Sinimusta Liike: Väestönvaihto tuhoaa monimuotoisuuden

"Todellisuudessa suomalainen Suomi on ainutlaatuisena maana osana koko planeetan monimuotoisuutta."

Väestönvaihto

Väestönvaihdon kannattajat haluavat kieltää tästä kannattamastaan asiasta puhumisen sen oikealla nimellä ja puhuvat sen sijaan monimuotoisuudesta tai moninaisuudesta. Näiden kahden termin takana on ainakin erityisesti vasemmistolaisilla väestönvaihdon kannattajilla esiintyvä pakonomainen tarve kopioida aatetovereiltaan Yhdysvalloista kaikki opit sanastoa myöten; tässä tapauksessa diversity-ideologia. Monikulttuurisuuskaan ei ole enää trendikäs sana, koska USA:n uusvasemmistolaisessa kielessä käytetään pääasiassa sanaa ”diversity” eikä ”multiculturality”. Monimuotoisuudesta ja moninaisuudesta puhumisen taustalla saattaa vaikuttaa myös halu liittää väestönvaihtoon positiivisia mielleyhtymiä luonnon monimuotoisuuden ja sen pienenemiseen liittyvän huolen kautta.

Väestönvaihto on kuitenkin täysin päinvastaistasta luonnon monimuotoisuuden suojeluun nähden. Ihminen on osa luontoa, eikä ihmisten moninaisuus ole mitenkään käänteistä muun luonnon monimuotoisuuteen nähden. Muun luonnon osalta julkisuudessa ei esiinny vaatimuksia täyttää Suomen luontoa kaiken maailman vieraslajeilla antaen kullekin vieraslajille sitä suuremmat monimuotoisuuspisteet, mitä vieraampi ja haitallisempi laji on. Päinvastoin kotoperäisille lajeille haitallisten vieraslajien torjunnan tärkeydestä vallitsee konsensus. Vieraslajien ei tässä yhteydessä edes kiistetä olevan vieraslajeja, vaikka kaikki johonkin vieraslajiin kuuluvat yksilöt olisivat syntyneet, kuoriutuneet tai itäneet Suomessa. Väestönvaihdon kannattajat taas usein väittävät viimeistään Suomessa syntymisen poistavan vierasväestöihin kuuluvien vierauden.

Sellainen, joka vastustaa vieraslajeihin vertausta ja edes vierasalalajeista puhumista väestönvaihdon yhteydessä rotujen olemassaolon kiistämisen ja tyylin ”on vain yksi yhteinen ihmisyys” perusteluilla, ei voi samanaikaisesti loogisen johdonmukaisuuden säilyttäen väittää rotumuukalaisten edustavan monimuotoisuutta, koska koko ihmislaji on näiden perustelujen mukaan yksimuotoinen. Jos todella kaikki olisivat sijainnin perusteella yhtä suomalaisia, ei mitään monikulttuurisuutta tai monietnisyyttä voisi edes teoriassa olla olemassa. Tässä esiintyykin yksi väestönvaihtajien ideologiaan sisältyvä looginen mahdottomuus, jossa suomalaisuus voi samanaikaisesti sekä olla olematta että olla olemassa muuna kuin sijaintina. Samanlainen looginen yhteensopimattomuus näkyy, kun heidän mukaansa väestönvaihto on sekä salaliittoteoria että meneillään oleva hieno asia, jota mainostetaan monimuotoisuuden kasvuna niin kuin Alexander Stubb ja Olli Rehn presidentinvaalitenteissä.

Samankaltainen ristiriita nähdään myös, kun rotujen olemassaolon kiistäville väestönvaihdon kannattajille rotu on samanaikaisesti kaikki kaikessa, mm. juuri väestönvaihdon ja monimuotoisuuspisteiden yhteydessä. He eivät suinkaan vaadi kaikkia, eivät edes suurinta osaa kansoista, alistumaan maahantunkeutumiseen ja väestönvaihtoon kotimaihinsa niin kuin he vaativat suomalaisia alistumaan. Joillekin kansoille, ellei peräti suurimmalle osalle, näihin asioihin alistumisen vaatiminen on väestönvaihtajien näkemyksissä yhtä törkeää kuin suomalaisten kieltäytyminen niihin alistumisesta. Julkisesti Suomen väestönvaihdon ja avointen rajojen puolesta esitettäviä perusteluja voitaisiin soveltaa yhtä hyvin kaikkialla. Ratkaiseva ero väestövaihdon kannattajille onkin todellisuudessa, mitkä kansat he laskevat kuuluviksi valkoisiin. Sama asia ratkaisee, mitkä kansat edustavat heille monimuotoisuutta ja mitkä monimuotoisuuden puuttumista kontekstista riippumatta. Esimerkiksi somalit jo yksin edustavat monimuotoisuutta, mutta suomalaiset, tšekit, baskit ja kreikkalaiset yhteenlaskettunakin edustavat monimuotoisuuden puutetta. Somalit vieläpä edustavat monimuotoisuutta niin luonnollisessa elinympäristössään Afrikan Sarvessa kuin muukalaisina Suomessa. Suomalaiset edustavat puuttuvaa monimuotoisuutta missä tahansa, vaikka tämän koko planeetan laajuudelta katsottuna pelkkien vähemmistökansojen muodostamassa maailmassa suomalaiset ovat somaleja pienempi vähemmistö. Rotumuukalaisia ”vähemmistöiksi” kutsuvat väestönvaihtajat vaativatkin somaleille oikeutta tunkeutua somalienemmistöisestä Somaliasta itseään globaalisti pienemmän vähemmistön kotimaahan Suomeen ja saada nauttia täällä ”positiivista syrjintää” eli suomalaisten syrjintää somaleiden hyväksi sillä perusteella, etteivät somalit ole täälläkin jo valmiiksi enemmistönä.

Muun luonnon kuin ihmisen osalta Suomen luonnon ymmärretään laajasti olevan osa koko maapallon laajuista keskenään erilaisten ekosysteemien eli eliölajien ja niiden kanssa vuorovaikutuksessa olevien elottomien ympäristötekijöiden kokonaisuuksien monimuotoisuutta. Kuitenkin nimenomaan ”kansainvälisyyttä” ihailevat ja ”impivaaralaisuutta” halveksivat väestönvaihdon kannattajat katsovat edellä mainitun vähemmistöpuheensa tavoin ihmisten ja maiden maailmanlaajuista monimuotoisuutta ikään kuin Suomi olisi koko maailma. Todellisuudessa suomalainen Suomi on ainutlaatuisena maana osana koko planeetan monimuotoisuutta. Lisääkö tätä monimuotoisuutta Suomen ja usean muun ainutlaatuisen maan muuttaminen keskenään hyvin samankaltaisiksi kokoelmiksi Lähi-Idästä ja Afrikasta tulevien muukalaisväestöjen slummeja sekä globalistieliittien asuttamia hienostoalueita, joissa he suojaavat itsensä ajamansa väestönvaihdon tavalliselle kansalle aiheuttamalta tuholta muureilla ja yksityisarmeijoilla? Se ei lisää monimuotoisuutta, vaan tuhoaa sitä.

Miksi maapallolla on ylipäätään suuri joukko ainutlaatuisia ekosysteemejä, eikä vain yhtä tyyppiä kaikkialla samanlaisena toistuvaa meriekosysteemiä, maaekosysteemiä ja niin edelleen? Siksi, ettei kaikkia lajeja ole kaikkialla. Paikallisesti esiintyy runsaasti koko maailman laajuudella katsottuna harvinaisia lajeja ja elottomat ympäristötekijät eivät toistu kaikkialla samanlaisina. Alueellisesti toisistaan poikkeavat eliölajikoostumukset ja eloton luonto sekä näiden erilaisten osien myötä syntyvät erilaiset vuorovaikutukset luovat toisistaan eroavien ekosysteemien yhdessä muodostaman monimuotoisuuden. Esimerkiksi pohjoisen havumetsävyöhykkeen yhteenlaskettu lajimäärä on vähäinen verrattuna lähempänä päiväntasaajaa oleviin ympäristöihin, mutta tämä havumetsävyöhyke ei suinkaan kaipaa vieraslajien tuontia monimuotoisuuden nimissä. Pohjoinen havumetsävyöhyke tarjoaa kodin lajeille, joita on muualla vähän tai ei ollenkaan ja muodostaa sitä kautta ainutlaatuisia luontotyyppejä osaksi planeetanlaajuista luonnon monimuotoisuutta.

Lähde: Sinimusta Liike

Globalismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Politiikka Rodunsekoitus Rotu Sinimusta Liike Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pää määrää

  Vastaa

  ”Esimerkiksi pohjoisen havumetsävyöhykkeen yhteenlaskettu lajimäärä on vähäinen verrattuna lähempänä päiväntasaajaa oleviin ympäristöihin, mutta tämä havumetsävyöhyke ei suinkaan kaipaa vieraslajien tuontia.”
  Tässä muuten on suuri viisaus, joka lienee erittäin vaarallista todeta nykykultuurissa, jota hallitsee ilmastonmuutos ja muut älyttömyydet.
  On todella niin, että täällä napaseudulla on minimaalisen vähän lajeja, johtuen kylmistä oloista. Ilmasto saisi todellakin hiukan lämmetä. Ihmisapinoita on 19 lajia ja vain yksi laji pystyy elelemään kääntöpiirien ulkopuolella. Ihmisistäkin vain osa siitä syystä, että niillä on geenimuunnos, joka muutti ihon vaaleaksi paremman D‑vitamiinituoton saamiseksi.
  Pieni osa hyvin valkoisia suomalaisia aikoinaan selvisivät hyvinkin, kun söivät lohta kilon päivässä ja saivat välttämättömän D‑vitamiinitarpeensa. Pilaamattomat vedet olivat suomalaisten sen aikainen pelastaja. Tulevaisuus taitaa vaatia taas uuden pelastuskeinon.

 • Teroristi

  Vastaa

  Niinpä. Nyt käyntiin suomalaisten asuttaminen myös Somaliaan. Odotamme heille sopeutusrahaa ja Mogadishin parhaita asumiskortteeleita, joiden vuokran maksaa paikallisen moskeijan sosiaalijaosto. Samaten kulttuuritukea mm. saunomisperinteen ylläpitämiseksi. Saunojien, miesten ja naisten alastomuus on erityispiirre, jota on suojeltava islamin rasismilta. Saavathan somalit täällä omia uimavuoroja. Matti ja Maija Hususet saavat lainsuojan sharialta. Alkoholi on sallittava sekä sianliha, kunhan on maukasta (: Kaikki suomalaisfobia on rassismia, jonka Somalian kansan on kitkettävä itsestään pois. Näin pikkuhiljaa teemme väestönvaihdon! Hyvä Suomi ja sen lukuisat uusvaltiot

 • Pöljät vielä kannattaa persuja

  Vastaa

  Niin tekee. Persutkin ovat väestönvaihdon kannalla, kun kannattavat EU:n mielisairasta siirtoloissuunnitelmaa.

  Persut pettää aina. Ovat omineet Kepun paikan.

  • Tapiola

   Vastaa

   Älä puhu hassuja. Siinä tulevaisuudessa kuin EU vielä on olemassa varmasti vuosia ja parempaa ei ole luvassa niin sen siirtolaissopimuksen avulla tapahtuu edes jotain.

   MV lehti antaa asiasta todella harhauttavaa tietoa. Vasemmisto saa olla hyvin rauhassa sen lehden osalta. Siellä myös kohkataan, että useat kansalaisjärjestöt ovat valittaneet sopimuksen johdosta. Miltäs kuulostaa vaikka Lääkärit ilman rajoja? Miksi ne valittavat asiasta?
   Viittaan tuolla edellä tuomaani videoon, jossa Lauri Rantalainen tuo esiin, miten suurta bisnestä ihmiskauppa on?

   Se siirtolaissopimus tullee vielä eduskuntaankin mutta hyvähän se on, jos EU tasolla ulkorajat saadaan suljettua, myös esim Italian osalta. Parhaassa tapauksessa tulee koontileirit EU:n ulkopuolelle ja palautukset tapahtuu nopeasti.

   • TT

    Vastaa

    Vain persu voi olla näin naiivi.

    • Tapiola

     Vastaa

     Mitäpä tuohon voi muuta sanoa kuin Kiitos samoin!

     Pitää toistaa moneen kertaan näköjään. En ole koskaan ollut Persu, mutta persuja nyt kannatan kun muutakaan ei ole. Se hienovarainen käänne, josta olen edusk. vaaleja ennen jo puhunut, se tapahtuu nyt. Ehkä se asia kirkastuu hitaillekin jossain vaiheessa?

     Italia on sopinut nyt Albanian kanssa Välimeren kautta tulevien siirtolaisten sijoittamisesta sinne. Nopea käsittely ja asiattomien palautus. Albania onkin hyvä paikka, näin aluksi ainakin. Ainakin paljon edullisempi hintatasoltaan kuin vaikkapa velaksi ylensyöneessä Suomessa, jossa osa kansasta ei vieläkään ymmärrä, että olemme eläneet elintasoa ( siis osa kansasta) johon meillä ei ole varaa. Purran lausuma viisaus!
     Se hienoinen käänne tapahtuu myös uudessa ajatusmallissa, kun kehitysapua suunnataan nyt Ukrainalle. Se on sentään lähialue.

  • Perusrotupetturit

   Vastaa

   Tottahan toki persujen mielestä Suomen voisi täyttää aasialaisilla naisilla, jotta persumiehille olisi vaimoehdokkaita ja saataisiin syntyvyys nousuun.

 • Eugen

  Vastaa

  Pelkästään Pohjolan ilmasto ei sovi ruskeille ja mustille rotumuukalaisille. Ei neekerit saa edes kesäisin auringon säteilystä d‑vitamiinia toisin kuin suomalainen valkoinen iho. Luonto ei ole tarkoittanut neekereitä, ählämeitä ja mustalaisia tänne. Afrikassa luontoäiti yrittää rajoittaa neekereiden liikakansoitusta aidsin & ebolan avulla.

 • Tapiola

  Vastaa

  Varteenotettava kannanotto Sinimustilla jälleen. Tähän voisi laittaa kiinnostuneille mielenkiintoisen ilmastonmuutosta käsittelevän esitelmän
  https://www.youtube.com/watch?v=cYd6PqXi2Es&list=TLPQMTkwMjIwMjTFWToDG3oDig&index=4
  Tällä eläkkeellä olevalla Lauri Rantalaisella on todella vankkaa kokemustaustaa asioihin. Euroopan vetelät saa kuulla kunniansa useamman kerran.

  • Teroristi

   Vastaa

   Todella hyvä luento, kerrankin oikeaa ilmastomuutosasiaa, ei viherhullujen taksanomista propagandaa. Vanhan tieteiskoulukunnan parru, joka ei wokesta, poliittisesta korrektiudesta ja ilmastohömpästä perusta. Valitettavasti follow the money, mikä ruokkii viherlantaa. Antaa piut paut metsiemme ennallistamisvaateelle, NASA rohkeana tutki planeettamme nielut ja Suomi me olemme JO hiilivapaita. Virheet ja muu lauma eri mieltä koska EU ja ipcc mädätys. Hollanti saa kyytiä, vois täyttää merivedellä. Sanalla sanoen, mikä kirottu olento on psyykannu osan päättäjistä kansakunnan vihollisiksi? Vaiko vain heikko itsetunto? Sano uniperse kun polvistut krautzin edessä

 • neehi

  Vastaa

  Elämme lopun alkua.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi