Äärivasemmiston joulukalenteri: Auri ”Murhaa paikallinen natsi!” Nokko

Aaton kunniaksi viimeisen luukun takaa paljastuu koko kalenterikavalkadin verisintä väkivaltapropagandaa jakava äärivasemmistolainen, helsinkiläinen Auri Nokko.

Poliittiset viholliset

Auri Nokko.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Nokko asuu katutasolla Torkkelinkatu 17 A:ssa
Nokon omakuva.

Esittelyssä Auri Nokko

Partisaani toivottaa lukijoille mitä valkoisinta joulua. Aaton kunniaksi viimeisen luukun takaa paljastuu koko kalenterikavalkadin verisintä väkivaltapropagandaa jakava äärivasemmistolainen, helsinkiläinen Auri Nokko (s. 27.1.1996). Hän sopii juhlaluukkuun hyvin siksi, että tämän joulun teeman mukaisesti hän on paitsi äärivasemmistolainen myös mielenterveysongelmista kärsivä transu.

Nokko kuuluu Helsingin antifasistien sisäpiiriin. Ryhmä toimii julkisuudessa muun muassa Varisverkoston, Kivitaskujen ja A‑ryhmän nimissä. Syksyn aikana olemme paljastaneet sisäpiirin jäsenistä myös esimerkiksi Matias Heinon, Oskari Juvakan ja Leevi Tuikan. Nokon tavoin myös he ovat pyrkineet salaamaan identiteettinsä parhaansa mukaan. Suomessa ei juurikaan ole aktiivisia ”antifasisteja”, jotka uskaltaisivat toimia omalla nimellään.

Sosiaalisessa mediassa Nokko on käyttänyt lukuisia nimimerkkejä, kuten ”Hiblidibli”, ”Kaljukissa”, ”Airu”, ”Auri Aurinpoika” ja ”Hanna Mauer”. Nokko opiskelee sosionomiksi. Hän asuu katutasolla Torkkelinkatu 17 A:ssa Helsingissä.

Hyvää joulua lukijoille! Kuvassa Auri Nokon ystävä Matias Heino.

Tappavan väkivallan ihannointia

Nokko on tyypillinen kaksinaismoralistinen äärivasemmistolainen, joka jakoi jo viime vuonna Varisverkoston joulukalenteria tuomiten samaan hengenvetoon Partisaanin vastaiskuna perustaman joulukalenterin. Hän toimi samoin tänäkin vuonna ja vaati ”kuolemaa fasisteille”, kun Partisaani julkisti oman joulukalenterinsa. Kun paljastimme väkivaltapropagandaa anonyymisti jakaneen Matias Heinon henkilöllisyyden, Nokko lohdutti Heinoa sanoin ”full support ja natseille lasinsiruja kurkkuun”. 

Heino on puolestaan kehunut ”Syntikalisti”-nimimerkin takaa kuvaa, jossa naamioitunut Nokko pitelee polttopulloa.

Instagram-sivullaan Nokko on kehottanut ”tappamaan paikalliset natsit”. Lisäksi hän on kannustanut ystäviään ”vetämään turpaan” perussuomalaista Laura Huhtasaarta. Nokko on jakanut äärivasemmistolaista propagandaa, jossa maassa makaavaa ”natsia” hakataan ja poliittisille vihollisille vaaditaan ”erittäin kivuliasta kuolemaa”. On kyseenalaista, millaisiin sosionomin tehtäviin tällaisia mielipiteitä esittävä voisi olla soveltuva.

Veronmaksajien tukea ja mielenterveysongelmia

Nokko toimii Loukko-nimisessä transujen ja äärivasemmistolaisten kerhossa. Ryhmä saa avokätistä veronmaksajien rahoitusta. Vuoden 2020 toimintakertomus listaa seuraavat rahoituslähteet:

Helsingin Kaupunki

Taiteen ja kulttuurin toiminta-avustus vuodelle 2020, 10 000 €

Helsingin kaupungin Vuoden kulttuuriteko 2019, 5000 €

Opetus- ja kulttuuriministeriö

Koronatuki, 15 000 €

Taiteen edistämiskeskus

Kulttuurin hyvinvointivaikutusten erityisavustukset yhteisöille: Alakulttuurikeskus Loukon matalan kynnyksen taidetoiminta: taidetyöpajat ja Loukko Gallerian toiminta, 22000 €

Avustukset kulttuurisen moninaisuuden edistämiseen ja rasismin vastaiseen toimintaan: Syrjimätön harkkapaikka ‑hanke, 8 000 €

Kansan Sivistysrahasto

Presidentti Tarja Halosen rahasto

Osallistava mediaopintokokonaisuus syrjäytymisvaarassa oleville nuorille, 1000 €

Hanna-Liisa ja Erkki Liikasen rahasto

Syrjimättömän kulttuuritilan toiminnan mahdollistamiseksi, 1000 €

Yleisrahasto

Syrjimätön harkkapaikka ‑hanke, 2000 €

Nokon äärimmäisen väkivaltaisesta retoriikasta huolimatta todennäköisempää kuitenkin on, että tämänkin ”antifasistin” ainoat väkivaltaiset teot kohdistuvat häneen itseensä (1, 2, 3, 4, 5). Alla voit tutustua paitsi Nokon kertomuksiin hänen mielenterveysongelmistaan myös Nokon ”taiteeseen”, joka kertoo kaiken oleellisen aiheesta:

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Auri Nokko Helsinki Homolobby Joulukalenteri 2021 Kivitaskut Kotimaa Leevi Tuikka LGBT Loukko ry Matias Heino Mielenterveys Mielenterveysongelmat Murha Oskari Juvakka Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Transut Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

55 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Tosiaan, mikä helvetti häntä oikein vaivaa? Jos hänkin vaan alottaisi pienistä asioista kuten kunnollisesta aamupalasta ja nukkumisesta normaaliin aikaan, ja lakkaisi miettimästä aivan ihmejuttuja. Kerran entinen pitkän linjan juoppo sanoi että elämän pitää potkia niin kovaa että lopulta joko ymmärtää että pitää lopettaa tai käy huonosti. Hän oli ymmärtänyt ajoissa.

  Tämäkin tyyppi alkaa olla niin pohjalla kuin voi vain olla.

  • Sairashan tuokin on

   Vastaa

   Mielisairaus on hankala ja vaka juttu. Se ei todellakaan ole helppoa.

  • pää määrää

   Vastaa

   Nykykulttuurin uhri, ei ehkä paljoa omaa syytä
   Näitä on tullut lisää jo viisikymmentä vuotta. Silloin tapaukset olivat harvinaisia ja pysyivät piilossa, selvisivät ylensä yhteiskunnassa tyydyttävästi. Luonnottomuuksien julkinen hyväksyntä johtaa jatkuvaan luonnottomuuksia eksponentiaaliseen kasvuun.

  • Tyrsky

   Vastaa

   ”Tosiaan, mikä helvetti häntä oikein vaivaa?”

   Pedofilian uhri.

   Vaikea löytää äkkiseltään vakuuttaava ja kattavaa lähdettä, mutta jos tekee haun red shoes pedophile, vastaan tulee juuri tuollaisesta kertovaa materiaalia.

   Seksiin liittyvät hyvin kielteiset ja ahdistuneet ja mahdollisesti muita ahdistamaan pyrkivät mielikuvat, sosiaalinen pelko ja eristyneisyys, pyrkimys eristäytyä ja tämän kanssa näennäisen ristiriitaisesti hakeutuu sosiaalialalle – eikö tuo kaikki kerro hyvin rikkinäisestä ihmisestä?

   Toivottavasti joulun syvin sanoma tavoittaa hänet, se kun sisältää aivan valtavasti toivoa ja rakkautta.

   • Kartsa

    Vastaa

    Bingo.

 • HV kasaarisionistit ja niiden perseennuolijat

  Vastaa

  Mahtaakohan noissa pervoissa olla yhtäkään jolla ei ole vakavia mielenterveysongelmia? Tuollaisiksi maailmanvaltaa havittelevat kasaarisionistit haluavat kaikkien ”gojimen” taantuvan, sillä tuollaiset eivät pysty tekemään asialle mitään jo sen vuoksi, että ovat aivan liian tyhmiä edes ymmärtääkseen ketkä niitä kusettavat ja itsetuhoisuuteen ajavat.

 • Rea Listi

  Vastaa

  Tämän vuoden joulukalenteri oli kyllä sellainen katalogi, että väkisinkin juolahti mieleen sana ”rokotevaurio”. Onhan se muutenkin ajankohtainen, mutta onkohan se ihan viisasta heti ensi parkaisun jälkeen ruveta neulalla tunkemaan ihmisen alkuun kaiken maailman kemikaaleja tiomersaaleineen ja muine myrkkyineen… kukahan oikeasti tutkisi mitä ne myrkyt saa aikaan ihmiskehossa?

 • kivitasku

  Vastaa

  Tiedättekö sanoa tarkemmin että mitkä ikkunat on tuon rotan asunnosta?

  Voisin nimittäin käydä vähän vilkaisemassa ihan paikan päällä.

  Nimim. ”antifasistien ikkunat on kovin särkyvää sorttia”

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt oli kyllä sakeaa shittii

 • stisse

  Vastaa

  Tapa paikallinen nazi. Tarkoittaako hän klassista nazismia vai vasemmiston uudelleen luokiteltu ’äärioikeistoa’. Mitä me muistetaan klassisesta nazismista on suunnitelmatalous, positiivinen syrjintä ja veganismi kun taas tänä päiväna takoittaa kaikkia joka vastustaa klassista nazismia

 • Natsitonttu

  Vastaa

  Tämä siis asuu maatasolla, jossa natsitontut voivat helposti kurkkia ikkunasta? Mielenkiintoista.…

 • Suomi

  Vastaa

  Ei muuta, kuin kulli giljotiinin ja pallit tonnilla paskaks. Lopputulos yllämainitun kaltaista saunan taakse joutavaa tunkiokamaa.

  Saattaisi olla varsin huvittava tilanne, jos tällaiset M1 tapaukset seisoivat sanojensa takana ja kohdistaisivat ”suoraa toimintaa”, eli väkivaltaa meihin 90–100 kiloisiin, isänmaallisin miehiin. Eipä siihen voi muuta todeta, kun että siitä vaan sitten muodostamaan jonoa ja aloittamaan ”suoraa toimintaa” 10 sekunnin välein, jotta ehtii pinoamaan:)

  Hyvää joulua Aatamille ja Eevalle. 

  Osalle lapsistanne eivät riitä omput. He ovat hairahtuneet syntiin ja valinneet omppujen sijaan hullun-napit. Eli vielä on hieman töitä itse saatanan kukistamiseen.

  • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

   Vastaa

   Tämä suora toiminta olisi heillä sitä että netissä uhataan ottaa terävät mukaan seuraavaan kansallismielisten mielenilmaukseen, silti luikitaan pois häntä koipien välissä. Enpä ole minäkään neuvolassa punnittava.

   Onko muuten Syksy Räsänen harrastanut julkista aktivismia viime aikoina, esimerkiksi elokapinoijien joukossa? Joitakin vuosia sitten koitti rapuliikkeillä estää poliisia poistamasta häntä kadulta.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Herkkää Joulua ja kirvesvartta Airulle ja Matiakselle !
  Olisko kiva jos tulisin tässä pyhinä pikaisesti moikkaamaan ?

 • Lobotomia

  Vastaa

  Valkotakkiset hakemaan suljettuun hoitoon. Aivan uskomatonta friikki sakkia.

 • Zarahustra

  Vastaa

  Pakko sanoa, että Partisaanin kalenteri ei tänä vuonna jättänyt kylmäksi! Luukuissa komistelevat mielenvikaiset äärivasemmistolaiset, joiden koko identiteetti on toimituksen puolesta saatu tongittua läpi.

  Vaikka Varisverkosto tämän sodan aloittikin, on selvää kumpi on voittanut. Variksien luukut ovat olleet lähinnä masentavia.

 • Timppis

  Vastaa

  Nappeja,nappeja ja lisää nappeja.täydellinen bigpharman tuote.mitä nuorempana aloitetaan sen sekavampi lopputulos.ei ku reseptiä uusimaan

 • Tekijämies

  Vastaa

  Varsinainen yhteiskunnan tukipilari ja roolimalli nuorille! 

  Näillä verihulluilla on jokin pakkomielle asentaa itsellensä nenärengas. Herää kysymys, että miksi?

  Huomioitavaa artikkelissa on tukiaiset, joita nämä sekopäät saavat, vaikka valtion budjetti on alijäämäinen.

  Mielestäni nämä verihullut kuuluisivat suljetulle työleirille. Siellä sitä ”suoraa toimintaa” riittäisi!

  • Pertsa

   Vastaa

   Nenärengashan on ainakin sonneilla siksi että ne pystytään edes joten kuten hallitsemaan jos pahalle päälle sattuvat, oiskohan näillä vasureilla sama juttu.

 • Julli

  Vastaa

  Kiitos Partisaanille!

  Tämän vuotinen joulukalenteri oli kyllä loistava kavalkadi eli juhlakulkue suomalaisista vassarifriikeistä. Useiden päivien aikana sai lukea toinen toisensa jälkeen kummallisempia mielenterveysongelmaisten kuvauksia. 

  Varoittavia esimerkkejä. Säälittäviä yksilöitä. Uskomattomia uhoajia. Tosielämän epäonnistujia. Näistä on suomalainen vasemmisto tehty!

  Näitä tosielämän sankareiden olemassaolotarinoita lukiessa ei voi kuin todeta, että todellisuus on tarua ihmeellisempää.

  Hyvää perinteistä joulua. 🎄🎅🏻

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Onneksi on jo 24. päivä, sillä luukuista ei näytä paljastuvan yhtään täyspäistä vasuria, kuinka voisikaan… Kiitos valaisevasta kalenterista ja hyvää joulua kaikille!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vai että sellaiset väkivaltafantasiat ja uhkailut tältäkin avohoitopotilaalta, toivottavasti tuo transu ahdistuu entisestään identiteetin paljastumisen jälkeen ja jättää vähän vähemmälle nuo voimafantasiat.
  Iso kiitos Partisaanille hyvästä joulukalenterista ja oikein hyvää joulua!

 • TT

  Vastaa

  Valkoista rotua vihataan, kun kuvitellaan, että kaikki sen edustajat ovat samanlaisia vammaisia sekasikiöitä kuin itse. On helppo omaksua juutalaismarxistien kehittelemä propaganda. Mikähän siinäkin on, että kulttuurin saralla työskentelevät ovat järjestään MT-tapauksia. Rappiotaide suosii rumuutta, mielisairauksia ja perversioita. Jos olet perverssi hullu, sinusta voidaan leipoa ”taiteilija”. Tai jos aiot taiteilijaksi, sinun pitää olla perverssi hullu. Muuten et ole kiinnostava.

 • Hemmo Paskiainen

  Vastaa

  Suositeltava hoito tämän päivän luukun takaa löytyneelle friikille olisi kenties leikkaus vastakkaiseksi sukupuoleksi ja kohta sen jälkeen peruutusoperaatio. 

  Lopputuloksena olisi todennäköisesti ikuisen mielenterveyden normalisoiva välitila sukupuolien välisessä maailmassa (eunukkius). Tasa-arvon vuoksi eunukkius olisi oltava nykypäivänä vaihtoehtona myös alkuperäisille naisillekin.

  Eunukkeja on ollut vuosisatoja, mutta nykyisin näiden arvostus / tarkoituksenmukaisuus on ihmisoikeuksien vuoksi unohtunut. Monille tämän joulukalenterin henkilöille se olisi varmasti hyvä ratkaisu. Yksilön ei tarvitsisi miettiä väärän sukupuolen itselleen tuottamaa tuskaa.

  Aiempina vuosisatoina orjakaupassakin erittäin hyvin ansioituneet juutalaiset toteuttivat pääosin myös ihmisten kuohinnat. Heiltä löytynee edelleen tämä taito synnynnäisenä.

  Juutalaiset voisivat ratkaista tällä taidoillaan useamman ongelman: vassareiden mielenterveysongelmat ja maailman väestöräjähdyksen.

  Neekerit ja muslimit tuhoa ja kaaosta tuottavia olisi suotavaa kuohita heti syntymän jälkeen.

 • Fckantifa

  Vastaa

  Oli mahtava kalenteri. Hyvää joulua Partisaanin väki

 • Mummo66

  Vastaa

  Uuskommunistit 0 – Partisaani 100, näin kalenterin pisteissä.

 • Uljas Kakko

  Vastaa

  Olipa ullatus että näitä sekopäitä rahoittaa Presidentti Tarja Halosen rahasto. Setakommunisti taas tuhoamassa Suomea.

 • Heko heko

  Vastaa

  Mikä vittu näitä talipäitä oikein vaivaa?? Miksei voi olla vaikka aivan normaali tof homomies, vaan pitää leikkiä jotain ämmää.. Kannattaa muistaa, että homoilu on miesten hommaa, eikä tuollaista pelleilyä. Heh heh!! 😏 No hyvää joulua kaikille, oli kovettu kalenteri tänä vuonna. Monta kertaa olen nauranut, vedet silmissä!! 😂

 • Tomppa

  Vastaa

  Vau, nyt on löytynyt oikea valioyksilö. Nokko haluaisi tappaa natseja, mutta ei ahdistukseltaan uskalla poistua kotoaan ihmisten ilmoille? Aika hiljaiseksi vetää.
  Partisaani on tehnyt todella hienoa työtä paljastaessaan Antifan olevan lähinnä mielenterveysongelmista kärsivien, identiteettinsä täysin hukanneiden ikiteinien joukko, jonka jäsenet elävät fantasiamaailmassa, koska eivät yksinkertaisesti kestä todellisuutta.
  Vielä kun kaivettaisiin esiin näiden lapsosten kasvattajat eli vanhemmat, niin nähtäisiin likasangon koko kirjo. Veikkaan, että suurin osa näiden surkimusten vanhemmista on ollut poliittisesti värittyneitä yhdistysihmisiä, joilla ei ole riittänyt juurikaan aikaa lapsilleen. Ja se vähäinen yhteinen aikakin on käytetty lasten aivopesuun.
  Se hyvä puoli on näiden Antifa-ressukoiden moninaisissa mielenterveysongelmissa, että he joutuvat syömään jatkuvasti masennus- ja ahdistuslääkkeitä, joissa molemmissa on sivuoireena kohonnut riski itsemurhaan – etenkin, kun käytetään myös alkoholia samanaikaisesti. Näin nämä kummajaiset poistuvat pilaamasta muiden elämää enen pitkää oman käden kautta.

 • Julbocken

  Vastaa

  Yyh nyyh elämä on niin vaikeeta, uli uli yyyh yyyyhyyyyy. Ihmiskunnan onneksi emme ole kaikki samanlaisia, jos kaikilla olisi samoja valuvikoja kuten vasemmistolaisilla niin mistään ei tulisi ikinä mitään. Kaipa noilla muitten rahoilla elävillä rotilla sitten joku funktiokin on, ei kyllä tule muuta mieleen kuin että muille tulee hyvä mieli kun näkee kuinka surkea ihminen voi pahimmillaan olla. Kiitos siitä, ja hyvää joulua. Älä vaan vedä itteäs hirteen, näinä aikoina sinua tarvitaan.

 • Schlageter

  Vastaa

  Tämä kalenteri voi auttaa pääsemään eroon rasistimista – jos joku sellaisesta kärsii.
  Tästä nimittäin näkee, että on olemassa myös ilmiö ”valkoinen neekeri”. Joka luonnollisesti se ei ole parempi kuin musta neekeri. Se on huonompi.

 • sairas yksilö

  Vastaa

  Piirtäminen on yksi terapiamuoto. Siinä ihminen saa ilmaista itseään vapaasti. Näistä kuvista näkee että kyseessä on erittäin häiriintynyt persoona joka kuuluisi hoitolaitokseen. Sen sijaan tämäkin opiskelee sosionomiaa ja on avohoidon potilas.

  Mihin tämä maa on menossa? Eikö sairaista haluta enää pitää huolta?

 • Hh1488

  Vastaa

  Tuntuu et nää äärivasemmistolaiset on masentuneita mielenterveys reppanoita jotka haluu, purkaa pahaa ola muihin ja saada sitä kautta elämäänsä sympatiaa, ehkä joitain ystäviä myös. Nää myös vaikuttaa olevan melko yksinäisiä, ilman perhettä kumppania, sillä nämä asiat ovat aatteen vastaisia. Asiat jotka tuovat onnellisuutta, turvaa ja rakkautta ovat aatteenvastaisia. Eipä ihme että näillä on niin paljon mielenterveysongelmia. Toivon että nämä saavat apua ongelmiinsa ja hyväksyvät itsensä.

 • Saia

  Vastaa

  Onko Auri oikeasti mies vai nainen?

 • Schlageter

  Vastaa

  Vielä kommentiksi tämän päivän ”antifasisteista” ja varsinkin tästä tämän päivän kaunottaresta. Tulee mieleen sitaatti suosikkikirjastani ”Häijyjen ajatusten sanakirja”:
  ”Jos minulla olisi perse sellainen kuin sinulla on naama, en kävisi yölläkään paskalla”.
  Pahoittelen raakaa kieltä, mutta totuuden siemen tuossa sanonnassa on.
  Niin paljon ”poliittisia vastustajia”, jotka tekevät itsestään kuvia, mutta eivät todellisuudessa pysähdy peilin ääreen miettimään, kannattaako kuvaaminen lainkaan.

 • Etu Sukunen

  Vastaa

  Miksi ette ole tehneet Julia Peltosesta omaa paljastusta? Missä nykyään touhuaa transu-Juudas?

 • GLGL

  Vastaa

  Juuri julkaistiin jokin tutkimustulos, jossa osoitettiin, että MS-tauti johtuu suolistobakteereista, jotka erittävät myrkkyä, joka hakeutuu BBB:n lävistettyään hermoverkostoon.

  Olen alkanut epäilemään, että tämä woke, vihervasemmistolaisuus, sukupuoliongelmat, jne. johtuisivat ruokavaliosta ja/tai uusista suolistobateereista. Voisi olla jopa niin, että moni isoskaalainen hulluus (WWII jne.) selittyisi jollakin bakteeriepidemialla.

 • Catilina

  Vastaa

  No ainakin selvisi, millä nämä elävät. Verorahoilla siis.

 • plööh

  Vastaa

  Kai muuten tajuatte, että noi on aika kakaroita moni.…

  • Julli

   Vastaa

   On täysin normaalia, että vassarit metsästävät nuoria mieliä epärealistisen maailmanparannusideologian kannattajiksi. Tämän vuoksi on ilmeistä, että moni vassarit on nuori. Realistisesti ajatteleva normaali ihminen ei erehdy kannattamaan näitä arvoja ja siksi vassarit metsästävät vain nuoria.

   Keskenkasvuisuus ei ole peruste hyväksyä vassarius eikä myöskään yleinen anteeksiantoperuste vassareiden toimien hyväksynnälle.

   Moni keskenkasvuinen paranee vassariudesta, kun elämänkokemusta tulee ja ymmärrystä yksilön oman vastuun merkityksestä omalle elämälle.

   Yllätys on ollut, että nämä ovat näinkin suurelta osin mielenterveyspotilaita.

  • L.K

   Vastaa

   Ihan aikuisia ihmisiä nuo on.

 • Gloob

  Vastaa

  Iso kiitos Partisaanille tästä viihdyttävästä joulukalenterista! Laittoi kyllä miettimään, että mitä kaikkea se leipä elättääkään.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Ei tule reaalidosialistista vallankumousta pelastamaan köyhälistöä ja raskautettuja kun katselee näitä vallankumouksen uljaita kaadereita. Talonpoikien ja työläisten puna-armeijan tulevat komissaarit korkeintaan uhkaavat tappaa vastustajat omaan nauruunsa.

 • Eikka

  Vastaa

  Suomen paras joulukalenteri.

  • GLGL

   Vastaa

   Ei ole.
   Suomen paras joulukalenteri on varisverkoston julkaisema.
   Jokaisen luukun takana on isänmaata jalat maassa puolustava suomalainen.

 • Päijät Häme gogo

  Vastaa

  Joulukalenteri todisti sen, että ei tuolla vasemmalla puolella ole yhtään täysijärkistä. Kaikki jotain mielenterveysongelmaisia nenärengas transseksuaaleja, tai muuten vaan vintti pimeänä kulkevia sekopäitä.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kyllä näillä riittää katumista, jos joskus tulevat järkiinsä. Mutta mikä on mennyt vikaan, kun ovat näin seonneet. Pitäisikö varhaiskasvatuksessa olla mukana jotain, joka pitäisi tällaisetkin järjissään.

 • TT

  Vastaa

  Huvittavana yksityiskohtana voidaan katsoa, ketkä ovat koronassa näiden suuria sankareita: Rokote-keisarit Bill Gates ja Albert Bouria, korona-fasisti Tohtori Fauci, resetti-setä Klaus Schwab, kommunismin rahoittaja George Soros, kaikki rikkaita kapitalisteja ja vanhoja valkoisia tai juutalaisia miehiä. 

  Näiden antamilla askel- ja pelimerkeillä äärivasurit toteuttavat sitten unelmayhteiskuntaansa.

 • Late

  Vastaa

  Kaikenmaailman tekosyitä nuo keksiikin ettei tarvi myöntää olevansa vaan laiska paska. Normaali vuorokausi rytmi ja mieleinen työ pitää pään kuin pään kunnossa, mielen virkeenä ja pankkitilin kondiksessa. Luuseri on luuseri ja älykääpiö on älykääpiö. Vituttaa ajatuskin että painan 12 tuntisia työpäiviä milloin missäkinpäin maailmaa, erossa perheestäni ja maksan veroa vittu 1743 eur kk ja niistä vitun veroeuroista kustannetaan tollasten vätysten makaaminen ja tekotaiteellinen homotransu paska töhertely. Saispa piestä tonkin mätäpaiseen nyrkkiraudan kera

  • Late

   Vastaa

   Korjaus. Tonverran menee veroa jo 2 viikon tilistä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Ihmettelen toimiikö lobotomia enään

 • Nauri Okko

  Vastaa

  Sillä ei ole väliä miten tai mihin lumihiutaleryhmään joku vasemmistolainen haluaa tulla luokitelluksi, koska kaikki sen eri virtaukset kumpuavat samasta alkulähteestä, globaalien (((pankkiirien))) rahoittamana, niin ennen kuin nytkin. Samaa paskaa eri pusseissa.

 • Pertsa

  Vastaa

  Olen joskus kauan sitten lukenut määritelmän,jonka mukaan taiteen tehtävä on luoda kauneutta ihmisille.No,se oli varmasti silloin vanhana,”pimeänä” aikana.Nykyäänhän taiteen tehtävä on tuoda rumuuttaa,hyökätä länsimaista yhteiskuntaa vastaan ja tuhota kaikki se mitä ollaan vuosisatojen aikana saatu rakennetuksi.Ja valtio tietenkin rahoittaa tätä erilaisin kulttuuriapurahoin.Kutsuisin yhteiskunnan itsemurhaksi tilannetta,jossa yhteiskunta rahoittaa rottia jotka hyökkäävät sitä itseään vastaan.

 • Mauri Kokko

  Vastaa

  Kun antaa mihin tahansa hakukoneeseen syötteen ”auri nokko” niin tuloksena on otsikko:

  Auri ”Murhaa paikallinen natsi!” Nokko – Partisaani

  - erinomaista julkisuutta verkkojulkaisulle.

 • Reiska

  Vastaa

  Näissä transukeisseissä olisi hyvä mainita, mitä sukupuolta olento oikeasti eli biologisesti edustaa, ja jos mahdollista myös se ”deadname”, jolla he eivät halua itseään kutsuttavan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi