Äärivasemmistolainen transu teki Partisaanista rikosilmoituksen – PolPoakaan ei kiinnostanut

Valo Vesikauriin mukaan Partisaanilla ei ole oikeutta uutisoida äärivasemmistolaisesta murhapropagandasta.

Viihde

Valo Vesikauris.

Kuten lukijamme tietävät, Partisaani on kahtena vuonna julkaissut äärivasemmistoaiheisen joulukalenterin vastaiskuna Varisverkoston joulukalenterille, joka on maalittanut kansallismielisiä. Siinä missä Varisverkoston kalenteri on aiheuttanut vain huvittuneisuutta kansallismielisten joukossa, äärivasemmistolaiset ovat kertoneet kärsineensä Partisaanin kalenterin vuoksi muun muassa pelkotiloista ja unettomuudesta.

Partisaani ilmoitti molempina kertoina lopettavansa joulukalenterinsa julkaisun, mikäli äärivasemmisto toimisi samoin. Tähän Varisverkosto ei kuitenkaan suostunut, minkä vuoksi Partisaani vei molemmat kalenterinsa 24. luukkuun asti aiheuttaen paniikkia erityisesti äärimarxistisissa transuissa.

Kuten arvata saattoi, äärivasemmisto ei suostunut nielemään kalenterikilpailun tappiota pureskelematta. Sen sijaan Partisaanin kalenterista alettiin tehtailla PolPolle (poliittinen poliisi) rikosilmoituksia, jotta kommunistit saisivat vastaisuudessa julkaista joulukalentereita yksinoikeudella.

Murhapropagandan jakaja

Useat äärivasemmistolaiset ovat joutuneet kuitenkin pettymyksekseen toteamaan, ettei PolPo ole ottanut heidän hätäänsä vakavasti. Sosiaalisessa mediassa on julkaistu säännöllisen epäsäännöllisesti äärivasemmistolaisten tunteenpurkauksia siitä, ettei virkavallalla vaikuta olevan motivaatiota estää Partisaanin joulukalenteriprojektien toteuttamista.

Tuorein valittaja on äärivasemmistolainen transu ”Valo Vesikauris Feministisestä puolueesta. Vesikauris pääsi viime joulun kalenteriin erityisesti siksi, että hän julkaisi itseäänkin epävakaamman äärivasemmistolaisen Auri Nokon propagandaa, jossa Nokko peräänkuulutti poliittisten vihollistensa murhaamista.

Vesikauriin mukaan Partisaanilla ei ole oikeutta uutisoida äärivasemmistolaisesta murhapropagandasta. Tämän vuoksi hän päättikin tehdä rikosilmoituksen julkaisustamme.

Valo Vesikauris oikealla.

Poliisin vastaus

Vesikauriin projekti ei kuitenkaan soljunut kuin Strömsössä. Tällä viikolla äärivasemmistolainen transu kirjoitti Twitteriin:

”Tutkinta partisaanin miusta kirjoittamasta paskajutusta on päättynyt.

Poliisin mukaan ei ole syytä epäillä rikosta.

Vaikka t****u‑termi [transu, Toim. huom.] mielletään kielteisenä ja epäkunnioittavana, sillä ei julkaisussa aiheuteta lainsäätäjän tarkoittamaa rangaistavaa halventamista
T. Poliisi”

Poliisin mukaan on mm. täysin ok t‑slurritella sekä väittää miun lobbaavan perversioita alaikäisille, puhua ’ruhoni’ epämuodostuneisuudesta, ja pyrkiä loukkaamaan miuta viittaamalla mt-ongelmiini.

Päätöksessä poliisi myös epäsuorasti viittaa miun olevan ’äärivasemmistolainen’ 

Partisaani toivottaa Valo Vesikauriille ja muille äärivasemmistolaisille transuille kaikesta huolimatta aurinkoista kesää. Olipa ruhosi kuinka epämuodostunut tahansa, suviaurinko lämmittää meitä kaikkia tasa-arvoisesti 🙂

Lähde: Valo Vesikauris

Lue myös:

Syyttäjä ei puutu Partisaanin joulukalenteriin – äärivasemmisto uhriutui jälleen
Yleisö päättäköön kalenterisodan voittajan

Äärivasemmisto Auri Nokko Homolobby Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Laiton uhkaus LGBT Partisaani Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikosilmoitus Tappouhkaus Transut Valo Vesikauris Varisverkosto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  No sopisiko Sarjakuva hahmo paremmin sui kuvailemiseen.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Onkohan Polpo pahastikin nauranut ilmoituksen tekijän nimelle…

  Äärivasemmistoa harmittaa, kun Partisaanilla on parhaat paljastukset, sitä voivat siellä keskenään pohtia, että mikä taho on koko homman aloittanut aikoinaan.
  Kalenteri on kivasti aiheuttanut keskinäistä närää ja vassareiden herkkä mieli on pahoittunut, mahtaa päivystyksessä olla jonoa extrapaljon aina joulun tienoilla.

 • TT

  Vastaa

  Nato-pervo-vasemmisto on myynyt pois kaikki periaatteensa. Muutama vuosikymmen sitten vasemmistossa oli vielä ytyä ja sydäntä. Siksi tarvitaan uusi ”työväen” eli tavallisia järkeviä ihmisiä edustava puolue sekä runsaasti erilaisia globalismista irtisanoutuvia kansanliikkeitä. Tavallisen politiikan keinot on tukittu umpeen eikä rehellinen ihminen pääse enää mihinkään päätöksentekoasemaan. Eduskunta on täytetty kansanpettureilla ja pelleillä. Valtavirtainen koneisto on jo säälittävässä mädäntymistilassa, varsinkin valtamediat. Globalismille ja teknokratialle vaihtoehtoiset näkemykset on kokonaan riisuttu pois suomalaisesta valtamediasta, jota tosin itse en ole lainkaan seurannut, en edes otsikoita.

 • Julli

  Vastaa

  Dysmorfinen ruumiinkuvan häiriö on mitä ilmeisimmin mielenterveysongelma, koska muun muassa Lääkärikirja Duodecimissa kerrotaan asian hoidosta seuraavaa:

  ”Oletettavasti ruumiinkuvan häiriön taustalla on erilaisia itsetuntoon ja itsekuvaan liittyviä ongelmia. Tämän vuoksi osa ruumiinkuvan häiriöstä kärsivistä voi hyötyä erilaisista psykoterapioista, lähinnä psykodynaamisesta tai kognitiivisesta psykoterapiasta. Tämän vuoksi ruumiinkuvan häiriöistä kärsivän kannattaa aina hakeutua lähiviikkojen tai ‑kuukausien kuluessa psykiatrin tai psykoterapeutin puheille.

  Osa ruumiinkuvan häiriöistä kärsivistä voi hyötyä olennaisestikin joko pakko-oireisten häiriöiden hoidossa käytetyistä depressiolääkkeistä tai uudemmista mielisairauden hoidossa käytetyistä psykoosilääkkeistä. Mahdollinen hyöty psykoosilääkkeiden käytöstä ei edellytä, että potilaan oireet olisivat varsinaisesti psykoottisia”.

  https://www.terveyskirjasto.fi/dlk00364

  Dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä kärsivä henkilö on vakuuttunut oman ulkonäkönsä epämuotoisuudesta, viallisuudesta tai rumuudesta ja tällaiseen ongelmaan hoitona suositellaan siis hoitokeinoja, joilla pyritään parantamaan mielen sairauksia.

  Sen sijaan, kun henkilö ei ole tyytyväinen omaan syntymässään saamaansa sukupuoleen, niin koetussa sukupuoliristiriidassa ei olekaan enää kyse valo vesikauriin ja muiden vihervassareiden mukaan mielenterveysongelmasta!

  Jännä juttu, että niin sanotusti jo pienehkö tyytymättömyys omaan kehoon luetaan lääkäreiden keskuudessa mielenterveysongelmaksi, mutta tätä isompi tyytymättömyys omaan kehoon ei ole vihervassareiden keskuudessa ollenkaan mielenterveysongelma!

  Vihervassarit ovat varsinainen mielenvikaisten edustajisto!

 • Kukka Multanen

  Vastaa

  Säälittävä ihmisraunio. Jotenkin kuulostaa ettei tuo ole edes sen oikea nimi, olisko ihan itse keksinyt?

  • GLGL

   Vastaa

   On yleistä kroonisesti narsistisien ihmisten keskuudessa, että rekisteröidään itselle uusi fantasiaromaaneista kopioitu nimi, jotta voi olla ”sukupuunsa ensimmäinen”. Valitettavasti transun tapauksessa on yleensä myöskin viimeinen.

   Voi vahvasti veikata, että esi-isiensä nimi oli tyyliä ”Mönkkö-Läävälä”, mutta ylväs suomalaiskansallinen nimi ei oikein Kallion kuplissa toiminut.

  • Ilmari

   Vastaa

   Hän on muuttanut nimensä. Luin sen jostakin mutta en muista mikä se oli. Saattoi olla Twitterissä. Enää en voi tarkastaa koska minut on blokatttu.

 • Vril

  Vastaa

  Based partisaani näyttää aina degeneraateille

 • Bullshitson

  Vastaa

  Päätöksessä poliisi myös epäsuorasti viittaa miun olevan ’äärivasemmistolainen’ ”
  Järkyttävää Polpo vihjaa äärivasemmistolaisen olevan äärivasemmistolainen.

 • Tekijämies

  Vastaa

  V. Vesikauriilla on nyt peiliin katsomisen paikka. Toivottavasti hän ei järkyty!

 • Bring it on

  Vastaa

  Onkohan varikset valmiina kolmanteen kierrokseen kalenterin suhteen?

 • Nimetön

  Vastaa

  Vastaisuudessa pitänee vältellä Valon loukkaavaksi kokemaa termiä ”transu” ja kutsua veronmaksajien rahoilla silvottuja trans”naisia” eunukeiksi ja trans”miehiä” mahoiksi.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vesinauris sopisi nimeksi tuolle friikille.

 • Tommi

  Vastaa

  ”Poliisin mukaan on mm. täysin ok t‑slurritella sekä väittää miun lobbaavan perversioita alaikäisille, puhua ’ruhoni’ epämuodostuneisuudesta, ja pyrkiä loukkaamaan miuta viittaamalla mt-ongelmiini”

  Tuossahan tuo osoitti 100 %:sesti olevansa MT-ongelmainen. Eihän tuollaisesta solkotuksesta normaali ihminen edes ymmärrä mitään. Niin, mutta… tämähän taitaa olla sitä ”uutta normaalia”. Mutta eikös tuokin termi myönnä ”uuden normaalin” olevan epänormaalia? Seksuaalivähemmistötkin aina laittavat sanan ”normaali” sitaatteihin puhuessaan ei-seksuaalivähemmistöläisistä – eli myöntävät meidän olevan normaaleja. Vai onko heterous epänormaalia? Uusin vitsi on se että he ovat ”fluideja” eli sukupuoli muuttuu vaikkapa viiden minuutin välein, riippuen siitä onko sodomiitti kontillaan lattialla vaiko karvahanurin takana pederastin roolissa. Aika velikultia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Friikki vesinauris.

 • JuhoL

  Vastaa

  Vesinauris ei vihaa ainoastaan ulkonäköään vaan myös lapsillekin tarkoitettua munkkitarjoilua. Mt-ongelmainen transu ilmeisesti projisoi Partisaanin sissitoimitusta kohtaan tuntemansa kaunan sinimustien vapputarjoiluun paiskoen laatikollisen hillomunkkeja maahan. Mutta on tällä sukupuolettomalla otuksella onneksi jotkut lääkkeet kierrossa, kun se ensin möllötti n. puolituntia silmät seisten ja suu auki sinimustien teltan vieressä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi