Syyttäjä ei puutu Partisaanin joulukalenteriin – äärivasemmisto uhriutui jälleen

Kuten arvata saattoi, äärivasemmisto ei suostunut nielemään kalenterikilpailun tappiota pureskelematta.

Poliittiset viholliset

Ambrosius Wollsten.

Kuten lukijamme tietävät, Partisaani on kahtena vuonna julkaissut äärivasemmiston joulukalenterin vastaiskuna Varisverkoston joulukalenterille, joka on maalittanut kansallismielisiä. Siinä missä Varisverkoston kalenteri on aiheuttanut vain huvittuneisuutta kansallismielisten joukossa, äärivasemmistolaiset ovat ilmoittaneet kärsineensä Partisaanin kalenterin vuoksi muun muassa pelkotiloista ja unettomuudesta.

Partisaani ilmoitti molempina kertoina lopettavansa joulukalenterinsa julkaisun, mikäli äärivasemmisto toimisi samoin. Tähän Varisverkosto ei kuitenkaan suostunut, minkä vuoksi Partisaani vei molemmat kalenterinsa 24. luukkuun asti aiheuttaen paniikkia erityisesti äärimarxistisissa transuissa.

Kuten arvata saattoi, äärivasemmisto ei suostunut nielemään kalenterikilpailun tappiota pureskelematta. Sen sijaan Partisaanin kalenterista alettiin tehtailla rikosilmoituksia, jotta kommunistit saisivat vastaisuudessa julkaista joulukalentereita yksinoikeudella.

Äärivasemmisto uhriutuu

Nyt yksi Suomen äänekkäimmistä sosiaalisen median kommunisteista, Ambrosius Wollsten, kertoo saaneensa käsiinsä syyttäjältä ja poliisilta saapuneet vastaukset rikosilmoitukseen. Wollsten on raivoissaan lopputuloksesta.

Syyttäjän kirjeessä todetaan, että poliisilla on ollut tutkittavana lukuisia rikosilmoituksia Partisaanin joulukalenterista. Poliisi on kuitenkin selvittänyt, että kyseessä on ollut vastaisku äärivasemmistolaisen Varisverkoston toiminnalle:

”Rikosylikonstaapeli Kukko on tehnyt yhteensä kymmenen päätöstä asiakokonaisuudessa, jossa äärivasemmisto ja ‑oikeisto on puolin ja toisin kirjoittanut toisistaan mainituissa ’joulukalenteri’-jutuissa.

Asiassa esitetyn aineiston perusteella katson, että toimittamanne kantelukirjoitus ei anna aihetta arvioida asiaa toisin kuin rikosylikonstaapeli Kukko ja yhdyn poliisin päätöksessä esitettyihin näkemyksiin. Syyttäjä ei määrää asiassa esitutkintaa suoritettavaksi.”

Äärivasemmistoa ei saisi kutsua äärivasemmistoksi

Wollsten on erityisen raivoissaan siitä, että poliisi kutsuu Partisaanin kalenteriin päätyneitä ”äärivasemmistolaisiksi”. Wollstenin mielestä poliisin tulisi käyttää poliittisesti korrektimpaa kieltä ihmisistä, jotka vaativat yksityisomistuksen lakkauttamista ja kansallismielisiin kohdistuvia poliittisia murhia.

Wollstenin viestistä selviää, että kirjettä ei oltu osoitettu hänelle vaan ilmeisesti yhdelle luukuista paljastuneista transuista. ”Poliisi on perusteetta liittänyt mahdollisen rikoksen uhrin (seksuaalivähemmistöä) Varisverkostoon ja tällä perustelulla kuitannut Partisaanin häneen kohdistamat mahdolliset rikokset ja näin jättänyt kokonaan ottamatta kantaa ilmoituksessa mainittuihin rikoksiin,” Wollsten harmittelee.

Vaikuttaakin siltä, että äärivasemmiston projekti meni jälleen reisille pahemman kerran. Lue lisää joulukalenteriepisodin käänteistä artikkelistamme ”Yleisö päättäköön kalenterisodan voittajan”.

Lähde: Ambrosius Wollsten

Äärivasemmisto Ambrosius Wollsten Homolobby Homoseksuaalisuus Joulukalenteri Joulukalenteri 2021 Kommunismi Kotimaa LGBT Poliisi Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rikosilmoitus Syyttäjä Transut Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Haha, antifa nolaa itsensä joka ikinen kerta.
  Itse aloittivat henkilötietojen paljastamisen ja sitten kehtaavat vielä uhriutua, kun tuleekin vastaisku, ei ole älyä noille näemmä jaettu.
  Tavallaan ymmärrän heidän ulinaansa, onhan Partisaani johtavia vaihtoehtomedioita ja se aiheuttaa heissä kipuilua.

  • Surya

   Vastaa

   Eihän ole tapahtunut muuta kuin että aurinko nousi ja valo paljasti maan.

   Jos äärivassari ei siedä valoa, niin kannattaisi olla ihan pysyvästi siellä maan alla eikä aukoa ja laukoa niin paljon kuin ehtii.

  • Puolustaja

   Vastaa

   Tikkukädet eivät nyt vaan pärjää missään. Pelkkä kasvissyönti ei ravitse kehossa näemmä edes tärkeintä eli aivoja. Sen verran on tullut miekkareissa nähtyä näitä MT-potilaita, että ei käy edes sääliksi.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Vittuperseeseen kaikki wollstenit !
  Ei mulla muuta ny´ .

  Terhomatti

 • Suoraselkäisyys kunniaan

  Vastaa

  Anarkistit ja marxistit ovat samanlaista paskaporukkaa kuin esikuvansa kasaarisionistit: Pelkureita, raukkoja, valehtelijoita, kaksinaismoralisteja, perverssejä ja väkivaltaa ihannoivia niin kauan kuin se ei kohdistu niihin itseensä.

  Sanalla sanoen, pelkkää kuonaa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Nämä äärivasemmistolaiset ovat kyllä noloa väkeä. Tällaista jälkeä tulee, kun omaa ristiriitaisen maailmankatsomuksen ja kuuluu joukkoon, jossa tyhmyys tiivistyy. Alkaa tuntua, että kansanperinteen hölmöläistarinat kertovat nimenomaisesti äärivasemmistolaisista ihmisistä.

  • Anonymous

   Vastaa

   Niimpä. Äärivasemmistolaiset ovat yhtä yhtä noloja kuin nämä koronadenialistilahkolaiset, jotka näkee salaliittoja, mikrosiruja, satanistieliittejä, myrkkypiikkejä ym.

   • Hyvää päivää

    Vastaa

    Ketkä ovat koronadenialisteja? No ainoastaan ne ketkä kieltävät eri koronavirustenolemassaolon. Erittäin pieni porukka.

    Covid19 realisteja ja tyrannipolitiikan, sekä korruptoituneen pseudotieteen vastustajat ovat kaikkialla ja jokaisessa poliittisessa suuntauksessa sekä joka ammattikunnassa, vieläpä erityisesti korkeasti kouluttautuneiden joukossa (tästä löytyy tilastoja).

    Et taida muuten tietää hölkäsenpöläystä historiasta joka on salaliittoja niin pullollaan että voidaan ihan rauhassa ja itsevarmasti todeta että historiaa ohjaa salaliitot. Se on päivänselvä asia jopa silloin kun kyseistä termiä käytetään väärin, eli ylisupistetussa tulkinnassa.
    Kuullostaa siltä, että sinun pitäisi suorittaa loppuun keskeneräinen koulunkäynti.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Varisten kaksinaamaisuudella ja kaksinaismoraalilla ei ole rajaa.

 • Puolin ja toisin

  Vastaa

  Aikoinaan ‑70 luvulla noita sanottiin taistolaisiksi tai telaketju kommunisteiksi. Mutta kyllä ”jotka vaativat yksityisomistuksen lakkauttamista ja kansallismielisiin kohdistuvia poliittisia murhia.” täyttää ihan terroristinkin merkistön.

  -70 luvulla nuo huutelivat ”lahtareiksi”, vaikka eivät ne punaisetkaan pullaaa tarjonneet…

  • anti-nenärengas

   Vastaa

   Ei oikeastaan. 1970-luvulla tuollaiset olivat maan kattavissa mielisairaaloissa. Sitten tuli lama, säästäminen ja joku pattinero päätti, että avohoito on hyvä ja halpa (sic!) ratkaisu ja tuon kaltaiset päästettiin ihmisten ilmoille. Varma tuntomerkki: nenässä rengas tai pärstässä joku muu rapala. Avohoidossa on se huono puoli, että hullut lakkaavat syömästä ihan toimivia lääkkeitään kun olo kohentuu hieman ja sitten törppöily jatkuu. Samoin on mahdollista mömmäillä kun viinaa voi hakea alkosta ja lääkkeiden kanssa tulee kätevä sekoitus.

   Toivottavasti ensi joulun kalenteri on valmistelussa. Ihan mahtava kaamoksen keskellä odottaa päivän luukkua.

 • Anonymous

  Vastaa

  Hienoa. Kerrankin hyvä päätös poliisilta ja syyttäjältä. Äärivasemmistolle tiedoksi, että saatte syyttää vain Varisverkostoa kohtaamistanne traumoista. Hankkikaa apua noihin vakaviin mielenterveysongelmiinne jos joku teistä enää edes avun saatavissa on.

 • Syys-Mango Bergenheimer-Skönttä

  Vastaa

  Harmillista. Tsemppiä Timo Rossille. Älä lopeta taistelua, vaan nouse uljaana; pää pystyssä! Jatka eteenpäin kunnes voitto on saavutettu! Viva la revolución! Pienestä ei lannistuta! Olet oikealla polulla.

 • Fckvarisverkosto

  Vastaa

  Antifasismi on aina itsensä nolaamista😁

 • Eikka

  Vastaa

  Äärivasemmistolaiset ovat munattomia nillittäjiä.

 • neekerineekerineekeri

  Vastaa

  (((Wollsten)))

 • juha II

  Vastaa

  Ehkä tämä kommenttini on uhkarohkea ”kielikuva”, mutta äärikommunistielle on aina ollut vaikea olla ”piipun väärällä puolella”! Sen sijaan se, että he saavat itse ”rallatella” on se joka vuotinen suuren juhlan aihe!!!
  Yksiulotteiset ihmiset ovat hyvin ikävää seuraa, joita on syytä vältellä. Niitä mahtuu jokaisen tuttavapiiriin ja kun sellainen istuu ystäväseuraan on tunnelma heti pilalla.

 • juha II

  Vastaa

  Miten tuollaisilla ”keiloilla” vallankumousta tehdään. Stalinille voisi tulla mieleen ”kanavahanke”, joka kaipaakin työvoimaa!
  Kiunka kova kommunistinen aate voi vedota sellaisiin, joilta puuttuu kaikki ne ominaisuudet, jota tuo aate vaatii! Ellei sitten kovuus vain muita kohtaan kuulu siihen.

  • Hh1488

   Vastaa

   Kaipa nää hörhöt yrittävät olla niitä virkamiehiä ko järjestelmässä, tuskin itse mitään tekisivät. Eihän tälläisitä löysän näköisistä perunoista ole mihinkään.

 • Julli

  Vastaa

  Isi, iso, tytöt kiusaavat! 🤣🤣🤣

  Vassarit saivat kahdelta viranomaiselta suoraan kuivana kakkoseen.

  Oikein.

  Tämähän on heille niin luonnollista, niin luonnollista. Voisivat olla tyytyväisiä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Luultavasti poliisi ja syyttäjä ovat tajunneet, että Partisaanin joulukalenterissa seikkailleet sekopäät ovat samaa porukkaa kuin elokapinan hörhöt ja tässä vaiheessa on sitten lamput syttynyt päässä ja tutkinta lopetettu.

  Kukaan perheellinen viranomainen ei halua, että omasta jälkikasvusta kuoriutuu katuja tukkiva mielenterveysongelmainen transu.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Mahtaa lempäälän tunnettua stalinistivalheita levittävää timo rossia ”pimpittää” 😉
  Seppo Lehto Tampere

 • Kanttis

  Vastaa

  No eiköhan valtakunnansyyttäjä Toiviainen sen ennen eläkkelle lähtemistä kaivele roskakorista ja nosta syytteen uudelleen . Varsinainen roskakori toiviainen.

 • Turkulainen

  Vastaa

  Rikosylikonstaapeli Kukko, mjaa‑a onkohan sama Kukko kuin Turun poliisilaitoksella vaikuttaa. Sillä miehellä on tapana ”ratkaista” rikoksia suorastaan stahanovilaiseen tahtiin lopettamalla tutkinnat alkuunsa. Ihan nk. aiheellisissakin asioissa. No näyttävätpähän poliisin tilastot hienommilta. 

  Tää siis noin yleisesti ottaen, tässä nimenomaisessa tapauksessa ”kukkoilu” oli ihan aiheellista.

 • Late

  Vastaa

  Vaikee valita ”voittajaa” ääri vammasemmistosta kun kaikki on pahimmanluokan katastrofi älykääpiöitä, mut ehkä se naistenvihaaja panu mikälie läskikasa törkyläjä on se kaikkein pahin kun luin mitä se teki vuosikaudet sille nuorelle tytölle joka ei kiinnostunutkaan siitä tupajumista ööö. Höglundihan se tais olla

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi