Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Tunnista Espoon salakuvaaja!

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Partisaani julkaisee lukijan pyynnöstä kuvan äärivasemmistolaisesta, joka on kuvannut kansallismielisiä Espoossa "antifasistisille" sivuille.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

”Äärivasemmiston maalittaminen on eettisempää”

Kalenterimme on herättänyt sisäisiä jännitteitä äärivasemmiston riveissä. Monet paljastuksia pelkäävät marxistit ovat kysyneet Varisverkosto-nimisen äärijärjestön ylläpitämältä ”Natsitontut”-ryhmältä, mikseivät he lopeta joulukalenterinsa julkaisua, vaikka Partisaani on luvannut lopettaa julkaisemisen samalla.

Johtavat äärivasemmistolaiset ovat pyrkineet perustelemaan kalenterin julkaisemisen jatkamista sillä, että he pitävät toimintaansa ”eettisempänä” kuin Partisaanin journalismia. On jopa väitetty, ettei äärivasemmisto julkaise ihmisten kotiosoitteita, minkä lisäksi viattomat sivulliset pidetään visusti poissa tulilinjalta.

Selvittääksemme todelliset asetelmat muistutamme alla olevilla kuvakaappauksilla, että äärivasemmiston toimintatapoihin kuuluvat kansallismielisten kotiosoitteiden julkaiseminen ja jopa uhkaavat viittaukset perheisiin sekä lapsiin. Perheiden maalittaminen on Partisaanin makuun liian alhaista, mutta vastavuoroisuuden periaatetta kunnioittaen voimme valistaa lukijoitamme toisinaan erityisten pahantahtoisten kommunistien olinpaikoista.

Tunnista Espoon salakuvaaja!

Muistutimme lukijoita eilen siitä, että sosiaalisessa mediassa suoritettavasta tiedustelusta tulee huomattavasti tehokkaampaa, kun suuret joukot nimimerkkejä ja profiilikuvia yhdistetään kasvontunnistustekniikkaan. Toisinaan tarvitaan kuitenkin perinteisempiä keinoja.

Partisaani sai viikonloppuna yhteydenoton kansallismieliseltä, joka pyytää lukijoiltamme apua Espoossa liikkuneen äärivasemmistolaisen tunnistamiseen. Äärivasemmistolainen kuvasi kansallismielisiä viime kesänä, ja hiukan myöhemmin kuvat ilmestyivät ”anonyymisti” äärivasemmistolaisille sosiaalisen median tileille. Onneksi kansallismieliset olivat panneet merkille oudosti käyttäytyneen kommunistin ja kuvanneet häntä.

Jos sinulla on tietoa kuvassa olevasta Pirkka-oluen ystävästä, hänen sijainnistaan tai työpaikastaan (tai pikemminkin pääasiallisesta Kela-toimistostaan), ota meihin välittömästi yhteyttä: contact@partisaani.com

Huomenna julkaisemme jälleen tietoa äärivasemmistolaisesta, jonka henkilöllisyys on jo varmennettu. Tälle viikolle onkin tiedossa monia kultakimpaleita!

Äärivasemmisto Espoo Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Varisverkosto Vasemmisto Viihde

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Neander Taalinen

  Vastaa

  Onpas siinä suurmenestyjän näköinen homo sapiens.

  • J.T.

   Vastaa

   Onkohan tuo yksi niistä ketä otti meikäläisestäkin kuvia soihtukulkue 612 aikana ja jonka joukot törkeiden ja alatyylisten solvausten saattelemana heittivät räjähteitäkin meitä päin? Kaikenlaisia agressiivisia teinejäkin oli siinä sylkemässä meitä itsenäisyyspäivää kunnioittavia päin. On siis täysin mahdollista että minäkin olen nykyään heidän natsitonttu doxauslistoillaan vaikken edes liity mihinkään aatteeseen tai ‑ismiin. En tiennyt näistä mitään ennen tätä.
   Olen kuitenkin tullut vakuuttuneeksi siitä, että koko perusasetelma on lähtenyt lakien puitteissa toimivista vapaista kaikenkirjavista ryhmistä, versus vihervasemmistolainen vaarallisen hyökkäävä, eli määritelmällisestikin ihan terroristinenkin toiminta, jota viranomaiset katsovat sormiensa läpi, mutta sen sijaan jopa auttavat näitä rajoittamalla sen vihavihervasemmiston vihakohteiden toimintaa mukaanlukien täysin normaalia yksilöiden liikkumisvapautta.
   Olen siis havahtunut siihen, että tämä maa osittain uinuu harhaluuloissaan mikä sumentaa ja vääristää monen näkökentän. On tainnut tapahtua eräänlainen hidas, hiljainen päiden sisäinen bolševikkivallankumous joka nyt ottaa myös muotoja reaalimaailmassa, vasemmistoterrorin ja viranomaisten toiminnan muodoissa. Myös mm. syyttäjät.
   He ovat polarisoineet, tulehduttaneet ilmapiirin ja yhteiskunnan. He ovat historian väärällä puolella ja siten heidät tullaan vielä muistamaan.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  ”Millä nickillä Piffaa”

 • Putte

  Vastaa

  On kyllä säälittävän näköistä sakkia nämä vasemmistonarkkarit.
  Ei ole olemassa äärivasemmistoa, on vain yksi murhanhimoinen vasemmistokommunistien ryhmä, kaikki yhtä harhaisia terroristi, raiskaus ja pedofiliaFaneja, sekä mielenterveyspotilaita tietenkin.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Tottapa turiset. Kevytvasemmistolaisuus ja sosialidemokratia ovat vain saman taudin ”hyvälaatuisia” esiasteita, taudin jonka lopullinen päämäärä on kommunistinen maailmansyöpä. Täytyy muistaa sekin että ainoa suomessa toiminut ääriliike on SDP jonka väkivaltasiipi aloitti ainoan maassamme tunnetun vallankumouksen kaappaamalla vallan lailliselta hallitukselta, ja aloittamalla ennalta suunnitellut yksittäisiin henkilöihin- sekä tiettyihin kansanryhmiin summittaisemmin kohdistuneet murhat eli ihan oikean kansanmurhan.

 • Eikka

  Vastaa

  Tämä on ehdottomasti paras joulukalenteri vuosikymmeniin, jokaiselle päivälle uusi pärstäkerroin ja mainiota tekstiä kyseisen henkilön edesottamuksista. Ehdotankin hyvin nöyrästi Joulun jälkeiselle ajalle teemaa jatkettavan julkaisemalla viikon äärivasemmistolainen, se lisäisi samalla säännönmukaisuutta uutisointiin.

  Äärivasemmiston mielestä kaikki muut ovat natseja, joten kuvattavaa heillä riittääkin ja Pirkka-olut muiden päihteiden ohessa tekee kauppansa. Neste heillä tunnetusti nousee ylöspäin, sen huomaa lasittuneesta katseesta, sekavista horinoista ja kellertävästä ihosta maksa-arvojen takoessa huippulukemia. Joillain yksilöillä tavattava runsas karvapeite todistaa heidän kehittymisasteen olevan vielä kaukana muiden kädellisten älyllisestä tasosta, vaikka K‑kaupan puuhapusssi ja puhelin pysyisikin jo käsissä, niin kuin tämän päivän paparazzista voimme hyvin huomata.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Tuliko nielaistua käsikranaatti vai ihan normaali räjähtänyt vasemmistolainen look?

  • Pamela Possu

   Vastaa

   😀 ja räkänauruhymiö päälle!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hyi helvetti mikä kuvottava pultsari!

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Ihan sama tuli mieleen tosta risuparrasta!

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Punikit hakevat selkeästi 1918 uusintaa ja aikovat aloittaa väkivallan kansallismielisiä vastaan. Se tulee päättymäänkin samalla tavalla.

 • James

  Vastaa

  Todella hurjan näköinen tapaus tämä risupartainen kauppakassinaskkari. Äärimmäisen pelottava katse. Edustaa varmasti sitä militanttiä katutason antifäshist äktion ‑joukkuetta.

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Tolla huuholla ole mitään mahiksia millään ”äctiön”-tasolla 😀 😀

 • Aappa

  Vastaa

  Niken lenkkarit, Adidaksen shortsit, tekninen urheilupaita, LA Dodgersin lippis ja äärimmilleen viritetty olemus.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Näinpä. Mikähän siinä on että juuri kaiken maailman pattimahaiset kukkakepit tahtovat esiintyä urheilupuvusteissa?

   Tyypin gesihtauksesta tulee mieleen Tuomari Nurmion ja suomen kuuluisimman kosmetologin E. Valtaojan teoreettinen lehtolapsi.

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Ehkä luulee urheilutamineissa pääsevänsä nopeammin pakoon rassisstinattsseja…

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Luulenpa että taktisen ihokkaan tuoma aerodynaaminen etu ei tule ihan täysin lunastetuksi olennon peruskunnon puitteissa 🙂

 • Hande

  Vastaa

  Kokovartalo mulkun olonen jätkä.

 • Missä mun elämä

  Vastaa

  Tää kaveri näyttää ihan siltä että on pärjännyt keskimäärin muita paremmin. No, vitsi vitsinä.

 • juha.

  Vastaa

  Tuollaiset ennen pyytelivät ‚markkaa.

 • Dimmu Gyrbänov

  Vastaa

  Hämmästyttävää. Kaikilla anarkisteilla, antifasisteilla ja muilla äärivasemmistolaisilla on sama amfetamiini ja kannabis-dieetti. Joku muoti-ilmiö niissä piireissä?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Antifa on täynnä näitä mielenterveys ‑ja päihdeongelmista kärsiviä elämämkoululaisia, homoja, transuja ja muuta sairasta sakkia. Suuri myötähäpeä nousee kun kattelee näitä luusereita.

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

  • Nimetön

   Vastaa

   Haista vittu!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi