Homomiesten pedofiilirinki oikeudessa – uusia nimiä julki!

Suuri osa oikeudenkäynnin sisällöstä on salaista rikosten alaikäisten uhrien sekä järkyttävän luonteen vuoksi.

Rikos

päivitetty

Visa Marttila.

Kansallismielinen aktivisti ja Oulun kaupungin varavaltuutettu Tiina Wiik on julkaissut uusia tietoja homopedofiileista, joita syytetään lukuisista vakavista lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Valtamedia on pimittänyt miesten nimiä, joten avoin tiedottaminen on alusta lähtien jäänyt kansallismielisten medioiden vastuulle.

Wiik julkaisi Twitter-sivuillaan Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden paperin, jonka mukaan syytettyinä ovat Brännbacka Jussi Petri, Marttila Visa Matti, Peltomäki Rasmus Valtteri sekä Salo Jussi Mikael. Rikosnimikkeitä ovat muun muassa törkeä raiskaus sekä lapsipornon hallussapito.

Partisaani on jo aiemmin julkaissut kokoomuslaisen Visa Marttilan nimen, sillä hän on syytettynä vastaavista rikoksista myös Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Länsi-Uudellamaalla syytettyjen joukossa on myös muun muassa homopedofiili Jari Sillanpään henkilökohtainen huumekuriiri Timo Kristian Rautiomäki.

Tabufetissejä ja lapsenmurhavideo

Suuri osa oikeudenkäynnin sisällöstä on salaista rikosten alaikäisten uhrien sekä järkyttävän luonteen vuoksi. Eri puolilla Suomea toiminutta homopedofiilien jengiä syytetään muun muassa poikalasten huumaamisesta, raiskausten lähettämisestä suorana Internetiin sekä lapsenmurhavideon hallussapidosta.

Kun tieto esitutkinnasta tuli alun perin julki, muun muassa Helsingin Sanomat väitti, että tapaukseen liittyy ”natsismia”. Keskusrikospoliisi kuitenkin korjasi pian, ettei epäillyillä ole yhteyksiä ”äärioikeistoon”. Homot olivat ilmeisesti käyttäneet videoidensa rekvisiittana saatananpalvontaan, ”natsismiin” ja muihin shokeeraaviin aiheisiin liittyvää kuvastoa.

Syyttäjän mukaan homoringin uhreiksi joutui ainakin kuusi alle 15-vuotiasta poikaa. Raiskausten ohella rinkiä syytetään useista huumausainerikoksista.

Rikossarja jatkui syyttäjän mukaan 14 vuoden ajan aina vuoteen 2018 asti. Nuorin uhri oli vain 6‑vuotias. Syyttäjän mukaan kyse oli järjestäytyneestä rikollisuudesta, mutta tästä huolimatta syytetyt ovat toistaiseksi vapaalla jalalla.

Chemsex yhdisti

Esitutkinnassa on selvinnyt, että homojengin kulttuuriin kuului myös niin sanottu chemsex-ilmiö, joka oli saanut ritualistisia piirteitä. Chemsexin eli kemikaaliseksin termillä viitataan homoseksiin, jota harrastetaan laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena.

Muun muassa Helsinki Pride järjesti tänä syksynä chemsex-työpajan, mikä hämmensi kansalaisia. Pajalla esimerkiksi opetettiin homoja salaamaan Internet-liikenteensä, jotta poliisi ei saisi todisteita heidän käymästään huumekaupasta. Kemikaaliseksitilaisuudesta vastasi HI-virusta sairastavien homojen etujärjestö Positiiviset ry.

Vakavat sukupuolitaudit ovat yleisiä homopiireissä, sillä homot eivät esimerkiksi keskimäärin muodosta kestäviä parisuhteita. Sen sijaan suojaamaton irtoseksi, huumeet ja parisuhdeväkivalta ovat tilastojen mukaan homojen piireissä erittäin yleisiä ongelmia.

Lähde: Tiina Wiik

Lue myös:

Uudenmaan homopedofiilit saavat vastata rikossyytteisiin vapaalla jalalla
THL ja veronmaksajat tukevat laittomien huumeiden käyttöä homo-orgioissa

Brännbacka Jussi Petri Homolobby Huumausainerikos Huumeet Jari Sillanpää Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Peltomäki Rasmus Valtteri Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Salo Jussi Mikael Tiina Wiik Timo Kristian Rautiomäki Törkeä raiskaus Visa Marttila

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • fatwantarkistaja

  Vastaa

  Ei sinänsä mitään homoja vastaan, mutta ehkä tuon pride-roskan voisi kieltää. Marssikoot vaatteet päällä ja sitten kotiin. Pervoilee siellä sitten.

 • Hinrich Hemmler

  Vastaa

  Kyllä Suomen tulisi omaksua sellainen lainsäädäntö, että yllä kuvattujen rikosten kaltaisiin tekoihin syyllistyneet voitaisiin hirttää.

 • juha.

  Vastaa

  Helsingin Sanomat eivät tiedä natseista (oikeista) mitään. Adolf Hitler inhosi homoja niin paljon että jopa murhautti sellaisen omasta sotilaalliseta järjestöstään lakkauttaen sen kokonaan siinä samassa Saksan Werhmactin vaatimuksesta. Muutoinkin järjestön lopettaminen sopi Hitlerille hyvin, koska sen intomielinen ja omavaltaisuutta osoittava johtaja alkoi kuvittelemaan itsestään liikoja.

  Sen sijaan helsingin sanomat ITSE kannattaa LGBT-liikettä innolla ja on juutalaiseen tapaan innokas kaikenlaisen mm. pedofilia puolesta puhuja. Kaikkein tärkein elementti tässä kuitenkin on, että kaikkinaisen rappion kahleissa ovat goyimit ja juutalaiset huolehtivat siitä, että kristityt tuhotaan henkisesti seksin ja huumeiden orjiksi!

 • N.N.

  Vastaa

  Ei sitä oikein tiedä mitä sanoa, on niin järkyttävää!
  On todellakin aikaa ottaa tällaiset kauhistuttavat teot esillä ja julkaista kuva tekijöistä, joka ikisestä.
  Ja älkää hyvät ihmiset menkää enää kuntelemaan tuota pervo-muusikkoa enää, nyt tiedätte miksi.
  Kyllä tässä on sulaamista.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pedofiilit on petoja, hirvittäviä petoja.
  Aivan liian lyhyet tuomiot rikolliset saavat lapsiin kohdistuneista
  rikoksista, amerikan malliset tuomiot,40–50 vuotta lusittavaa päivästä päivään.

  Kumpa näitä saastaisia petoja ”osuisi” tuomareiden/viemäreiden, ministerien ym.
  naapurustoon tai lähelle. Jospa se saisi rangaistukset kohdilleen.
  Kemiallinen kastrointi ja paljon vaikerrusta ja murtuneita luita lisko-osastolle.
  Nämä saatanan pedot ei koskaan ”parane”, käsittämättömän julmia”ei ihmisiä”

 • N.N.

  Vastaa

  Kaikkien onneksi on olemassa tämä rohkea nuori pari, Tiina Wiik ja Junes Lokka.
  Nuo pedofiilit ovat yhtä myötätuntoisia kuin arvoisa Mengele aikoinaan.
  Kaikki pedofiilit vankilaan loppu elämään, eihän ne parane vaikka istuisivat 10 vuotta.

 • Suomimies

  Vastaa

  Kunhan ottavat yliannostuksen chem seksissä ei mitään menetä ihmisongelmajätteet.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi