastaista.
  Kaikki talmudinuskoisuus on hävitettävä kaikkialta Suomesta.

 • INRIX

  Vastaa

  Maimonides is of the heirs of Cain.
  About the fake ”Noahide” laws: According to the Bible and the Torah and the Tallmud, heirs of Cain are not human, and are not heirs of the kingdom of Heaven.
  According to the the Bible and the Torah, one heir of Cain is to be killed for every seven of their victims.
  The heirs of Cain have illegitimately genocided more than three billion people during the latest 2–3 centuries. Thus, Jews’ God’s law is, that at least 429 million talmudbergs and other heirs of Cain are to be killed, according to the Bible and the Torah.
  INRIX

 • INRIX

  Vastaa

  According to the Bible and the Torah and the Tallmud, heirs of Cain are not human, and are not heirs of the kingdom of Heaven.
  According to the the Bible and the Torah, one heir of Cain is to be killed for every seven of their victims.
  The heirs of Cain have illegitimately genocided more than three billion people during the latest 2–3 centuries. Thus, at least 429 million talmudbergs and other heirs of Cain are to be killed, according to the Bible and the Torah.
  INRIX

 • Reiska

  Vastaa

  Militarismi ja kriittinen ajattelu eivät kulje käsi kädessä. Yksilöllinen ajattelu on kielletty oman rodun nimissä, kun mennään tuohon aivopesuun mitä kansallissosialismi edustaa. Samaa on myös marxismi mutta ei värillä. Sosialismi kuin sosialismi on syvältä roskiksesta.
  Taputus niille jotka ymmärtävät että lännen pankkiiri Amerikasta nimenomaan Schiff-niminen juutalainen rahoitti myös Hitlerin teatteriopinnot ja propagandan. Samaa sontaa edustaa myös black lives matter liike jonka rahoitti juutalainen unkarilainen George Soros. Nuo swastika symbolit joita kumarratte on lainattu Intiasta mutta ne on otettu väärään käyttöön eli poliittiseen propagandaan.
  Totuus on suljettu vankilaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi