Amerikka: Merkittävä transuaktivisti epäiltynä kahden alle 13-vuotiaan pojan raiskauksesta

Homototeemit paljastuvat lähes poikkeuksetta ennen pitkää pedofiileiksi.

Rappiokulttuuri

Philadelphialainen merkittävä musta LGBT-aktivisti, Kendall Stephens, pidätettiin epäiltynä kahden alle 13-vuotiaan pojan raiskaamisesta.

Naiseksi itsensä kuvitteleva miespuolinen Stephens on asetettu syytteeseen raiskauksesta, vastentahtoisesta poikkeavasta seksuaalisesta kanssakäymisestä, laittomasta kontaktista alaikäisiin, alaikäisten turmelemisesta, säädyttömästä pahanteosta kohdistuen alle 13-vuotiaisiin, alaikäisiin kohdistuvasta siveettömyydestä ja lasten hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Stephen on aiemmin tullut ylistetyksi ”rohkeudestaan”, kun hänet pahoinpideltiin mustien toimesta transuilunsa takia, minkä jälkeen hän silti jatkoi LGBT-aktivismiaan. Philadelphian juutalainen piirisyyttäjä Larry Krasner oli tällöin ylistänyt häntä sanoen: ”Neiti Stephens jatkaa toisten väkivaltaa kokeneiden sateenkaariväkeen kuuluvien puolesta puhumistaan samalla, kun hän jatkaa opintojaan yliopistolla.”

Lähde: Daily Wire

Homolobby LGBT Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Transut Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kaikkea sitä

  Vastaa

  Oikee kekkeriransu.

 • Musta ase

  Vastaa

  Olivatko neitipatukkaa saaneet mustiksi luettavia lapsia.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  No hyi h‑vetti nyt taas! MILLOIN ihmiset heräävät suojelemaan lapsia? Joskus ennen oli kunnia-asia suojella lapsia rikollisilta. Kuinka monta tällaista juttua täytyy tapahtua, ennen kuin kansa herää? 

  Kyllä kunnon terapia ja lääkitys voisivat vähän suitsia näitä himojensa orjina hääriviä seksipervertikkoja. Psykiatrian pitäisi muuttua. Ei saisi tukea harhoja, vaan haastaa ja kiistää.

 • L.B.D.

  Vastaa

  ”Neiti Stephens jatkaa toisten väkivaltaa kokeneiden sateenkaariväkeen kuuluvien puolesta puhumistaan samalla, kun hän jatkaa opintojaan yliopistolla.”

  Ei ole ensimmäinen kerta, kun tämän päivän maailmasta otettu tuokiokuva uutisista on samalla myös erinomainen ”etsi kuvasta seitsemän virhettä” tehtävä.

 • puli ukko k market Ylöjärvelle saha

  Vastaa

  Gråsten Mikan hintti one killing polisina Kinnunen Mikan köhler Mikan kunnari matti jurvanen maurina te hinti rattijuopona posti pysty ryöstöin Tiina häivenen Raija hannanen tuuli.mäkisenä Kalle Hyvönen gråsten pekkana pyli ukko

 • kvy

  Vastaa

  Gråsten puku ukkon tappo jääläkin kelasakin pysty ryöstöin kossunanne

 • Hupsistakeikkaa

  Vastaa

  Onko planeetalla ketään yllättynyttä?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi