Uudenmaan homopedofiilit saavat vastata rikossyytteisiin vapaalla jalalla

Syyttäjän mukaan homoringin uhreiksi joutui ainakin kuusi alle 15-vuotiasta poikaa.

Rappiokulttuuri

Timo Kristian Rautiomäki.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa on alettu puida poikkeuksellisen rumaa homomiesten ylläpitämää pedofiilirinkiä. Rikoskokonaisuuden pääepäiltyihin kuuluvat muun muassa pedofiili Jari Sillanpään henkilökohtainen huumekuriiri Timo Kristian Rautiomäki sekä kokoomuslainen yrittäjä Visa Marttila.

Suuri osa oikeudenkäynnin sisällöstä on salaista rikosten alaikäisten uhrien sekä järkyttävän luonteen vuoksi. Homopedofiilien jengiä syytetään muun muassa poikalasten huumaamisesta, raiskausten lähettämisestä suorana Internetiin sekä lapsenmurhavideon hallussapidosta.

Kun tieto esitutkinnasta tuli alun perin julki, muun muassa Helsingin Sanomat väitti, että tapaukseen liittyy ”natsismia”. Keskusrikospoliisi kuitenkin korjasi pian, ettei epäillyillä ole yhteyksiä ”äärioikeistoon”. Homot olivat ilmeisesti käyttäneet videoidensa rekvisiittana saatananpalvontaan, ”natsismiin” ja muihin shokeeraaviin aiheisiin liittyvää kuvastoa.

Visa Marttila.

Järjestäytynyttä rikollisuutta

Syyttäjän mukaan homoringin uhreiksi joutui ainakin kuusi alle 15-vuotiasta poikaa. Raiskausten ohella rinkiä syytetään useista huumausainerikoksista. Osaa rikoskokonaisuudesta käsitellään Etelä-Pohjanmaalla.

Rikossarja jatkui syyttäjän mukaan 14 vuoden ajan aina vuoteen 2018 asti. Nuorin uhri oli vain 6‑vuotias. Syyttäjän mukaan kyse oli järjestäytyneestä rikollisuudesta, mutta tästä huolimatta syytetyt ovat toistaiseksi vapaalla jalalla.

Lähde: Iltalehti (1, 2)

Homolobby Huumausainerikos Jari Sillanpää Kokoomus Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Timo Kristian Rautiomäki Valtamedia Visa Marttila

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kari

  Vastaa

  Luultavasti sdp – vihreä vasemmiston pride-ihanteen takia vapaalla.
  Muunlaisessa Suomessa olisivat tiukasti kiinni eikä pääsyä vapauteen olisi.

  • Pertti K.

   Vastaa

   Kuinka tyhmä olet? Pedofilialla mitään tekemistä priden kanssa ole. Pefofiili on rikollinen. Eihän lestadiolaisilla hyväksikäyttäjillä mitään tekemistä pride-kansan kanssa ole.
   Omien aivojen käyttäminen on sallittu, ellet tyhmä ole.

   • Aleksi82

    Vastaa

    Ai että tosissasi sanoet ettei pridella ja pedofilialla ole yhteyttä?? Kyllä pomminvarmasti on. Ota asioista selvää typerys.

    • iippi

     Vastaa

     No sulla on esittää vedenpitävät todisteet?

 • Savon Sulttaani

  Vastaa

  Hyvä, että julkaisette nimet ja kuvat.

  Valtamedialla varmaan niin likaiset jauhot omissa pusseissa, että aina suojelevat muidenkin rikollisten yksityisyyttä.

 • -

  Vastaa

  Onko tämä Jari Sillanpään henkilökohtainen huumekuriiri Timo Kristian Rautiomäki sama henkilö, jonka asunnon ratsiasta entinen huumepoliisi kertoo IL videossa? Henkilöllä tietokoneella videoita jossa raiskataan ja tapetaan muutaman kuukauden ikäisiä vauvoja. Alkaa 9 minuutin jälkeen:
  https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarinta/a/ec70aed0-941c-42b0-8198-fa2d86167c27

 • Ykä

  Vastaa

  Kiitos

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kansanvallan palautus on ajankohtaisempi kuin koskaan! Maanpetturi poliitikot ja virkamiehet, pedofiiliraiskaajat ym. rikolliset tulee saattaa oikeaan vastuuseen teoistaan ja kärsimään asianmukaisen rangaistuksen.

 • PedariNylkijä

  Vastaa

  Kansalaisten pitää ilmeisesti ottaa oikeus omiin käsiin, kun valtiota ei kiinnosta.

 • OikeuttaLapsille

  Vastaa

  Pitää ilmeisesti kansalaisten luottaa omaan moraaliin ja oikeustajuun, kun valtio on menettänyt omansa. Jossain vaiheessa voimaan on vastattava voimalla, etenkin kun kyseessä on heikot, jotka eivät itseään kykene puolustamaan. Menen mielelläni vankilaan jos saan pari pedofiilia mukaani.

  Eliitti-pedofiilirinkejä suojellaan Suomenkin kaltaisessa ”sivistysvaltiossa”. Uskomatonta.

 • Päivi Kuisma

  Vastaa

  Hyvä, että rikolliset saavat tuomionsa, mutta että oikeus omiin käsiin. Tai niin kuin sanamuoto kuuluu, kansan käsiin. Siitä ei hyvää seuraisi. Kansan nimissä on murhattu, solvattu ja alistettu kautta historian toisinajattelijoita, vähemmistöjä ja heikko-osaisia. Sivistynyt, inhimillinen yksilö ja järjestäytynyt yhteiskunta osaavat kyllä loppuviimetteeks laittaa rikolliset vastaamaan teoistaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Tollaset pitäs laittaa linnassa normi osastolle, missä normi jätkät sais pieksää tollaset sairaat homot!!!. Mutta ei liskolle vaan öiiloon ja avotaloon missä niille voi mitäään tehdä… Pohjasakkaa..

 • Naurettavaa touhua

  Vastaa

  Suomessa saa näköjään tehdä mitä vaan ja silti vapaana odottaa pientä tuomiota.. Ei todellakaan paras paikka asua, Kambozakin parempi.

  Noita homopaskaihmisroskia viitsi edes kommentoida.

 • N.N.

  Vastaa

  Kukaan pedofiili ei sais ikinä asettua takaisin yhteiskuntaan, eivät parane, eivät lopettaa metsästäminen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi