Oikeusministeriö tahtoo lakkauttaa Sinimustan Liikkeen puolueena

Suomen nykyinen oikeusministeri on perussuomalainen Leena Meri.

Pääkirjoitukset

Oikeusministeriö pyrkii kieltämään Suomen ainoan kansallisradikaalin puolueen, Sinimustan Liikkeen (SML), poistamalla sen puoluerekisteristä. Suomen nykyinen oikeusministeri on perussuomalainen Leena Meri. Kieltohanke on käynnistynyt jo edellisen hallituksen aikana, mutta tiettävästi Perussuomalaiset ei ole edes yrittänyt torpata sen edistymistä hallitukseen noustuaan. Todennäköisesti puoluestatuksen lakkauttamisen jälkeen SML pyrittäisiin kieltämään kokonaan vetoamalla siihen, että liikkeen ideologia on yhdistyslaissa kuvatulla tavalla ”hyvien tapojen vastainen”.

SML lisättiin Suomen puoluerekisteriin 16.6.2022. Useat puolueen perustajista ovat entisiä perussuomalaisia, jotka erotettiin aiemmasta puolueesta kansallismielisyytensä vuoksi. Rodunsekoitusta, sionismia ja homoseksuaalisuutta avoimesti kannattava Perussuomalaisten johto tuomitsi jyrkästi kansallismielisten jäsenten EU- ja maahanmuuttovastaiset näkemykset.

Perussuomalainen oikeusministeriö jatkaa edellisen hallituksen käynnistämää SML:n kieltohankkeen ajamista korkeimman hallinto-oikeuden kautta, koska ministeriö ei voi itse päättää asiasta. Oikeusministeriö on toimittanut korkeimmalle hallinto-oikeudelle lainvoimaisen päätöksen purkamista koskevan hakemuksen, jossa vaaditaan, että SML:n puoluestatus kumotaan.

Aito kansallismielinen vaihtoehto pyritään kieltämään

SML:n lakkauttaminen estäisi sen, että maahanmuuttokriittiset äänet kanavoituisivat Perussuomalaisten takinkääntöpolitiikan johdosta seuraavissa vaaleissa aidolle kansallismieliselle vaihtoehdolle. Aiemmin kansallissosialistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen (PVL) kieltohanke käynnistyi Perussuomalaisten hallituskaudella. PVL oli tätä ennen kritisoinut puoluetta kärkevästi muun muassa siitä, että puolue oli pitänyt Suomen rajat auki maahantunkeutujille historiallisen pahan 2015–2016 siirtolaiskriisin aikana.

Perussuomalaiset on saanut äänestäjiltään viimeisimmän hallituskautensa aikana pettynyttä palautetta muun muassa siksi, ettei puolue pyri edelleenkään pysäyttämään Suomen väestönvaihtokehitystä. Puolue on myös luopunut EU-erovaatimuksistaan. Talouspolitiikassa Perussuomalaiset leikkaa vähävaraisilta suomalaisilta lapsiperheiltä samalla, kun se on tukenut niin sanottuja globaaleja vapaakauppasopimuksia ja kieltäytynyt edes harkitsemasta tänä vuonna pankkien paisuneiden korkokatteiden verottamista.

Perussuomalaiset on lisäksi asettanut avoimesti homoseksuaalisia ja ei-valkoisiin rotuihin sekaantuneita toimijoita puolueen ja erityisesti nuorisojärjestöjensä johtoon. Tänä syksynä puolue myötävaikutti siihen, että vastaisuudessa suomalaisten veronmaksajien rahaa lahjoitetaan vastikkeetta entistä suurempia summia juutalaisyhteisölle. Samalla ”sananvapauden” nimiin vannova hallitus ilmoitti myös kieltävänsä ”holokaustin” kyseenalaistamisen.

Tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa pidetään ”yleisen edun vastaisena”

SML:n puoluestatuksen lakkauttamisvaatimusta perustellaan juridisesti sillä, että sen säännöt ovat ristiriidassa ”kansanvaltaisten periaatteiden” eli kulttuurimarxismin, sionismin ja globalismin kanssa. Oikeusministeriö katsoo, että SML:n puoluehakemukseen liitetty yleisohjelma oli ”erehdyttävä”, minkä vuoksi puolueen rekisteröinti on peruutettava. Ministeriö tuomitsee muun muassa SML:n vaatimuksen siitä, että kaikki vuodesta 1990 alkaen myönnetyt kansalaisuudet maahanmuuttajille käsitellään uudelleen osana kansallisradikaalin väestöpolitiikan jalkauttamista.

Ministeriö katsoo, että SML:n toiminta on ollut ”yleisen edun vastaista”. SML:n kiellon ei nähdä olevan loukkaus kansalaisten sananvapautta kohtaan, koska kansallisradikalismi ei nauti korkeimman oikeuden ennakkopäätöksen mukaan sananvapauden suojaa Suomessa.

Osa maahanmuuttokriittisestä liikkeestä väittää edelleen Perussuomalaisten olevan ”pienin paha”, joka ansaitsee isänmaallisten suomalaisten äänet. Kansallismielisiin järjestöihin kohdistuvien kieltohankkeiden, globaalia finanssieliittiä tukevan talouspolitiikan, sionisteja myötäilevän sananvainon ja Suomen maahanmuuttotilastojen valossa puolue on kuitenkin tosiasiassa suurin paha. Sen johto ansaitsee Suomen uuden itsenäistymisen yhteydessä yhtä ankaran rangaistuksen kuin pahimmat vihervasemmistolaiset monikulttuurisuuslobbaajat.

Holokausti Kotimaa Leena Meri Oikeusministeriö Pääkirjoitukset Perussuomalaiset Pohjoismainen Vastarintaliike Poliittinen vaino Politiikka Revisionismi Sananvapaus Sinimusta Liike Suomalaisvastaisuus Yhdistyslaki Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt näyttää siltä, että Persut piti saada hallitukseen ja näytelmä ”rasismista” käyntiin, jotta ”vihapuhelakeja” ja lukuisia muita kieltohankkeita saadaan edistettyä ja ”rasismi” oikein näkyvästi tuomittua.
  Luonnollisesti Persut ovat tässä näytelmässä aivan täysillä mukana, heillä riittää kiirettä pyydellä joka suuntaan anteeksi.

  Jo aiemmalla Persujen hallituskaudella nähtiin, minkälaista agendaa he ajavat ja nyt kusetus vain jatkuu, entistä pahempana.

  Tämä ”hyvien tapojen vastainen” on kyllä sen tason määritelmä, että sen alle mahtuu mitä vain, mistä valtaeliitti ei pidä.

  Ironista puhua mistään demokratiasta, kun selkeästi pelätään, että vaaleissa SML saattaisi kasvaa, koska Persut näyttävät taas oikeat kasvonsa.
  Kokoomuksen apupuolue, joka ratsasti bensan hinnalla ja nyt leikkaavat duunareilta ja lapsiperheiltä.

  Kuinka saatanan pösilöä tämä kansa on, että yhä uudestaan ja uudestaan menee Persujen takinkääntöihin mukaan?

 • pöh

  Vastaa

  Se on tää ”demokratia” ja ”oikeusvaltio” mielenkiintisia asioita.
  Nyt tämä kertoo vaan sen että persut on tosiaan ”valeoppositio”

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Jos tuota valeoppositiona toimimista ei huomannut viimeistään vuonna 2015 niin ei voi kuin syyttää itseään. Puolue (lue:rikollisjärjestö) on perustettu pelkästään AITOisänmaallisten voimien tukahduttamiseksi. Mitään muuta tehtävää tuolla roskasakilla ei ole koskaan ollut, ei ole nyt, eikä tule ikinä olemaan!

   Persujen petturuudesta on vuosikausia tehty varsin tarkkoja selvityksiä erityisesti Marco de witin toimesta joka nykysuomalaiseen tyyliin sai ainoastaan pelkkää vittuilua osakseen puheistaan ja täysin oikeaan osuneista analyyseistä mitä perseenmyyjä persut pettävät seuraavaksi. Koko ”kansallismielinen kenttä” on niin täynnä myyriä, natottajia ja slava ukraina idiootteja ettei tästä touhusta voi yksinkertaisesti tulla yhtään mitään.

  • Systeemivirhe

   Vastaa

   Niin se vaan on. Uskomattominta tässä on ollut se, että kaksi vuotta sitten meno oli erilaista, sillä uusia, riippumattomia tyyppejä tuli mukaan touhuun. 

   Vain kaksi vuotta siihen meni, että sakin sisältä ja täysin vapaaehtoisesti syntyi Uuvatit Mark II. Sama porukka, joka oli omien sanojensa mukaan vääntänyt vuosia netissä, sinnitellyt mediarummutusta ja kaikkea muuta vastaan, lähtee kahden vuoden kokemuksella vapaaehtoisesti muiden hallituspuolueiden liekaan.

   • Purrasta ei ole pressaksi

    Vastaa

    Persut voisi lakkauttaa ja kommarit myös.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Feikkikansallismielinen PS tahtoo kämyt omaan karsinaansa neutraloitavaksi.

 • Salomon

  Vastaa

  Katselee pärstiä ja sukunimiä ni valkenee. Olen joskus sanonut, että jos saisin päättää ketkä lähtee, ja joutus siitä hyvästä itte kans, juoksisin riemuiten sinne ”uuniin”

 • TT

  Vastaa

  Suomessa ei ole kaksipuolue-järjestelmää, joka pitäisi radikaaleiksi katsottavat ainekset tehokkaasti pois valtapolitiikasta tai pois silmistä sikäli, kun media kieltäytyy uutisoimasta vaihtoehdoista neutraaliin ja asialliseen sävyyn. Suomessa on tähän asti siedetty varsin hyvin erikoisempia kansanliikkeitä ja pienpuolueita. Tämä johtuu siitä, että Suomessa peruskansa on maltillista ja on elänyt rauhallisissa olosuhteissa ja on sietänyt hyvin ”kylähulluja” ja näkee nämä jopa koomisessa ja viihteellisessä valossa. Nyt kuitenkin valtaapitävillä alkaa olla hätä, koska heidän toimintansa vahingollisuus kansalle ollaan paljastamassa. Kaaosta luova globalistinen politiikka on tulossa kriittiseen vaiheeseen, jossa kansat alkavat herätä vedätyksiin ja vääryyksiin ja alkavat tuomita parasiittisen eliitin turmiolliset toimet ja hankkeet. Senpä vuoksi kansaa on entistä rajummin aivopestävä ja peloteltava ruotuun. Myös valeoppositio-ryhmien merkitys kasvaa muutospaineen hillinnässä. Eliitin valta-asemaa uhkaavia aidon opposition liikkeitä on alettava kieltää. Perusongelma tästä tuskin korjaantuu, mutta globalistit pelaavat nyt vain aikaa, jotta saavat vietyä ratkaisevat NWO-tyrannia-ohjelmat läpi. Demokratiasta tai kansan hyvinvoinnista nämä eivät koskaan ole välittäneet paskan vertaa.

  • Tyhmä kansa

   Vastaa

   Juuripa sen vuoksi että Suomen kansa on maltillista, niin aina kun se näkee sanan ”radikaaali” se hylkää ryhmän/puolueen koska pitää niitä kommunisteina. Suomen kansa muistaa vielä radikaalit etlaketju-kommunistit.

   No, niin tai näin, ihmisten pitäisi tietää että Persut eivät koskaan ole hakeneet eroa EU:sta. Eivät koskaan. Jos sitä ei ole ymmärtänyt, niin sitten on melko tyhmä. Aikoinaan Soinin sammakotkin, ne oli tarkoitettu vain äänten keräämiseen. Ja niinhän se sammakko-Soini sanoi ihan itse ”Ei persut hae eroa EU:sta”.

   Esimerkkinä Laura Huhtasaari joka meni EU:hun että hippulat vinkui. Onko siitä sen jälkeen kuulunut mitään? Sitä ennen se kyllä piti palopuheita vartalonmyötäisissä mekoissaan blondattuine hiuksineen. Mutta entäs sen jälkeen kun pääsi EU:hun? Suomen kansa unohtui kokonaan.

   • Schlageter

    Vastaa

    Nimimerkille Tyhmä Kansa: Laura Huhtasaaresta täytyy aina muistaa tärkein. Hän sanoi olevansa Eduskunnan suuri Israelin ystävä. Se kertoo hänestä kaiken.

    • Tyhmä kansa

     Vastaa

     Ahaa… Tuota kommenttia en ole kuullutkaan. Mutta tiedän muorin ja sen tekemät sopimukset jo ajalta jolloin se liittyi Persuihin. Sen vuoksi en ole kuunnellut ihan kaikkea sillä tavat oli jo tiedossa.

    • mobbb

     Vastaa

     Soinista löytyy varmasti vieläkin YouTubesta klippi, jossa puhutaan Lähi-idän tilanteesta ja silloin Sioni-Soini läjäyttää ilmoille kommenttinsa. Huhtasaaren en muista sitä ääneen sanoneen, mutta tarvitseeko hänen edes? Daavidintähti killuu kaulassa rukousaamiasille juostessaan. Laura on varmasti bat mitzvankin pitänyt. Halla-aho on kirjoittanut Twitteriin erästä asiaa kommentoidessaan: ”…ja jos se on sionismia, niin silloin minäkin olen sionisti!” ”James” Hirvisaari aloitti erään Suomi ensin ‑tapahtuman sanomalla ”shalom”. Vetäkää omat johtopäätökset näistä.

  • Nimetön

   Vastaa

   Olet 100% oikeassa,
   Suomessa ei ole kaksipuoluejärjestelmää.
   sen sijaan on yksipuoluejärjestelmä jossa on monia eri tunnusten alla toimivia, pohjimmiltaan samoja aatteita ja agendoja ajavia lamnasryhmiä.

   Mikäli olisin väärässä, niin siinä tapauksessa myös Suomen sisäiset sekä ulkopoliittiset asiat muuttuisivat päättäjien vaihtuessa.

   Kuten jokainen yhtä päivää/asiaa pidemmälle ajatteleva kykenee havaitsemaan, hulluus on alkanut jo vuosikymmeniä sitten ja vauhti sen kun kiihtyy.

   Jotta olisi edes toivoa asioiden muuttumiselle, tarkoittaisi se että, koko Arkadianmäen lammaslauma vaihtuisi yhdellä ja samalla kertaa.

 • Uunit tulille

  Vastaa

  Tässähän alkaa tulla mieleen jo 30-luvun tapahtumia edeltäneet ajat kun talous on totalisesti sotkettu ja kansakunta hajotetttu kyllä se tiedetään ketkä tän takana on!!

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Tilanne on nyt paljon huonompi kun rikollisjärjestö nato on päästetty MEIDÄN tontille. Sotaa kohti mennään ja kovaa!

 • Minä

  Vastaa

  On hyvien tapojen vastaista kieltää jokin puolue ilman selvästi kestävää perustetta. Joten oikeusministeriö pitää kieltää hyvin tapojan vastaisena yksikkönä.

  En äänestäisi sinimustia, enkä erityisesti kannata sinimustien aatetta, mutta kannatan ehdoitta sitä, että heillä on vapaus toimia, ajatella ja ilmaista aatettaan.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  JA EILEN SUURI MESTARI paljasti Sanna Ukkolan haastattelussa lopettaneensa lihansyönnin noin 4 vuotta sitten. mitähän paljastuksia tässä on vielä tulossa. Noin 38 minuutin kohdalla: https://www.youtube.com/watch?v=Dwxgdbd4Bow

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä ”mestari” on kyllä pahimman luokan lieroja mitä tuolla eduskunnassa on, niin epärehellisen näköinenkin kuin vaan voi olla.

 • Peter Kreisler

  Vastaa

  Oikeusministeriö on tehnyt virheen, se on noudattanut lakia ja hyväksynyt Sinimustat puolueeksi. Kuitenkin oikeusministeriön virkamiehiltä on unohtunut, että Suomi ei ole oikeusvaltio ja kaiketi tästä on tullut huomautus ylemmältä taholta. Niinpä ministeriön nöyrät palkkarotat nyt haluavat purkaa lainvoimaisen päätöksen.

  Suomi on luisumassa yhä syvemmälle puna-vihreän-globalismin diktatuuriin kun sananvapautta ei enää rajoiteta vaan se poistetaan osa kerrallaan jolloin kokonaisuus ei järky yhdellä kertaa ja aiheuta kansassa vastareaktiota.

  Nyt kaikkien on aika herätä ja estää tämä kehityksen kulku, niin Sinimustien kannattajien kuin vastustajienkin, sillä lopuksi sananvapaus kokoontumisvapaus viedään kaikilta. Silloin ollaan tilanteessa, jossa puna-vihreä-globalistisen hallinnon ei yksinkertaisesti tarvitse kuulla ketään kansalaista, sillä kaikki ovat heille yhtä arvottomia ja olemassa vain mahdollistaakseen eliitin ylellisen elämän.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Oikeusministeriötä ohjaavat voimat pitävät siis ”Sinimusta Liike” ‑puoluetta niin vakavasti otettavana, että haluavat estää sen osallistumisen vielä toisiin eduskuntavaaleihin.

  ”Jos puolue ei kaksissa perättäisissä eduskuntavaaleissa onnistu saamaan yhtäkään kansanedustajaa tai vähintään kahta prosenttia annetuista äänistä, se poistetaan puoluerekisteristä. ”
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Puoluerekisteri

  Johtopäätös. Sinimustien pelätän saavan ilman puolueen toiminnan estämistä ensi eduskuntavaaleissa ainakin yhden edustajan ja yli kahden prosentin kannatuksen . Perusteluja puolueen toiminnan estämiseksi ei pystytä esittämään, siksi turvaudutaan purkamiseen. Ministeriössä joku virkamies keksii kapulakielisen perustelun ja varmistaa oman uransa jatkumisen.

  Jos puolueen tavoitteet ovat sen vastustajien mielestä järjettömiä, niin vastustajat voisivat muutamalla lauseella perustella kantansa ja herättää sinimustat huomaamaan virheensä. Kyllä sinimustat järkevinä ihmisinä silloin itse luopuvat tavoitteistaan. Mutta tällaista ei tulla näkemään, koska kieltäjät eivät pysty järkevään keskusteluun.

 • - fenrir

  Vastaa

  No niin, tätä ollaan sanottu jo vuosia, silti jotkut tahvot on vielä uskoneet demokraattiseen tapaan vaikuttaa asioihin. Kun tämä lauma jota ”yhteiskunnaksi” kutsutaan, tulee ja sanoo sulle, että sulla ei ole mitään niitä oikeuksia mitä muilla on, ja mihin tämä yhteiskunta mukamas perustuu, niin ootko sä mielestä silloin osa sitä laumaa? Vai ootko sä susi joka syö ne?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi