Sateenkaariaktivisti Partisaanille: Suomenkin homopiireissä sukupuolitautien jahtaajia!

Sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa toimiva STEA rahoittaa Positiiviset ry:n toimintaa joka vuosi noin 300 000 eurolla.

Rappiokulttuuri

päivitetty

Positiiviset ry:n seksuaalineuvoja Tapani Valkosen harrastuksiin kuuluu homopornon kuvaaminen.

Partisaani otti alkuviikosta yhteyttä suomalaisiin homolobbausjärjestöihin selvittääkseen niiden suhtautumisen tuoreisiin apinaruttouutisiin (monkeypox). Sateenkaariryhmille lähetettiin sähköposti, jossa kuvitteellinen homomies kertoi fantasioivansa apinaruton hankkimisesta huumeorgioissa.

Sähköpostin peitetarina voi kuulostaa järkyttävältä parodialta cis-sukupuolisten ja heteronormatiivisten lukijoidemme kouliintumattomissa korvissa, mutta homopiireissä sähköpostin sisältö on kylmää arkirealismia. ”Pozzing” eli ”ötökkäjahti” on kiinteä osa kansainvälistä homokulttuuria.

San Francisco Weekly ‑lehden mukaan homomiehet eri puolilla maailmaa ovat jo vuosien ajan hyödyntäneet esimerkiksi deittisovelluksia etsiessään Hiv-positiivista seksiseuraa. Koska tauti ei tartu välttämättä yhden sukupuoliyhteyden aikana, epätoivoisimmat ötökänjahtaajat voivat varata hotellihuoneen useiksi tunneiksi, jotta mahdollisimman moni tuntematon taudinkantaja ehtisi saastuttaa hänet. ”Hyvällä tuurilla” edes yhden tuntemattoman kumppanin kantama virus siirtyy illan aikana myös ötökänjahtaajan verenkiertoon.

Homomiehet jahtaavat ”ötököitä” eli sukupuolitauteja, koska he saavat siitä seksuaalista kiihotusta. Joillekin esimerkiksi Aids-diagnoosi on myös poliittinen kannanotto valkoisten heteroiden ylläpitämää yhteiskuntajärjestystä vastaan. Siinä missä sukupuolitautien etsijöitä kutsutaan ”ötökänjahtaajiksi”, tautien tartuttajia taas kutsutaan ”lahjojen antajiksi” homoalakulttuureissa.

Kuvakaappaus: Partisaanin sähköposti homolobbaajille.

Vastaus pahamaineiselta homoaktivistilta

Viime viikkoina mediassa esillä olleet apinaruttouutiset ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton. Monet epäilevät, että kyse on koronaa vastaavasta vedätyksestä, jonka avulla kansalaiset voidaan alistaa jälleen uusien pakkolakien kahleisiin. Oli miten oli, ”ötököitä” jahtaavat homomiehet ovat ottaneet uutiset ihastuneina vastaan. Sosiaalisessa mediassa monet homoaktivistit ennustavan innostuneeseen sävyyn saavansa apinaruton Pride-kesäöiden riennoissa. Valtamedian mukaan tauti onkin levinnyt Euroopassa juuri homo-orgioiden kautta.

Partisaanin sähköpostiin vastasi lopulta Positiiviset ry:n Hiv-positiivinen homoaktivisti Tapani ”Tappu” Valkonen, jonka kuvottavasta toiminnasta olemme uutisoineet jo aiemmin muun muassa artikkeleissamme ”Verorahoin kustannetun Positiiviset ry:n taustahenkilöiden elämäntavat kummeksuttavat somessa” ja ”THL ja veronmaksajat tukevat laittomien huumeiden käyttöä homo-orgioissa”. Yhdistyksessä tittelillä ”seksuaalineuvoja” toimiva Valkonen on saanut näkyvyyttä internetiin kuvaamillaan videoilla, joissa hän harrastaa nyrkin työntämistä omaansa sekä muiden anukseen eli fistaamista.

Valkonen on kuvaillut Xtube-sivulla olevassa FistNDale-profiilissaan perversioitaan seuraavasti: ”Pidän fistaamisesta. Rakastan sitä molempiin suuntiin, antaa ja ottaa. Mikä onkaan parempaa kuin upota samettiseen ja tulikuumaan miehen perseenreikään? Tai antaa omansa käsiteltäväksi? Haluan laajentaa seksuaalisuuttani, sekä peräreikääni ; -) Kuinka syvälle se uppoaa tai kuinka leveä se on ei ole niin tärkeää kuin se, miltä se tuntuu.” Lisäksi hän listaa fetisseikseen muun muassa pissaleikit, ryhmäpanot, julkisilla paikoilla penetroimisen ja niin sanotut yllätysaukot (gloryhole).

Tapani Valkonen.

Ötökänjahtaajia myös Suomessa

Valkosen mukaan myös Suomessa on havaittu, että homopiireissä ollaan innostuneita ötökkäjahdista. Valkonen kertoi Partisaanille, että ilmiötä voidaan havaita erityisesti ”homomiesten suosimilla some-alustoilla, jotka sallivat aikuisviihdekuvat”. Myös suomalaisten homojen suosimissa deittisovelluksissa on törmätty ötökänjahtaajiin.

Sähköpostissamme kysyttiin lisäksi, rahoittavatko suomalaiset veronmaksajat esimerkiksi apinaruton saaneen ötökänjahtaajan hoidon. Valkonen vastasi: ”Toki jos saat tartunnan, terveydenhuolto antaa sinulle sairautta vastaavan hoidon. Hiv-hoito on järjestetty erikoissairaanhoidon piirissä.”

Valkonen antoi myös vinkkejä suojaamattomaan seksiin homo-orgioissa: ”Jos suojaamatonta seksiä ilman kondomia on usein, suosittelisin ennaltaehkäisevän lääkkeen, prepin käyttöä. Hivpointista voi varata ajan prep-konsultaatioon, jonka yhteydessä voit keskustella seksuaalisuudesta ylipäänsä ja saada lähetteen prep-hoitoon. Sisarjärjestömme työntekijät ovat koulutettuja seksuaalineuvonnan ammattilaisia. Heidän kanssaan voi keskustella turvallisesti kaikista asiaan liittyvistä kysymyksistä.”

Valkosen mainitsema prep-lääkitys kustannetaan nykyään suomalaisten veronmaksajien kukkaroista. Sanna Marinin hallituksen ansiosta työssäkäyvät kansalaiset joutuvat nykyään rahoittamaan homoseksuaalien fetissit suojaamattomasta huumeseksistä tuntemattomien kanssa.

Kuvat: Positiiviset ry:n propagandaa THL:n verkkosivuilla.

Lasten seksualisointia

Eikä siinä vielä kaikki, arvoisat veronmaksajat. Sosiaali- ja terveysministeriön alaisuudessa toimiva Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA rahoittaa Valkosen Positiiviset ry:n toimintaa joka vuosi noin 300 000 eurolla. Järjestö tekee myös yhteistyötä THL:n kanssa. Yllä olevat kuvakaappaukset ovatkin peräisin THL:n verkkosivuilla julkaistusta Positiiviset ry:n propagandasta.

Ylemmässä kuvassa annetaan ohjeita homoseksiin ”huumekööreissä”. Voit lukea yksityiskohtaisempia Positiiviset ry:n ohjeistuksia laittomien huumeiden käyttöön liittyen uutisestamme ”THL ja veronmaksajat tukevat laittomien huumeiden käyttöä homo-orgioissa”.

Vieläkin kylmäävämpi on alempana oleva kuvakollaasi, jossa pieni lapsi on aseteltu alastoman miehen, zoofiiliseen fetissiasuun pukeutuneen homoaktivistin ja dildojen keskelle. Suosittelemme lukijoita kampanjoimaan Pride-tapahtumia vastaan tänä kesänä kaikin mahdollisin keinoin, jotta sairas ideologia saadaan irrotettua Suomen maaperästä juurineen!

Aids Apinarutto HIV Homolobby Homoseksuaalisuus Huumausaineen käyttörikos Huumausainerikos Huumeet Huumekauppa Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Ötökkäjahti Pedofilia Pozzing Pride Rappiokulttuuri Rikos Sanna Marin Sosiaali- ja terveysministeriö STEA Tapani Valkonen THL Törkeä huumausainerikos Veronmaksajat

Keskustelu

37 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ensimmäisenä tulee mieleen että ”Uuniin!”.

  Nyt olisi hyvä sauma tehdä tästä poppoosta vastamainoksia Voima-lehden tyyliin julkisille paikoille ihan heidän omalla matskullaan.

 • TT

  Vastaa

  Mitä syvemmälle pervojen mailmaan porautuu, sitä kauheampaa löytyy. Homoseksuaalit pelkäsivät koronaa, koska se ei ole sukupuolitauti. Apinarutto tarttuu erityisesti sukupuoliyhteydessä, joten se on ”seksikästä”. Poliitikot, terveysviranomaiset ja media ovat niin sekaisin, että saavat homojen paskataudistakin aikaiseksi jonkun kansantaudin ja pelättävän plandemian, mutta väestö alkaa olla näihin vedätyksiin väsynyttä. Ukrainan sota ei enää suju lännen toivomalla tavalla ja median on saatava jostain joku uusi panikoinnin ja hysterian aihe. Onko apinarutosta sellaiseksi?

  • Maria

   Vastaa

   Venäjä on jo unohdettu Hybridikeskuksella ja IS:n kommenttipalstoilla. Nyt kuuminta uutta on NATO ja varsinkin Turkki. Apinarutto saattaa mennä tämänkin ohi. Nämä kaksi nyt tappelevat ykköspaikasta. Listalla alas päin ovat menneet Antifa, ilmasto & säänvaihtelut, BLM, ABCDEFHIV-jutut ja kehopositiivisuus.

 • Nyt muuten kiehahti

  Vastaa

  En tiedä teistä muista mutta minulle tuli oksettava olo. Noille leperrellään kuin pikkulapsille ja kehoitetaan hakemaan yhteiskunnalta hoitoa sekä ennaltaehkäisevää tiedotusta. Samaan aikaan kun ne tarkoitushakuisesti koittavat saada sukupuolitauteja ja tarttuvia tauteja.

  Vaakakupin toisessa päässä ovat töissäkäyvät perheelliset joiden lähetteet ”hukkuvat” sairaaloiden byrokratioihin. Ja löytyvät juuri ennenkuin syöpädiagnoosissa ei juuri muuta ole tehtävissä kuin saattohoito.

  Voin kuulostaa kovalta kun sanon että näiden hoitaminen pitäisi lopettaa kokonaan. Sillä elämä on valintoja täynnä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi hemmetti, että tuo pride-väki on kuvottavaa saastaa.
  Jos tuollaisen porukan sekaan perheenäiti vie pride-marssille oman lapsensa ”tukeakseen seksuaalivähemmistön oikeuksia”, mielenterveys ei todellakaan ole kohdillaan.

  Toivottavasti sama trendi jatkuu kuin aiempina vuosina, pride-liput alas julkisilta paikoilta!

 • Teeperi

  Vastaa

  Toivottavasti sateenkaariliput palavat tänäkin kesänä. Jokainen pedofiililippu vaan helvettiin

 • Naisten suuret sankarit

  Vastaa

  Ja tälläisiä tyyppejä suomalaiset naiset ylistävät ja palvovat, marssien ylpeänä Pride-kulkueissa lasten kanssa alastomien miesten ja sekopää-transujen keskellä.

  ”Ne on ihan samanlaisia kuin me muutkin” sanoo suomalainen nainen.

 • Uskomatonta

  Vastaa

  Hyi stna! Valtio johtoa myöten tälläistä sairasta pervosakkia hyysätään.

 • Mikki Rehunen,

  Vastaa

  Hyi kakkaa, hyi !

 • Jukka Laitila

  Vastaa

  Karhun oluet hyllyyn. Viime vuonna yhteistyössä Pride vöyhötyksessä. 

  ”Tiedotteessa sanotaan, että Priden tapahtumissa Karhu-logon tilalla lukee ”he/him, she/her, they/them ja sukupuolineutraali hän”. Ajatuksena on tukea esimerkiksi transihmisiä, jotka kertovat profiilissaan, mitä persoonapronominia käyttävät.

  Mediassa ja sosiaalisessa mediassa mainoskuvat tölkeistä ja tiedote on ainakin paikoin ymmärretty niin, että kauppoihin olisi tulossa myyntiin oluttölkkejä kampanjakuvituksella. Karhun tiedotteen otsikossa kerrotaan, että Karhu valjastaa tölkkinsä puolustamaan transoikeuksia yhdessä Helsinki Priden kanssa.

  • Topi

   Vastaa

   Voisiko joku selittää mitä tuo he/him, she/her ja they/them tarkoittaa? Osaan englantia mutta voiko olla esim. he/her/his ja she/him/her? (They/them/their taipuu aina noin.) En tajua mitä tuo kauttaviivan kanssa pelaaminen meinaa.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   ”Karhun oluet hyllyyn. Viime vuonna yhteistyössä Pride vöyhötyksessä.”

   Karhu.fi ‑sivuilta selviää, että tätä olutmerkkiä valmistaa Oy Sinebrychoff Ab. Luultavasti tämä homoilun edistäminen on lähtenyt heidän markkinointiosastoltaan. Yritys on nykyään tanskalaisen Carlsberg-panimokonsernin omistama. 

   Konserniin kuuluvilla on yhtiöillä on niin paljon tuotemerkkejä, että boikotointi on vaikeaa. Jopa Coca-Colaa juomalla kartutat Sinebrychoffin kassavirtaa.

   Ehkä on panimoita, joiden tuotteita ostamalla ei tue perverssiyttä .

 • Observer

  Vastaa

  Siis… Ei helevata… Nyt loppui sanat… Lähdenpä oksentamaan.

 • NK

  Vastaa

  Toivokaa ettette koskaan saa veripussista elämännestettä itseenne. Suomessa verenluovuttajat testataan näin: annetaan A4 jossa kysytään oletko parisuhteessa ja oletko harrastanut anaaliseksiä puolen vuoden aikana.

  Voitte nyt itse miettiä asiaa eteen päin ja sitä mitä minä tällä viestillä hain.

 • Ceppo

  Vastaa

  ”Olen sukupuoleltani vähän fluidi”

  Mitä hittoa? Siis hintti joka on top ja bottom samassa paketissa? Joo, tuon ymmärrän, mutta SUKUPUOLELTAAN? Eihän se nyt pompi miehen ja naisen väliä vaikka onkin välillä saavana osapuolena. Tulisi iso sade ja puhdistaisi vähän tätä perkelelaumaa jo.

 • Herrenvolk

  Vastaa

  Kuvottavaa ihmissaastaa. Kolmannen valtakunnan saksassa näillekin olisi paikka löytynyt.

  • Kettenhund-Feldjäger

   Vastaa

   Kyllä. Kaatopaikka. Ei saatana, että tällaiseen saastaan jaetaan rahaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mä alan olemaan niin vitun väsynyt näihin ihmisiin.. mä en jaksa ees kimpaantua tästä enää, vaan oon luovuttanu tyystin sen ajatuksen että näistä perkeleistä sais ihmisiä vielä joskus.

 • sk

  Vastaa

  Suosittelen jättää pelaamatta veikkauksen pelejä. Ne on laittanut isoja summia muun muassa positiivisille ja Helsinki Pride:lle.

 • Anonymous

  Vastaa

  Ihanaa! Ei muuta kuin lapsia adoptoimaan arvon mielisairaat hinttarit! Ainiin, Suomessa sekin on mahdollista! Elämme helvetissä.

 • non-jogger

  Vastaa

  Ihan perseestä.
  Nyrkki kuuluu näille otsaan eikä rööriin.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Tätä tyyppiä voisi vähän fistata kaivinkoneeseen kiinnitetyllä hydraulisella purkuvasaralla.

 • AryanSoul88

  Vastaa

  En tiiä pitäskö tässä itkeä vai nauraa 😀 Hyi vittu jokatapauksessa🤮

 • Rokottamaton

  Vastaa

  Niin kauan kuin aikuisten miesten pääprioriteettina on peräreiällä leikkiminen, ei luonnonjärjestystä saavuteta. 

  Elämme Kali Yugan pimeintä aikaa.

 • Hh1488

  Vastaa

  Kumpa tulis joku sellanen gay tauti johon ei lääkettä olisi

  • Nimetön

   Vastaa

   HIV eli AIDS oli aikanaan sellainen.

   Mutta onhan nykyisin ihan heteroseksissäkin leviäviä tymäköitä tauteja, kuten supertippuri.

   Muista virustaudeista yleiset HPV ja HSV ovat myös elinikäisiä.

   • Ilmari

    Vastaa

    Näin ensin luultiin. Tietoa yritettiin häivyttää niin, että KAIKESSA seksissä suositeltiin kondomin käyttöä.

  • Nimetön

   Vastaa

   HIV

 • KokenutMies

  Vastaa

  Ennen nämä homomiehet hakivat lahjoittajaa (eng. Gift) ja heitä kutsuttiin bug chaserseiksi, eli pöpöjen jahtaajiksi. Nämä retardit kuvittelivat, että hiv-lääkitys poistaa viruksen ja sitten kaikki on hyvin, mutta lääkitys itseasiassa heikentää elimistön toimintaa. Siksi näistä monet näyttävät sairailta, vaikka hiv-virus on saatu lääkityksellä piiloon. Elinikäodote on myös alempi, jos joutuu nuoresta pitäen käyttämään näitä estolääkkeitä.

  Tarvittaisiin todelakin rankempia yhteiskunnallisia toimia, jolla nämä sairaat perverssit laitetaan kaappiin toteuttamaan intohimojaan. Se myös leikkaisi pahimmat ylilyönnit harrastuksesta, vaikka homoutta ei ilmeisesti pystytä kokonaan poistamaan.

 • Society

  Vastaa

  Tämä kaikki todistaa sen että vieras valta ohjaa kaikkea piilosta, jonka eräs Saksan entinen johtaja yritti estää

 • borisow

  Vastaa

  hienoa tekstiä

 • Timovaan

  Vastaa

  Maailma on seonnut.
  HIV positiiviset lisääntyy myös k‑piikkien aiheuttamana,joka näkyy HIV testeissä.
  Lisäksi ‚kohta saadaan myös Apinapiikki ja Apinapassikin 😀

 • Saatana ohjaa Suomea

  Vastaa

  Maailmanlaajuinen ilmiö jokaisessa sodomiittimuurarien & kv-pankkiirien hallitsemassa valtiossa, missä kattobileet eivät onnistu eikä kivennäistarjonta kohtaa kysyntää Kirjan suositusten mukaisesti, vaan sen sijaan paskanhajuiset tabunrikkomisrituaalit ovat valtiovallan nimenomaisessa suojeluksessa.

 • Sanna Mirella Mahdubathja

  Vastaa

  Suomen hallituksen kaikkien jäsenten mielestä kaikki lgbtqia+ elämä vain on parempaa. Siksi on luonnollista ja jopa toivottavaa nyky Suomessa, että nyrkit haisevat kakilta.

 • itseasiassa

  Vastaa

  Miettikää paljonko rahaa meiltä valkoisilta heteroilta ja perheellisiltä on pakkolunastettu tällaiseen paskaan. Oikein intoa puhkuen maksan veroja.

 • Simo Hollanpää

  Vastaa

  Juuri tällainen käytös on syy miksi homoja kohtaan tunnetaan vastenmielisyyttä. Hiv, apinarokko ja muut veneeriset taudit leviävät näiden tapahtumissa. Koprofiilit-sodomiitit levittävät ulosteperäisiä bakteereja. Tuossa on tutkimustietoakin, kappeleen ”Orientation lopussa.
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sperm_Wars

  • Simo Hollanpää

   Vastaa

   Hyvä että edes jokin vaihtoehtomedia tuo esille kommentit sallien homojen tautisia tapoja. Yllä oleva kommenttini sensuroitiin Pt-mediasta, vaikka ylläpitäjä pyysi mielipiteitä pridetapahtumista. Hänen linjansa ei sodomia-koprofilia-kirjoittelun suhteen poikkea Hesarista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi