Homopedofiili Jari Sillanpään konsertteja perutaan useissa paikoissa

Vaikka homolla on vakiintunut puolustajakuntansa - sosiaalisen median perusteella lähinnä keski-iän ylittäneitä naisia sekä tietysti rahanahne musiikkibisnes - ei tuomitun pedofiilin kiertue ole onnistunut ilman ongelmia.

Kotimaa

Pedofiili Jari Sillanpään on ollut tarkoitus palata keikkalavoille aivan kuin mitään pedofiliatuomiota ei olisi koskaan tullutkaan. Vaikka homolla on vakiintunut puolustajakuntansa – sosiaalisen median perusteella lähinnä keski-iän ylittäneitä naisia sekä tietysti rahanahne musiikkibisnes – ei tuomitun pedofiilin kiertue ole onnistunut ilman ongelmia.

Ensin häneltä peruttiin 10. lokakuuta suunniteltu Syöpäsäätiön tukikonsertti. Nyt myös Hämeenlinnaan suunniteltu konsertti on peruttu. Hämeenlinnan konserttia järjestävä yhtiö on kaupungin omistuksessa, ja kaupunki kuvailee itseään lapsiystävälliseksi paikaksi. Jari Sillanpään käsitys ”lapsiystävällisyydestä” ei kuitenkaan ilmeisesti ollut sitä, mitä haettiin.

Jälkimmäisen konsertin perumisesta oli puhuttu monta päivää. Koska Sillanpää on ”vain” pedofiili, ei peruminen kuitenkaan ollut itsestäänselvyys. Mikäli kyseessä olisi normaali ihminen, joka tuntee kansallista ylpeyttä, lähtisi tila pois alta ilman sen kummempia keskusteluita.

Lähde: Iltalehti

Homot Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aivan mahtava juttu, vastenmielistä, että tuo tyyppi kehtaa edelleen näyttää naamaansa julkisuudessa.

  Joitain somekommentteja lukeneena täytyy sanoa, että jotkut ihmiset ovat todella mielenvikaista sakkia, lähinnä nämä puolustelevat ja vähättelevät kommentit tulee demariboomereilta, jotka eivät muutenkaan ymmärrä mistään mitään.
  Kuvottavaa lukea kommentteja ”mitä Jari mukamas on lapsille tehnyt”, ”kukaan ei ole virheetön”, ”onko teillä varaa tuomita hänet”.
  Siis mitä hemmettiä, oikeesti!

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   Näihin voi aina vastata niinkuin asia on, että: ”on tallentanut vauvojen nussimista puhelimeensa ja homostellut metapäissään teininpojan kuvaamana” ja ”aina on varaa tuomita ja hankaloittaa pedofiilin touhuja ja niin pitää olla tässäkin tapauksessa”

 • S.B.

  Vastaa

  ”Mikäli kyseessä olisi normaali ihminen, joka tuntee kansallista ylpeyttä, lähtisi tila pois alta ilman sen kummempia keskusteluita.” Emme saa koskaan unohtaa ”holokaustia”. Uhrilahjamyytti on pidettävä elossa!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Iso kiitos niille tahoille, jotka ovat peruneet tuon Sillanpään konsertteja. Tuolla tavalla tätä maata tehdään paremmaksi, askel kerrallaan!

 • GLGL

  Vastaa

  ”Ensin häneltä peruttiin 10. lokakuuta suunniteltu Syöpäsäätiön tukikonsertti”

  On aika käsittämätöntä, että niinkin tärkeä säätiö, kuin syöpäsäätiö, lähti hakemaan rahoitusta toiminnalleen sellaisen artistin kautta, joka edistää yhteiskunnallisen syövän leviämistä.

  Syöpäsäätiö, laittakaa tukikonsertti, jossa esiintyy kansallismielisiä artiseja ja katsokaa, josko sieltä tulisi lahjoituksia. Toisaalta: Tarvitaanko tähän syöpäsäätiötä? Tukikonsertin tuoton voisi varmaan ohjata suoraan tarvitsijoille, ilman säätiöllistä välikättä?

 • seesee rider

  Vastaa

  Ainoa konsertti paikka,on vankila ja sielläkin wc,perse homojen kanssa

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  ”Sinä ansaitset turpaan” 😁

 • nimellinen

  Vastaa

  Tästä jantterista tehtiin joku kaunisteleva dokumentti jossa ei pedofiliaa käsitelty laisinkaan?
  Luin Seiskan artikkelin kyseisestä ripulista ja ei voi muuta sanoa kun hattua nostaa jutulle, pisti nimittäin 88–0 vihervasureita perseeseen.

 • J.K.

  Vastaa

  Aivan oikein kieltääkin esiintymisiä.

  Kertoi siinä Siltsu-dokkarissa pilke silmäkulmassa että KAIKKIHAN SEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ KUN KÄYTTÄÄ JABAA JA KRISTALLIA, pienten poikien hennot kropat tulee väkisinkin uniin.
  Joo‑o. Sigh!

  Kiinnostavinta on tässä se, paljon Suomen valtio on maksanut Thaimaalle rahaa, estääkseen Siltsun teloituksen.

  Ärsyttävän tekopyhä narsisti teko-itkuineen. Tyyppi on pedofiili. Vankilaan liskolle miettimään ja mieluiten Thaimaahan muiden pedofiilirenkaaseen kuuluvien kanssa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi