Lähes 200 juutalaispedofiili Jeffrey Epsteiniin yhdistettyä nimeä saatetaan julkaista

Luettelo voidaan julkaista jo tänään, kun maanantain puoliltaöin menevä valittamisen määräaika päättyy.

Sionismi

Kuva otettu Jeffrey Epsteinin kartanossa Manhattanilla. Vasemmalta oikealle: juutalainen ex-valtiovarainministeri Lawrence Summers, juutalainen pedofiili Jeffrey Epstein ja rokotelobbaaja Bill Gates.

Lähes 200 nimeä, jotka liittyvät juutalaisten Mossad-agenttien Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin seksikauppasalaliittoon, saatetaan julkaista newyorkilaisen tuomarin toimesta jo tiistaina, paljastaen tai vahvistaen kymmenien Epsteiniin kytköksissä olevien henkilöiden identiteettejä, jotka tähän asti ovat olleet tunnettuja vain John ja Jane Doeina oikeusasiakirjoissa.

Määräaika vastustaa nimien julkistamista päättyy maanantaina puoliltaöin, lähes yhdeksän vuotta sen jälkeen, kun uhri Virginia Giuffre nosti yksittäisen kunnianloukkaussyytteen Maxwellia vastaan, Robert Maxwellin edesmenneen brittiläisen lehdistömigulin tytärtä vastaan vuonna 2015.

Vuotta myöhemmin, vuonna 2016, Yhdysvaltain piirioikeuden tuomari Robert Sweet hylkäsi Maxwellin vaatimuksen hylätä juttu, todeten, että ’kontekstuaalisen maailman todenperäisyys oli laajempi kuin väitetyt kunnianloukkaavat lausunnot’ ja että Giuffre ’oli alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytön uhri vuosina 1999–2002’. Osapuolet sopivat asian oikeuden ulkopuolella vuonna 2017.

Juuri tästä lähteestä tuli paitsi nyt julkaistavat nimet, myös sarja siviilioikeudenkäyntejä, mukaan lukien Giuffren kanne Britannian prinssi Andrew’ta vastaan ’seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja tarkoituksellisesta emotionaalisesta vahingosta’, joka sovittiin oikeuden ulkopuolella ilman vastuun myöntämistä 12 miljoonan dollarin summasta. Prinssi on aina kiistänyt kaiken väärinkäytöksen, mutta jostain syystä silti maksoi uhrinsa hiljaiseksi.

Paljon julkisuudesta tuttuja nimiä

Kunnianloukkausjuttu loi myös pohjan liittovaltion seksikauppajutulle Maxwellia vastaan, jossa hänet todettiin syylliseksi viiteen kuudesta syytteestä ja tuomittiin 20 vuoden vankeusrangaistukseen joulukuussa 2021.

Mutta odotukset siitä, että vanhan kunnianloukkausjutun nimien julkistaminen voisi johtaa rikossyytteisiin, ovat todennäköisesti liioiteltuja. Epstein ”teki itsemurhan” odottaessaan oikeudenkäyntiä vuonna 2019, ja Maxwellin tuomion jälkeen liittovaltion syyttäjät tekivät selväksi, että he pitivät työtään tehtynä. Epsteinin ”itsemurhan” aikaan hänen sellinsä kamerat ”olivat rikki”.

Siitä huolimatta Yhdysvaltain piirioikeuden tuomari Loretta Preskan 51-sivuinen päätös, jossa hän selittää syynsä nimien julkistamiselle tai niiden edelleen salaamiselle noin 180 ”John ja Jane Doen” kohdalla, todennäköisesti aiheuttaa vakavaa nolostusta monille korkean profiilin hahmoille.

Monet luettelossa olevista ovat jo julkisesti tunnettuja Epsteiniin ja Maxwelliin liittyvinä yhteistyökumppaneina, Epsteiniin työntekijöinä tai henkilöinä, jotka ovat lentäneet hänen lentokoneillaan. Luettelossa saattaa myös olla nimiä Epsteiniin liittyvistä uhreista, jotka on viety hänen koteihinsa, mukaan lukien kartanoon New Yorkissa, huvilaan Palm Beachilla, yksityiselle saarelle Yhdysvaltain Neitsytsaarilla ja ranchille Santa Fen ulkopuolella.

Erityisesti John Doen nimiä tarkastellaan tarkkaan, ja niihin melkein varmasti sisältyy entinen Yhdysvaltain presidentti, näyttelijöitä, akateemikoita ja nyt eristäytynyt brittiprinssi. ABC Newsin mukaan maanantaina ’Jane Doe 162’ on todistaja, joka kertoi olleensa 17-vuotias ollessaan Andrew’n, Maxwellin ja Giuffren kanssa Epsteiniin kodissa New Yorkin kartanossa.

Silmukka Bill Clintonin ympärillä kiristyy

Entinen Yhdysvaltain presidentti Bill Clinton tunnistettiin ANC Newsin mukaan ’Doe 36’:ksi ja hänet mainitaan yli 50:ssä salatussa tiedostossa oikeusasiakirjojen mukaan. Giuffre ei esittänyt Clintonista minkäänlaisia väärinkäytösväitteitä, mutta kertoo tavanneensa hänet saarella – jolla Clinton on sanonut, ettei ole koskaan vieraillut.

Mutta henkilökohtaiset lennonseurantalokit, joita yksi Epsteiniin lentäjistä piti, osoittivat, että Clinton lensi laajalti Epsteiniin koneella, mukaan lukien matkoille Pariisiin, Bangkokiin ja Bruneiin hänen virkakautensa jälkeen vuonna 2001.

ABC:n mukaan Giuffren asianajajat ottivat yhteyttä Clintonin oikeudellisiin edustajiin todistajalausunnon saamiseksi, mutta he vastasivat, että hänen todistuksensa ei olisi hyödyllinen. Myös Maxwellin asianajajat hylkäsivät idean, kutsuen sitä ’läpinäkyväksi temppuksi Giuffrelta lisätä median altistusta hänen sensaatiomaisille tarinoilleen näytöksen kautta’.

Clintonin nimi tuli toistuvasti esiin yhteydessä Epsteiniin, mukaan lukien New York ‑lehden artikkelissa vuodelta 2002, jossa hän sanoi edustajansa kautta, että Epstein oli ’sekä erittäin menestyksekäs rahoittaja että sitoutunut filantrooppi, jolla on terävä käsitys globaaleista markkinoista ja syvällinen tietämys 21. vuosisadan tieteestä’.

Lähde: The Guardian

Bill Clinton Ghislaine Maxwell Israel Jeffrey Epstein Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Lapsenraiskaus Mossad Pedofilia Poliittiset viholliset Politiikka Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Sionismi Tiedustelu Tiedustelupalvelut Törkeä lapsenraiskaus Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sasu

  Vastaa

  Osa nimistä (lentokoneen matkustajalusta) on ollut julkisuudessa.
  Tuollakin oli: https://t.me/valopaljastaa/14074

 • chairman

  Vastaa

  Bill Clinton oli tunnettu jo Arkansasin kuvernöörinä laajoista väärinkäytöksistä ja siitä seikasta, että hyväksyi Hilary Rodman Clintonin kanssa ”White Water” skandaalin yhteydessä suoritetut murhat.

  Bill Clintonin toimet myös Jeltsinin pitämiseksi Venäjän presidenttinä kaksi kautta olivat törkeää vallan väärinkäyttöä. On syytä muistaa, että Epstein oli ainoastaan Mossadin käyttämä huippuluokan vakooja joka surmattiin liittovaltion vankilassa jotta totuus ei paljastuisi.

  Clintonin ja Obaman yhteistyö on myös mielenkiintoinen asia mikäli paljastuu Michelle Obaman olevan todellisuudessa transu ja koko avioliiton olleen vain näytelmä amerikkalaisesta ”unelmasta”, ohjaajana kasaarimafia.

 • Skeptinen

  Vastaa

  Epsteinin murhan takana on niin vaikutusvaltainen porukka, etten usko, että kaikki nimet paljastetaan. Tuolla porukalla on triljoonia taaloja, joten hiljaiseksi ostaminen ei ainakaan rahasta ole kiinni.

 • Saatanan synagooga

  Vastaa

  Kun Epsteinin kaltaiset pedofiilit uhkaavat sionistien ylimmän pedofiili ja ihmissyöjäportaan paljastuvan niin alemmat pedofiilit likvidoidaan. Sionistit eivät kaihda mitään keinoja ja salamurha on niille pikkujuttu.

 • Salomon

  Vastaa

  No ei paljasteta, tai sitten kuolee niin paljon porukkaa, että se pistää varmasti silmään.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Kaikki julki vaan! Pedarius pitäisi olla rikoksena sellainen, että tekijän yhteystiedot ja naamavärkki julkaistaisiin netissä. Että ihmiset tietäisivät varoa ja kenties rangaista!

  Epsteinin itsemurhaan en ole uskonut hetkeäkään. Ei sen luontoiset miehet tee itsemurhia. Tuollaiselle minäitte ja minäitten tarpeet ovat maailman tärkein asia, ei sellainen itseään vahingoittaisi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi