Äärivasemmiston joulukalenteri: Esittelyssä Valo ”Kuolema fasisteille” Vesikauris

Kun aloitimme joulukalenterimme transuaiheisen sarjan julkaisemisen, Vesikauris jakoi viestin, jossa vaadittiin paitsi "solidaarisuutta transtovereille" myös "kuolemaa fasisteille".

Poliittiset viholliset

päivitetty

Valo Vesikauris.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissamme on alkanut suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Esittelyssä Valo Vesikauris

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Usein transuaktivistit väittävät heidän työnsä ”parantavan nuorten mielenterveyttä”. Kuten lukijamme tulevat kuitenkin huomaamaan, ovat transuaktivistit viimeisiä ihmisiä, joita kannattaa konsultoida mielenterveyskysymyksissä.

Tänään esittelemmekin Trans ry:n, Feministisen puolueen ja Elokapinan riveissä toimivan helsinkiläisen Valo Vesikauriin, joka on erityisen hyvä ystävä aiemmin esittelemämme ”natsinhakkaamisesta” fantasioivan Eeli Kytömäen kanssa. Kun aloitimme joulukalenterimme transuaiheisen sarjan julkaisemisen, Vesikauris jakoi viestin, jossa vaadittiin paitsi ”solidaarisuutta transtovereille” myös ”kuolemaa fasisteille”.

Vesikauris on opiskellut sosionomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Aatetovereidensa tavoin myös Vesikauris pitää tärkeänä transuideologian syöttämistä alaikäisille. Hänen mukaansa nuoriso on otollinen propagandan kohde, sillä ”nuorilla on helpoin mahdollisuus irtautua aikansa eläneistä stereotypioista ja normeista”.

Vesikauriin omaan elämään ”sukupuolistereotypioista ja ‑normeista” irtaantuminen ei ole kuitenkaan vaikuttanut positiivisesti. Päinvastoin. Alla Vesikauris kertoo transun arjesta kokemuksen syvällä rintaäänellä:

Eeli Kytömäki Elokapina Feministinen puolue Homolobby Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten manipulointi Lasten seksualisointi LGBT Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Trans ry Transut Valo Vesikauris Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kehaisen suvakisteja sen verran, että myönnän heillä toisinaan olevan kauniit, suomalaiskansalliset nimet.

 • Nimetön

  Vastaa

  Mitä ihmettä nämä nyt ovat. Eikö oikeasti muita muka löydy kuin joitain transuja.

 • Salme-Reijo Kuulento

  Vastaa

  On ymmärrettävää, että ahdistaa ja masentaa, jos ei hyväksy itseään.

  Onko itsensä leikkely ja silpominen ratkaisu mielenterveydellisiin ongelmiin?

  Leikeltyjä ja niiden juttuja lukiessa en olisi tämän hoitokeinon tuloksellisuudesta ja järkevyydestä niin varma…

 • Tekijämies

  Vastaa

  Onko tämä hirvittävä olio mies-vai naistransu?

  Artikkelissa taas mainittu Hämeenlinnan pervokeskus!

  Näitä ei saa päästää lasten lähettyville. Sekopäät ovat jo niin syvällä rappion kierteessä, että ei taida eheytyshoidot auttaa. Täydellinen eristäminen yhteiskunnasta voisi olla toimiva ratkaisu!

  • Tarkastan lintukirjasta

   Vastaa

   Samaa minäkin ihmetteli. Että kumpaa sukupuolta tämä oikein oli ennenkuin psykoosi otti vallan koko elämästä.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Valolla on sentään nimessä valo… järjenvalosta ei kyllä tietoakaan. Myöntääkin olevansa vajaa. Kyllä se näkyy jo päällepäin näissä mt-potilaissa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Partisaanin joulukalenterin myötä Antifa on profiloitunut moniongelmaisten, identiteettinsä täysin hukanneiden perverssien roskajoukoksi. Minua suoraan sanottuna hävettäisi kuulua Antifaan. Ilmankos he käyttävät naamioita julkisilla paikoilla.
  Etuliite anti sanassa antifasismi on mielenkiintoinen, koska kreikan sana anti voi tarkoittaa kahta asiaa: se voi tarkoittaa vastakohtaa, kuten esimerkiksi sanassa antipatia, tai se voi tarkoittaa jonkin sijaan olevaa, kuten esimerkiksi sanassa Antikristus.
  Minulle Antifa on aina näyttäytynyt fasismin sijaan olevana fasismin kaltaisena liikkeenä. Antifan jäseniltä on vain jäänyt huomaamatta, että fasismia vastustaessaan heistä itsestään on tullut fasistien kaltaisia.
  Kuinka sokea antifaan kuuluvan ihmisen täytyy olla, että hän ei kykene näkemään tätä? Sanoisin, että umpisokea, joka ei näe edes valon pilkahdustakaan.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin että mitä, Antifassa fasisteja?
   Mihis meitä sitten enää tässä tarvitaan?

 • N.N.

  Vastaa

  ”Vesikauris jakoi viestin, jossa vaadittiin paitsi ”solidaarisuutta transtovereille” myös ”kuolemaa fasisteille”.”

  Elättävät sairaita ajatuksia tappamisesta, kuka normaali ihminen tahtoo toisille kuolemaa tai edes pientäkään vahinkoa.
  Mikä tuli ensiksi, pahat ajatukset tappamisesta tai tunne siitä, että en ole ehjä, ehjänä ei hauduttaisi niin paljon pahaa kanssaihmisesta.
  Pelkästään näiden puheista huomaa, että eivät ole täysijärkisiä, ikävä asia olla niin sekaisin, että haluaa normaaleille ihmisille kuolemaa.
  Eihän normaali ihminen voi sille mitään, etttä joku on sekä sitä että tätä eikä oikein tiedä mitä hän päättää huomenna olla.
  Kadehtivät normaalit niiden normaaliutta, keksivät näille haukkumasanoja oikeuttaakseen suorastaan hullua vihaa, epänormaali vihaa kun tuskin kuitenkaan kukaan ole tehnyt teille mitään.
  Kyllä ottaisin etäisyyttä niin sekavasta olennosta, voitteko edes muuta odottaa kun tarkastelette oma suhtautuminen ihmisiin ja älkää houkutelkaa teidän hulluun maailmaan muita nuoria.
  Ja muutenkin, taidatte olla Suomen ainoat fasistit tai natzit, no liitetään siihen vielä kommunistit ja maoistit.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Voi voi, nyt tuli Kusinauriille paha mieli.
  ”Nonni, miun vuoroni olla natsien joulukalenterin päähenkilö tänään.
  Neljäs transihminen heidän maalitettavana putkeen siis.
  Natsit: olette raukkamaisia”
  Voisko niitä jaxuhaleja voivotella ”kuolema natseille” soturille? https://twitter.com/valovesikauris/status/1470341525758529536

 • Ristus notta

  Vastaa

  Olisi leikannut kaulan poikki niin tulisi helpotus ahdistukseen

 • Luftwaffe Adlerhorst

  Vastaa

  Mistä tätä saastaa oikein sikiää?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kunnollisen ja säännöllisen aamupalan syömisen luulisi kuuluvan ihan jokaisen ihmisen perustapoihin.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Kiitos Partisaanin tekijöille, että jaksavat möyhiä transuhomovihervassarien tunkiota. Tosin paskakasan kuvottavuuksien seuraamisessa on tervejärkisen lukijan ehkä hyvä pitää päivän pari somepaastoja.

 • Salomon

  Vastaa

  Alkaa jo itseään ahdistaa, on tää kuulkaa ihan helvetin surullista. Jonku kommentissa oli, että ‑mistä näitä sikiää? tämän minäkin haluaisin tietää?. Jalostetaanko näitä koti olissa vai onko nyky yhteiskunnalla näin vahva ote nuoriin, eikö ne halua ajatella omilla aivoilla. Mitä helvettiä tää hulluttelua oikeen on!!?

  • Patriootti

   Vastaa

   Historiaa tutkimalla selviää, että ne valtakunnat, jotka on luopunut Herran nuhteesta, on päätynyt lgbt-sekoilujen kautta äärimmäiseen kurjuuteen ja lopulta lakannut olemasta. Itsekkyyttä vielä yksi sukupolvi lisää, niin alkaa yhteiskunta natista oikein kunnolla. Nämä vielä luulee olevansa epäitsekkäitä, kun auttaa toista itsekästä tekemään itsekkään ratkaisun, joka tuhoaa ihmisen. Näin se pikkuhiljaa etenee. ”Arvojohtaja” on hiljaa kusi sukassa ja antaa kansan jatkaa itsetuhoa. Varmaa ajattelee ku toisetkii tekee näin, niin ei se nyt niin paha juttu oo. Täysin mitättömiä tämmöiset johtajat.

   • Julli

    Vastaa

    Tämä on aivan totta. 💪

    Kun hillittömyys ja erilaiset mielihyvän tavoittelut saavat pääosan yhteisön toiminnassa, on matka kurjuuteen ja nollapisteeseen valmis.

    Unohtuu normaalien asioiden tekeminen ja lisäksi lihallinen velttous aiheuttaa sekä henkisen että fyysisen puolustuskyvyttömyyden.

    Skarpimpi naapuri ottaa vastuun ja vallan.

 • J.K.

  Vastaa

  Olen huomannut oikeinkirjoituksessa eroja Partisaanin ja näiden epäisänmaalaisten kirjoituksissa ja siten todennut Partisaanin voittavan tässäkin. Kiitos toimitukselle.

  Oikein hyvää joulua kaikille suomalaisuutta tukeville lukijoille ja vice versa.

 • Koukkunokka

  Vastaa

  Taas täyttä paskaa juutalainen laitettiin työleireille ja pilaamasta yhteiskuntaa niinkuin nykyään tekevät valkoisille maille ja heidän koronkiskonta pankki järjestelmä romahdutetaan tahalleen ja korona huijaus yksi kontrolli mekanismi jolla peitetään juutalainen koron kiskonta järjestelmän romahdus! Koska kirjoitat mitä juutalainen on tehnyt että ovat karkoitettu 109 eri maasta yli tuhat kertaa! Kansainvälinen juutalaisuus on koko mailman ongelma numero 1!

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Vittu mikä haahka tuo itseään jonain tasokkaana maksullisena naisena pitävä Isa Häkkinen on.

  Se saatana sekaantuu näköjään joka paikassa muiden kirjoituksiin, vaikka oma älykkyys on tasoa Husu ja kirjoitustyyli kuin apukoulun avajaisista.
  Perkele.

 • Suomi

  Vastaa

  Sääliksi käy näiden otusten vanhempia. Ei takuulla toivoneet lapsen syntyessä, että hänestä kasvaa täydellinen sekopää!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi