Antifasistisen feministin kumppani tutkintavankeudessa naisen taposta ja törkeästä ryöstöstä

Ei ole vielä tiedossa, onko myös antifasisti Jelena Kiilholma ollut pidätettyjen joukossa. Pahimmat naistenhakkaajat löytyvät tunnetusti feministien oman sosiaalisen kuplan sisältä, mikä selittää feministien miesvihaa.

Poliittiset viholliset

Timo Salonen ja Jelena Kiilholma.

35-vuotias nainen löydettiin kuolleena kodistaan Porissa tiistaina 6. helmikuuta. Pakkokeinoasian PK 24400 istunnossa vangittiin Timo Juhani Salonen (s. 1.12.1997) todennäköisin syin epäiltynä taposta ja törkeästä ryöstöstä Porissa. Salonen on ollut useita kertoja syytettynä Satakunnan käräjäoikeudessa.

Iltalehden haastatteleman naapurin mukaan uhrin kodista oli kantautunut juhlien ääniä. Verkon huhujen mukaan illanviettoon on liittynyt myös huumeidenkäyttöä, jonka poliisikin on vahvistanut.

Sosiaalisen median perusteella Salonen on parisuhteessa vasemmistoliiton paikallispoliitikon ja antifasistina brändäytyneen Jelena Kiilholman kanssa. Kiilholma ei ole ainoastaan yksi Porin keskeisistä vasemmistoaktiiveista, vaan hän on kirjoittanut feminismistä muun muassa Kansan Uutisiin. LinkedIn-profiilin mukaan Kiilholma on tällä hetkellä vasemmistoliiton varavaltuutettu, ja hän on ollut mukana 15-vuotiaasta asti eri yhdistysten hallituksissa.

Jelena Kiilholma.

Seksipalveluita tuntuvalla alennuksella

”Paksuksi escortiksi” itseään kutsuvan Kiilholman irstas elämäntapa on jo lukijoille tuttu Partisaanin joulukalenterista. Kiilholma on kunnostautunut jakamalla sosiaalisessa mediassa Varisverkoston materiaalia ja jopa räyhäämällä kansallismielisille katuaktivisteille kotikaupungissaan. Suunsoittoa pidemmälle Kiilholman ”antifasismi” ei ole kuitenkaan koskaan edennyt.

Maailman vanhinta ammattia hän pyörittää toiminimen kautta. Samalla toiminimellä hän kertoo tarjoavansa myös ”ystäväpalvelua ikäihmisille”. Partisaanin toimitus ei onnistunut selvittämään, kuinka ”ystävällisistä” palveluista ikäihmisille suunnatussa bisneksessä on kyse. Kuten kirjoitimme joulukalenteriartikkelissamme, Kiilholmalla on vaikuttanut olevan vaikeuksia asiakkaiden löytämisessä, minkä vuoksi hän on joutunut markkinoimaan alennuskampanjoita huoraamissivuillaan.

Lehtitietojen mukaan poliisi on pidättänyt tapauksen tiimoilta useita henkilöitä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Kiilholma ollut pidätettyjen joukossa. Tapaus on joka tapauksessa jälleen yksi esimerkki siitä, kuinka pahimmat naisten hakkaajat ja hyväksikäyttäjät löytyvät antifasistien sekä feministien omasta sosiaalisesta kuplasta.

Lähteet: OSINT, Iltalehti (1, 2)

Äärivasemmisto Antifa Feminismi Huoraaminen Jelena Kiilholma Kotimaa Kulttuurimarxismi Onlyfans Poliittiset viholliset Pori Prostituutio Rappiokulttuuri Rikos Tappo Timo Juhani Salonen Törkeä ryöstö Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Huutista!

 • Nimetön

  Vastaa

  Mikä yllätys, että huora ei eläkään niin vakaata elämää kuin haluaa julkisuuteen antaa ymmärtää. Eikö tässä voi enää edes huoriin luottaa!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Onko tavarassa vikaa jos sitä pitää ”alennuksilla” markkinoida? 😉
  https://totuus-kommunismista.blogspot.com
  Seppo Lehto historioitsija Tampere

 • Wilhelm

  Vastaa

  Tyypin kansikuvassa lukee näin:

  ” The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart.”

 • Salomon

  Vastaa

  Läski Sanna Marin

 • Observer

  Vastaa

  Huonoin puoli näissä Partisaanin julkaisemissa faktauutisissa on se, että ne eivät valitettavasti leviä kaiken kansan tietoisuuteen. Olisi kiva nähdä sopulilauman reaktiot, jos vaikkapa Hesari tai Iltis julkaisisi tämän ja pari muuta ah niin ihailtujen vasurien ja pervojen (LBGTQWTRYPjne…) todellisita aikaansaannoksista.

 • Eugen

  Vastaa

  Punavihreää feminististä antifanttirakkautta 😂

 • Realisti

  Vastaa

  Ei mitään itsekunnioitusta tuollaisilla itsekurista puhumattakaan. ”Antaa mennä kuin kusi lautaa pitkin” sanoisi vaarini.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi