Äärivasemmiston joulukalenteri: Varisverkostoa tukeva transu Maisa ”Lyyra” Virtanen

Yhteistyö Varisverkoston ja muiden "antifasistien" kanssa on venttiili, jonka kautta transuaktivisti nykyään purkaa ahdistustaan.

Poliittiset viholliset

Maisa "Lyyra" Virtanen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissamme on alkanut suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Esittelyssä transuaktivisti Lyyra Virtanen

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Usein transuaktivistit väittävät heidän työnsä ”parantavan nuorten mielenterveyttä”. Kuten lukijamme tulevat kuitenkin huomaamaan, ovat transuaktivistit viimeisiä ihmisiä, joita kannattaa konsultoida mielenterveyskysymyksissä.

Esittelemmekin nyt Kehrääjän päätoimittajan, transuaktivisti Lyyra Kanerva Virtasen. Hän on osallistunut sosiaalisessa mediassa viime päivinä kiistaan siitä, tulisiko Varisverkoston lakkauttaa joulukalenterinsa, jotta Partisaani lakkauttaisi vastavuoroisesti omansa. Monet ovat vaatineet Varisverkostoa tekemään näin, jotta vasemmistotransujen identiteetti ja horjuva mielenterveys voitaisiin turvata. Virtanen on kuitenkin ilmoittanut asettuvansa kiistassa Varisverkoston puolelle ja kannattavansa joulukalenteritaistelun jatkamista.

Lyyra Virtasen alkuperäinen etunimi on Maisa. Hän asuu Turussa ja hän on syntynyt 8.2.1997. Kuten jo arvasitkin, hän kärsii vakavista mielenterveysongelmista, mikä vaikuttaa kulkevan erottamattomasti yhdessä ”antifasistisen ja anarkistisen” maailmankatsomuksen kanssa.

Ilmeisesti yhteistyö Varisverkoston ja muiden ”antifasistien” kanssa on venttiili, jonka kautta transuaktivisti nykyään purkaa ahdistustaan. Nuorempana samaa asiaa ajoi vuosia jatkunut itsensä viiltely ja päihteiden väärinkäyttö. ”Olenkohan koskaan enää terve? Tarvitseeko minun edes olla? Mitä se ylipäätään tarkoittaa olla terve? Näitä kysymyksiä Lyyra Virtanen, 23, on pohtinut elämässään paljon,” Mielenterveyden keskusliitto tietää kertoa.

Virtanen avaa elämäänsä myös sosiaalisessa mediassa. Kun häneltä kysyttiin, mitä hän teki 17-vuotiaana, vastaus kuului: ”Olin psykoosissa ja pelkäsin avata verhoja, koska joku muka tarkkaili ikkunasta. Sit pääsin psykiatriselle osastolle, mutta kesti aika kauan löytää sopivat lääkkeet. Kuulin ääniä, jotka kehotti tekemään asioita, mutta harmillisesti eivät kehottaneet asuntosijoittamaan.”

”Antifasistinen” transuaktivisti opastaa seuraajiaan myös lääkeasioissa: ”Mä söin hetken yhtä psyykenlääkettä, jonka vaikutuksena nukuin noin 18–20 tuntia päivässä. Tää ei ollut toivottu vaikutus, joten lääke lopetettiin. Mut jos lääke X ei auta mua, ei se kerro oikeastaan yhtään mitään siitä, auttaako tää lääke sua vai ei.” 

Arvoisa lukija, kerro mielipiteesi kommenttiosiossamme siitä, tulisiko Virtasen kaltaisten ihmisten johtamilla järjestöillä olla oikeus puuttua suomalaisnuorten sukupuoli-identiteetin kehitykseen!

Äärivasemmisto Homolobby Joulukalenteri 2021 Kotimaa Lasten seksualisointi LGBT Lyyra Virtanen Mielenterveys Mielenterveysongelmat Päihderiippuvuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sateenkaarikynä Trans ry Transut Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ehdotan että tälle jengille perustettaisiin ihan oma terapiaryhmä jossa voisivat taitavan mutta sarkastisen vetäjän avustamana miettiä että mikä oikein menikään elämässä pieleen. Ehkä joku eheytyisi niin että kykenee oikeaan työhön.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kaikki pystyvät töihin sillä se on eheyttävän psyykkistä. Jotain hommaa josta saa elantonsa ja kuuluvuuden yhteiskuntaan osana tärkeää kokonaisuutta.

 • Gallup-Natsi

  Vastaa

  Nää on hauskoja nää vasemmistotransistorit. Näkevät natseja joka paikassa. Kysyin heiltä tässä ihan virallisesti: Ketkä teitä vihaavat ja halveksivat, suomalaiset natsit vai muslimit?

 • N.N.

  Vastaa

  ” GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa”

  Toivottavasti poliisit tekee tästä lopun ja saattaa häntä pois kuljeksimasta, ja eikö se ole rikollinen toiminta lobbata vaarallisten lääkeiden puolesta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuollaiset Virtasen johtaman kaltaiset järjestöt tulisi kieltää, eikä heitä pitäisi missään tapauksessa päästää lähellekään suomalaisnuoria.
  Kyseinen porukka vaikuttaa olevan ”ahdistunut” milloin mistäkin, vasemmistotransuilla yhdistävänä tekijänä näyttää olevan psykoosit, runsas lääkkeiden käyttö, psykoterapia ja osastoelämä. Normaaleja tuollaisista ei tule ikinä, eikä heihin kannata satsata minkäänlaisia yhteiskunnallisia resursseja. Nämä ”natseja vastaan” tyypit on täyttä parodiaosastoa.

 • Louhi

  Vastaa

  Lopulta kyseessä on joukko moniongelmaisia ihmisiä, jotka terveessä ja tasapainoisessa yhteiskunnassa voitaisiin ohjata heidän tarpeitaan vastaavaan hoitoon. Tällä tavoin ainakin osalla heistä olisi mahdollisuus tulla yhteiskunnan jäseniksi ja tehdä jotain aidosti rakentavaa elämällään.

  Tällainen perusteitaan myöten vinoutunut yhteiskunta sen sijaan muuntaa sairaudet rikkauksiksi ja korottaa ne sitten jumaloinnin kohteeksi. Eräänlaiseksi läpeensä maallistuneeksi ja jumalattomaksi kultiksi. Tällä tavoin mielipuolista tulee opettajia ja profeettoja, kun taas oikeat oppineet ja viisaat polttomerkitään pahoiksi, tai arkisemmin natseiksi.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.”

  Rikollisia, miten ne voivat olla missään töissä muuten kuin apurina.
  Ei Raija taida tutkia vihapuhetta ja uhkauksia kun vihapuhe kohdistuu isänmaallisiin.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Missä näitä olioita sikiää. Mahtaa olla ylpeitä vanhempia,”meidän olio”

 • Julli

  Vastaa

  Vihervassarit ovat täysin omaa luokkaansa kaikilla mittareilla. Veikeällä huumorilla varustetut hölmöläistarinat jäävät selkeästi toiseksi näiden kanssa.

  Jos järkevä ja rationaalisesti ajatteleva ihminen näkee toisen olevan hukkumassa, mitä hän tekee? Hän pyrkii tavalla tai toisella pelastamaan hukkuvan esimerkiksi vetämällä tämän jotenkin rannalle tai menemällä pinnalla pysyvällä välineellä hukkuvaa pitämään pinnalla tms.

  Entä mitä vihervassari tekee? Hän menee hukkuvan kanssa hukkumaan, koska muuten hukkuvalle tulisi paha mieli. 🤦🏼‍♂️

  Miten vihervassareille voi olla täysin luonnollista o s a l l i s t u a
  mielenterveydellisistä ongelmista kärsivien henkilöiden harhoihin ilman, että pyrkisivät parantamaan näiden tilannetta?!

  Onko harhainen maailmankuva on yhtä arvokas kuin faktoihin perustuvaa maailmankuva? Minusta ei.

  Tuntuu siltä, että mitä enemmän harhoja ja ongelmia ihmisellä on, sitä suuremmat ansiot hän voi saada vihervassareiden keskuudessa. Tämä sopii hyvin intersektionaalisten femakkojen yms. uhriutumiskuvioihin.

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Tuollaisilla ei pitäisi olla sijaa missään asioissa yhtään mihinkään. Etenkään juuri sukupuoliasioissa.

  Mitä helvettiä tälle maalle on käynyt tässä 10 vuoden aikana? Miksi tämän ikäluokan päänupit on näin saatanan sekaisin, ei tuo pelkkä ”juueseistä” matkiminen riitä selitykseksi.

 • TT

  Vastaa

  Mädätyksen uhrejahan nämä ovat. Kulttuurimarxistinen media nostaa kuitenkin näitä esiin jonkinlaisina sankareina. Kieroutunut ajattelu leviää koko yhteiskuntaan ja erityisesti kasvatuslaitoksiin, joissa aletaan tuottamalla tuottamaan lisää sukupuoli-identiteetin häiriöitä. Kommunistit käyttävät näitä surkeita hahmoja hyväkseen heikentääkseen kansakunnan moraalia, sen perinteitä ja sen tervettä uusiutumista perheinstituution kautta. Nämä muka vasemmistolaiset ottavat innolla vastaan kaiken, mitä teknokraatit ja suurkapitalistit keksivät kuten sukupuolenvaihdos-lääketieteen tai geenirokotteet. Transut ovat askel matkalla luonnottomaan ja sukupuolettomaan robotti-ihmiseen.

 • Mummo-66

  Vastaa

  Kylläpäs taas on. En enää tiedä pitäisikö mielenterveyspalveluita lisätä vai poistaa kokonaan niin ongelma ehkä ratkaisisi itse itsensä.

 • Klop klop

  Vastaa

  Nämä on järjestään mielenterveyskuntoutujia tms.
  Ja näitä nyt nostetaan joksikin positiiviseksi esimerkiksi jollaiseksi kaikkien pitäisi pyrkiä.

  Tulee vielä aika kun miehet marssivat rivissä.

 • Saia

  Vastaa

  Älkää kirjoittako ”syntymänimi”, vaan ”oikea nimi”

  • Snif

   Vastaa

   Se nimi mikä annetaan syntymässä, on ainut oikea nimi koko elämän, kaikki mikä tulee jos muutetaan on ainostaan sukunimi, jos aletaan muuttamaan etunimeä taikka jopa toisensukupuolista nimeä niin se on mielisairautta.

 • Normaali ihminen ilman harhoja

  Vastaa

  Ei missään nimessä ketään näin sairasta yksilöä pitäisi päästää lähellekään lapsia ja nuoria, saati antaa mahdollisuutta mitenkään vaikuttaa heidän sukupuoli-identiteetin kehitykseen.
  Ilmeisesti se on osa näiden harhoja, että kuvittelevat muka auttavansa jotain levittelemällä somessa tarinoitaan kuinka on ollu milloin psykoosissa, psykiatrisella osastolla tai itsemurhan tekemässä. Sairaita ja helvetin huomion kipeitä, ei näiden touhuja muuten voi selittää. Ei varmasti auta asiaa kun ympäröi itsensä muilla samanlaisilla varisverkostolaisilla ja vastaavilla häiriintyneillä porukoilla.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Maailmalla terveitä ihmisiä eristetään jo surutta rokottamattomuuden perusteella. Heidän oletetaan olevan riski sairaaloiden kapasiteetille tms. Samaan aikaan todennetut mt-potilaat saavat riekkua vapaasti ja toteuttaa sairasta käyttäytymistä sekä levittää perversioitaan uutena normaalina.
  Terveysturvallisuudesta puhutaan mutta katse käännetään toisaalle kuin missä ongelmia on oikeasti. On ollut jo pitkään eikä kehitykselle paineta jarrua. Avohoito ei ole onnistunut. Mielenterveysleirit pitäisi mielestäni perustaa kiireellä.
  Fimea kulutustilasto 2017–2020 Rivi N Hermostoon vaikuttavat. http://raportit.nam.fi/raportit/kulutus/laakekulutus.htm

 • Blut Und Boden

  Vastaa

  Jos ei sähköhoito auta niin auttaisiko sitten kaasuhoito?

 • Nimetön

  Vastaa

  Tää maalittamisepisodi on ollut monella tavalla hyvin ironinen. Cancel-kulttuurin ihannoijat alkoivat saamaan näpeilleen, ja nyt uhriudutaan. Sinänsä kannatan aina oman lääkkeen maistamista, joten asenteeni on vähän kaksipuolinen.

  Mutta! Mikäli nuo eksyneet ihmiset todellakin nielisivät ylpeytensä ja tarttuisivat Partisaanin tarjoukseen, on H E L V E T I N tärkeää, että Partisaani pitää sanansa. Tämähän ei tällä hetkellä Partisaanista riipu, mutta mikäli se tilanne tulee, pidetään sanoista kiinni.

  Joten, te tätäkin palstaa selailevat suuret vihervasemmistolaiset taistelijat, pistäkää piireissänne pökköä pesään aselevon saavuttamiseksi. Tämänkaltainen toiminta on vitun perseestä (vaikkain ehkä joskus viihdyttävää), joka ei tule päättymään kellekään hyvin. Ties vaikka teillekin jäisi aikaa enemmän vaikkapa uuteen liikuntaharrastukseen tai mielenterveyspalvelujen käyttöön!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tälläkin sekopäällä on yhteyksiä Hämeenlinnan pervokeskukseen!

  Tässä on hyvä pysähtyä miettimään, että kumpi oli ensin. Mielenterveysongelmat vai transuilu?

  Luuleeko tämä sekopää, että hän on jonkin sortin roolimalli nuorille?

 • Tomppa

  Vastaa

  Partisaanin äärivasemmistolaisesta joulukalenterista näyttää vähitellen paljastuvan koko kauhujen galleria, mitä pidemmälle joulukuu ehtii. Jään mielenkiinnolla seuraamaan, minkälaisia perverssejä kummajaisia tulevista luukuista paljastuukaan. Pelkään pahinta.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kuvottavaa katseltavaa. Nuo ihmiset pitäisi ohjata hoitoon. Ja niitä, jotka rohkaisevat näitä itsetuhoon, tulisi rankaista ankarasti. Nyt keskuudessamme on henkilöitä, jotka pyrkivät homotransupropagandalla tuhoamaan nuoria.

 • Salomon

  Vastaa

  On vaan ihmeteltävä miten nopeasti asiat on mennyt näin kuralle. En minä ainakaan muista, kun ottaa 20 vuottakin takaisin päin, ei tällästä vitun sekoilua ollut, joitain välähdyksiä kyllä mutta niillekin lähinnä naurettiin. Ja nyt on sitten kaikki aivan ylös alaisin. Vittunsa leikkaaminen tai kyrvän pilkonta on vähintäänkin kuin joku palkinto siitä, että imet itseesi kaiken mädän mitä naama kirjassa tai vastaavanlaisella alustalla sinulle juhlistetaan. Nää torspot on kipeitä eikä valitettavasti ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa näiden kadota yhtälöstä, he hoitavat sen aivan itse. Vielä kun pääsis noihin zyzocuwicheihin 😜 käsiksi

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Nämä mielenterveyspotilaat tulisi pistää kaikki suljetulle osastolle ja estää pääsy someen. Hullut yrittää aivopestä teinejä. Tämä sekasikiö toimisi kyllä variksenpelättinäkin.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Ei näitä voi kyllä mitenkään ymmärtää.

 • KL

  Vastaa

  Kaikki näyttävät olevan varsin epäviehättäviä ulkonäöltään. Huono ruoka, huono itsetunto, ei jakseta liikkua tarpeeksi… ja mieli on, joo, tavalla tai toisella vaurioitunut. Tarvitsisivat apua, mutta kun nykyään yritetään ihmisten itsetuntoa kohottaa väittämällä että kaikenlainen heikkous on joko normaalia tai vahvuus, ja jos ihminen itse ei halua apua niin eihän sitä väkisinkään voi antaa. 

  Välillä tulee mieleen se sanonta, en muista tarkkaan miten meni enkä jaksa nyt hakea, mutta jotenkin näin, suomennettuna: ”kovat ajat luovat vahvoja miehiä, vahvat miehet tekevät hyviä aikoja, hyvät ajat luovat heikkoja miehiä, heikot miehet aiheuttavat kovia aikoja.”

  Meidän maailmamme on ollut liian pehmeä sotien jälkeen. Sodan käyneet sukupolvet luonnollisesti halusivat että heidän lapsillaan olisi helpompi elämä, mutta homma meni liian pitkälle, ja paheni seuraavien sukupolvien aikana. Joten nyt kait sitten mennään kunnolla taas koviin aikoihin. Heti tai vähän viiveellä, mutta ei tässä kait varsinaista paluuta menneisiin vuosikymmeniinkään – milloin isoimmat ongelmat tuntuivat olevan lähinnä henkilökohtaisia… – enää ole. Tosin niiden aikojen ”vapaus” taisi olla aika pitkälle pelkkä illuusio.

 • Suomi

  Vastaa

  Eikö tämä jo lopultakin todista sen, että homot ja lesbot ym. biologista sukupuolta ymmärtämättömät ovat täysin mielisairaita. Homous, lesbous ym. on sairautta! Tiede ei todista sitä, että ed.main. sekopäät olisivat sairauden uhreja, MUTTA ei todista myöskään sitä etteikö se johdu mielisairaudesta. Joulukalenteriotos kertoo faktan. Kaikkihan nämä kalenterissa esitellyt sukupuolisekopäät ovat mielisairaita ja yhteiskunta maksaa heidän kallonkutistajilla tarinoidut, saatanan kalliit paskapuheensa! Ja NÄMÄ ovat vaatimassa yhteiskunnalta lisää rahaa mielisairauksiensa paapomiseen. Vittu, että vituttaa tällaiset sairaat loiset.

 • Schlageter

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä, että hyvin suurella osalla näistä sukupuolikummallisuuksista ongelmien takana on heidän olemuksensa, jossa ei vastakkaisen sukupuolen silmissä ole yksinkertaisesti mitään kiinnostavaa. Sen ymmärtävät kaikki ulkopuoliset, mutta he eivät. Kun ikätoverit ovat alkaneet seurustella, nämä ovat jääneet yksinään pohtimaan, mikä on vialla, ja löytäneet sitten ongelmaan toinen toistaan oudompia ”ratkaisuja” itsensä ”tuunaamiseksi”.
  Ennen nämä hahmot olisivat olleet sirkuksen friikkinäytöksissä partaisten naisten ja muiden kummajaisten kanssa, mutta nyt vapaalla jalalla keskuudessamme kaduilla ja mediassa ilmaiseksi naurettavina ja ihmeteltävinä. Hämmästyttävää on, etteivät he ole pysyneet kaapeissaan, joka olisi ollut sekä heille että koko yhteiskunnalle paras ratkaisu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi