Suomalaiset veronmaksajat kustantavat nyt homo-orgioiden lääkitykset

Homojen joukossa on yleistynyt chemsex-alakulttuuri, jossa he harrastavat seksiä useiden tuntemattomien kanssa laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena.

Rappiokulttuuri

Suomen homot pääsevät tuoreen uudistuksen myötä harrastamaan yhden yön suhteita hiv-positiivisten kumppaneiden kanssa veronmaksajien piikkiin. Valtamedia uutisoi innostuneeseen sävyyn, että hi-viruksen estolääkitys muuttui ”maksuttomaksi” (eli veronmaksajien kustantamaksi) kuunvaihteessa.

Homoseksuaalien parisuhteet kestävät tilastollisesti huomattavasti lyhyempiä aikoja kuin heteroseksuaalien. Homojen joukossa on viime vuosina yleistynyt myös niin sanottu chemsex-alakulttuuri, jossa he harrastavat seksiä useiden tuntemattomien kanssa laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena.

Kuten Partisaani on uutisoinut, THL ja veronmaksajat tukevat laittomien huumeiden käyttöä homo-orgioissa. Viimeisen viiden vuoden aikana huumeita kannattava homoyhdistys Positiiviset ry on saanut Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskukselta noin 1,5 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa. Järjestö jakaa muun muassa ohjeita siitä, kuinka homot voivat ostaa laittomia huumeita orgioihinsa ilman, että he jäävät poliisin haaviin.

Rappeutuneiden elämäntapojen vuoksi hiv ja muut taudit ovat mielenterveysongelmien ohella erittäin yleisiä homoyhteisössä. Tuoreen uudistuksen vuoksi veronmaksajat pakotetaan nyt rahoittamaan entistä avokätisemmin sateenkaarikansan itsetuhoisaa elämäntapaa.

Suojaamaton seksi tuntemattomien kanssa fetissinä

”HIV-tartuntoja ennaltaehkäisevä prep-lääkitys muuttui maksuttomaksi. Tukikeskus Hivpoint uskoo, että kynnys lääkityksen aloittamiseen madaltuu. Myös elämänlaatu paranee, kun pelko ei pilaa seksikokemusta,” Yleisradio uutisoi.

Yleisradio haastatteli artikkeliinsa muun muassa julkihomo Simo Kauppista, joka kertoi ylpeästi, että uudistuksen myötä hän pääsee harrastamaan suojaamatonta seksiä. Chemsex-piireissä ehkäisyn välttäminen tuntemattomien kumppaneiden kanssa on yksi tyypillisistä fetisseistä.

Homolobbausjärjestö Hivpoint kertoo Ylelle toivovansa, että mahdollisimman moni hakeutuu ilmaisen lääkityksen piiriin. Veronmaksajille tahdotaan siis mahdollisimman raskas taakka.

”Hiv on aina koskettanut etenkin homo- ja bi-miehiä. Seksin harrastamiseen on liittynyt jännitystä ja jopa pelkoa tartuntariskiä kohtaan,” Hivpointin Sami Tuunainen toteaa.

”On harhaanjohtavaa ajatella, että kaikki käyttäisivät ehkäisyä seksin aikana. Siksi ehdottomasti suosittelen tätä lääkettä niille, joilla on paljon suojaamatonta seksiä,” Kauppinen summaa.

Lähde: Yle

Aids Chemsex Hivpoint Homolobby Huumausainerikos Huumeet Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Mielenterveys Mielenterveysongelmat Positiiviset ry Rappiokulttuuri Sami Tuunainen Simo Kauppinen Talous Tartuntataudit THL Veronmaksajat Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ei ole teiltä pois

  Vastaa

  Koska Suomessa on tuhansia hetero miehiä, jotka eivät saa seksiä, niin heille on korvamerkittävä 25 miljoonaa euroa, jotta voivat yhtyä maksullisiin naisiin. Lisäksi 1000 miljoonaa euroa, että voimme lennättää nuoria naisia Suomeen. Laatu sellaisia. Kiitos.

 • Olli

  Vastaa

  Homot tarvitsevat ilmaiset lääkkeet että pääsevät tökkimään toisaan tuhkaluukkuun, voi perse. Entä jos mieluummin annettaisiin ilmaiset lääkkeet niille vanhuksille joiden on tultava toimeen pienellä eläkkeellä.

 • Jupi

  Vastaa

  Paras tapa estää HIV tartunta on huolehtia riittävästä määrästä liukuvoidetta. Ei toimi muihin tauteihin mutta veriteitse leviäviin kylläkin. Tekee seksistäkin parempaa.

  • Nimetön

   Vastaa

   Jupi, nyt on paskapuhetta. HIV-tartunta edellyttää limakalvojen ja / tai saastuneen veren päätymistä terveen limakalvoille. Mikään määrä liukuvoidetta ei estä tartuntaa.

 • Ainoa ratkaisu

  Vastaa

  Yhtykäämme virteen, homot hirteen.

 • Late

  Vastaa

  Ton lisäks c hepatiitti jonka hoidot muistaakseni 90000 eur vuodessa per nenä. Kalliiks käy yhteiskunnalle homoilu ja narkkaaminen

 • Louhi

  Vastaa

  Näemmä näillä piireillä ei ole enää tarvetta peitellä yhtään mitään. Ihan avoimesti ja ilman minkäänlaista kiertelyä ojennetaan omien perversioiden lasku suomalaisille veronmaksajille, jotka maksavat sen aivan yhtä kiltisti kuin kaiken muunkin.

  Ja kun ollaan ”rehellisiä” ja ”avoimia” Hivin suhteen, niin eiköhän sama linja jatku myös pedofilian kanssa. Seuraavaksi sitten rahaa lapsennussijoille, jotka ovat menneisyydessä kokeneet kaikenlaista jännitystä ja jopa pelkoa.

 • Riemu kattoon

  Vastaa

  Onhan se mukava kuulla, että ”iloisilla” miehillä on vielä hauskaa. Normi-suomalaisille terveydenhoidosta tehtiin koronan avulla luotaantyöntävä poliisivaltion haara, mutta iloisten miesten juhlahumua ei tohdita häiritä, vaan kannustetaan.

 • Ristus notta

  Vastaa

  Kukahan maksaa näiden pride olioiden hedelmöityshoidot?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi