Vasemmistopedofiili Jouni Valkonen kokee: Partisaani on venäjämielinen media

Valistus ei liittynyt itse käsiteltyyn aiheeseen mitenkään, mutta jostain syystä pedofiili päätti asiasta huoneessa olleita valistaa.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Maanantaina Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa istutussa kunnianloukkaus-oikeudenkäynnissä kuultiin kummia, kun vasemmistoliiton (entinen?) jäsen, tuomittu pedofiili Jouni Valkonen, valisti oikeutta siitä, kuinka Partisaani on venäjämielinen media. Valistus ei liittynyt itse käsiteltyyn aiheeseen mitenkään, mutta jostain syystä pedofiili päätti asiasta huoneessa olleita valistaa.

Oikeudessa käsiteltiin Valkoseen liittyneen uutisen uudelleenjakoa. Valkonen vaatii verkkolehti Kansalaisen päätoimittajalta korvauksia siitä, että hän jakoi viime tammikuussa Partisaanin uutisen Twitter-tilillään.

Koska oikeudessa käsiteltiin Partisaanin uutista, aloitti pedofiili valistamaan oikeutta siitä, kuinka lehti on venäjämielinen. Hän ei tosin osannut antaa mitään käytännön esimerkkejä tästä, eikä hänen spekuloimansa venäjämielisyys muutenkaan liittynyt aiheeseen mitenkään.

Partisaani on tehnyt viimeistään Ukrainan sodan alusta lähtien selväksi kantansa Venäjän valtaapitäviin, eikä se ole positiivinen kanta. Voit lukea asiasta tarkemmin esimerkiksi helmikuussa 2022 julkaisemastamme pääkirjoituksesta Länsi, itä, vai kolmas tie?

Valkoselle asioiden kokeminen oli kuitenkin tärkeämpää kuin faktat. Hän yritti halvalla mustamaalaamisella kääntää oikeuden puolelleen itseään koskevassa asiassa.

Lähde: Kansalainen

Antero Musta Jouni Antero Valkonen Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Vasemmistoliitto

Keskustelu

32 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Partisaani ei vaikuta venäjämieliseltä. Itse olen toivonut Suomelta järkevää ja itsenäistä ulkopolitiikkaa ja tämän tukemiseksi vankkaa maanpuolustustahtoa. Sen sijaan Suomesta on tehty USA:n ”liittolainen” eli orja ja vasalli ja sen hitaasti mutta varmasti hiipuvan imperiumi-aseman etuvartio. Lännen pääomavalta tavoittelee sitkeästi Venäjän kansallisia resursseja. Venäjä on puolustusreaktionsa ohella antautunut itsekin suurvaltapeliin ja voi toki olla Suomelle vaarallinen. 

  Lännen pääomavallan röyhkeys ja Venäjän pyrkimys haastaa taantuva USA-imperiumi on synnyttänyt kahden eri suurvalta-blokin rajun konfliktin ja kylmän sodan asetelmat on aktivoitu uudelleen ydinsodan partaalle. Suomi on asettautunut USA:n tahdottomaksi vasalliksi. Tämän asetelman arvostelu riittää meillä putinistiksi leimaamiseen. Suomessa ei nähtävästi hahmoteta suurvaltojen välistä konfliktia tai jos se havaitaan, niin hokemalla hoetaan sitä, että Suomi on tiivis osa länsiblokkia ja osallistuu itsemurhakandidaatin tavoin kaikkiin sen Venäjän vastaisiin aggressioihin.

  • Observer

   Vastaa

   Oletko todellakin sitä mieltä, että Äitivennään hellässä syleilyssä, tsar Putainin isällisen huolenpidon alla olisi Suomen parempi olla?

   • Minä

    Vastaa

    Maailmassamme taitellaan vallasta. Suomi ei ole sen kokoinen, että Suomi määrittelisi kaapin paikan. Suomen tulee pelata omaa osaansa siten, että jokin riittävän vahva tuki löytyy.

    40-luvulla tuki oli tarjolla Saksasta ja Venäjältä. Onneksi Suomi valitsi saksalaisen tuen, vaikka ei Saksan natsismista pitänytkään.

    Nyt tarjolla on tuki lännestä tai idästä. Ilman tukea itä vie. Jos tuki tulee idästä, itä vie. Koska valittiin tuki lännestä, itä ei vie ja Suomi säilyy maailman kartalla.

    Nato-jäsenyys ei tee tahdottomaksi vasalliksi. Vai oletko sitä mieltä, että esim. Norja, Tanska ja Ranska ovat USA:n tahdottomia vasalleja?

    • TT

     Vastaa

     Annetaan Norjalle pisteet siitä, ettei ole EU- maa, Ranskalle pisteet siitä, ettei siellä ole USA:n tukikohtia. Suomi on valinnut Saksan tien eli on täysin sionistien miehityksen alaisuudessa. Kohta saadaan ne USA:n tukikohdatkin, jotka ovat tähän asti puuttuneet. Kansa katselee itsenäisyyden rippeiden menetystä kuin lumottuina.

    • Jns. Man

     Vastaa

     Tietenkin Suomella olisi ollut enemmän pelivaraa. Esimerkkeinä kävisi esim. Unkari ja Turkki. Kysymys ei siis ollut siitä että Suomen olisi pitänyt olla 100% USA:n pelinappula (kuten nyt olemme) tai Venäjän etupiiriä. Paremmalla politiikalla Suomi olisi voinut luovia näiden välissä ja hyötyä siitä. Kuitenkin meitä on ’siunattu’ selkärangattomilla poliitikoilla jotka laulavat globalistien lauluja. Kuitenkin tulevaisuudessa olisi ollut käyttöä puolueettomien maiden diplomatialle kun rauhaa tehdään. Joillekin Suomen itsenäisyys ja liittotumattomuus oli sama kuin siirtyminen Putinin Venäjän syliin. Ihmeellinen käsitys!?

   • Tehdäänkehitysmaayhdessä

    Vastaa

    Onko liian vaikeaa ymmärtää mitä lukee? ”Itse olen toivonut Suomelta järkevää ja itsenäistä ulkopolitiikkaa ja tämän tukemiseksi vankkaa maanpuolustustahtoa”.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Observer, ymmärrätkö lukemaasi tekstiä?

  • Nimetön

   Vastaa

   Venäjä on roistojen hallitsema banaanivaltio ja sen taistelutoverit(Pohjois-Korea, Kiina, Iran) sen mukaisia. Suomi ei ryssää vastaan pärjää tässä hetkessä enää pelkällä maanpuolustustahdolla, ilman ydinaseita.

 • Hart wie Kruppstahl

  Vastaa

  Niin nyt kun Kim Jong Un on virallisesti Venäjämielinen olisi ehkä aika tiedustella Suomi-(pohjois)Korea yhdistyksen kantaa, varmaankin piirisihteerinä ja ystävyyspäällikkönä https://www.suomikorea.net/63?onsitemessage=saved toiminut kaksoiskansalainen Misha Dellinger vastaa mielellään kysymyksiin.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Näköjään Jounilla on hankaluuksia myös lukutaidon kanssa.

  • Vääristynyt(kö?)

   Vastaa

   Ehkä se kuitenkin kertoo enemmän siitä miten Jouni näkee maailmankuvan. Eli, vääristynyt maailmankuva esim. Partisaanista todistaa sitä että se vääristynee myös seksualisuuden osalta. Vielä Jouni ei ole antanut lausuntoa siitä miten se kokee suomaalisen oikeuslaitoksen omassa maailmankuvassaan.

 • Ana

  Vastaa

  Mutta eikös tämä pidä paikkaansa??

 • Suomenmielinen

  Vastaa

  Näinä aikoina kaikki, jotka ovat eri mieltä vihervassukoiden kanssa ovat niiden mielestä venäjämielisiä. Ei ne mitään muuta argumenttisi osaa keksiä, kun ovat älyllisesti laiskoja.

 • Valto Hämäläinen

  Vastaa

  Kyllä siellä perustelutkin mainittiin, mutta kun Partisaani ei tee kunnollista journalismia, se tuo esille vain itseään tukevan puolen asioista.

  Peruste Venäjän-mielisyydelle on, että Partisaani.com ei julkaise venäjää tuomitsevia näkökulmia, koska se vaarantaa suhteet Venäjälle ja siten koska julkaisijat ovat rikollisia, myös pimeän rahan saaminen Venäjältä vaarantuu. Siksi rajaa ei ylitetä sen suhteen mitä Venäjä ei hyväksy. Siksi Partisaani kuten nämä muutkin äärioikeistolaiset pellet eivät tuomitse venäjää selkeästi, vaan suhtautuvat Venäjään enemmän tai vähemmän neutraalisti ja varsinkaan eivät hyväksy Kiovan ”länsimielistä” hallintoa. Päinvastoin, Venäjän kritiikki tuodaan aina vastakkainasetteluna kun se Länsi on vielä pahempi. Tämä toki on yhteensopiva Venäjän käsityksen kanssa. 

  Näin ollen Partisaani yrittää ajaa ”diplomaattista ratkaisua” ja ”neuvotteluja”. Ja kenties alueluovutuksia ainakin Krimin ja Donbassin osalta Vaikka oikea suhtautunut Venäjään on että Venäjä tulee kukistaa sotilaallisesti ja mahdollisimman nopeasti sekä asettaa Venäjä ehdottomaan kauppasaartoon. Nämä ovat vaatimuksia, joista ei neuvotella. Erityisesti se pitää kukistaa nyt, koska havaittiin että Suuren ja Mahtavan Venäjän sotavoimilla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä käydä sotaa Naton asevoimia vastaan. Jolloin nykyaikaisilla aseilla Venäjä voidaan ensin riisua aseistaan ja kukistaa ilman merkittäviä omia tappioita. 

  Eli ”George W. Bush sanoi sen selkeästi. Jos et ole meidän puolella, olet meitä vastaan”. Partisaani vastustaa Ukrainan sotilaallista varustamista siten että Ukraina lyö Venäjän armeijan ehdoitta. Siksi Partisaani on Venäjä-myönteinen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Moi Jouni Valkonen! Sä kirjoitit hei nimesi ihan väärin.

   • Valto

    Vastaa

    Hei, nimetön! Onko sinusta uskottavaa, että tuollainen ”vasemmistohirviö” viittaisi poliittisessa ajattelussaan George W. Bushin Axis Of Evil ‑puheeseen? Ja muutoinkin katsoisi että vain sotilaallinen ratkaisu Venäjän kysymykseen on sallittu vaihtoehto?

    • moi jouni

     Vastaa

     On the internet, nobody knows you’re a dog

     NOBODY

    • Nimetön

     Vastaa

     Hei ”Valto”, kertoisitko vielä, miten olet niin hyvin perillä kyseisen pedofiilin ajatuksista esimerkiksi Venäjä-kysymykseen

  • Nimetön

   Vastaa

   Haluatko Jouni, siis ”Valto”, vielä linkata näihin Partisaanin juttuihin?

  • Nimetön

   Vastaa

   Ehkä sinä olet se joka ei ole lukenut läksyjään. Partisaanissa on aika hanakasti otettu kantaa Venäjää vastaan sodan alusta asti.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ei ole. Partisaani ei ole kertaakaan ylittänyt rajaa, jonka Venäjä on asettanut. Se ettei se ole yhtä avoimesti putinistinen kuin Kansalainen.fi ei tarkoita sitä etteikö Partisaani toimisi sataprosenttisesti Kremlin intressien mukaisesti.

    Siksi sinun ei pienenä ihmisenä kannata yrittää puolustella sitä minkälaisessa leirissä olet.

    • Nimetön

     Vastaa

     hei jouni monta teraa lapoa sulla olikaan :DDDDDD

    • Nimetön

     Vastaa

     Jaa, mitä rajoja Venäjä sitten on asettanut? Kun laitoin Partisaanin haku-toimintoon ”Venäjä”, tuli aika paljon kirjoituksia joissa Putinia haukutaan juutalaisyhteyksistään, raportti Uudenmaan Akselin Venäjän lipun polttamisesta, sodan rintamatilanteen raporteissa kerrotaan Venäjän armeijan olevan paljon heikompi kuin väitetään, raportoidaan Sinimustan liikkeen Venäjävastaisesta ohjelmasta, jne. Tuntuvat nuo rajat olevan näköjään melko väljät! Edes Suomen tasavalta ja EU eivät ole näin venäläisvastaisia kuin Partisaanin listatut kirjoitukset. Vai väitätkö ettei noissa kirjoituksissa tuomita Venäjää, sen puutteesta näytit sivustoa syyttävän.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Ulkopoliittista keskustelua käydään jonkun punapedon inspiroimana – käydään sitten. Asiat ovat tietenkin kompleksisia. Venäjä on hienosti asettunut vastahankaan kulttuurimarksismin leviämistä vastaan esim. laatimalla homopropaganda- ja antitranslait. Toisaalta Venäjän eliitillä on huomattavaa taipumusta paskan jauhantaan ja huomattavaan näpistelyyn. Sekään ei ole poissuljettua, että kyseessä on (Rothschildien kontrolloima) valeoppositio.

  USA ja Nato on järjestelmällisesti kylmän sodan päättymisen jälkeen tuhonnut itäisen cordon sanitaire-vyöhykkeen laajentamalla Natoa, epävakauttamalla Balkanin sekä Ukrainan ja tunkemalla nyt Suomeen ja Ruotsiin. Koska on jo lähes selvää, että kehitys johtaa kolmanteen maailmansotaan, on itäisten Nato-maiden tehtävä pelkästään hidastaa ja kuluttaa vihollista tärkeimpien länsivaltioiden hyväksi.

  Suomi on julkeasti luopunut luopunut Paasikivi-Kekkosen linjasta ja hakee kaukaa epäluotettavaa turvaa luoden samalla lähelle luotettavan vihollisen. Kun historian lakien määräämä väkipyörä aloittaa murskaamisen, täkäläisten typerien länsimielisten narttuhuorien ja polvihousupoikien elämä päättyy synkeissä merkeissä.

 • Neekerin Suukko

  Vastaa

  Pedofiili veti RYSSÄKORTIN hihastaan. Laski sen varaan että nyt eivät ole ryssien osakkeet nousussa joten jokainen joka ryssiä vastustaa tai on joutunut ryssien ”uhriksi” niin pääsee mistävaan pälkähästä. Kunnon neekeritemppua yritti.

 • Mies

  Vastaa

  Tämä on kyllä kovan luokan viihdettä nämä partisaanin ja oikeistopellejen todistelut omasta venäjävastaisuudestaan ;D

  Suurinpiirtein joka jutussa, mikä käsittelee venäjää ja Ukrainaa, sekä itse uutinen että kommentit kääntyvät ukrainavastaiseksi, koska ukraina on korruptoitunut maa ja sionistit ja muut juutalaiset määräävät.
  Ja toinen argumentti on että Nato ja USA on myös sionistien ohjaama korruptoitunut jne jne.…

  Ja ilmeisesti siksi venäjä on jotenkin parempi taikka jotain muuta?

  Oletteko huomanneet tällaisen pikkuseikan?

  Ja nyt putinistit, olkaa hyvä ja vinkukaa eriävät mielipiteenne tästä. :oD

  • Nimetön

   Vastaa

   No, ensinnäkin: Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

   Toisekseen partisaanin Venäjä-uutisoinnissa ei ikinä sivuuteta sitä putinistien ylenkatsomaa seikkaa, että Putte on täysin juutalaisten taskussa.

   Kolmanneksi: sun kannattaisi ehkä lopettaa mies-nimimerkin käyttäminen, sen verran sun jutuista huokuu testosteronivaje.

   • Mies

    Vastaa

    Hah, kolmas argumentti ei edes liity alkuperäiseen viestiin eli heikot oli putinistin eväät.

    Ja mitä tulee eka kohtaan, Partisaani onkin tuolla huomautuksella näppärästi pessyt kätensä, onko tieto/uutisointi/kommentti totta vai ei.

    Ja tuo ainainen jutkusionistiläppä, miksi meillä pitäisi kiinnostaa mitä ne tekevät muualla maailmassa?

    Minusta pitäisi keskittyä siihen että Suomi pysyy Suomena ja mamut pysyvät kotimaassaan.

    Eikä houria jostain Weffistä, uudesta maailman järjestyksestä ja ”sionistien” maailmanvalloituksesta.

    Koska se valitettavasti vain kuulostaa siltä, että teillä on vintti yhtä kuurassa kuin äärivassareillakin omalta osaltaan.

    Jos psykiatrisi on määrännyt sinulle lääkkeet, niin muista ottaa ne myös!!

    • Nimetön

     Vastaa

     ”miksi meillä pitäisi kiinnostaa mitä ne tekevät muualla maailmassa?”

     Koska Suomi ei ole mikään Pohjois-Sentinelin saari, joka pysyy maailmanpolitiikan ulottumattomissa. Sano nyt pliis, että ymmärrät edes tämän verran politiikasta?

     ”Minusta pitäisi keskittyä siihen että Suomi pysyy Suomena ja mamut pysyvät kotimaassaan.”

     Tämän saavuttamiseksi on puhuttava Weffistä, uudesta maailman järjestyksestä ja sionistien maailmanvalloituksesta. Muuten tätä väestönvaihtoa vastaan on ihan turha taistella.

     ”Jos psykiatrisi on määrännyt sinulle lääkkeet”

     Ei ole, edes sitä psykiatria, sillä olenhan terveyden perikuva. Mikäli projisoit omaa tilaasi, niin vinkkinä, että onnellisuuspillerit ja ‑liuottimet eivät ratkaise yhtäkään ongelmaasi.

  • Nimetön

   Vastaa

   Yleinen linja tuntuu olevan, että molempia osapuolia haukutaan. Ei pelkkä Ukrainan ja Lännen haukkuminen. Partisaani olisi varmasti tuominnut Uudenmaan Akselin Venäjän lipun polttamisen, jos olisi venäjämielinen. Tai Sinimustan liikkeen venäjävastaisen ohjelman.

 • Nimetön

  Vastaa

  Miettikää kun kaaos alkaa.. Talousromahdus, sota, mitä tahansa vastaavaa.. Sellaisen sekasorron aikana olisi oiva tilaisuus käydä tuokin pedofiili yms viemässä metsäretkelle.

 • Bullshitson

  Vastaa

  Sekoittaa MVhen.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi