Äärivasemmiston joulukalenteri: Lasten parissa työskentelevä Henri Hiljander ja ”Perkeleen temppeli”

Mikäli luulit, että äärivasemmistolaisen liikkeen häiriintyneimpien sketsihahmojen sammio olisi kaavittu jo tyhjiin tämän joulun osalta, olit auttamatta väärässä.

Viihde

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Henri Hiljander.
Kuvakaappaus: Instagram.

Esittelyssä Henri Hiljander

Mikäli luulit, että äärivasemmistolaisen liikkeen häiriintyneimpien sketsihahmojen sammio olisi kaavittu jo tyhjiin tämän joulun osalta, olit auttamatta väärässä. Tänään esittelemme espoolaisen transuaktivistin ja antifasistin Henri Hiljanderin, jota voidaan parhaiten kuvailla Pekka Siitoimen epämuodostuneeksi äärivasemmistolaiseksi velipuoleksi.

Hiljander johtaa ”Perkeleen temppeli” ‑nimistä järjestöä, joka hyödyntää Hollywood-satanistista kuvastoa julkisessa toiminnassaan. Käytännössä ”Temppeli” keskittyy kuitenkin ajamaan homojen, transujen ja laittomien siirtolaisten asiaa Suomessa sekä tukemaan Sanna Marinin hallituksen koronapolitiikkaa – niin hämmästyttävältä kuin koko soppa ulkopuolisen silmiin varmasti vaikuttaakin.

Järjestön tavoiteohjelmassa todetaan: ”Perkeleen Temppeli on yhteiskunnallisesti aktiivinen uskontokunta, jonka pyrkimyksiin kuuluu humanististen arvojen ja tasa-arvon ylläpitäminen, LBTQ+ oikeuksien ajaminen, sananvapauden edistäminen ja kriittiseen ajatteluun rohkaiseminen.” ”Temppelin” logo löytyy muun muassa äärivasemmistolaisen Trans ry:n verkkosivuilta. Trans ry:n johtavia jäseniä on käsitelty joulukalenterimme aiemmissa luukuissa.

Kuvakaappaus: Kauppalehti.

Nuoria maalittava nuorisotyöntekijä

Poliittisen ”oikeaoppisuutensa” vuoksi ”Perkeleen Temppeli” ja Hiljander ovat tehneet yhteistyötä muun muassa Helsingin ja Espoon kaupunkien kanssa sekä saaneet näkyvyyttä Yleisradion ja Kirkko & Kaupungin kaltaisissa medioissa.

Sosiaalisessa mediassa Hiljander jakaa muun muassa poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston tekstejä, joissa kannustetaan maalittamaan alaikäisiä isänmaallisia suomalaisia. ”Temppeli” jakaa myös äärivasemmistolaisen Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikaisen videoita ja kehottaa jäseniään osallistumaan Varisverkoston mielenosoituksiin. Hiljander on myös uhonnut ”kylvävänsä kauhua fasisteihin”. Onkin mielenkiintoista, että Hiljander kertoo ”rappioittavansa nuorisoa” työkseen kirjaston nuorisotyöntekijänä.

”Temppelin” oma osuus ”fasismin vastaisessa taistelussa” on jäänyt laihaksi. Tästä huolimatta Varisverkosto ja muut ”antifasistiset” toimijat ovat ottaneet ”Temppelin” tuen innolla vastaan, mikä kertoo karua kieltään Suomen äärivasemmiston laadunvalvonta- ja uskottavuusongelmista. Toistaiseksi ”Temppelin” suurin saavutus on ”Saatanan antifasistinen ilmestys” ‑nimisen tekstin julkaiseminen, jota lainaamme sen vaivaannuttavan viihdearvon vuoksi:

”Sananvapauteen sisältyy vastuu sanoistaan. Aikamme selkärangattomat sananvapaussoturit kuitenkin jatkuvasti pakenevat juridista vastuutaan, kenties kuvitellen ihmisiä nokkeluudellaan hämäävänsä. Yhteiskunnallisessa dialogissa ei kuitenkaan tule antaa tilaa näille halpamaisille ulisijoille, joiden ainoa pyrkimys on autoritäärisyyden havittelu ja fasismin legitimointi. Idiootillakin on vapaus sanoittaa ajatuksiaan, mutta häpeällistä olisi meidän vain kuunnella toimettomina rasistien öyhötystä. Suuremmasta häpeästä löytävät itsensä median edustajat, jotka antavat näille rasisteille jatkuvaa huomiota – toimien jatkuvasti äänitorvena vihapuheelle.

Satanisteina vastustamme sortoa ja syrjintää, sekä niitä tahoja jotka lisäävät yhteiskunnallista eriarvoisuutta. Paholainen on ikuisen kapinallisen symbolimme taistelussa mielivaltaista autoritäärisyyttä vastaan humanismia ja rationalismia puolustaen. Tämä kirous on vastineemme ihmisarvoa alentavien tahojen retoriikalle. Se on kirjoitettu peittelemättömän halveksunnan vallassa ja lausuttu häpeilemätöntä irstautta harjoittaen. Kirouksemme on uskonnon retoriikalla runoiltu sanataiteellinen vastareaktio ja verbaalinen sylkäisy eriarvoisuutta ajavien tahojen suuntaan. Uusfasistinen vihapuhe ei ansaitse paikkaansa kohteliaassa diskurssissa – sen ainoa palkka olkoon mitä ilkeämielisin pilkka ja katkerimmat kiroukset. Tukehtukaa siis häpeäänne happea tuhlaamasta, me toivomme teille pelkkää pahaa.

Hyvät veljet ja sisaret ja muut toverit lankeemuksessa! Minä olen vain nöyrin palvelija, enkä uskaltaisi edes suutani avata, ellen sitten itsensä maailman todellisen ruhtinaan suorasta käskystä. Pyydän siis; Kuulkaa minun tuomani viesti Herramme Saatanan tyköä – sillä en minä puhu omalla suullani, vaan lausun suulla suuremmalla – leukaluilla leveimmillä; NÄIN SANOO KIRKKAIN ENSILUOTU + ENSIMMÄINEN LANGENNEIDEN JOUKOSTA + HA-SHATAN ELOHIM + LUCIFER AAMUTÄHTI!

Näin sanoo SUURI SARVIPÄINEN SAATANA! SINULLE HÄN PUHUU;
SINÄ JOKA äänestät rasistisen populistipoliitikon eduskuntaan,
SINULLE joka kaduilla partioit ja natsiterroristia larppaat
SINULLE joka etnonationalismia saarnaat kuin kiimainen kärpänen paskasta humaltuen!

In nomine dei nostri Satanas Luciferi excelsi + HALLELUJA!”

”Näin puhuu suuri Sarvipäinen SAATANA, SINÄ JULKISIN JUMALA! NÄIN SANOO TÄMÄN MAAILMAN RUHTINAS! Minä kohotan vasemman käteni sinua vastaan, sillä sinä olet arvoton kantamaan minun siunaustani. Sinut on punnittu ja köykäiseksi havaittu – sinut, ihmisen arvoa alentaneen joka mudassa luikerrat ja paskaa syöt. Tämä olkoon sinun tuomiosi, tekojesi tähden sinulle saneltu.

KOSKA Sinä olet kieltänyt ihmisyytesi, tullaan sinut ajamaan ihmisten keskuudesta. Sinut karkotetaan kotisi suojasta LAITTOMAKSI PAKOLAISEKSI. Sinua jahdataan kuin saastaista eläintä, vainotaan kuin tunkeilevaa tuholaista. Sinulle viritetään ansalanka, kaivetaan kuoppa ja varataan myrkky! Erakkona saat etsiä suojaa erämaasta, kaikkien kansojen vihaamana, kiroamana ja vainoamana.”

Äärivasemmisto Dimitri Ollikainen Espoo Henri Hiljander Homolobby Homoseksuaalisuus Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Perkeleen temppeli Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Trans ry Transut Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  )0‑luvun laman aikana alkoi kiihtyvä laitospaikkojen alasajo.…nyt nautimme niistä hedelmistä

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Jälleen kerran vihervasemmistolaisten idioottimaista kaksinaismoralismia. Sanoissaan tämäkin perkeleen temppeliritari vastustaa fasismia, autoritäärisyyttä tai sananvapauden rajoittamista, mutta kannattaa täysin rinnoin fasistista koronapolitiikkaa. Korona on ylikansallinen fasistinen tai kommunistinen projekti, joka tähtää teknokraattisen eliitin ja bankstereiden ehdottomaan ylivaltaan. Tavalliset kansalaiset ajetaan maaorjien rooliin. Ohjelmaan kuuluu vieläpä huomattava väestönvähennys, aluksi länsimaissa ja myöhemmin myös kehitysmaissa.

  Viher- tai äärivasurit puhuvat kauniisti, mutta eivät pysty toteuttamaan ajatuksiaan millään järkevällä tavalla. Kaikkeen kansakuntaa hajottavaan he kuitenkin tarttuvat hanakasti. Nämä yksilöt ovat vaarallisia, koska kuvittelevat olevansa moraalisesti toisten yläpuolella. Teknofasistit ja kommunistit käyttävät näitä älyllisiä ja moraalisia kääpiöitä taitavasti hyväkseen.

  • Äärivasemmistolainen

   Vastaa

   Pakko myöntää, näin Äärivasemmistolaisena, että olen samaa mieltä tästä modernin vasemmiston rappiotilasta ja se hävettää minua, perkeleesti.
   Kieltämättä vertaus Pekka Siitoimeen on osuva. Vasemmisto tulee hävittämään itsensä. Kyllä Parta-Kalle ja Leninkin häpeäisivät tätä touhua.

   • Timo koini

    Vastaa

    No ei oikein toi vertaus muuten toimi ku tän esoteriahörhöilyn suhteen. Siitoin oli kovaakin kovempi naistenmies nää hiljandeerilaiset on transuja ja hinttejä.

  • Jns. Man

   Vastaa

   Koko tuon tyypin toiminta on feikkiä. Hän siis on omasta mielestään ’satanisti’, mutta koska jenkeissä on jo ’Saatanan kirkko’ ei tätä nimeä voi käyttää joten otetaan käyttöön nimi ’Perkele’! Oikeasti nämä eivät edes ole sama asia, eikä Perkele liity juutalais-kristilliseen perinteeseen. Perkele on balttilais-suomalainen sodanjumala. Tuskin sitä palvoo punikkivihreä sekopää.

 • Hyperborean

  Vastaa

  Näin se taas nähdään että kommunismissa kaikki on paskaa. Alan epäillä että myös se kusi.

  No, tota aatemaailmaa ja toimintaa katsoessani en ihmettele yhtään että noista ei selväpäistä, tai tervejärkistä löydy.

 • Louhi

  Vastaa

  Amerikkalainen originaali – eli The Satanic Temple – oli jo melkoinen pellerevohka, mutta tämä kävelevä estrogeenipommi on saanut rimaa vielä pikkaisen alemmas. Onhan se jonkinlainen saavutus, ei siinä mitään.

  • Timo koini

   Vastaa

   Se ihan orkkisporukka jenkkilässä oli Anton Levayn
   Church of Satan, mutta ne eivät siis uskoneet mihinkään henkimaailmaan.

   • Kekke R.

    Vastaa

    Tämä Perkeleen Temppeli on nimenomaan yhdysvaltalaisen humanistissatanistisen sateenkaarijärjestö The Satanic Templen jatkumoa.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Menis vähän lähemmäksi liekkejä niin sais esimakua helvetistä. Ja maailma kiittäisi.

 • Snif

  Vastaa

  Ennen miehet oli mihiä, nyt iso osa vain jutun kaltaisia miesvittuja.

 • Nestori Lundahl

  Vastaa

  NÄIN SANOO KIRKKAIN ENSILUOTU + ENSIMMÄINEN LANGENNEIDEN JOUKOSTA + HA-SHATAN ELOHIM + LUCIFER AAMUTÄHTI!
  Nyt ei meinaa tulla naurulle loppua!
  Onko toi pölhö tosissaan?

 • Saia

  Vastaa

  Jakaa käsidesiä ja piirtää liidulla sateenkaaria Saatanan nimeen. 🙂

 • Vaskisti

  Vastaa

  Tuo nyt sitten on sellainen saatanan kommunisti

 • Timo koini

  Vastaa

  Ohan tää hiljanderi kyllä saatanan sekaisin oleva hinttapulitus.

  • Jupi

   Vastaa

   Olisi hiljander hiljaa

 • Timo koini

  Vastaa

  Tähän vois sanoaa Palmu-leffan majuri Vadenblickiä mukaillein, että Pekka oli sentään mies, hiljanderilaiset ovat pelkkiä mämmikouria ja kusipäitä.

  • Anonymous

   Vastaa

   Pekka Siitoin oli mielisairas sekopää, psykopaatti joka kidutti eläimiä ja harrasti saatananpalvontaa. Mädäntykööt helvetissä. Jonne tämäkin ihmissaasta Hiljander ja muut hänen äärivasemmistolaiset aatetoverinsa tulevat päätymään.

   • Timo koini

    Vastaa

    Ei Pekka kissoja oikeasti keittänyt, piti niitä vain lemikkeinä. Kova juoppohan PS toki oli, mutta ei sodomiitti kuten hiljander.

 • Jorkki

  Vastaa

  Joo kannattaa kehollista itsemääräämisoikeutta mutta Marinin pakkopiikkeihin ajavaa tyranniaa. Okei… ehkäpä ”Sanna” ja ”Ohisalo” palkkaavat valtiosihteeriksi niinkuin tään Koivulaakson kun Ruotsista ja Norjasta on Sofian ja Meten hankala käydä välillä täällä siirtomaassa vaikka tietty voi bailata paremmin kun Silvia ei kyylää.

  • Pertsa

   Vastaa

   Miksei Sofia ja Mette vois tulla vetämään Sannan kanssa lärvit.Sanna esittelis ne vielä Tuurelle ja muille söpöille miesoletetuille.

 • Vellu

  Vastaa

  YLEllä esitettiin äskettäin dokumentti nimeltä ”noitapiirit”. Yhtenä esiintyjänä oli YLEXn toimittelija Wekesa, sanojensa mukaan noita, joka ennusteli tarot-korteista ja kertoili feminismin ja noituuden yhteydestä. Myös Yeboyah ja Renaz vilahtavat dokumentissa. Kaikenkaikkeaan surullista katseltavaa.

 • oikeus ja kohtuus

  Vastaa

  Katselin tuota logoa ja mietin että jos pääsee yhteiskunnan transu-hoitoihin, niin joutuuko alistumaan sterilisaatioon? Tätä en tiennytkään?

  • Saia

   Vastaa

   Ei joudu. Hormonit tekevät steriiliksi ja laki ei määrää pysyvää lisääntymiskyvyttömyyttä. Transuttajien propagandaa

   • nimellinen

    Vastaa

    olen kuunnellut deicidea ja logo tuttu…amerikkalainen mättöbändi jonka keulahahmo Glen benton, jonka piti tappaa itsensä nuorena miehenä…maailman matalin örinä.

 • Exorcist

  Vastaa

  Jonkun pitäisi käydä manaamassa paholainen Henristä ulos. Eksorsismi-tavaksi voisi sopia vaikka päähän potkiminen.

 • Timo koini

  Vastaa

  Palleille sitä ei edes voi potkia…

 • Kraft Durch Freude

  Vastaa

  Spede.

 • Tomppa

  Vastaa

  Vihdoin tuli julki se, mitä muut äärivasemmistolaiset eivät ole voineet tunnustaa eli, että näiden häiriintyneiden ihmisten taustalla luuraa aina Saatana. Suurin osa näistä perversseistä kertoo olevansa ateisti, mutta palvoo mielipiteillään ja teoillaan käytännössä Saatanaa eli on tietämättään saatananpalvoja. Hedelmistään puu tunnetaan, vai miten meni? Jo Jeesus erotti nämä ihmiset (kirjanoppineet ja fariseukset) muiden joukosta kutsuen heitä käärmeen sikiöiksi.
  Saatana on aina taustalla, kun totalitaristisista järjestelmistä ja maailmanhallituksesta on kyse. Historiasta käy ilmi, että nämä totalitaristiset valtiot olivat saatanallisia omilla aivoillaan ajatteleville henkilöille. Kummallista, että Tuukka Kuru, joka luonnehtii itseään Luther-kirkon uskovaiseksi, ei ole tätä ilmeistä asiaa joko huomannut tai viitsinyt tuoda aikaisemmin esiin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Aina nää ylipainoset larppaajat pillunkarvapartoineen haluaa spesialisoitua johonkin vajaaälyiseen.. 😀

  P.S. Aika helvetin kaukana satanismin periaatteista mennään, silti haluavat vallata senkin aatteen

 • Svart

  Vastaa

  Tainnut Helvetti jäätyä jos Saatana alkanut kannattaa egalitarismia ja poliittista korrektiutta. 😉

 • Orwell

  Vastaa

  Tätä sankaria voinee käydä tervehtimässä Ison Omenan kirjastossa, jos ei ole työpaikkaa vaihtanut. Siellä ainakin joku aika sitten pyöri

 • Sami Petri

  Vastaa

  Ainakin on oikein nimetty, meno on suoraan ilmestyskirjasta, mahtaa saatana juhlia näiden myötä.

 • Keijo

  Vastaa

  Olen joskus lukenut Satanic Biblen. Tuosta tyypistä ei voi muuta sanoa kuin, että saatanan pelle mutta ei satanisti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi