Äärivasemmiston joulukalenteri: Simosen sisarukset, tuhopoltto ja tahaton huumori

Simosia kannattaa pitää silmälle, sillä he ovat osoittaneet tukea niin Varisverkostolle kuin poliittisille tuhopoltoille.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Esittelyssä Riina ja Tuukka Simonen/Mård

Tämänpäiväinen luukku on tavallista(kin) huumoripitoisempi ja perustuu lukijapyyntöön. Esittelemme ensiksi Turusta Helsinkiin muuttaneen äärivasemmistolaisen Riina Simosen, joka on kuvannut itseään Kallion Vasemmiston vaalisivuilla ”radikaalin punamustavihreäksi yhteiskuntatieteiden maisteriksi, vegaaniksi ja työttömäksi”.

Simosta kannattaa pitää silmällä erityisesti siksi, että hän on osoittanut sosiaalisessa mediassa tukea äärivasemmistolaiselle Varisverkostolle. Kuten olemme uutisoineet, Simosen tukema Varisverkosto on jakanut kansallismielisten kotiosoitteita sekä jopa uhkaillut näiden puolisoita ja lapsia. Kaikki järjestön tukijat ovat kansallismielisten mielenkiinnon kohteita.

Punavihreä aate muodostaa Simosen maailmankuvan tukirangan. Usein tämä saa jopa tragikoomisia piirteitä, kuten voit itse todeta:

Toisin kuin elämäntapatyötön Riina, hänen yrittäjäveljensä Tuukka Mård (ent. Simonen) on onnistunut jopa tienaamaan punavihreällä politikoinnilla. Vegekaupan ja Herrainpukimon omistava Vihreiden Mård tuli Partisaanin lukijoille tutuksi jo viime syksynä, kun hän yritti huonolla menestyksellä kumota artikkelimme, joka tutki Maria Ohisalon ja suomalaisen tuulivoimabisneksen korruptiota.

Tärkein syy Mårdin esiin nostamiselle on kuitenkin se, että suomalaiset vaikuttavat unohtaneen hänen äärimmäisen radikaalit kannanottonsa. Todennäköisesti yrityksiään suojellakseen Mård on laittanut sordiinon päälle kommentoidessaan politiikkaa viime vuosina.

Mård on osoittanut tukea poliittisille tuhopoltoille ”tuc”-nimimerkin takaa verkossa. Mårdin mukaan tuhopoltoilla ”on kyllä varmasti vaikutus siihen” että hänen vihaamilleen aloille pyrkivä yrittäjä ”miettii vielä pari kertaa, kannattaako valita ammatti jossa koko elämänsä saa kokea ilkivaltaa”.

Mård ei ole mediassa kommentoinut mielellään tuhopolttokannanottojaan. Onkin mahdollista, että sliipatun bisnesmiesimagon takaa löytyy edelleen poliittista rikollisuutta rakastava radikaali.

Äärivasemmisto Herrainpukimo Joulukalenteri 2021 Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Riina Simonen Rikos Tuhopoltto Tuukka Mård Tuukka Simonen Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vegekauppa Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nestori Lundahl

  Vastaa
  • Julli

   Vastaa

   Etkö osaa lukea?

   Tuon ensimmäisen kuvan alla lukee selvästi kesäkurpitsa-halloumipihvi!

   Siinä sinulle kasvi.

   😄

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Toksisen setämiehen perusbiologiaa dinosaurusten ajalta eli hauki on kala ja lokki on lintu.

 • Simo Koini

  Vastaa

  YTM joka ei tunne haukea, koska on vegaani? 😀
  Ei varmaan erota sitten myöskään lehmää lampaasta.
  Mitähän tuo Mård tuumisi jos hänen ideologiset vastustajansa alkaisivat sabotoida hänen yrityksiään? Koska näyttää hyväksyvän ko. toiminnan, kun kyseessä hänen vihollisiksi kokemansa ihmiset.

 • Timppis

  Vastaa

  Typykkä kun näkee jollain pilottitakin ja pulipään niin lähtee kuin hauki rannasta

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Ne tuntee kyllä sellaiset kasvit joilla pääsee pääsee pilveen.

 • Tyhmä, tyhmempi, vegaani

  Vastaa

  Edes Jumala ei voi mitään tyhmyydelle.

  Kun tuo on mennyt lisääntymään (vastoin vihreää agendaa) niin miten se on ajatellut opettaa lapselleen eläinlajit? Tai miten se on itse päässyt luokaltaan ja saanut päättötodistuksen jos se kerran ei tiedä eläimiä eikä eläinlajeja? Vai tuliko siitä vastan synnytyksen jälkeen tyhmä? Ja tällaiset henkilöt elävät keskuudessamme. Ne jotka kutsutvat kalaa määreellä ”hän”.

  Hei, minkä rodun kädellinen tuo on? Minä kun en tunne vegaaneja.

 • Vt. ValtakunnanJohtaja Jkl

  Vastaa

  Että tämmösiä spedejä…

 • N.N.

  Vastaa

  Miten maisteriksi noin vähillä eväillä pääsee.

  • Timppis

   Vastaa

   Oikean ideologian opistosta.

 • Jorma Valkoinen

  Vastaa

  Että oikein ”Rasistit vittuun Suomesta”.
  Tarkoittaako tytöt siis että rasistit takaisin kotimaihinsa vai mistä tuossa on kyse?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi